3008
Milyen legyen a számítógépház?
  • MaSzKa
  • kulabácsi
    ahhoz végülis jah, ha van rá keret :D
  • Solten
    Jaja. Hálisten. Jó alap vízhűtéshez... :)
  • kulabácsi
    kevés rajta a ventihely...
  • Solten
    Új Cooler Master kuckó

• MaSzKa
  • bajgunar
    Thermaltake Soprano Fx Fekete
  • Solten
    Alumínium, nem túl nehéz:

:)
  • Solten
    Lian-Li PC-60F alumínium ház teszt

• Solten
    Coolermaster ATCS 840 alumínium ház teszt

• Nufy
    Én nem adnék annyit amennyibe kerül az a két ház. nagyon jól néz ki a piros, a kék annyira nem tetszik nekem, a pirosé adnék max 20-at.
    De inkább megcsinálom magamnak 15e ért neonnal 12e ért leddel és olyan amilyent én akarok, és már tudom mire kell figyelnem, úgy-hogy annyira nem is lenne nehéz, sőt már elképzelésem is van, hogy milyen lesz a következő amit csinálni fogok.
  • Solten
  • ajem kisa
    De biztos ATI CF "redi"-s táppal van!
  • Solten
    Igen, a piros festés meg az ati oldallap "megér" 62e Ft-ot...
  • MaSzKa
    de az nem ati edition
  • Solten
    Az igen... Itt átszámítva ~78k HUF

• MaSzKa

140eft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! durva
  • kulabácsi
    mint egy kávéfőző :D
  • Solten
    Érdekes Chifi kuckó

• MaSzKa
    sli
  • Solten
    Wow. SLI ready... ekkora marketing-baromságot...
  • Morphin
    nekem meg pont hogy tetszik...egyedi, és szép a színe is, piszkos fehér szerűség, nekem bejönnek még azok a "X"-ek is,DE
    az a ház hátuljában egy fénycső?? azt lecserélném LEDekre de gyorsan...azokkal szebb szerintem...más építő jellegű kritikát nemtudok most így hirtelen
  • Inferno
    Vélemény róla ?
  • Nufy
    Az a plexi az rács. Amúgy direkt vágtam úgy ki, bal oldalt alul a videókarimnak van kivágva, bal oldalt felül a CPU hűtőmnek van kivágva, jobb oldali hosszú azért lett kivágva, hogy majd a házba jövő hűtőre pont méret legyen és mivel nem akartam egy sablon kockát csinálni ezért elnyújtottam hosszan. Azért nem vágtam ki egy kocka, vagy téglalap alakba, mivel az túl egyszerű lett volna, és így középen gyönyörűen eltakarja a házba lévő kábeleket. igaz ti ezeket nem látjátok, mivel telefonnal tudtam csak csinálni képet és ezért nem olyan részleted, de amúgy szerintem jó lett. legalábbis nekem tetszik.
    ZOLE: köszi a kritikát, ilyeneket várok, mivel a negatív kritikákból lehet a legtöbbet tanulni. legalább a következőnél jobban oda fogok figyelni a desingre.
  • mrzoltan
    Nem rossz,hát nekem az a "plexi" kivágása nem tetszik olyan silány munka,semmi dizájn,úgy néz ki mintha a fűrész magától ment volna.
  • Nufy
    Sziasztok!

Végre kész lett a házam (már csak egy kör díszítőelem hiányzik róla, csak még kell vennem fém ragasztót) De 99%-ba így fog kinézni:
    VÉLEMÉNYT KÉRNÉK, hogy, hogy sikerült.
  • Solten
    Ez csak a gyártónak jó (kevesebbe kerül a csomi, több fér el a konténerbe) A ventok amúgy se drágák, és árukhoz képest stabil a szerkezet csak tűéles belül. Ez a tilitoli szerkezet reszketni-rezegni fog ha belekerül a vinyó meg 1-2 venti.
  • MaSzKa
    de olcsóbb lesz
    és kisebb helyen is elfér szállításkor

így többet vesznek majd

jó ötlet
  • Solten
    Jajj dejó.. Még gyengébbé tesz a szerkezetet ez a tili-toli megoldás...
  • MaSzKa

ASUS Introduces the VENTO TA-F Foldable Chassis
    The ASUS VENTO TA-F Series chassis incorporates space-saving design, user-friendliness and maximized airflow system catered for daily computing. By designing a foldable chassis, ASUS has made the TA-F Series easy to carry and transport, providing both experienced users and beginners of the DIY scene with a tools-free design for quick and easy installation. Furthermore, the TA-F Series chassis offers two options for users to choose from, with the TA-F11 in sophisticated black and the TA-F21 in stylish silver.
  • mrzoltan
    a mooding...
    Ha kész leszel képt plz..
  • Solten
    "jukak, videókarom"...

Egész ügyes, kíváncsi leszek a végeredményre.
  • Nufy
    Sziasztok!

Régi házam kicsit feltuningolom optikailag, egyenlőre csak félig vagyok kész, de szerintem már most nagyon jónak néz ki, pedig még csak az egyik oldala van meg, az is csak félig. holnapig hagyom száradni aztán majd lefújom ezüstel, úgy-hogy a szélei, illetve a merevítő szárak feketék lesznek, kérek róla véleményt milyen lesz. jah mégvalami ha kész lesz, akkor belül két kék neon fog világítani.
    ilyen volt:

ilyen jelenleg:

még nem tudmom milyen lesz, de remélem jól fog sikerülni. pont úgy vannak kivágva a jukak, hogy a videókarom, a procihűtőm, a világítós ventillátorom látszódjom, illetve a merevítők pedig pont takarni fogják a kábeleket remélem. majd ha kész akkor írok ismét, eddig várom a véleményeket.
  • PLackó
    köszi
  • MaSzKa
    yate loon

ph nyugdíjast keresd
  • trident
    (ha nem akarod lecserélni, akkor csak old meg, hogy távolabbról legyen rögzítve, pl. alátéttel, mert a zaj 90%-át a szélzaj okozza - bár egy fitos 14 cm-es jól hangzik:))
  • PLackó
    Nah sikerült beszereznem a cooler master cm-690-et.
    Nagyon tetszik,csak 1 dolog zavar:
    Az oldalsó 120 mm-es ventije eléggé hangos, szeretném lecserélni egy halkabb 140 mm-esre. A másik 2 ventilátorával nincs probléma.
    Mit ajánlanátok kb. 2000 Ft-ért? Természetesen a nagy hatékonyság és a halk működés lenne a lényeg.
  • Máté94
    Ok.Köszönöm a segítséget:)
  • mrzoltan
    Igen...
  • Máté94
    Akkor inkább a Cneturion?