Milyen házat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végül is tetszik de lehetne jobb is pár ponton
jõvõhéten sztem mikor rakjuk össze akkor csinálok pár képt róla
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Saor Alba
Nemtud valaki róla egy tesztet? Akárhogy is kerestem sehol se találtam róla bemutatót.
Saor Alba
Lian Li PC-7 Plus B 18eft a pc gear-ba
full aluház
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
vagy pcgear.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
NZXT alpha? Ott viszont van porszûrõ.
CM 590 + 2x750 forint a mosható porszûrõ? Igaz, az 590-ben alul van a táp, de porszûrõ és esetleg megemelés (lábak, könyv, szomszéd muskátlisdézsája?)
Antec three hundred? A nyakam nem teszem rá, de mintha egy tesztben úgy láttam volna, hogy úgy tették bele a tápot, hogy ventivel felfelé nézett...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ott vegyél inkább fasza lian li-t
Saor Alba
simába
plexisbe is kapható
és van 5000ft-ért olyan oldalap is hozzá ami félig rácsos félig plexi 😄
Saor Alba
Lian Li-t is kapni már 19eFt körül így szart nem veszünk semmi képp 😄
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Saor Alba
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
háát nem néz ki olyan keményen.
biztos szolid a külseje, és többet foglalkoztak a belsejével. NEM?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1 kérdés.
ExtremEngine 3T házikónál, miért pörög a venti maxon, független hogy hova tekerem a gombot?
Van egy számozott csati, amit nem tudtam hová tenni.
Az lenne a gond.
Ha igen, akkor egy P5K-SE alapon súgjátok meg légyszíves a helyét.
THX.
Saor Alba
Egy ilyen szörnyetegrõl mi a vélemény? 14k ért?
120mm fan 62 CFM (MAX) /1200rpm
400mm fan 250 CFM (MAX) /400rpm

ez a pontos neve
ez a legjobb ház sztem
3 féle változatba is van
Lian Li PC-7 A Plus II Window Edition - silver
http://www.caseking.de/shop/catalog/Gehaeuse/Aluminium-Gehaeuse/Lian-Li-PC-7-A-Plus-II-Window-Edition-silver::10796.html-ref=133