3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
hubispace #1888 Sziasztok!!
Kinéztem egy NZXT HUSH nevű házat, ha ezt megveszem szerintetek nem lövök nagyot mellé??, vagy esetleg van valami jó ötletek hogy melyik ház érné meg hasonló árkategóriában??
Előre is köszönöm -
#1887 Erről mi a véleményetek,sztem nem tűnik rossznak. Tudom a gigabyte+superb a legjobb, de na. -
#1886 Az uj géphez szeretnék házat venni. Valakinek volt tapasztalata a következo házakkal?
- Cooler Master HAF 932
- Zalman GS1000
- Thermaltake V9 series, Armor + MX VH8000BWS
- Antec Nine Hundred two
- Antec P182
- NTZXT Tempest, Apollo, Hush, Guardian
Mit ajánlatok ezek közüL?
Foleg a felso 2 érdekelne, egyenlore a HAF az elso helyezett, de még magam sem tudom melyiket is vegyem. A Zalman egy kicsit drágább(bár igaz a többi zalman házhoz képest viszont olcsó...) A HAF-nál másik fórumokon panaszkodtak, hogy nincs porszuro... -
#1885 Lál :) Commodore can't dye. -
#1884 jjjjami ....... -
#1883 Cooler Master cavalier 3 ról bárkinek van vmi tapasztalata? -
#1882 ehh... -
Inquisitor #1881 Bah, nem nyert. A ház típúsát megtaláltam, de vagy 8 éve forgalmazták .... -
Inquisitor #1880 Hmmm, most már nem értem ez a ház a Supermicro oldalán nem volt fent. Ez 10 slotos! Ott az összes házhoz 7 slot volt írva ... megnézem az árát valahol. -
#1879 Server témához gőzöm sincs, de ez pl?
link -
Inquisitor #1878 Azt hittem olyan ház, ahol alulra vagy felülre be lehet pakolni egy mATX/ITX lapot szervernek/letöltő gépnek vagy ilyesmi. Nagy divat mostanában ... -
Inquisitor #1877 Supermicro X8DTN+
Ez az a lap, hivatalosan 13x13.68"-os -
#1876 Most nem értem mire gondolsz :) Ez egy qrvajó ház: külön rekesz van az alaplapnak, külön a tápnak, aztán megint külön a merevlemez(ek)nek, optikai drive(ok)nak... -
Inquisitor #1875 Kéne egy kis segítség valami szerver ügyileg jártas jómunkás embertől!
Ma megkért valaki, hogy keressünk neki házat az alaplapjához. Na most az alaplap egy Supermicro X8DTN+ deszka, dual Xeon i7 lap 2x9db memóriafoglalattal. A szívás tárgya, hogy az összes fellelhető ház 7 bővítő slotos (12"x13"), de ennek 8 slotos ház kellene, mert 13.1"x13.8"-os! A vicc az, hogy a gyártó oldalán sincs ház hozzá.
Van valakinek ötlete a házibarkácson kívűl? -
Inquisitor #1874 Ez két alaplapos (ATX + mATX), azért ekkora. -
#1873 Mekkora már ez a ház????
Kb szerverkuckó lehet.. -
#1872 Brutál a kuckó... :)
Lian Li Tyr PC-X500 Case Review
-
#1871 Ez pl nem olcsó,de ebbe még a cpu is mehet passzív bordával tele van baszva 14cm-es ventikkel ami halkan mozgatja a levegőt mint állat. -
#1870 Jee, ez is nice. CM jó kis házakat nyomat és nem aranyáron. -
#1869 pirateclub -
#1868 Hogy lehet olyan "hivatkozó képet" beszúrni ami kicsinyítve jelenik meg és ha rákatt hivatkozik a nagyobbra. -
#1867 Nekem a CM HAF jobban tetszik...
-
#1866 CM Sniper, hivatalosan kapható:
-
#1865 -
#1864 Hat eleg gagyin nez ki De tudod hogy ... "ronda de finom" -
#1863 Wow... £ 587.49.. nem semmi. Meg kár hogy úgy néz ki mint egy régi nokia-előlap... Tudtommal ezt a vapor-technológiát használja a Sapphire némelyik Toxic kártyáján. -
"By using the VapoChill technology to cool standard Intel or AMD CPU's to subzero temperatures (-18 to -44 degrees Celsius), stable clock frequencies can be achieved at 25 - 60% above standard performance."
info -
#1861 Van benne anyag, 1mm-es acél...
-
#1860 áhhááhááhhh... -
-
rumkola #1858
-
#1857 mivel én már elzárkóztam a számítógépfejlesztéstől.(csak játékok miatt kéne, 100+ezres fejlesztés helyett vettem egy xboxot) engem annyira nem érint a ház-kérdés. van egy Thermaltake M9-em.nem mondom hogy tökéletes,de jó lesz még nagyon sokáig. kicsit zavar hogy sztem hangos. legalábbis ha csönd van a szobámban,nekem az. két 12es van benne + gyári amd cooler,ami pwm-es tehát annak alig van hangja. arra gondoltam hogy nyáron ha lesz pénzem csinálok egy vízhűtést neki...nem olyan nehéz összerakosgatni,főleg hogy nem tuning gép.ha meg másra kell a pénz,hát megkell vele barátkoznom hosszútávon is. a box sem halk,de ha filmet nézek rajta,és a gépen letöltés megy,tök idegesítő,hogy hallom ahogy megy... -
#1856 Lian-Li PC-X500
Itt megtalalsz rola mindent. -
#1855 Sajnos igen kb. 60.000- ... de en evekkel ezelott megtanultam , hogy pontosan a hazon nem szabad sporolni mert ha jol valaszt az ember ( profi haz ) nagyon hosszu ideig kivalo. Ez a velemenyem es arra alapozom hogy amikor tobb evel ezelott CPU magas homerseklete miatt profibb hazat vettem akkor lattam a kulonbseget !!!!! 15 fokott esett a CPU homerseklete .. ez csak egy a sok jo dologbol ami "dragabb" hazakkal egyutt jar. -
#1854 nagyon szép. praktikus. tökéletes. sajnos nagyon megkérik az árát is -
#1853 Lian-Li PC-X500 -
#1852 Ez melyik ház lenne? (a linket kimásolva nem tudtam kideríteni)
-
Igy kell kineznie 1 profi haznak ( a legjobb belso elrendezes ) -
#1850 Az egyik kedvenc .....
-