Milyen házat vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itthon egy cooler master cosmos s-t nem lehet 40 alatt kapni?
Solten
Ez érdekes, egy ismim Antec házában figyel a ~700W-os táp "lefelé" már egy jó ideje és kutyabaja... <#smile>

Saor Alba

Evil
Aerocool nitron ról mik a vélemények? Alig találni a házról képet és csak az alap infókat találtam róla. Van valakinek ilyen háza, megvan elégedve vele? Esetleg pár képet is elfogadnék róla 😊

Ha fordítva rakod be akkor semmi gáz nincsen vele,hûvös marad.
De normálisan,hogy lefele van a venti NEHOGY BERAKD mert megfõ.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Evil
És alul van a Corsair HX 520 és megfõl? <#merges2>

Mert terveztem egy ilyet szintén corsair tápal, dehát nagyon elbizonytalanítottál tõle.

Cooler Master 690

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Evil
Mért milyen házad van?

Meg is bántam,hogy eladtam a Stacker-t <#rinya>

Szarok ezek az alsó tápos házak,nekem is meg kellett fordítanom a tápomat,mert annyira melegedett,hogy játék közben le is kapcsolt a gép.

Solten
Akkor 13kg lenne? <#rolleyes>

Saor Alba

MaSzKa
de nem aluminium

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten
Nem, fából van... <#zavart1> 13.2 kg

Saor Alba

MaSzKa
jó de drága

anyaga sima lemez?

Solten
FlyHigh
este 9-kor már nem telefonálok számítógépház ügyben, nem is magyarázom tovább.

Thrash \'Till Death

MaSzKa
fogalman nincs
de mi azt a ventit kikaptuk

Evil
Menyire jók mostanság ezek a 25cm es ventivel felszerelt házak? Elvégre por is megy be dögivel, vagy jobb amin csak két 12cm es van az oldallapon? És melyik hûti jobban a vgat egy gyorsabb 12 centis vagy ez a nagy 25cm es venti?

MaSzKa
telefon minek van?

FlyHigh
Azt tudom már hogy néz ki, utánna néztem már. Csak bekavart, hogy a két háznak nem egyforma ára volt, meg azon a kis képen nem egyformának láttam a két ház oldalát sem.

Thrash \'Till Death

MaSzKa
ha érdekel miért nem olvasol vissza?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1198332766&no=1460

MaSzKa

MaSzKa
ugyanaz a 2 ház
csak ezüst és fekete is van

a ventit nem kell csavarozni

FlyHigh
Vagy most én vagyok béna, pc gear-en én nem találok feketében, feketére csak annyit ír h rácsos.<#confused>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nagy ventilátort külön rá lehet csavarozni a rácsra?

Thrash \'Till Death

MaSzKa

MaSzKa
nem mert vastag

ilyet vett cimbi olvass vissza itt

FlyHigh
Ez szerinted ez a venti nem rázná a házat?

Thrash \'Till Death

MaSzKa
mirõl beszélsz?

Lian Li PC7 PlusII Window Edition-ba
van 2db 12cm-es világítós venti
1db 22,5cm-es nagy átalátszó venti oldalt
meg full fém rácsos oldallap

és teljesen aluminium az egész és 18eft-ból megvan

http://pcgear.hu/index.php?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&Itemid=6&option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=62&manufacturer_id=0&keyword=&keyword1=&keyword2=

Solten
Miért lenne rosszabb.. Csak annyit írtam hogy tartózkodj a 25cm-es "szobaventiktõl", mert szétrázzák a házat a komponensekkel együtt... <#zavart1>

Saor Alba

FlyHigh
Rosszabb lenne egy AeroEngine 2 mint ez a Matrix ház? Árban nagyábol egyformák.

Thrash \'Till Death

Solten
Akko' vegyé'valamilyen "ajtósat".

Saor Alba

FlyHigh
Nem lenne rossz, csak elég bután nézne ki ha a fehér optikai meghajtókat beleraknám.

Thrash \'Till Death

kulabácsi
na ja érthetõ, én már benyaltam, ha ma bátyám nem tud szerezni hosszabítót, akkor marad a sufnituning, bukom a garit, dehát evvan...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten

link

25cm-es venti szétrázza a házat.

Saor Alba

FlyHigh
Tökéletes is lenne az a cooler master, új tápot azért egy ház miatt nem veszek, inkább nézek valami más házat. Azt mondják, hogy elég jó az Aerocool ExtremeEngine 3T hûtés szempontjábol, oldalába kapóra jönne az a 25cm-es ventilátor, talán még formájával is meg tudnék barátkozni.<#vigyor2>

Thrash \'Till Death

kulabácsi
nem rossz házak ezek, csak az alsó táp a bekavaró :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FlyHigh
Lian Li házak megfelelnének, csak ami 20e-böl kijönne azon oldalt nincs venti, az meg pont kéne. Aerocool nekem meg már túl futurisztikus, szóval most meg vagyok lõve.

Thrash \'Till Death

kulabácsi
így van, bár az enyém csak 460as, olcsóbb volt, de még a sata kábele sem ér fel rendesen a dvd-hez, ahhoz is átalakítóval kellett babrálnom (szerencsére az volt)

FlyHigh
Elmehet az fsp is kapálni, ez azért nem egy fapados táp, 20 centis kábelokat meg el kéne felejteni már azért egy 15e forintos tápnál.

Thrash \'Till Death

kulabácsi
dettó ezzel szoptam, csak nem pont ilyen házzal :|
am a vicchez még hozzá tartozik h eddig 3 computer boltba voltam, sehol nem tudtak adni hosszabítót...

FlyHigh
Asszem a bluestorm tápom kiegészítõ kábele rövid lesz sajna.

Thrash \'Till Death

Solten
ez 1 tök jó ház

Saor Alba

FlyHigh
Szerintetek ez jó vétel lenne 16e forintért? 3 ventit adnak hozzá, telibe lehetne vele fújni az északi hídat, ami nálam iszonyat forró ebbe a codegen házban.😞

Thrash \'Till Death

Serpa
világos ^^

trident
A hátpanelon lévõ kivezetések változhatnak, azért adnak mindig az alaplaphoz, remélhetõleg csak a beszerelésnél csak kicseréled.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
extra alatt mire gondolsz? 😛

trident
Igen.
Ha nincs extra, akkor a hátsó panel is jó. Még jobb esetben a hátsó panel csak beilleszthetõ, és az alaplap dobozában megtalálod a laphoz használhatót! 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
egy ~5 éves ATX házba bele fog férni egy új alaplap és táp?
hátsó kimenetekkel lehet gond?

MaSzKa
kérdezd+tõle

BiG G
akkor miért nem látom a logoutos oldalán? 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux