3008
Milyen legyen a számítógépház?
  • MaSzKa
    nagyon jók az olcsók
    nekem is olyan van
    ugyanaz mint a Cooler Master 1az1-be csak az előlap más
    ha nem hiszed rakok be róla képet

Gigabyte GZ-X1 2 3 4 5 6 + Gigybyte SuperB 470W 16500Ft egybe
  • Tetsuo
    Gigabyte hazakrol mi a velemeny?
  • gurubefree
    A jot mindig meg kell fizetni. Ez igaz a VGA-ra , Alaplapra , CPU-ra mint ahogy a kuckora is.
  • MaSzKa
    drága :D
  • gurubefree
    CPU: Lapped Intel Pentium XE 955 (dual-core, 3.46GHz)
    Graphics Card: Sapphire Radeon HD 3850 Ultimate passive cooled
    Motherboard: MSI P6N SLI Platinum
    RAM: 2x 512MB Corsair XMS2-667
    Hard Drive: 1x 250GB Western Digital WD2500 7,200RPM
    Heatsink: Asus Silent Square Pro
    Power Supply: Xilence XP700 700W PSU

• gurubefree

Ime az enyem ... Antec P193

Antec P193
  • amdopteron
    halli vki tudna nekme segíteni vettem egy thermaltake m5 házat és ahoz egy thermaltake hardcano 12se ventilátor vezérlőt müködik minden faxa világít kiírja a venti fordulatát de nem tudom szabályozni:S na ez miért van maualba nem lehet autoba meg nem csinál senki vki nem tudja hogy mükszik ez a ketyere??vmit nem jól kötötem vezérlőre az áram..
    rádugtam 4 ventilátor fan1 fan2 fan3 fan4 re a vezetékeket aztán meg a ventilátorokat amik a gépbe vannak na és ilyenkor mivan nem reagál fordulatot kiírja de sehol semmi:S
  • pxxl
    tényle elég stackeres. de nem cserélném le a jó kis CM Stackeremet erre :)
  • MaSzKa
    Lian Li
  • trident

Priced around $170 USD, the HEC 98 is in a tough market segment, one step below top premium cases but in a crowded “mid-market” class that has some very good cases by various manufacturers. Now, if the HEC 98 were about $20 cheaper it would command some serious attention, but as it stands, it’s just a “good” price.

Hivatalos oldal.

Elég jól összerakott, bár nekem a CM Stacker ugrott be hirtelen a házat látva.:D Az ár nem is olyan vészes, határeset...
  • trident
    Gyühet onnan is, meg alulról is (meg a por is).

"A hűvös légáramlatok keltését a belül található 92 mm-es szélgép végzi, ám ez az egység a HS2 verzió esetében kaphat egy szintén 92 mm-es társat is maga mellé. Ezenkívül az alsó merevlemez-tárolót is érheti némi hűtést egy alulra szerelhető 14 cm-es ventilátor személyében."

Bár ahogy a cikkhez tartozó kibeszélőben is írtak: ennyiért jobbat is találhat az ember.
  • Solten
    Hol aramlik be a levego? Azokon az oldalt levo kis mutyurukon? :)
  • trident

A Zalman az MS1000 szériát szeptember közepétől kezdi el forgalmazni. A HS1 modellért 150, a HS2 változatért pedig 170 dollárt kell majd fizetni.
  • trident
    Tényleg fura, mert egy kis WD40-el meg kiskalapáccsal biztos befér, de egy midi ház kell neked, nem mini.:)
    Szerencsére biztos fogsz találni.:)
  • Perszepeta
    Ha jól értelmezem, ebbe a házba: CoolerMaster Elite 341 Black m-ATX torony -- nem fér bele a köv alaplap?: Gigabyte GA-EP45-DS3R s775
    Csak azért fura ha nem, mert megrendeltem egy boltból az összes alkatrészt, és azt mondták tökéletes konfig, mindegyik kompatibilis a másikhoz. A 7 végén meg is les za gépem (azt mondták letesztelik előtte -ez nyilván annyit jelent h bekapcs gép, BIOSBA kukkant -30mp, azt ennyi :), és összeszerelt állapotban szállítják.
  • I.C.ram
    mostmar igen :) Multheten meg nem volt ott. :) csak az volt kiirva hogy "Jelenleg nem elerheto"
  • Ari18
    ott van az "piros" ár alatt egy kosár...
  • I.C.ram
    es hogy rakom be a kosarba? Mert nincs ra gomb, se ar se semmi?
  • pista89
    Nekem is úgy volt az X540-nél, ugyanúgy két napon belül kihozták.
  • Solten
    Ja, leadod ra a rendelest, ok meg beszerzik a raktarbol.
  • I.C.ram
    Az elso jol nez ki elegge, de nincs iponnal :( vagy ez csak annyi hogy rendelesre tudnak hozni, vagy hogy mukodik? Csak azert kerdezem, mert a tobbi cuccot ott vennem.
  • Solten
    Hi: link vagy link
  • I.C.ram
    Sziasztok tudnatok ajanlani egy jol kinezo max 10kba kerulo hazat, ami minosegi is?
  • Solten
    Lian Li... betojas, milyen elegans es profi hazakat nyomat, ezt nevezik a nagy betus minosegnek.
  • Blekk Síp
    Uhh ez a NZXT Lexa S nagyon bejövvőős.
    Magyarországon, vmi webshop-ban lehet kapni? Eddig nem találtam.
  • trident
    Helyes kép a Lian Li PC7-FN-hez:

Ha már dupláztam akkor:
    A frissen beharangozott újdonság NZXT Lexa S Black Steel névre lett keresztelve, és a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele. A megfelelő szilárdság érdekében a ház vázszerkezetét acélból készítették, és az előlapi panel anyagának is az acélt választották. Az új NZXT Lexa S Black Steel 196 X 480 X 528mm-es méretekkel, valamint 7kg-os súllyal rendelkezik, és természetesen képes fogadni az összes ATX, valamint microATX formátumú alaplapot.

A számítógépház megfelelő hűtéséről négy darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy 120mm-es az elülső részen (23dB, 42CFM), egy szintén 120mm-es az oldallapon (23dB, 42CFM), egy 140mm-es felül, és egy 120mm-es hátulsó részen lett elhelyezve (23dB, 42CFM), a működésüket pedig a gyártó által mellékelt vezérlőpanel segítségével szabályozhatjuk. Ha tovább szeretnénk fokozni a hűtési teljesítményt, akkor a ház rendelkezik még egy a tetőrészen kialakított 120mm/140mm-es ventilátorhellyel is, de a mérnökök persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg. Az adattárolókat négy darab 5,25 inches, és hét darab 3,5 inches tárolóhelyre építhetjük be, de ezeken kívül lehetőség van még két szilárdtest-meghajtó (SSD) telepítésére is. Az előlap oldalsó részén kialakított I/O panelen két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozó, valamint a hangszóró és a mikrofon kivezetései lettek elhelyezve.
  • trident
    NZXT Lexa S ~ 70 dollár

Lian Li PC-60FN és PC7-FN 130 dollár
  • Madmano
    Köszi.
  • Solten
    Kicsit draga szerintem, ennyit elkerni egy "hagyomanyos belsos" midi hazert... (CM Elite szeria belsejere hajaznak ezek a TT kuckok, nezd meg pl a #2411-et) :) Amugy meg nem tokmind1? Mar megrendelted... Hasznald egeszseggel.
  • Madmano
    Bocsi az utsó kettőért.Hülye voltam.
  • Madmano
    Francba. EZT
  • Madmano
    Szal ezt.
  • Madmano
    Nah,megrendeltem ezta házikótAz előbb.Akkor kb péntekre várható?Solten.Véleményed róla?
  • belisz
    Kösz szépen! Ez a következő dolog,ami nagyon kell,mert ez a Codegen ratyi ház,ami most van már nagyon nem nyerő...:D Csak lassan gyűlik a pénz! :(
  • Solten
    Alapbol szinte mindegyik hazhoz jar hatso, gyarilag, elore venni kell sajna (a TT honlapja szerint is figyel benne hatul egy 12-es, ha megsem, akkor kilopta belole az ipon... )
  • belisz
    Ehhez ugye jár venti is?
  • belisz
    Aztarohadt,de faszán néz ki!!! (legalábbis szerintem)

Köszi szépen Solten!

• Solten
    Hi: link
  • belisz
    Ja,az lényeges,hogy fekete legyen! :D
  • belisz
    Üdv! Olyan 12-15k körül normál ATX házat tudtok valamit ajánlani?