Milyen házat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Lian Li v351-ben meg nincs elég hely a vga fölött (legalábbis accelero s1 biztos nem fért volna el benne.
Apunak mindig igaza van! Most is.
Saor Alba
én sem vagyok oda Tt-ért(általában elszokták gagyizni valami narancssárga mûanyaggal, ez ebben az esetben a ventik voltak amit adtak hozzá😊
eredetileg silverstone sugo2 lett volna ha árulnák még magyar honban, a maradékból ez nézet ki a legszolidabban...
Tt vf1000bns fül és ablakok nélkül, ilyet vettem, további képek a galériában.
Mit gondoltok róla?
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Saor Alba
Coolink Anti Vibration Bolts
Zoli gondolta lecseréli a 2db ház venti csavarját. Erre gyorsan összeszámoltam a boltban és rögtön vettem 2db-ot (mivel "tök" véletlen bementem Extreme Digital-ba Eneloop akksit venni és megkérdeztem van-ééé?! Egy raklap számtek boltban ticcsen...) VAN!
YESSS! I am happy, very happy. <#vigyor>#vigyor>
De 1 tasakban 12 db van, amibõl Nekem kelleni fog 8db és ha naggyon balfasz leszek, akkor esetleg a 12db. De hogyan számoltan Én 24db-ot?!?!
<#ijedt>#ijedt> <#zavart1>#zavart1>
Nagy a meleg, nagy a meleg. <#vigyor>#vigyor>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Saor Alba
A fémhálót passzolom most😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
engem a fémháló érdekelne amibõl csinálta a tetejét, azt se nagyon találtam még :S
Saor Alba
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Saor Alba
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Igen, Te látod így. Nem egy teljesen átlagos házikó, hanem végre egy teljesen átlagos házikó! Nekem tetszik mind a külsõ, mind a belsõ ill. az anyaga. <#vigyor>#vigyor>
"A termék tervezésénél a Scythe mérnökei együttmûködtek az ismert német modderrel, Benjamin „benny” Franz-cal, tulajdonképpen ezért is kapott helyet a kis „b” betût formáló logó a ház oldalán."
Fantasztikus.. Hogy rakerulhessen egy "b" betu? <#vigyor>#vigyor> Mert amugy teljesen atlagos hazikonak tunik. Vagy csak en latom igy? Ket szupi 120-as Scythe ventillator mondjuk fincsi "gyarilag".
Saor Alba
Saor Alba
A sûrített levegõ Nálam csak itthon jöhet szóba. Melóban kompresszor. De naggyon faszán ki lehet vele dzsuvázni gépeket. <#vigyor>#vigyor>
<#eljen>#eljen> <#hehe>#hehe>
Saor Alba
(Solten javaslatait is nézd át, a Lian Li is gyárt nagyon jó házakat).
De remélhetõleg elfér minden.
Köszi mindenkinek a segítséget! További szép napot!
A Zalman nagyon fitos, azért elõre elfért volna egy 12 cm-es venti (ha jól tudom nincs), az alulra helyezett tápokkal annyi a bajom, hogy több port gyûjt.
Úgy láttam a visszafogottabb külsejû gépeket nézted, esetleg nézd meg a CM 632-t. Relatív jó áron, az ajtó csökkenti a zajt, de e mellett elég levegõt tud bepumpálni, oldalra ha kell a vga-d miatt még rakhatsz egy ventit is. A táp felül.
Ennél Solten jobb házakat ajánlott (bár a Panzerboxot én ugyan kihagynám😊), ez viszont beleférhet a keretbe, ha nem lesz nagy mozgástered.
Saor Alba
Saor Alba
errõl mi a véleményetek?
úgy néz ki hogy egy pár hét múlva házat cserélek és ezt a zalmant és a cm690-es coolermastert néztem ki, de nem tudom melyik lenne jobb :S
szerintetek melyik a jobb? vagy esetleg nézek másikat?
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Saor Alba
<#worship>#worship>
És egy naon picit kapcsolódik a szgép házhoz is. 😊
Egyelõre nem találtam megfelelõ topic-ot...
Következõ lenne a problémám:
Van ez az Audigy 2-es hangkártyám. Napokban ruháztam be egy fülesre és egyelõre csak úgy tudtam megoldani a fülest, hogy hátul a hangkártya kimenetére tettem egy jack elosztót. Egyikbe a füles, másikba a hangfal. Ezzel az a probléma, hogy amikor a fülest használom állandóan ki-be kell dugdosni + amikor a füles csatlakoztatva van, akkor a hangfal hangereje is kicsit "kisebb" lesz.
Ez utóbbi nem akkora probléma, úgyis kikapcsolom. Lehet a gagyi elosztó miatt van, de a fõ probléma nem is ez, hanem az állandó "dugdosás". 😞
Nem sikerült még megoldanom, hogy a szgép ház tetején lévõ "speaker"-t bekössem, ui. nem tudom, hogy hova kellene dugni a csatit az Audigy 2-es kártyán?!?! Van rajta egy olyan rész, hogy asszem vmi olyan neve van, hogy "Audio Extension", de ez nincs feliratozva, hogy mit hova kellene csatlakoztatni. Pontosabban Engem csak a front speaker kimenet helye érdekelne. Nem tudom mennyire lehet ezzel kísérletezni, mert rövidre sem akarok zárni semmit pl... Az alaplapon van olyan, hogy HD Audio, de az az alaplapi chipset. Az Audigy-n meg nincs ilyen felirat. 😞
Már rákerestem google-ban is, de eddig csak olyat leltem pl. PH-n, hogy másnak is dettó ue. volt a problémája. 😞
Vkinek vmi 5lete?!