Milyen házat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Front (Intake)
200 x 200 x 20 mm Touchcolor, 600-800 RPM, 12-14 dBA
Two 120 x 120 x 25 mm (optional)Rear (Exhaust)
140 x 140 x 25 mm TurboFan, 1000 RPM, 16 dBA
Top (Exhaust)
200 x 200 x 20 mm Touchcolor, 600-800 RPM, 12-14 dBA
Side (Intake)
230 x 230 x 20 mm Touchcolor, 600-800 RPM, 12-14 dBA
VGA (Exhaust)
Two 60 x 60 mm fan (optional)
You can snag the Element G from Newegg for $144.99.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

"Lian Li is planning to start shipping the TYR PC-X1000 at the end of this month, with the price of the case expected to be of about $420 (without VAT). .... $420 - > 420 euro mire ideér?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

"A Lian Li bemutatta meglehetõsen impozáns külsejû, PC-A70F és PC-A71F nevû, fekete színû toronyházait. Mindkét modell 590 mm-es magassággal és 220 mm-es szélességgel rendelkezik, mélységük azonban eltérõ lesz. Az A71F ugyanis rendelkezik egy 30 mm vastag ajtóval, mely hozzáadódik PC-A70F 585 mm-es méretéhez."

Tetszik ez az elõl 2x14, hátul 2x12 megoldás, mégpedig az ajtós változat. Csak egy a bökkenõ:
A Lian Li PC-A70F és PC-A71F szállítását a hónap végén kezdi meg a vállalat. Az árazásuk a prémium kategóriához illõ, 230 és 260 dollár körül alakul majd.
forrás: ph!
SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit
Saor Alba
2. Egy idõ után felmelegszik az olaj is hûtés nélkül, tehát ezt is cirkuláltatni kellene, mint a vízhûtésnél. Csak ide komolyabb szivattyú kellene.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Bár két dolgot nem tudok.
1; mennyire teszi tönkre a ventiket az ásványi olaj.
2; mekkora a hõleadása.
Az elõzõrõl még lemaradt, nekem tetszik ez az apróság is, fõleg ha gumírozott lenne:
Techpowerup teszt.
Saor Alba
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Lényegében majd minden meg van ami kelhet, tetszik, hogy a vinyókat egy mûanyag sínbe lehet rögzíteni (zajcsökkentés).
Az oldallap? Hát. Vagy legyen fém vagy legyen fém+nagy venti. Kicsit sokallom az árát.😊
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Saor Alba
(ha levésnék az oldalsó sziszlonokat, az oldalfal fém lenne opcionálisan felhasználható 12 centis ventikkel netán egy csendes <20 cm-essel, akkor még szimpatikus is lenne 15 ezer forintért😄)
A képek közt van egy kakuktojás is.
Te tudod melyik a legszimpatikusabb.=)
Csak még egy dolog: szellõzés, hûtés. Én leginkább a vga-ra koncentrálnék. Nyilván te is alaposan megválasztod milyen VGA kerüljön a rendszerbe s annak korrekt hûtése legyen. Ha a Cosmos 1000-nél maradsz, lehet érdemes egy házi tesztet végezned: egy 12 cm.-es ventit házilag beszerelni a vga magasságába, mert ha ennek jó hatása van, akkor egy scythe kama bay-el vagy egy CM hdd kerettel hatékonyan, csendesen tudod tovább csökkenteni a hõmérsékletet, javítani a szellõzést.😊
Sok szerencsét a választáshoz, mindegyik ház korrekt, ha pedig túl vagy rajta nyugodtan rittyents ide egy pár soros összefoglalót, képekkel.^^
Mindegyik ház fasza. A spedo talán elmarhat szerelhetõségben, belsõ térben, tesztek szerint hangos az oldalsó nagyventi.
Az ATCS 840 pedig valószínûleg kevesebb hûtési potenciálja van a többihez képest, de valószínûleg így is simán hoz egy korrekt szintet. Én nem félnék, hogy megsülne benne valami.😊
Én (magánvélemény) a három közzül a Cosmost választanám.
Te pedig azt válaszd, ami neked szimpatikus!
A Spedo-t telepakolhatod ventivel és nagyongémer külsõs, az ATCS 840 valószínûleg csendesebb, de hatékony így is és visszafogott (torrentezésnél, fórumozásnál elõny) a Cosmos pedig pedig hangszigetelt, elõlap is van, de befér pár venti (bár nekem szimpatikusabb lenne a hdd-k elé szerelt venti).
Ha pedig nem ebbõl a háromból kellene választanom, akkor megfontolnám a Cosmos S-t, de leginkább a Zalman GS1000 plus-t.
Thermaltake Spedo
Cooler Master ATCS 840
Cooler Master Cosmos RC-1000 ezekben gondolkodok. Nos?😊
Ijen-ben lakik i7 persze kisebb módosításokkal, van még egy kép a galériában errõl... Ez sem csúcs de a szellõrése az faxa.
Apunak mindig igaza van! Most is.
Ugye még megoldás lehet ha az alaplapi tálca kihúzható / leszedhetõ, csak ezek a házak sohasem a középkategóriába árazódnak...😊
Meg mindig van valami okosság, hogy drágáé' adják a házakat.😊
Fasza, nincs mit beszélni, csak az ára is enne ilyen jó....<#pardon1>#pardon1>
(ráteszem a kezem és érzem, hogy visszatérõen dorombol. Ha túlteszem magam a lustaságon szépen leszerelem, megoldom, de olyan nehéz letekerni azt az hat csavart...😄
(én csak valami szivacs+erõs gumi vagy gyorskötözõt terveztem, mert nem a hanggal van a baj, hanem a rezgéssel)😊
Rajzot a galériában találod
Nekem is volt cm690-em😊
Viszont tudnál készíteni néhány képet a vinyó rögzítésérõl?
(nálam egy kétéves samu rezgeti a CM690-et, de marha lusta vagyok, nem döntöttem el, milyen alternatív rögzítés lenne a legjobb)
Nem hiszem hogy kisebb hûtõ el lett volna ilyen kis légáramlattal.
A ház oldala tele van lyukakkal így a táp könnyedén, csendben átszellõzteti az egész gépházat.
sikerült annyira minimalizálni a kibocsájtott zajt, hogy most a vx450w simán "túlharsog" mindent!
-be kellet kenni mûgyantával a tápban a szûrõtekercseket, a hálózati oldalon, mert zizegtek 3d terhelés közben<#circling>#circling>
-a vincsit bebugyoláltam vatelinbe,és két gumipánt marasztalja a helyén.
-e8400-ra egy cm geminiII került venti nélkül( visszavettem 1v-ra Vcore-t)
-illetve alacsony profilú memóriák a légáramlás érdekében(uo. magas mint a szlot kallantyúi)
-meg egy 92mm-es noctua a ház elejébe 900rpm-en.
Régóta vágytam már egy pc-re ami nem lassú és csendben elvan. AZ i7 sajna ilyet nem tud.
Most már kezd idegesíteni az egér suhogása/kattogása is<#vigyor2>#vigyor2>
Saor Alba