Milyen házat vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belisz
Üdv! Olyan 12-15k körül normál ATX házat tudtok valamit ajánlani?

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

pxxl
ez egy fos úgy ahogy van, másik meg hogy hiper szuper ház, de egy usb-s bill-re nem fussa? <#zavart2><#wow3>

All hail the double x!

pxxl
ipon pl

All hail the double x!

Van még egy kérdésem:honnan lehet úgy rendelni,hogy kb 1-2nap alatt itt van a cuccos?És megbízhatóak,meg minden....

Morphin
érdekes...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

trident
Nem rakta be a képeket.-.-

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Öööö...Hmmm...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Morphin
én az újat nem ismerem...nézegess róla ilyen szétszedett képeket,meg esetleg vmi tesztet, milyen az anyaga,szerelése etc. mielõtt veszel ilyesmit, nem árt. meg, te hogy fogsz benne elférni, az se mind1, tehát mielõtt veszel egyet, nézd át rendesen...

Kösz a választ.Van az Ipon-ban 2verziója az M9esnek.Nem tudom,melyik lenne a jobb:az alap,vagy az újabb?

Hecker007
Ipon.hu, Aqua.hu, pcx.hu 😊

Még valami:honnan érdemes rendelni?Ahonnan viszonylag olcsóbban és gyorsan eljut hozzám a cumó?Mondjuk egy M9-es.

Az M9 nem néz ki rosszul.Mindenképpen elsõ ventis ház kéne,hogy normálisan hûtse a vinyókat is.

Meglesem amiket írtatok.Köszi szépen válaszaitokat!<#worship>

trident
Ahogy Morhin is írta, M9 széria, vagy Soprano széria az ami még normális ár/arány értékben van.😊

De nézz körbe még nyugodtan.

Például Cooler Master centurion; Gigabyte Triton/Poseidon/iSolo; Lian li sajnos 20 felett kezdõdik, de azért lesd meg, nemrég linkeltem a tacens signumot, annyiért jó vétel szvsz, és 21-ért sharkoon serapim, ahol alul van a táp, de nem a földrõl szív be.

Soltent is lehet érdemes megkérdezned, biztos van egy két jó ötlete.😊

Morphin

Morphin
Nekem M9 van...vannak fenntartásaim vele kapcsolatban,de nem rossz kis házikó. Fontolgatom h levágom az elsõ ventirõl a kék ledet,néha idegesít este, de nem annyira gáz.Nekem mintha vékonynak tûnne a ház anyaga,akkor a PCI lefogató mûanyagok sem az igaziak...más bajom nincs vele.15pénz volt 1 éve.szellõs,visszafogott fekete nem túl csicsás...a gyári ventik sem hangosak (2db 12es) egy ideig nem cserélem le az tuti,nincs miért...ez megfelel.(jah és felsõ tápos)

<#taps>Az utolsó megoldás nagyon állat.<#nevetes1>Olyan Thermaltake házat tudsz ajánlani,ami kellõen hûthetõ,de felsõ tápos?

trident
Ha felül van nincs porosodás, de könnyebben megreked a levegõ abban a régióban.
ha alul van akkor csökkenhet a hõmérséklet (nem ragad meg fenn, a táp sem a meleg levegõt szívja be), a tápodnak viszont nagyobb az esély a porosodásra.

Ha maradsz az alsó tápos megoldásnál akkor megpróbálhatod ventivel felfelé beszuszakolni a tápot de inkább megoldani, hogy ne 1 centi hely legyen a táp - padló közt.
link1, link2, link3. =)

A tanácsotok kéne:házat cserélnék....Ki is néztem egy Thermaltake M5-öst.De egyik haver,aki informatikus,azt mondja,jobban járok felsõ tápos házzal.Mert alsó tápnál van kb.1centije a tápnak,ahonnan szívja a levegõt és ez nem elég.Szal nem tudom.<#help>

Hecker007
nekem mióta alul van a táp, semmi melege levegõ nem jön belõle 😊

trident
Azt nem is kell/szabad.<#eljen>

Sikerült döntened, találtál olyat ami megfelel?

pxxl
én eleve nem is vennék alsó tápos házat 😄

All hail the double x!

FlyHigh
Egy FSP BlueStorm II 400W tápom van, lecserélni nem szeretném, mert ez egy nagyon jó táp.

Thrash \'Till Death

KranaZoli
Speciel a kívül lévõ szûrõre gondoltam. <#zavart1> Mondjuk még így sem vennék alsó ventis házat, amíg ott van ahol a jelenlegi is. (padlón, poros) Az elsõ venti szûrõje is takarít rendesen. Asztalra meg nem pakolnám, mert akkor tök hülyén nézne ki a szgép asztalban a lyuk oldalt. <#vigyor3>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

pxxl
elég sok helye van szellõzni

All hail the double x!

KranaZoli
No, így már egészen másképp fest egy alsó ház ventis megoldás.

Jah, valóban nem olcsó, de ha minden benne van, ami a képeken látszik (a cikket elolvasni még nem volt idõm) akkor relatíve.

"hátul elhelyezkedõ 12 cm-es és a felül található két darab 14 cm-es ventilátor felel. Az utóbbi kettõ 1000, míg az elõbbi 1500 fordulat/perces teljesítményû motorral üzemel. A hûvös fuvallatok keltésére is gondolt a gyártó, mivel az elõlap mögé két darab 12 cm-es légkavarót helyezett el,"

Már ez így önmagában kitenne pár ezrest, ha db-onként venné meg az ember. Fasza-fasza!!!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

trident

Highlights for the PC-B25F

* Full system tool-less design
* PSU tool-less securing bracket
* 8x PCI expansion slots for convenient three-way SLI or CrossFireX configurations
* PSU airflow vent
* Supports ATX and Micro-ATX motherboards
* Removable side, front and top panels
* Front dual input 120mm Fans @1200RPM
* Dual top 140mm Fans@1000RPM + 1x120mm Rear Fan@1500RPM
* Multi-media I/O ports in top panel
* Anti-vibration HDD cage
* Folded elements to prevent sharp edges
* Tools-less CD-ROM claspers with rubber support
* Availability: Arriving at local distributors after middle of September
* MSRP: PC-B25F US $190 +VAT

Jaj de szép, YAY de drága.😄 - ph! hír.

trident
Jogos:

a; felsõ tápnál ugye nem is kell. Kilõve.
b; ha Flyhigh tápjának tudnánk a paraméterét, és az gyengécske, lehet már többen egy ~11-12 ezer forintos házat és egy megfelelõ tápot javasoltunk volna (bár úgy kicsit fölé kellene a 20-nak menni).<#vigyor2>

Solten
Ez a "minden tapkabelt megtoldunk"-modszer baromsag szvsz (meg jo eselyek a kontakthibahoz) <#smile>

Saor Alba

trident
Elnézést a duplázásért.<#circling>

trident
Tévednék? Vagy esetleg?

Jut eszembe, még egy olcsó, de végül is nem olyan rossz házat kihagytam, például: tacens signum 12-ért.
Ventilátor:
- 1db ventilátor hátul(135mm)
- 2db ventilátor hely oldalt (120-140mm)
- 1db ventilátor hely elöl (120-140mm)

Tesztszerûség. Igaz nem csavarmentesen szerelhetõ, viszont maradhat pénz még másra. Például 14 centis ventikre vagy ha nem ragaszkodsz a 14 cm.-hez, akkor pl. Englide ventikre. Netán egy Kama bayra is maradhat, ez esetben 5 ventivel lehet befelé fújni a port.<#vigyor>

FlyHigh
Amikor utoljára kerestem hosszabbítót, még sehol sem lehetett kapni. Külön kis proci tápkábel toldást senki sem gyártott.

Thrash \'Till Death

trident
Linkelek én is ha lehet.😊

Sharkoon Seraphim. Netán Enermax.

Antec 300 + táphosszabbító?
(Asszem 800 forint, így megoldható pl. a CM Gladiator, CM590 vagy olcsóért egy Xigmatek Midgard.
....

Nem írtad, a hûtésen kívül milyen elvárás van még esetleg. Amit Solten linkelt, abba lehet szerelgetni. Ha a 21 belefér, lehet érdemes megnézned Seraphim-ot.
Ha pedig egy tápkábel hosszabbítót beszerzel, akkor nagyban bõvül a választék!

Ha pedig nem gond, ha nem új, akkor
5+1 venti is elég huzatot csinálhat.😊

Solten
Hello, beepitett ventiket altalaban kisporoljak az oldallaprol, kivetelt kepeznek azok amiknel beepitett helikopter-propeller van 😊

link1 (oldalra mehet ketto 12-es), link2 (propellerrel), link3

Saor Alba

S2000
Hopp, benéztem😊 Ez alsótápos. Cserébe nem olyan magas, szerintem elférnek a rövidebb kábelek is.

S2000
FlyHigh
20e a maximum amit rászánok.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Hellósztok!

Egy nagyon jól hûthetõ ház kellene nekem, ha lehet beépített ventilátorokkal. Az a lényeg, hogy a ház oldalára nagyok férjenek, mert izzanak a memóriák meg az északi híd. Ami még fontos, hogy felsõ tápos legyen, mert a mostani tápomnak elég rövid a procit ellátó tápkábele.

Thrash \'Till Death

trident
Én is az érdekes koncepció miatt linkeltem.
Ízlések és pofonok, az fix, hogy a karácsonyfa és a sötétben is éjszakai fényt kibocsátó ház túlzás.😊

Remélem a héten már átvehetem a Gigagbyte 3d aurorát, -sajnos itt is túlzásba vitték a ledet, 1x12 + 2x12 cm. ledes venti van, lehet le kellene cserélnem Englideokra...😊

Törölt felhasználó
oksa😊
Remélem ledes venti😊
MerlinW
Nem is írtam, hogy rossz helyen van, hanem hogy rosszul van beszerelve😊

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
na akk jó házikót rendeltem de majd nyilatkozok róla,szeretem a saját szememmel megtapasztalni a dolgokat😄
Amm szerintem az a venti j helyen van csak meg kell fordítani,de 4 csavart nem nagy erõfeszítés kicsavarni, szerintem😊
MerlinW
Semmit ami világit😊

[merlinw.org]

MerlinW
Madmano: <#eljen>
BENCÕ: Hangos ház, semmi extrával, rosszul beszerelt oldalsó ventivel (meg kell fordítani, mert alapból kifele fújja a levegõt).

[merlinw.org]

pxxl
én személy szerint utálom az ilyen midi házakat <#wow3> vagy torony vagy nemkõ <#idiota>

All hail the double x!

Mivel megrendelted már nem mindegy? 😄

Törölt felhasználó
szép házikó😄
Törölt felhasználó
Sziasztok.Errõl mi a véleményetek?Az elsõrõl.

trident