3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
ez is szuper 11eft -
#2567 Cooler Master Elite sorozat is van 8500Ft-ért
jár hozzá 12cm-es CM venti
a Gigabyte GZ-X 1 2 3 4 5 6 ugyanez csak más előlappal 9-11eFt
táegységgel együtt lehet már kapni 16500Ft-ért (9eft-os Gigabyte SuperB 460W-val) -
#2566 Még alkudsz belőle azután a vaterán eladod.:D
Elég sok lehetőséged van, a HAF jóféle, a Lancool k58 kissé olcsóbb. Ha még alá akarsz menni az árnak, akkor CM 590/690. -
#2565 10k korul is vannak egesz turheto hazak:
Gigabyte Luxo X140: link
Sharkoon Avenger Economy: link
Thermaltake Wing RS 201: link -
#2564 Ebbe az egészben úgy érzem márka "függőség"áll... -
#2563 hát 30E nem tudok most gépházra költeni..a maximum is a Cooler Master RC-922M lesz... -
#2562 Az nem rossz, egy uj Raidmax kb. annyit is er... -
#2561 azért gondoltam azt a házat,mert 5000Ft tudom beszerezni dobozosan.. -
#2560 Ha kell bele, hogy legyen benne szín is, akkor pl:
Nekem a sima K1-es van, csicsa nélkül.... -
Ebben mi a jó?!
Ezeket ajánlom:
Lian Li
LanCool -
#2558 Viszonylag ertelmes aruk van, a megfelelo a minoseg mellett. Sok modellnel tetszes szerint varialhato a szellozes. -
#2557 mi a jó ezekbe a cooler master házakba? -
#2556 akkor őt veszem
-
#2555 uhum -
#2554 ez már jobb lenne?
Cooler Master -
#2553 Raidmax egy gagyi f*sch, dragan. -
#2552 Sziasztok!
Nagyon teccik nekem ez a ház és tudja valaki netalántán,hogy van az elejébe ventillátor?!
RAIDMAX GEH-RM918.S Ninja Black -
#2551 Régóta vártam egy PH!-s tesztre, nagyon tetszik ez a ház. -
#2550 Cooler Master Gladiator 600
-
#2549 Csak az M59-et találtam, lehet még a gamma nem jött be országunkba. Deinnrn is megrendelheted például. =) -
#2548 Ilyen házat hol lehet kapni? Mert most szeretnék házat venni, és ez nagyon elnyerte a tetszésemet. Köszi előre is a segítséget -
#2547 Nem tudom hogy eddigi mondandombol miert nem valt nyilvanvalova szamodra: kodegany hazat felolem, a kodegany tapegyseget keruld el jo messzire. -
#2546 Akkor mond meg légyszives,hogy milyen házat vegyek egy Öregeasszonynak kinek szerintem tök mind 1,hogy hogy néz ki,meg milyen az anyagminősége. -
#2545 Antec ház, maximum szellő
-
#2544 Ha kodegany foscht veszel, magadra vess. Haz az nem igazan lenyeg, nem igazan egeti el a konfigot.
"veszem ezt a házat+táppal(vagy hasonlót),alaplappal,320Gb Winyó,Tv tuner,Monitor,Nyomtató,Cd író"
Mennyiert? A milyen gepet vegyekben ossze tudunk dobni neked vmi ertelmesebb konfigot. Ird le mi kell, mennyiert, mid van amit hasznalni szeretnel. -
#2543 Ez az egész úgy van hogy:
veszem ezt a házat+táppal(vagy hasonlót),alaplappal,320Gb Winyó,Tv tuner,Monitor,Nyomtató,Cd író, és megy bele egy 8600Gts+2Gb ram.
Kinézet neki nem számít + megvan kötve az ár..Vidit memót én adom neki oda.
Táp mi van a házban elbírja majd a configot nem? -
#2542 Hello. Antik gagyi lap, egy noname, bovli hazzal. -
#2541 Érdemes az AMD topikba benézned, több, új energiatakarékos megoldás jön ki, ráadásul elég olcsón. Esetleg megfontolandó az integrált vga-s megoldás, matx alaplap. Hiszen net/letöltés/filmes gépnek pont az apró méret, alacsony fogyasztás, visszafogott zaj lehet az előnye.
Netán érdemes még megnézni az ionos platformokat, aprók, pofátlanul alacsony fogyasztással. Sőt, eeebox, eeetop, msi neton-t is érdemes megnézned, ha van időtök a választásra.
-
#2540 Köszi szépen a segítséget!!!! -
djsenki #2539 Igen, ehhez jó de azért ne hamarkodd el nézz szét még, lehet, hogy találsz jobbat is, bár ez sem rossz. -
#2538 Sziasztok!
Egyik ismimnek kellene egy gép mit csak internetezésre használna,meg filmezésre...
Én ezt a házat néztem ki:Ház
Ehez az alaplaphoz:Lap
Az lenne a kérdésem,hogy ehez a laphoz jó ez a ház?
előre is köszi -
#2537 Hamarosan érkezik, kicsit hasonló az NZXT M59. -
#2536 Uhh. ilyen házat hol lehet kapni?:D Ez nagyon tetszik -
#2535 Ja, eleg jo. -
#2534 Végül is... 50 dollárért: NZXT Gamma
-
#2533 igen 2 mínusz 1 ventis
1hdd van a scythe-ba -
#2532 Ez ugye a tiéd?
Van plusz hűtése a vinyóknak vagy pedig "csak" a rackben vannak és jó napot? -
#2531 Danger Den Torture Rack: -
#2530 -