Milyen házat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ennél azért jobb lett
az nem plexi hanem fémrács

hihetetlen ez a ház
most már olyat akarok én is 18eft-ért lett tavaly év végén véve
dobtam is be képeket
teljesen egyedi gépet építettünk
itt az eu-ba akkor tutti nem volt olyan
a fele speciális cucc külföldrõl származott
világító villógó Crucial Tracer ramok+ passzív HD4850 + passzív E8500 Cooler Master Z600-al
Samsung Raid Edition 5év 640gB sata hdd-vel
8500ft-ot zajszigetelõvel
Yate Loon UV LEd ventikkel
iszonyat milyen halk lett a gép
került bele 4db szett neon + aquatuning.de-rõl származó cuccok
fémrácsos oldala van ami jobb mint a plexi
minõségibbnek tûnik és levegõ is tud áramlani be
18eft nevetséges volt érte
a pcgear.hu -n vettük
épphogy elfér egy ilyen házban

kozepes aron.
fontos a jo minosegu tap, a szellozes meg ilyenek.
Most az alaplapok chipsetjeiben merulok el, de asszem 1re jobban nemtom eldonteni..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
az egyik az enyém
a másikat meg én dobtam össze cimbinek 😄
nekem is olyan van
ugyanaz mint a Cooler Master 1az1-be csak az elõlap más
ha nem hiszed rakok be róla képet
Gigabyte GZ-X1 2 3 4 5 6 + Gigybyte SuperB 470W 16500Ft egybe
ゾルターン
Graphics Card: Sapphire Radeon HD 3850 Ultimate passive cooled
Motherboard: MSI P6N SLI Platinum
RAM: 2x 512MB Corsair XMS2-667
Hard Drive: 1x 250GB Western Digital WD2500 7,200RPM
Heatsink: Asus Silent Square Pro
Power Supply: Xilence XP700 700W PSU

ゾルターン
ゾルターン
rádugtam 4 ventilátor fan1 fan2 fan3 fan4 re a vezetékeket aztán meg a ventilátorokat amik a gépbe vannak na és ilyenkor mivan nem reagál fordulatot kiírja de sehol semmi:S
All hail the double x!

Priced around $170 USD, the HEC 98 is in a tough market segment, one step below top premium cases but in a crowded “mid-market” class that has some very good cases by various manufacturers. Now, if the HEC 98 were about $20 cheaper it would command some serious attention, but as it stands, it’s just a “good” price.
Hivatalos oldal.
Elég jól összerakott, bár nekem a CM Stacker ugrott be hirtelen a házat látva.😄 Az ár nem is olyan vészes, határeset...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"A hûvös légáramlatok keltését a belül található 92 mm-es szélgép végzi, ám ez az egység a HS2 verzió esetében kaphat egy szintén 92 mm-es társat is maga mellé. Ezenkívül az alsó merevlemez-tárolót is érheti némi hûtést egy alulra szerelhetõ 14 cm-es ventilátor személyében."
Bár ahogy a cikkhez tartozó kibeszélõben is írtak: ennyiért jobbat is találhat az ember.<#finom>#finom>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A Zalman az MS1000 szériát szeptember közepétõl kezdi el forgalmazni. A HS1 modellért 150, a HS2 változatért pedig 170 dollárt kell majd fizetni.
Szerencsére biztos fogsz találni.😊
Csak azért fura ha nem, mert megrendeltem egy boltból az összes alkatrészt, és azt mondták tökéletes konfig, mindegyik kompatibilis a másikhoz. A 7 végén meg is les za gépem (azt mondták letesztelik elõtte -ez nyilván annyit jelent h bekapcs gép, BIOSBA kukkant -30mp, azt ennyi 😊, és összeszerelt állapotban szállítják.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Saor Alba
Magyarországon, vmi webshop-ban lehet kapni? Eddig nem találtam.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Ha már dupláztam akkor:
A frissen beharangozott újdonság NZXT Lexa S Black Steel névre lett keresztelve, és a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele. A megfelelõ szilárdság érdekében a ház vázszerkezetét acélból készítették, és az elõlapi panel anyagának is az acélt választották. Az új NZXT Lexa S Black Steel 196 X 480 X 528mm-es méretekkel, valamint 7kg-os súllyal rendelkezik, és természetesen képes fogadni az összes ATX, valamint microATX formátumú alaplapot.
A számítógépház megfelelõ hûtésérõl négy darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy 120mm-es az elülsõ részen (23dB, 42CFM), egy szintén 120mm-es az oldallapon (23dB, 42CFM), egy 140mm-es felül, és egy 120mm-es hátulsó részen lett elhelyezve (23dB, 42CFM), a mûködésüket pedig a gyártó által mellékelt vezérlõpanel segítségével szabályozhatjuk. Ha tovább szeretnénk fokozni a hûtési teljesítményt, akkor a ház rendelkezik még egy a tetõrészen kialakított 120mm/140mm-es ventilátorhellyel is, de a mérnökök persze a vízhûtés számára elõkészített furatokról sem feledkeztek meg. Az adattárolókat négy darab 5,25 inches, és hét darab 3,5 inches tárolóhelyre építhetjük be, de ezeken kívül lehetõség van még két szilárdtest-meghajtó (SSD) telepítésére is. Az elõlap oldalsó részén kialakított I/O panelen két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozó, valamint a hangszóró és a mikrofon kivezetései lettek elhelyezve.
Lian Li PC-60FN és PC7-FN 130 dollár

Saor Alba
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Saor Alba
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Köszi szépen Solten!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Saor Alba