40
-
Epikurosz #40 ja, igézlek. :-) -
JL666 #39 mindenre van válaszod, igez? -
Epikurosz #38 Na, persze. A passzív befogadó. -
JL666 #37 mélyebb értelmű hozzászólást nem vártam... -
Epikurosz #36 Hát akkor te már okosan gazdálkodsz. Bla-bla!
:-) -
JL666 #35 ez a thaiföldes téma is ferdítés. Nem azért mennek oda, mert olcsó szex. Hanem azért, mert ott ázsiai nőt kapsz, meg gyerekeket. Ha valaki szőke nőre van rákkattanva nem fog oda menni, ha olcsó is, mert egyszerűen nem kapja meg.
Mindenki érti amit mondani akarsz, csak sok hülyeséget szövegelsz ez van. Én gitározom és vannak felsőkategóriás hangszereim és azokat nem itthon vettem meg 20x annyiért, hanem külföldről hozattam, bla bla bla -
Epikurosz #34 "Hogy mennyi pénzem van azt meg nem tudhatod..."
Annyira kíváncsivá tettél. Show me ur money!
Még mindig nem értitek a Gazdálkodj okosan! elv lényegét, így nem is merem előhozni a JPÉ-t.
Csak címszavakban: Úgyis jösz erre, nem? Pihenőszabadság, ilyenek. Hát, kösd össze a kellemest a hasznossal. Nem te, mármint a rászoruló páciens.
Sok turista van, aki azért megy Thaiföldre, mert ott állítólag olcsó a szex. Én nem próbáltam, de elhiszem. (Messziről jött embereknek is. :-)
nos, miért ne lehetne a rokonlátogatást, pihenőszabafdságot összekötni jó kis foggyökérkezeléssel vagy egy vakbélműtéttel,e setleg zsírleszívással?
Különben költői kérdés, a dolog működik, qued erat demonstrandum! :-)
Mások csinálják. -
JL666 #33 jó, azt mindenki tudja, hogy az osztrákok ide járnak fogászati kezelésre, de ausztria legtávolabbi pontja sincs 11 órányi repülőútra, ez már nagy ferdítés, amit mondasz. Persze az is lehet, h. valaki sokat utazik egy szemműtétért, én is sokat utaznék, ami egy van egy életben, de fogból 32 van és egy félórás gyökérkezelésért franc fog utaznigatni 2 napokat, főleg ha pénze van, ahogy te mondtad. Hogy mennyi pénzem van azt meg nem tudhatod... -
RealPhoenixx #32 Epikurosz:
Penz: sztem nem probalkozz kutakodni a tarcamban, mert ugysem mondom meg a konkretumot
Gazdalkodj okosan: igen, ugy kell, csakhogy a gazdalkodj okosanhoz nem csak a penz tartozik, bar egy beteg tologatonak lehet hiaba mondja az ember :)
A gazdalkodj okosanhoz hogy egy kicsit kiokositsalak a kovetkezo keppen kell nezd a dolgokat: koltseghatekonysag
De lehet nem ertetted meg amit JL666 vagy en leirtam mar, igy peldan keresztul mondom el hogy megerthesd:
Tegyuk fel van egy konyv amire szukseged van mondjuk szakmai munka vegzesre, es megszerezhetned 2e forintert, de rajosz, hogy interneten vagy antikvariumban esetleg fele annyiert megszerezheted, mikozben naponta a munkad reven 7 ezret keresel (a zsebedhez merem az ertekeket, hogy hozzad minnel kozelebb allhasson a pelda).
A lenyeg ott allsz a 2.000 FT-s konyv felett a boltban, es mert ilyen vagy, mint amit tukroz az irasod nem veszed meg, igy inkabb szunnapot veszel ki 1 hetet, hogy megtudd neten vagy antikvariumban merre kaphato 1.000 forintert.
Majd tegyuk fel mert nem vagy annyira suletlen mint ahogy az irasodbol sut, ezert nem kell az 1 teljes het, hogy 1.00FT-ert megszerezd a konyvet, hanem csak 4 teljes nap.
Nah szval akkor elmondom neked a lenyeget: mert ott erolkodtel 1.00FT-n, valojaban buktal a pelda alapjan 28.000 + 1.000, mig ha siman megvetted volna, akkor 26.000FT-al gazdagabb lennel, merthogy 2.000-ert vetted volna meg inkabb a konyvet.
Nah tenyleg okos vagy!!!!! :) -
Epikurosz #31 Látod, ezért van nekem pénzem, és ezért nincs neked.:-)
Gazdálkodj okosan! ez a titka mindennek.
Én különben tudok olyan osztrákokról, amerikásokról stb. akik idejárnak gyógykezeltetni magukat.
Mondok példát: ez a fogászat például. Én magam személyesen ismertem egy ürgét, erdélyi amúgy, aki ilyen foggyökereekt ültet be. Volt már neki líbiai páciense is.
Vagy: lézeres szemsebészet. Bruttó 270k Ft. Ez durván 1k euró. Repcsijeggyel együtt megéri. Persze főleg németeket látni a magánklinikán. Van orvos, aki tud németül, plusz asszistensnő is. Otthonos környezet. Sőt: jogsit szerezni is idejönnek már a népek!
sőt: az osztrák határ mentén idejönnek fodrásztatni, masszíroztatni.
Folytassam?
Mi meg, persze, megyünk őssejteekt megunkba beültetni Kínába.
No, mindegy, hiába beszélek.
Gazdálkodj okosan! ez a lényeg. -
RealPhoenixx #30 Epikurosz:
Kozel sem mindent csinalnak meg itt magyarban, ha mar olyan okosnak hiszed magad, akkor tudnod kellene.
Masreszt ugy adod elo ezt a dolgot, mintha itt minden olcsobb lenne mint odakint, holott ez sem igy van.
A lenyege pedig a mondani valomnak az, hogy a betegbiztositos rendszer majd magyarban is ilyen faxa lesz es olcso, mint ahogy ezt a gyopar ertelmi kepessegu SZDSZ-es es MSZ(hmm..)P-s csirak probalnak mindenkivel megetetni. -
JL666 #29 gondolom te is afganisztánba jársz egy gyökérkezelésért. csak felülünk a repülőgépre és gyökértkezeltetünk. végülis mibe kerül. 10 óra repülőút csak oda?! hát persze, úgy is időmilliomosok vagyunk. Én meg kanadába járok kávézni. -
Epikurosz #28 "pl keresztanyam most csinaltatta meg 1 darab fogat, igaz nem kihuzatta, gondolom annyira nem vagy tisztaba a dolgokkal, hogy el kell mondjam mennyibe kerult ez a kiveteteshez kepest fing procedura, nah hogy tisztaba legyel vele: 5.000 dollar"
De buta nő lehet a +anyád.
Persze, te is hibás vagy, hogy nem világosítod fel.
Ha műgyökeret ültetnek be, akkor sem kerül többe 1000 dollárnál itt Magyarban.
Vett volna 800 dolcsiért retúr repcsijegyet, plusz 1k a fog = 1800 dolcsi.
A többit meg ideadta volna nekem, hogy ne vesszen kárba. Én meg visszaadtam volna 1000 dolcsit. A mérleg: +anyád nyert 1k dolcsit. Ilyen üzletet... -
RealPhoenixx #27 Boogey: olvassal egy kicsit pls, ne csak a kozvetlen aktualis temat, hanem az un. elozeteseket is, hatha okosodsz belolle es akkor nem irsz suletlensegeket.
Amugy pedig ki emlitett olyant, hogy a fogyasztoi tarsadalomban nem a fogyasztoval fizettetik meg a termekeket?? *gondolkozz*
Kivenni: jah, tenyleg otthon ki fogod venni pl az agyadba ultetett chipet, kiraly. De tegyuk fel, hogy jo, rendben orvoshoz rohansz es kiveteted: amcsiban a szabad biztositos rendszerben pl keresztanyam most csinaltatta meg 1 darab fogat, igaz nem kihuzatta, gondolom annyira nem vagy tisztaba a dolgokkal, hogy el kell mondjam mennyibe kerult ez a kiveteteshez kepest fing procedura, nah hogy tisztaba legyel vele: 5.000 dollar
Akkor gondolkozz mar mennyi lesz egy ilyen kivetetese??
NB: ilyen faxa tokedemokracia rendszert akarnak a tokesek mindenhol, szval ez nem osszeeskuves elmelet. Csak az bant, hogy az ilyen primitiv gondolkodasuak miatt erosodnek a tokedemokracia alapjai.
Amugy en engednem a beultetest, ha a vilagon mindenhol megszunne a tokedemokracia, mert akkor ......... (gondolkozz!!!) -
Amergin #26 Éljen a totálisan kontrollált világ!
Éljen a független gondolatrendőrség!
Éljen a harmónikus, szép és boldog jövő!
Mindenki beláthatja hogy ennek az útjában csak a gonosz, gyáva, elvetemült stb, stb..., a föld valamennyi becsületes polgárára halálos veszélyt jelentő TERROR-isták állnak.
Fájdalom, de az ő kiszűrésükre csak egy mód van: RFID-chipet kell ültetni mindenki agyába. Úgy gondolom ezt a kis áldozatot igazán meghozhatja mindenki.
Remélhetőleg mihamarabb eljutunk ide és akkor már nem kell rettegnünk a TERROR-tól.
-
Epikurosz #25 Nem kell ide semmilyen diktatúra.
Azok a bolgár nábobok, akiknek a gyerekét elrabolták és több százezer vagy akár millió eurós váltságdíjat fizettek a rablóknak, maguktól teszik bele a porontyaikba az erfideket. -
John Wayne #24 Hát, a technika az természetesen használható áldásos módon is, bár ekkora ellenőrzésben még akkor se látok jótéteményt, ha a legjobb szándékkal használják. De én egyáltalán nem bízom a kormányokban, és a mögöttük álló erőkben, hogy kizárólag a publikum boldogulását segítenék ezzel, és ne magukat.. Sőt, végre először megoldható lenne egy olyan igazi masszív diktatúra. Mi a biztosíték rá, hogy nem fognak visszaélni a technológiával? A politikusok ígéretei? ;) -
JL666 #23 de végülis a guglis film szerint pont az a lényeg, hogy akard, hogy megkaphasd a chip-et és ne vegyék ki, mert akkor nem kapsz meg bizonyos szolgáltatásokat... -
Epikurosz #22 no, igen. Minek is lehessen a nyomára akadni bárminek is, hadd lopják az autókat, kutyákat, gyerekeket a rablók. -
John Wayne #21 Szerintem is a szoktatás kezdete ez, szépen lassan majd mindenre RFID kerül. Mert az milyen jó a fogyasztóknak. Ami akár igaz is lehet, de elég sok minden másra is jó ez a chip, aranybánya lesz a fogyasztási szokásokat monitorozóknak.. És akkor még nincs is szó semmilyen csúnya, sötét összeesküvésről, meg emberekbe ültetett chippekről, amiket már azért reklámoznak, ha még visszafogottan is. (Kíváncsi vagyok mikor kezdik úgy igaziból reklámozni őket.) -
Epikurosz #20 kép -
Epikurosz #19 -
Epikurosz #18 "az RFID-et is ki lehet venni, igaz h valamivel fajdalmasabb"
Jut ezsembe: az Emlékmás c. marsos filmben Arnold Swarci akkora grimaszokat vágott, amikor felnyúlt az orrába azzal a többágú csípesszel. -
Boogey #17 RealPhoenixx:
1. Mit erdekli az allamot h mennyibe kerul a mobil ... Azt ugy is te fizeted ki ... meghozza onkent ...
2. Aki el akar tunni az megtalalja a modjat. Ahogy a telcsibol kiveszed az aksik, az RFID-et is ki lehet venni, igaz h valamivel fajdalmasabb
A film az tenyleg durva .... De akkor is csak egy osszeskuves elmelet ... attol fuggetlenul h nemely reszen igazat adok neki. -
RealPhoenixx #16 Aranykez: reszben van csak igazad, hiszen a mobiltelcsik joval dragabb eszkozok mint ezek az eszkozok, raadasul sokkal koltsegesebb a mobil, mint ez.
Arrol nem beszelve, hogy a mobilbol kiveszed az aksit, akkor xart sem er, ebbol meg hogy veszed ki? :)
Jah es a mobil telcsitol barmikor megszabadulhatsz, ha ezt beultetik neked szepen, akkor hogy szabadulsz meg tole?
Nah mind1, sztem egyenlore ugyis felesleges eltemazni errol, mert parunkon amugy sem mullik semmi ezzel kapcsolatosan -
AranyKéz #15 Bírom hogy rinyál mindenki az RFID miatt, aztán az már fel se tűnik senkinek se, hogy minden mobil útvonalát végigkövetik, ÉS le is tárolják.
-
RealPhoenixx #14 Senkinek sem tunik fel hogy ez az egesz nem a halakra meg csirkekre megy ki??
Most tenyleg ezen fogtok tepelodni hogy hal meg egyeb???
Ki van adva: ha halra csirkere es egyebre megcsinaljatok, kicsit megszokjak az emberek es bevezetjuk emberekre is.
Esetleg ha jol halad a technologiai fejlodes es miniaturizalas, akkor kerdes nelkul is belejuk ultetjuk v.milyen fiktiv indokkal
Hogy nem lehet emberekkel kiserletezni??
Hat akkor kerdem en: a TECSA folyo menten mi folyik a mai napig??
Mi van Muszjonovo faluban szerinted??
Az 50-es evek ota evente kotelezo veradas es csontvelo minta adas.
Es mindez emberekkel, akik nem onkent jelentkeztek kiserleti alanynak (egy egesz falu).
Jah es most az unio is csatlakozni akar a kiserlethez, egesz pontosan az unio csak szeretne lefolozni a dolgot.
Mig a korabbi az biologiai kiserlet, addig a hozzank kozelebb allo dolgokat tekintve emlithetnenk a tarsadalmi kiserleteket, lasd Argentina, illetve ma magyarorszagot. /remelem nem kell leragozni ezt is/
Osszesitve:
Egy RFID rendszer nelkul is szepen kovethetoek lennenek a cuccok, csak eppenseggel itt nem az elelmiszer kovetese a lenyeg, hanem az egyedi kovetes!!!! Ez az emberek kovetesenek szimulacioja egyszerubb kornyezetre vetitve. -
arvai #13 szerintem ezt kéne:
http://href.hu/x/48iz -
Epikurosz #12 Okés, megnyugodtam. -
AranyKéz #11 http://en.wikipedia.org/wiki/Neon_Genesis_Evangelion_%28TV_series%29 -
Epikurosz #10 Ez egy zenekar? -
AranyKéz #9 Neon Genesis Evangelion, az anime.
-
Epikurosz #8 Azért szeretnék neked is szegezni egy kérdést, kedves AanyKéz:
Miért pont az Evangéliumot (lényegében az Újszövetség) tetszel gyűlölni? A Tórát és a Talmudot nem tetszel gyűlölni, az nem "hype-olt mocsokság"? -
Epikurosz #7 A film érdekes. Manipulációról beszél, de persze maga is manipulál.
Valahol olyan, mint azok a vallásos dumák, amelyek minden történés mögött Isten kezét látják. Ez a film a történelmi események mozgatórugójaként nem Istent láttatja, hanem a bankárokat és a pénzüket. Az RFID csip meg a Sátán bélyege.
Hát, eléggé leegyserűsítő gondolkodás, talán az amcsik beveszik. Nekünk, európaiaknak azért talán kicsivel több a kritikai érzékünk.
No, persze, nem mintha nem lennének karvalytőkések, sőt, titkosszolgálatok és összeesküvők stb, de hiba lenne a valóságot leegyszerűsíteni közülük valamelyikre.
The world is larger than you think... ez valami reklámszlogen. :-)
-
Ronny #6 végre megvilágosultál:) -
AranyKéz #5 Várj, kitalálom. A kormány összeesküdött az RFID-chip gyártókkal, hogy totális kontrollt valósítsanak meg a (hű de milyen nagy hatótávolságú passzív) RFID chipekkel; és ezt a filmet üldözik, elnyomják a korrupt média segítségével, és a korrupt tudósok se ismerik el, cáfolják mindenhol, és ezért kell a családtagjainknak, barátainknak, ismerőseinknek küldözgetni.
Meg persze zsidók is vannak benne, hisz egy összeesküvéselmélet sem hiteles zsidók nélkül.
-
JL666 #4 megnéztem elég komoly. ez kell nekünk... -
bandee1 #3 Ha tudni akarjátok mi is az az RFID chip, nézzétek meg ezt a 47 perces videót, a film végére megtudja mindenki mi ez a chip. Aki teheti mutassa meg a filmet ismerőseinek, barátainak, családtagjainak!
http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 -
babajaga #2 Az emberi szemétség ellen semmi sem véd, mert aki tudja hogy romlott az áru és mégis eladja valakinek az szemét trágya ember. És itt nem a másik embert kell valakinek nézni hanem saját magunkat kell olyannak tartani aki nem okoz másnak kárt. -
teddybear #1 Erőlködnek, hogy valamit tutit kisüssenek, de ez sem véd az átcimkézés ellen.