30
  • ricsimaster
    Aszem csinálok ilyen céget első áldozatom a bsa lesz :P, a kurva annyukat a weblapjukat a router ban-jába raktam xD, de ez tök poén amúgy a 3. világban miértn incs bsa vagy abból miért nincsnenek hírek hogy xy nigéria éhező kiscsávót leültették 10 évre mert kajára sincs pénze nem hogy zene cd-re?(a számító gép msotn em leényeges[valszeg leesett egy teher szállító autóról]) :D
  • hiftu
    Nem állitják le a kormányok? A BSA is vígan fenyegetőzik itt kishazánkban mindenféle jogalap nélkül. Egyrészt ezek gazdasági szerveződések, aminek gyakorlatába nem szólhat bele az állam, sajnos. Úgyhoz maradnak a nyakunkon.
    Pl.: Ha szeretném akkor létrehozhatok egy Beperlek Bt.-t és nyugodtan nyomhatok bárkire pereket. Kérdés, hogy megnyerem-e...
  • torjoz
    Akkor meg sem szabad lassan hallgatni, mert ha megjegyzed a dallamot, akkor is jogsértést követsz el ?! (Ha meg az utcán akarod dúdolni, akkor meg a delért jogdíjat fizetni, vagy "mine generall mind felakaszt, mind lógni fogsz!"?
  • KLT
    Miért is hitvány? Azért, mert elmúlt 25 éves?
  • haxy27
    röhej. Nem tudom miért kell még mindig eröltetrni azt a hitvány CD lemezt
  • tungi52
    Egyébként poén. Szerintem a Sony Sound Forge is tud ilyet.
  • Molnibalage
    Mocskos RIAA sálálálá.
  • Romel
    Ez a RIAA nevetséges már. Egyszerűen odacsapok a fejemhez és áááááá. Ha az mp3 illegális lesz, jó sok online zenekereskedő portált be kell majd szüntetni :) Isten állatkertjéből szökött, nagyzási mániával rendelkező csodálatos szervezet.
  • Wilddog
    ...és ha nem lenne seggünk, a szart is pénzért adnák.
  • Kenoby
    És ők jogosan vannak azon a földrészen ?
  • echo
    komolyan szellemi fogyatékosok. de ezzel nem is lenne baj, csak az az érthetetlen, hogy a kormányok nem állítják már le ezeket. hagyják, hogy fenyegessék a polgáraikai ilyen idióták.
  • sanner011
    Bár végül is, nem sok rip-elnivalóm van.
    Csak a kedvenc zenekaraim albumai, de őket már másoltam, és jobb azért veszteségmentesen hallgatni zenét, mint fosch mp3-ban.
    Többi zenét meg, amiket út közben hallgat az ember, úgyis megszerzed... Töltöd, elkéred, stb... :)
  • aDannyBoy
    csak eszembe jutott, hogy a RIAA RIPpelése viszont jogos lenne :D
  • Yfel
    "A perben egy arizoniai felhasználón szeretnének elégtételt venni, mivel bizonyítékokat szereztek arra nézve, hogy az illető számos zenei tartalmat berippelt az audio-CD lemezekről, és ezeket megosztotta a Kazaa hálózatán. A beadvány homályos szövegezéséből azonban nem derül ki, hogy a szövetség a megosztás ténye, avagy a rippelés miatt tartja elfogadhatatlannak a lépést - könnyen lehet, hogy a saját használatra történő tárolást is kifogásolják."

Innen kezdve semmi ertelme nincs a cikknek. Engem az erdekel, hogy mit mondtak, nem pedig az, hogy a cikkiro szerint "talan mi mast is erthettek alatta".

Kozhiedelemmel ellentetben az RIAA sem hulye. Mocsok, de nem hulye. Nagyon jol tudjak,hogy a CD rippelest nem fogjak tudni sem ellenorizni, sem pedig leallitani. A zene megosztasa P2P-n keresztul irritalja oket, de ez nem hir.

Ideje lenne egy editort felvenni az SG-hez.

Y
  • Frosty01
    jaja, hozzászikszalagozzák. nemtudtad?
  • zord
    azért lassan vigyázzatok a levegővétellel.
  • JL666
  • picurmanoo
    szerintük mit hallgatnak az emberek a mp3 lejátszón? cd-t? :D
  • Tobacco
    Riaa szlogen: vissza a sötét középkorba, bakelit lemezt mindenkinek, és mozit zongoristával:D:D:D egyszer csak átharapja a riaa torkát a sok multi hiradástechnikai cég.
  • Tobacco
    A RIAA szép sorendbe kezje el a perelgetéseket.Elöször is perelje be a számitógép feltaláloját, utána a netét, azután perelje a Philipszet az irható lemezek kifejlesztésért, Perelje be az össze hárdver gyártót aki irásra alkalmas eszközöket gyártanak, szoftvercégeket is lehet perelni.És ha tulvanak a peren, akkor elövehetik a nyomtató gyártokat, mert könyvet is lehet nyomtatni, az össze videorecorder gyártó céget is beperelheti. Perelje az egész világot :D:D:D:D
  • JL666
    tv-ből felvenni szabad? azután nem kell jogdíjat fizetni? Nincs hdd-s dvd lejáccóm mondjuk. Vagy van rajta nyílás, ahol érméket kell beledobálni és csak úgy lehet felvenni vele?
  • FoodLFG
    Gyerekek, ezek hülyének néznek minket xD
  • kozmate
    Meghallgatni még szabad, ugye?
  • Inquisitor
    Jogos, szinte összes normálisabb CD író programban és médialejátszóban van rippelési funkció. Preljék be az MS MediaPlayert, a JetAudiot vagy akár a NERO-t. Lol.
  • sanner011
    Haaaagyjon már a riaa... Hol érdekel?
    Vazze...
    ***rni még jogos?
  • Frosty01
    ilyet tud a wmplayer is, pereljék be a mikrofost :C
  • Vorpal
    Ez egyre betegebb
  • aDannyBoy
    ez már kb hullarángás a RIAA részéről,
    végük van és kész :)
  • Csaba42
    Még mi nem kéne? Neked, mint fogyasztónak nincs jogod, maximum vásárlási és hallgatási. Ha megsérül a CD, vegyél másikat, tömve ezáltal a zsebeket. Nevetséges az egész.
  • M0RN1NGST4R
    Az első bekezdéshez csak annyit fűznék hozzá, hogy rendben van, legyen a rip-elés is illegális, de ez esetben, ha a lemezem megsérül, akkor biztositsanak cserét. Vagyis élettartam garanciát a lemezekre, hiszen a használati jogot már egyszer megvettem, az pedig köztudott, hogy az adathordozók élettartama véges.