2268
-
#1948 Na végigvittem.
Pozitívum:
-viszonylag hosszú
-változatos gyilkolási módszer
-sandbox játékmenet
negatívum:
- annyi féle képesség van, h a bill kombinációkat képtelenség mind megjegyezni. -
#1947 Hmm ez tök jó ötlet:) -
#1946 Én még nem tartok ott de havernál úgy csináltam hogy rakétavetővel szedtem le -
#1945 Nekem az még nincs meg,most ott vagyok h beszéltem valaki katonával és helikoptereket kéne elkapnom mielőtt elhagyják a várost de ezeket lehetetlen elkapni ha egyszer felszálltak elég gyorsak és nemtok rájukugrani sehogy sem,ezt hogy kéne megcsinálni? -
#1944 Van még egy ilyen képesség amikor Alex tenyeréből jön ki egy oszlop szerű cucc -
#1943 Ja és egyél embereket meg huntereket,mert az tölti a hpt. -
#1942 Max hp kell hozzá(amikor már olyan kék),ha az megvan akkor egyszerre nyomod a bal és jobb egérgombot és akkor "tüskék" jönnek ki a földből,ha viszont az E-t és a jobb egérgombot nyomod egyszerre akkor meg sok csáp jön ki alex testéből. -
#1941 Nektek mindíg sikerült ezt megcsinálni? Mert nekem nem mindíg hozza össze :S -
#1940 Igen van benne zene is méghozzá nagyon jó (: -
ricsa008 #1939 1. Open the file [ ..\Prototype\00audio.rcf ] via ScarfaceExplorer.
2. Extract files into the [ ..\Prototype\Audio ] folder.
3. Rename [ ..\Prototype\Audio\audio\ambience.p3d ] into something else.
4. Rename [ ..\Prototype\00audio.rcf ] into something else.
5. Select all files and folders (Ctrl – A) in the [ ..\Prototype\Audio\audio ] folder.
6. Cut all files and folders (Ctrl – X) in the [ ..\Prototype\Audio\audio ] folder.
7. Paste them in the [ ..\Prototype\Audio ] folder.
8. Start Prototype and play the game without any sound issues.
ezt majd fordítsa le valaki pls ha nem nagy kérés -
ricsa008 #1938 direkt ezért vettem egy másik hangkártyát és erre ezzel ia recseg a hang -
#1937 Akkor valszeg nekem nem tetszett hiszen fel sem figyeltem rá...:D -
#1936 ha azzal gondjaid vannak, akkor ne is folytasd :) -
#1935 nekem is "integrált szutykom" van, mégsincs semmiféle hangproblémám -
#1934 sabotege the viral detectorz.
hát meg a büös kurvaannyát aki eztis kitalálta.. -
#1933 Ne csodálkozz rajta az ilyen integrált szutykoknál... gyorsan venni egy normális hangkártyát. -
#1932 Egyszerű csak vigyázz hogy ne menj át a katonákon és ne menj nekik a sima autókat meg lődd le messziről és akkor biztos nem robbanak rajtad(de úgyis alig sebeznek). -
#1931 Hát nekem a fakkom tele van a játékkal!! Easy-n játszok és a dokit kell elvinnem a hullaházból, hogy segítsen a pattanást leszedni a hátamról, de állandóan szétlövik a tankot, vagy belénk jönnek! Amint elindulok a dokival elkezdenek egymásnak menni a kocsik és felrobbantanak minket is. Most már leszedtem egy trainert is, hogy hátha ha nem lesz riasztás, vagy nem sérülök átvihetem ezt a részt, de akkor is felrobbantanak a konzervben! Én marhára kikapcsolódni akarok, nem szivatni magam! Nem tudtok adni egy mentést ez utánról, amikor már újra vannak erőm, mert előtte tök könnyen ment minden, de nekem erre nincs pszichés kapacitásom! -
#1930 AC97 integrált hangchip esetében hogy lehet beállítani 44100 HZ-re?
Nincs rá lehetőség a vezérlőpult/sound...stb opciókban.
Így meg az átvezető jelenetekben recseg a hang és negyed sebességgel megy... -
#1929 ünnepélyes bejelentem ,hogy megcsináltam a játékot Hardon, és marha nagy szerencsémre, az utcsó boss-t elsőre :P -
#1928 Én csak gyűjtögettem azokat a sárga biszbaszokat katona ruciban... -
leviking #1927 mondjuk mert azt kell abban a küldetésben. -
#1926 az mejik nézet?:O -
#1925 hmhm. igenaz. hm. télleg nemis rossz ötlet. htx. (y) -
#1924 Én csak azt nem értem mért hiszi mindenki azt hogy itt az épület leomlását kell megakadályozni?? -
#1923 csak azokat a sárga gömböket kell felszedni -
reemus69 #1922 ez lenne az a rész itt nem tudom h kell megakadályozni az épület leomlását
-
reemus69 #1921 mi az h mintagyüjtés? egy nagy kckaépület aminek az oldalán buborékok vannak abból jönnek szörnyek, majd jönnek a tankok de ha a taknal én vagy a katonk szétlőjük az épületet akkor mission failed -
#1920 Szedd le az xinputemu 3.0-t. -
#1919 csináld is azt, fogd meg, obb klikk, aztán ki az épületből, majd kövesd a nyilat, és az összes többi ilyen fertőzött embert szívd magadba, addig amíg ki nem írja hogy mision complete, meg új irányt nem ad (a legvégén el kezd szenvedni Alex hogy sok az info, ne törődj vele, szívj még magadba 1-2-t) -
#1918 itt -
#1917 sziasztok! megint elakadtam: mit kell csinálni ezzel a katonával?
mindig csak az az utasítás, hogy: consuming him, consuming him -
blur55 #1916 nem voltak problémáitok azzal, hogy a gamepadot nem ismeri fel?
úgy értem, nekem nem ad választási lehetőséget gamepad és bill között, csak a billentyűzetet engedi.
a gamepadom elég régi, de eddig minden játék felismerte
valami tipp? -
#1915 Meg a szárny.Ugorj/repülj bele körbe,minél jobban a közepébe.A beső kör a legtöbb pontot adja. -
#1914 Azért, hogy tudd hogyan működik -
moralosan #1913 Van egy kifejezés mindenki nehézségi, irányításbéli problémájára:
gamepad
amúgy most nyomtam végig a játékot, 9 óra 17 perc alatt... Szép játékidő ez már manapság, mondjuk küldik között bázisokat meg fészkeket romboltam rendesen. -
#1912 Na má rájöttem. Azért ez kicsit hülyén volt megoldva ha már eggyszer becéloztam nemértem minek kelett még nyomvatartani és másracélozni aztán visszavélozni a helikoptere hogy vére eldobha az autót. -
#1911 Hova mozgassam az egeret? Nemértem. -
#1910 Mozgasd az egeret TAB kijelöléssel. -
#1909 Szevasztok kéne egy kis segítség. Ott vagyok amikor e kijövök a kutatólaborból vagy miaz és rámlő a helikopter és egy autot fogok a fejem fölé. És ott nemtudok mit csinálni! Azt írja hogy tab oké megnyomom a tabot és becélozza de nemlehet eldobni az autót. Má minden gombot nyomkodtam mindenféle módon. Mi a fene van itt?