Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindig csak az az utasítás, hogy: consuming him, consuming him
úgy értem, nekem nem ad választási lehetõséget gamepad és bill között, csak a billentyûzetet engedi.
a gamepadom elég régi, de eddig minden játék felismerte
valami tipp?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy most nyomtam végig a játékot, 9 óra 17 perc alatt... Szép játékidõ ez már manapság, mondjuk küldik között bázisokat meg fészkeket romboltam rendesen.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
szinte mindegyiknél ugyanazt kell csinálni
robbanó szimbólum (csata):
1, A fertõzöttek oldalán végezz a katona csapattal
2, a, a katonacsapat oldalán végezz a fertõzöttekkel
b, a katonacsapattal az adott fegyverrel végezz a fertõzöttekkel, eközben ne buktasd le magad (ne változz vissza Alexé)
Glide:
érd el a körök legközepét
Halál fej:
1, az adott fegyverrel ölj meg annyi ellent amennyit tudsz
2, az adott erõvel (karom, penge, bunkó vagy lasszó) ölj meg annyi ellent amennyit tudsz
Ember fejek (Consume feladatok emberi oldal):
1, Juss be a bázisba és szívd magadba (consume) a zöld DNS jellel megjelölt embert, majd juss ki a bázisról
2, A megadott embereket szívd magadba a megadott idõn belül
3, juss el a célig, és szívd magadba a kutató csoport embereit
4, pusztítsd el a megjelölt bázistBioHazard jel, Consume feladatok, fertõzött oldal:
1, pusztítsd el a megadott Fészket
lábnyom:
menj végig a pályán minél gyorsabban keresztül menve a zöld gömbökön
asszem több nincs is
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nekem nagyon bejött, igaz csak a storyval lettem kész, vannak még a mellék küldetések, de azokat nem hiszem hogy megcsinálom mindet, azokat a célba repüléseket (GLIDE) azokat imádtam, azokat megcsináltam mindegyiket aranyra. De a többi elég nehéz, meg van amit nem is értek, de az a lényeg hogy sztem a játék 9/10-es a számomra!
Amúgy 1 befejezése van? Persze a végén, lehet más is, de akkor nem csináltad meg a játékot. (Tudja aki végig játszotta)
Én ott akadtam el amikor meg kell akadályozni h egy épület öszedoljon mert amint felrobbantják a tankok egybol kiirja h mission failed, mit kell ot csinálni pusztitani a ktonákat és megvédeni az épületett????
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
szivesen
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Why so serious?
Üdv
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
ಠ_ಠ
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Racism is a weapon of mass destruction!
http://loal.atw.hu
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Why so serious?
Mellesleg van akinek tökéletesen megy a hang a gameban(ingame és videókba)?