Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endiman
Endiman
sziasztok! megint elakadtam: mit kell csinálni ezzel a katonával?

mindig csak az az utasítás, hogy: consuming him, consuming him

nem voltak problémáitok azzal, hogy a gamepadot nem ismeri fel?
úgy értem, nekem nem ad választási lehetõséget gamepad és bill között, csak a billentyûzetet engedi.
a gamepadom elég régi, de eddig minden játék felismerte

valami tipp?
The Protector
Meg a szárny.Ugorj/repülj bele körbe,minél jobban a közepébe.A besõ kör a legtöbb pontot adja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Azért, hogy tudd hogyan mûködik

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van egy kifejezés mindenki nehézségi, irányításbéli problémájára:

gamepad

amúgy most nyomtam végig a játékot, 9 óra 17 perc alatt... Szép játékidõ ez már manapság, mondjuk küldik között bázisokat meg fészkeket romboltam rendesen.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

KaszaN
Na má rájöttem. Azért ez kicsit hülyén volt megoldva ha már eggyszer becéloztam nemértem minek kelett még nyomvatartani és másracélozni aztán visszavélozni a helikoptere hogy vére eldobha az autót.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Hova mozgassam az egeret? Nemértem.

Prince23
Mozgasd az egeret TAB kijelöléssel.

KaszaN
Szevasztok kéne egy kis segítség. Ott vagyok amikor e kijövök a kutatólaborból vagy miaz és rámlõ a helikopter és egy autot fogok a fejem fölé. És ott nemtudok mit csinálni! Azt írja hogy tab oké megnyomom a tabot és becélozza de nemlehet eldobni az autót. Má minden gombot nyomkodtam mindenféle módon. Mi a fene van itt?

Broafka
nem értetted?

szinte mindegyiknél ugyanazt kell csinálni

robbanó szimbólum (csata):
1, A fertõzöttek oldalán végezz a katona csapattal
2, a, a katonacsapat oldalán végezz a fertõzöttekkel
b, a katonacsapattal az adott fegyverrel végezz a fertõzöttekkel, eközben ne buktasd le magad (ne változz vissza Alexé)
Glide:
érd el a körök legközepét
Halál fej:
1, az adott fegyverrel ölj meg annyi ellent amennyit tudsz
2, az adott erõvel (karom, penge, bunkó vagy lasszó) ölj meg annyi ellent amennyit tudsz
Ember fejek (Consume feladatok emberi oldal):
1, Juss be a bázisba és szívd magadba (consume) a zöld DNS jellel megjelölt embert, majd juss ki a bázisról
2, A megadott embereket szívd magadba a megadott idõn belül
3, juss el a célig, és szívd magadba a kutató csoport embereit
4, pusztítsd el a megjelölt bázistBioHazard jel, Consume feladatok, fertõzött oldal:
1, pusztítsd el a megadott Fészket
lábnyom:
menj végig a pályán minél gyorsabban keresztül menve a zöld gömbökön

asszem több nincs is

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

rambuu
Na kész lettem vele!!!
Nekem nagyon bejött, igaz csak a storyval lettem kész, vannak még a mellék küldetések, de azokat nem hiszem hogy megcsinálom mindet, azokat a célba repüléseket (GLIDE) azokat imádtam, azokat megcsináltam mindegyiket aranyra. De a többi elég nehéz, meg van amit nem is értek, de az a lényeg hogy sztem a játék 9/10-es a számomra!

Amúgy 1 befejezése van? Persze a végén, lehet más is, de akkor nem csináltad meg a játékot. (Tudja aki végig játszotta)

Broafka
emberek, megcsináltam Greene-t Hardon! ha egy óráig nem szenvedtem vele akkor egy percet sem

Broafka
ilyenre nem emlékszem most nagy hirtelen, nem a mintagyûjtés?

Hali!
Én ott akadtam el amikor meg kell akadályozni h egy épület öszedoljon mert amint felrobbantják a tankok egybol kiirja h mission failed, mit kell ot csinálni pusztitani a ktonákat és megvédeni az épületett????
The Protector
ps3 exklúzív.Aztán ki tudja.Annyi saját ps nevet vesztet el a sony h csak na.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

csak PS3 -om lessz.Xboxra nem lessz sajna pedig énis vártam😄

nah akkor örülök😄
szivesen

de nem úgy volt hogy jön?...meg fent volt valahol ,hogy jön is....de akkor ezek szerint nem..
Fehercsoki
Nem jön PS3ra meg már kinnt van.

tom nem ide tartozik,de az infomus jön xbox360ra?....vagy az csak ps3ra jön?
Broafka
huh emberek, azért hardon már a pumpát is nehéz a times squere-re vinni, jobban pusztul a jármû, és a csápok csak a pumpára dobják az autókat

Maximus4
Köszi,már meg van,a másik nézetet kapcsoltam be<#idiota>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Shep
Ahogy futsz az utcán, mikor feljön az elsõ heli akkor egybõl balra, vagy jobbra is van 1-1 a háztetõkön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maximus4
Eddig is azt csináltam,de mennyit kellene "megenni" belõlük?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Shep
Kapcsold be a vírus látás módot és aki olyan világos színû lesz(katona) azokat edd meg.

Maximus4
Srácok,itt mi a túrót kell csinálni?Mert amikor oda megyek a nyíl eltünik.

zsoltk89
Köszi! <#worship> Átállítottam a frekvenciát, és most minden jó...

Nem hizsem, hogy warez hiba lenne mivel sokaknál /többek között nálam/ meg simán ment az a rész.

Why so serious?

Zan
Már én is rájöttem😊!De köszi a tippet😊!

Üdv

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Marci0115
én elakadtam ott amikor helikoptereket kell leszedni, az elizabethes után, és honnan tudok helikoptert szerezni hogy legyen esélyem elpusztitani öket?

Subakka
Én azt olvastam, h ilyenkor el kell nyomni a videót és akkor megy tovább, am ez tényleg egy tipikus warezos hiba és már másnál is volt ilyen.<#vigyor0>

&#3232;_&#3232;

Bokafix2
Egyébként nekem is elõfordult hasonló nem egy warezos játéknál amit leszedtem.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
Warez átka...

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Zan
Sziasztok!Ott tartok,hogy 45 % os fertõzöttség van a városban és egy dokihoz mentem el,hogy gyógyítson már meg,mert a hátamon van egy ilyen piros pukli amitõl nem tudom használna képességeimet.Na és most bementem a taghoz(immár másodszorra) és azt akarja hogy szerezzek egy tankot;ok megvan,aztán vissza mentem érte és elvittem oda ahová kéri.aztán jön egy videó,ahol éppen egy mûtõasztalnál birizgálna valamit,aztán megfordul és utánna megáll a játék,nem tölt,csak megáll és nem megy tovább...!Csak feladatkezelõben tudom kilõni a játékot....megpróbáltam még egyszer de ugyan ez volt.Eddig semmi hasonlót nem tapasztaltam.Igen,nem eredeti a game...Crack problem lehet?Vagy valami patch kellene??Vagy egyáltalán volt valakinek haszonló problémája?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

sztm akinek gondja van a hangal ,az a vezérlõpultnál/hang és ott most pontosan nem tudom,a frekvencián állítson.16 bit 441000MHZ -re rakja sok játéknál nekem ez volt a problem.

The Protector
NAh tegnap végigvittem a gamet.Az utolsó küldetések voltak a legjobbak.Fõleg mikor a tankot kellett üldözni.De a menekülõ helikopteres is jó volt csak picit könnyû.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gfreak
ha nvidiás vagy, mindenképpen dobd fel az új drivert, sokat segít rajta <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Flamer
ugyanez csak nkm még szagatis😄 de észrevettme hogy néha. sztme videokártyával van vmi 😄 nkm kevés 😄

http://loal.atw.hu

Klemice
<#wilting>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Broafka
de hidd el hogy õ az 😊

Shep
Igen nálam mindenhol jó a hang, annyi hogy halk de hát azon könnyen lehet segíteni 😊

The Protector
Nekem tökéletes a játék alatt.Videókban recseg és torzult ufószerû a hang.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nálam csak halk. Illetve nem halk, csak halkabb mint más játékok. Maxra kell tekernem a hangerõt, hogy úgy szóljon mint bármi más akkor ha kb. félig feltekerem. De ezen kívül semmi baja.

Why so serious?

zsoltk89
Most próbáltam ki a játékot... Átvezetõkben illetve az intróban recsek... Játékban amit észrevettem, az hogy a beszéd gyors... túl gyors, tulajdonképpen az a cincogós. Mintha fel lenne gyorsítva...

ha azt nem számoljuk h kissé halk akkor nekem...
The Protector
Játék közben vagy átvezetõk alatt?
Mellesleg van akinek tökéletesen megy a hang a gameban(ingame és videókba)?

zsoltk89
Üdv!
Az a gondom, hogy recseg, cincog a hang... Tudna valaki segíteni?

derdani
<#eljen>

na ezaz szerezetem ,de az olyan gyorsan lövik ki,hogy kettöt pislogok és pukk is.