Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
a katonai bázisokat nem lerombolni kell, hanem megszerezni a parancsnok kulcsát, bejutni, kinyírni az egész bázist és kész.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Tényleg, légi csapást hogy kell hívni?

Venom
Üdv. Egy kérdésem lenne hogy játékban a hang beállításoknál a latency mire jó?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

gfreak
heyhey

magát az épületeket kell a földdel egyenlõvé tenned...mai ajánlatunk a helikopter és a légicsapások használata 😄 kirobbanó siker mindkettõ 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Tisztelt Urak!

Némi segítséget szeretnék kérni!!
A "Pusztítsd el a megjelölt bázist" vagy "Pusztítsd el a megadott Fészket" kis feladatokat hogy kell megcsinálni?
Elmegyek a kijelölt objektumig irtok is rendesen de -általában- kifutok az idõböl.

Mit csinálok rosszul?
Válaszokat elõre is köszönöm!!<#conf>
MR ME
vagy túlmelegszik a proci

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Shep
Nem lehet, hogy valami noname tápod van pl. kodegány? és az nem bírja?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Volt már valakinek olyan problémája a játékkal,hogy folyamatosan kikapcsolta a gépet? Nem szaggat,szerintem a kártyámnak megfelelõ felbontásban tolom (640mb-os 8800gts-sel),de gyakorilatilag élvezhetetlen,mert random lekapcsol alatta a gép. A oprendszerem szûz,gyakorlatilag más játék nincs is rajta,szóval nem tudom..
Prince23
Pedig a ha játszol Normal hezézségi szinten, akkor ha végigvitted a gammát: feloldódik a Normal++ nehézség, és lehet folytatni a skilleket ott

CroftManor
pedig vki írta másik fórumon, h ha új játékot kezdett, akkor ujra upgradelni kellett a skilleket. és inkább hagyta az egészet a francba.

Nothing is True, Everything is Permitted

Hegi90
ha tényleg kijátszottad, akkor nincs szükség trainerre, mert minden skill-t megkaptál az adott szinten.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

rage
Ami a hangproblémát illeti, találtam egy fórumot, ahol azt írták, a CoD 5-nél ugyanez volt, s ott is a sample rate 44100 HZ-re állítását javasolták. Nos, a CoD 5-nél nálam a világon semmi gond nincs a hanggal, mint ahogy az összes többi játéknál sem, kivéve a Prototype-ot. Na mindegy, ez van, annyira nem érdekes.
Az #1939-es hozzászülásban írtakat esetleg ki lehet próbálni, én már nem tudom, mert leszedtem a játékot.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Trainert honnan tudok leszedni mert már kijátszottam és szeretném újra elkezdeni mókából😄?
CroftManor
Egy kis gameplay...

Flamer

http://loal.atw.hu

Flamer
ahah 😄 inkább kurvaanyát😄 én zúzniakarok nem kapcsolgatni 😄

Prince23
Fehercsoki
Na végigtoltam énis,hát a végével nemvok megelégedve=/

CroftManor
hogy találtad ki? 😄

Prince23
Pontba mennyit kapna tõled? 8/10? 😄

CroftManor
Na végigvittem. <#vigyor0>

Pozitívum:
-viszonylag hosszú
-változatos gyilkolási módszer
-sandbox játékmenet

negatívum:
- annyi féle képesség van, h a bill kombinációkat képtelenség mind megjegyezni.

Fehercsoki
Hmm ez tök jó ötlet😊

elitehun
Én még nem tartok ott de havernál úgy csináltam hogy rakétavetõvel szedtem le
Fehercsoki
Nekem az még nincs meg,most ott vagyok h beszéltem valaki katonával és helikoptereket kéne elkapnom mielõtt elhagyják a várost de ezeket lehetetlen elkapni ha egyszer felszálltak elég gyorsak és nemtok rájukugrani sehogy sem,ezt hogy kéne megcsinálni?

elitehun
Van még egy ilyen képesség amikor Alex tenyerébõl jön ki egy oszlop szerû cucc
Fehercsoki
Ja és egyél embereket meg huntereket,mert az tölti a hpt.

Fehercsoki
Max hp kell hozzá(amikor már olyan kék),ha az megvan akkor egyszerre nyomod a bal és jobb egérgombot és akkor "tüskék" jönnek ki a földbõl,ha viszont az E-t és a jobb egérgombot nyomod egyszerre akkor meg sok csáp jön ki alex testébõl.

CroftManor
Nektek mindíg sikerült ezt megcsinálni? Mert nekem nem mindíg hozza össze :S

elitehun
Igen van benne zene is méghozzá nagyon jó (:
1. Open the file [ ..\Prototype\00audio.rcf ] via ScarfaceExplorer.
2. Extract files into the [ ..\Prototype\Audio ] folder.
3. Rename [ ..\Prototype\Audio\audio\ambience.p3d ] into something else.
4. Rename [ ..\Prototype\00audio.rcf ] into something else.
5. Select all files and folders (Ctrl – A) in the [ ..\Prototype\Audio\audio ] folder.
6. Cut all files and folders (Ctrl – X) in the [ ..\Prototype\Audio\audio ] folder.
7. Paste them in the [ ..\Prototype\Audio ] folder.
8. Start Prototype and play the game without any sound issues.

ezt majd fordítsa le valaki pls ha nem nagy kérés
direkt ezért vettem egy másik hangkártyát és erre ezzel ia recseg a hang
balee4
Akkor valszeg nekem nem tetszett hiszen fel sem figyeltem rá...😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Broafka
ha azzal gondjaid vannak, akkor ne is folytasd 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

gfreak
nekem is "integrált szutykom" van, mégsincs semmiféle hangproblémám <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Flamer
sabotege the viral detectorz.

hát meg a büös kurvaannyát aki eztis kitalálta..

Bokafix2
Ne csodálkozz rajta az ilyen integrált szutykoknál... gyorsan venni egy normális hangkártyát.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Fehercsoki
Egyszerû csak vigyázz hogy ne menj át a katonákon és ne menj nekik a sima autókat meg lõdd le messzirõl és akkor biztos nem robbanak rajtad(de úgyis alig sebeznek).

G.I.JOE
Hát nekem a fakkom tele van a játékkal!! Easy-n játszok és a dokit kell elvinnem a hullaházból, hogy segítsen a pattanást leszedni a hátamról, de állandóan szétlövik a tankot, vagy belénk jönnek! Amint elindulok a dokival elkezdenek egymásnak menni a kocsik és felrobbantanak minket is. Most már leszedtem egy trainert is, hogy hátha ha nem lesz riasztás, vagy nem sérülök átvihetem ezt a részt, de akkor is felrobbantanak a konzervben! Én marhára kikapcsolódni akarok, nem szivatni magam! Nem tudtok adni egy mentést ez utánról, amikor már újra vannak erõm, mert elõtte tök könnyen ment minden, de nekem erre nincs pszichés kapacitásom!

rage
AC97 integrált hangchip esetében hogy lehet beállítani 44100 HZ-re?
Nincs rá lehetõség a vezérlõpult/sound...stb opciókban.
Így meg az átvezetõ jelenetekben recseg a hang és negyed sebességgel megy...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Broafka
ünnepélyes bejelentem ,hogy megcsináltam a játékot Hardon, és marha nagy szerencsémre, az utcsó boss-t elsõre 😛

elitehun
Én csak gyûjtögettem azokat a sárga biszbaszokat katona ruciban...
mondjuk mert azt kell abban a küldetésben.
Flamer
az mejik nézet?😮

Flamer
hmhm. igenaz. hm. télleg nemis rossz ötlet. htx. (y)

elitehun
Én csak azt nem értem mért hiszi mindenki azt hogy itt az épület leomlását kell megakadályozni??
Marci0115
csak azokat a sárga gömböket kell felszedni

ez lenne az a rész itt nem tudom h kell megakadályozni az épület leomlását
mi az h mintagyüjtés? egy nagy kckaépület aminek az oldalán buborékok vannak abból jönnek szörnyek, majd jönnek a tankok de ha a taknal én vagy a katonk szétlõjük az épületet akkor mission failed
Shep
Szedd le az xinputemu 3.0-t.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Broafka
csináld is azt, fogd meg, obb klikk, aztán ki az épületbõl, majd kövesd a nyilat, és az összes többi ilyen fertõzött embert szívd magadba, addig amíg ki nem írja hogy mision complete, meg új irányt nem ad (a legvégén el kezd szenvedni Alex hogy sok az info, ne törõdj vele, szívj még magadba 1-2-t)