2268
  • BBazsi
    Hi!
    Én ott akadtam el ahol hatástalanítani kell 4 detectort, jobb egérgombot megnyomom és utanna kiirja hogy failed. Mit kell megnyomni?
  • Broafka
    még gyorsabb legyél, dobálj rá mindent amit találsz, helikoptert, bombát, ez az egyik taktika
    a másik, hogy fejleszd ki azt a sugár lővést, vagy nem tudom mi a szar az, így a kezedből kilősz egy vastag sugarat, ennek van levegőbeli változata úgy könnyebb, gyorsan fogyassz el pár katonát, és azzal 2-3 lővé és megmurdál
  • jasonplato
    Valaki meg tudja mondani,hogyan kell kinyírni azt a gecis főellenséget?Odáig eljutok,hogy a bomba visszaszámlálója elindul,csak azt nem értem hogy lehet megölni másfél perc alatt ha addig 10 percig alig bírtam legyakni.
  • fistin
    szted megoldja
  • sQr
    Játék és/vagy DirectX újratelepítés.
  • fistin

ez mi? vki megoldás?
  • reemus69
    mi az h eredeti küldetés honnan ismerem fel, a sárga csillag majd a kék nyil,??
    nincs ebben a ganéban valami kódolés erő vagy élet,
  • Flamer
    na hogy lecsendesedett a topig :D mopsthogy mindenki végitolta már ne mis irtok. good (y)
    énmégcsak most tartottam ott hogy a megtaláltam a fő hiveot ahol Dana bentvan :D
  • bajsz
    ,passz lehet a drivered a hiba .
  • KaszaN
    Hi
    Lenne egy gondom. A játékot eredetileg amikor felraktam 1280x1024re fel lehetett tenni 8x élsimással. De egyszercsak elindítom és nemlehet beállítani a 1280x1024es felbontást csak maximum 1024ig. Az élsimítást is csak 2x-ig. Mitörténhetett?
  • Broafka
    ez nagyon jó kis kritika!
    Nem teljesen, de egyet értek a taggal
  • Flamer
    az eredeti missionok. a doki küldetéseket nyomd. visszakapod az erőd majd.
  • reemus69
    mi a főküldi honnan tudom azt meg?
  • gfreak
    Jaja...nekem folyamatosan olyan érzésem van mintha egy hulk-szimbióta keverékkel tolnám,csak kicsit gyengébben pusztít mint a nagy zöld haver...nem az volt a célom hogy elhagyd a topikot, meg a játéknak bőven vannak hibái,csak ne a "nem-is-annyira-hibák" miatt ostoroztad volna...(különben én 80%ot sem adnék )
  • RoyalPredator
    Kilépek a threadból, zárásképpen annyit, hogy ez nem az én bénaságom, egszerűen egy ijen hibája van. Nyomogattam én már mindent, de nem kelt fel. Túlságosan is halandónak éreztem magam ebben a káoszban, és ettől elment a kedvem óránként. De amúgy jó game, modolva tökéletes lehetne.

Amúgyis olyan Venom és Carnage feelingem volt :D
  • gfreak
    mert rajtad a parazita...nyomd a főküldit, aztán visszakapod (és megkapsz utána két elég hasznos cuccot, csak hogy motiváljalak )
  • reemus69
    DE miért vesznek el a megszerzett képességek?????????????????
    és csak a hülye küldetések vannak semmi szabad mászkálás, meg küldetés közben sincs képeség, buzi egy játék, mindenki engem támad katona szörny én meg képesség nélkül vergödök
  • gfreak
    haver...mi az hogy nem tudsz mit csinálni és gurulsz a betonon? amivel nyomod a dash-t,azzal tök faszán vissza tudod hozni az arcot bármikor ;)

az alapja inkább meg a Web of Shadows ;) és ott alapból eléggé apokaliptikus volt a hangulat

amúgy tudom mit jelent az epic, kösz és azért mert neked valami nem megy/nehezen megy, arról nem a játék tehet, ha ad megoldást...és ugye feljebb írtam hogy van mindennek ellenszere...és ha a saját bénaságodból nem megy valami haver, és ezért húzol le egy játékot..nos..inkább ne írj kritikát (vagy az eredménye epic fail lesz mint az előbb)

a Spidey-t meg lehet fikázni, de ott legalább sokkal szabadabban tudtad láncolni a mozgásodat, a kombók élvezetesebbek voltak

a DMC-vel meg kár összehasonlítani mindent ami nem DMC

• DarkSector
    devil may cry-nak köze sincs ehhez, és illetlenség ezzel egy lapon elmlíteni, vagy akár ezzek kapcsolatba hozni....

DMC az egy más kategória....a DMC A játék....
    ez meg ahhoz képest egy rakás szar a spiderman az lehet összemérhető ezzel...
  • RoyalPredator
    Devil May Cry-al játszottál már? V akár Spiderman 3, ami az egész alapja.

Nem kell átesni a ló tulsó oldalára, nem istennek kell lennünk, de nemis egy mutánsnak aki kaszabál de szétkenődik mint egy szaros civil.
    Ami a gáz benne, hogy itt szószerint leamortizálja az egész életcsíkodat, és nemtehetsz semmit ,emrt gurulsz a betonon és nem kel fel Alex. Ez szerintem szánalmas hiba egy ijen jól megtervezett játéknál. Ez EPIC.
    Te járj utána a szó elentésének...

Amúgy azért SM Apokalipszis Edition, mert ugyanaz a technika mindkét játéknál. Ugyebár az actvisionos lusta tervezők még a mozgásanimációkat is ugyan feljavítva, de átvitték a prototype-ba. NextGen technológás város, ezúttal legalább faszán néz ki.

Ez Kritika, Dícsérem a játékot, de ezen a döbbenetes dolgon nemtudom magam túltenni... Nonszensz.
  • gfreak
    a typokért meg elnézést, péntek van, és ráült a meló az agyamra :DDD
  • gfreak
    Profi játékosként??? Szép grafika??? Technika??? SZÉP DARAB??? hát miről beszélsz édes öcsém? A missionokkel max annyi a baj, hogy unalmasan monoton, és én ugyan NEM vagyok progi játékos, azért egy-max-két újraindításra sikerült idáig minden...mellesleg ez nem Godzillaszimulátor hogy mindent és mindenkit simán eltapossunk meg beromboljunk, igenis meneküljünk ,meg sérüljünk, meg kenjék csak el a szánkat...nem azt mondom hogy ez überfasza játék, félre ne érts, csak speciel hülye indokokkal húzod le..egy akció/hack'n'slash játék legyen ilyen, legyen benne kihívás, a küldetések lehettek volna változatosabbak, de a nehézség az teljesen jól lett belőve...nálam a kritikád eoic fail (mellesleg miért lenne Spidey Apokalipszis edition, hiszen a WoSban is épp elég nagy volt a felfordulás a végére)
  • RoyalPredator
    Hát srácok... Kipróbáltam a [PROTOTYPE]-ot.

Első benyomás: Spiderman 3 Apokalipszis edition?
    Ahogy kiderültek a játék vonásai, kezdett kirajzolódni előttem a project eredeti célja. Szép grafika, technika, etc... Szép darab.

DE!: Ott kaptak rögtön agyfaszt, hogy 1 ijen gorilla szerü inflicted mutant leamortizálja Normal, modeban a full HP-d 80-90%-át, temeg csak ott fetrengsz és pattogsz a flaszteron. Easy Mode-ban 50%. Hardot nem engedi még ki nem játszom. Jah, és ezekből a gecikgől volt vagy 5.
    Amikor próbáltam a katonai hangárban tápolni, egyböl amint sikerült rátalálni egy katonára, 1-2 mutáns AZONNAL!! ráugrott, és cseszhettem az egészet. Ez ment sokáig, szal röpködtem ide-oda, agyonszoptatott már az első pályán. Azért sikerült a jewelline rakétákkal kilőni a tankokat, és elfutni (De szánalmas...meneküljünk, mi?...)

Azután nemsokkal jött a víztisztítós materialgyüjtés, ami egy borzalom, és még mindig csak a játék eleje. Nem nehéz megoldani, de megint az a baj, hogy vagy dobálod a kocsikat a víztárolóra, vagy harcolsz. Mindig jönnek, sose fogynak el. Ergo megintcsak szaladgálnod kell ide oda mitn egy idegbeteg.

A többi missionra nem térek ki, mert csak felhúznám magam rajta.

Szóval, itt van egy Prototype nevű game, ami egy felturbózott, apokaliptikus mutáns Spiderman game clone (Hozzáteszem, fényévekkel jobb!!), de ennyire piti dolgokon el is vérzik, hogy az ember óránnként eljut oda hogy kikapcsolja. Ezt én profi játékosként nem fogom játszani, de azért letesztelhették volna a kedves készítők, vagy gondolkozzanak el azon, hogy egy eféle Hack'n'Slash játékban miért is kéne ennyire kiszolgáltatottnak lennünk. Epic Fail.

----------
    Értékelés:

Látvány: 9/10
    Feeling: 8/10
    Történet 8/10
    Irányíthatóság: 7/10

Full: 80%
    Gamekapoccsal egyetértek.
  • Csokis
    Aki pl. LCD TV-n játszik és nem tudja az 1360x768-as felbontást beállítani (vagy mást, ami nem szerepel a választhatóak között a játékban), annak itt a megoldás.

Elsőnek le kell tölteni az UniPatcher programot, KATT! Kicsomagolni, majd bemásolni a játék mappájába. Utána a játékot elindítani, 640x480-as felbontást beállítani és elvégzni még a különböző beállításokat (AA legyen, stb). Ha kész, akkor ki lehet lépni. Elindítjuk az UniPatcher-t és pontosan ki kell tölteni úgy, ahogy a mellékelt képen látszik, majd Patch. Utána kilépés és lehet indítani a játékot, immár 1360x768-as felbontásban! :D A lényeg, hogy ezek után ne állítgassunk semmit a Video részben, mert elcsesződhet a felbontás. Ez utóbbi nem biztos, mert nem próbáltam. Az UniPatcher alsó részén, felbontásnak mást is meg lehet adni és akkor abban a felbontásban fog futni a játék! Jó játékot!

• reemus69
    Hát akkor jü lenne érteni amit ir, vagy ha magyarul lenne:)
  • elitehun
    Esetleg ha elolvasnád amiket ír :/
    A sárga csillag
  • reemus69
    És hogyan kell elkezdeni a küldetéseket, akkor vissztérnek a képességek?
  • JaSoN HuNTeR #2041
    Helikopterrel mit kell csinálni amikor azt a három cuccot felkell venni? vagy mittudomén. :S
  • MrAndree
    A lényeg, hogy csald magadra őket. Ha megcsapod otthagyja a járművet és rád támad. Érdemes felszedni egy rakétavetőt aztán azzal lőni őket, elég jól sebződnek. Ha nincs rakétavető akkor meg marad a penge. Tényleg szemét egy rész az de meg lehet oldani.
  • offkorzreg
    nem olyan nehéz az különben vannak checkpointok időnként,bár az utolsó rohamnál énis szoptam cseppet
  • offkorzreg
    ő arra gondol mikor a bloodtox járműt kell védeni és jönnek a leaderhunterek is meg minden
  • gfreak
    nagyon ügyes vagy, kapsz egy pirospontot

@JackSparrow: nem az amikor a profot kell védened a fal mögött? és nincsenek képességeid? fel lehet kapni a bázison henteregnek fegyverek, és azzal osztani az áldást
  • Marci0115
    én csalás nélkül vittem végig a játékot, és szinte 1-2 küldi kivételével elsöre sikerült megcisnálnom
  • JackSparrow88
    Hát most az egyik küldetésnél nálam alaposan kiverte a biztosítékot. Csalás nélkül teljesen reménytelennek tűnt, de voltam olyan "béna" hogy még örök élettel sem bírtam megcsinálni. A küldi: Vmi nem is tom mit kell védeni egy kisebb körülkerített helyen, közbe jönnek a szörnyek mint az állat, a nagyobb, erősebb fajta is és egyszerűen szinte izzadásig püfölöm őket de ez sem elég ahhoz h ne rombolják le azt a szart vagy meghalok én mielőtt szétzúznák. Szal sztem az egész nem több egy átlagos game-nél. És már ezelőtt is jópár idióta rész volt, amik épphogy csak sikerültek.
    Tehát nálam még a 7-est sem hiszem h megkapja, feltéve h ki tom nyomni, nagy csalódás...
  • Flamer
    yade aztmég ne mtudom. értem. okay . htx:W
  • offkorzreg
    az előbb énis a végére értem,igazából szerintem jó volt.a vége jó szopatós mondjuk,de nemvolt rossz.bár párszor rábasztam az asztalra hogy kurvaanyád:Dd
    de nekem tetszett.jóvolt a történet meg úgy minden 8,5/10
  • Hegi90
    talán el kéne kezdeni a küldetéseket
  • reemus69
    Ennek a játéknak van valami értelme???? már vagy 2 órája csak épuleteket rombolok ugy h az egyiket meg sem lehet sebesiteni és ezért ujabb épuletek fertozodnek meg, de a képességeim sehol katonák szörnyek mindenki ellenem:((( mi itt a lényeg???
  • Andris22
    Vezérlőpultban meg kell keresni a hangbeállításokat, a Lejátszás fülön kiválasztani a hangszórókat, és utána a Speciális fül. Viszont én nem mentem vele sokra, mert már alapból 44 100 Hz-en volt, ugyanúgy recseg az átvezetők alatt.
  • COJ754
    Andris22, hol tudtad átállítani a gépen?