Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Azért recseg a hang mert letöltötted.
Valaki meg tudja mondani, hogy miért lehet az, hogy az átvezetõkben a hang nagyon lassú? Így eléggé élvezhetetlen a dolog, maga a játék remekül fut majdnem max beállításokkal, de a filmek katasztrofálisak. (Ráadásul olyan, mintha egyre romlana, pl. az elején még nem szaggatott egy "Alex mesél a tetõn"-jelenetnél, de most már igen.) Ja, és nagyon halk az egész játék közben is, bár nem tudom, hogy alapból ilyen-e, vagy a gépemmel van valami hiba.
JaSoN HuNTeR
amugymeg köszönöm.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
rájöttem. <#alien2>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

elitehun
Próbáld úgy hogy beméred a helit
Köszönet!!<#wave>
JaSoN HuNTeR
Miért van az hogy nem tudom eldobni a helikopáterre az autot?XD

skyman14
Ezt természetesen eddig is tudtam. Azért kérdeztem h lehet-e teéljesen manuálisan célozni szóval nem ugorna rá a célpontra hanem magamtól kéne behatározni és osztani belé az ólmot. De amint látom ilyen mód még nincs.

Flamer
hát nagyon beszarás. elõször maikor ma megláttam õket aszittme ez valami vicc 😄

http://loal.atw.hu

elitehun
Hát igen... Szerencse hogy nem ilyen lett 😄
elitehun
Manuálisan kell célozni ha megnyomod a TAB-ot és azután lehet váltani a célpontok között. Egyébként mindig a legfontosabb célpontot méri be elõször
Flamer
http://media.pc.ign.com/media/956/956075/vids_1.html

ajánlom a 2007es trailereket😄
http://worthplaying.com/article.php?sid=46324&mode=thread&order=0
meg ezeknek a képeknek a megnézését. mekkora szarvolt szerintem 2007be:|

elitehun
Tök egyszerû akkor ne helibõl lõdd! Én elsõre le tudtam gyõzni nem olyan nehéz az.
skyman14
valaki megtudná nekem mondani hogy lehet átváltani ezt az automatikus célzás dolgot manuálisra? van erre mód?

a fõellenség meg megbaszhatná a jó anyját, fénysebességgel dobálja feléd a semmibõl szedõ lemezdarabokat,menjenek a fejlesztõk is az anyjukba

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

hova menti a mentéseket a game ? .__.
adikakk
thx

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

elitehun
Már itt is van Tektonikos (: (nem én tektonikozom hanem a haverom. Lehet hogy ismered is)

Tessék
adikakk
hy all
ennek a játéknak mi a gépigénye segítsek pls
milyen gép kell hozzá h normálisan fusson?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

elitehun
Egy kicsi off. Nem tudjátok véletlenül hogy melyik a legújabb deszkás játék ami PC-re megjelent?
elitehun
És ha mégis sokat sérülne a tank akkor a central parkban kicserélheted mert ott parkol egy másik
gfreak
nem rossz ötlet, este megpróbálom, thx

Racism is a weapon of mass destruction!

elitehun
Sztem ne helivel hanem tankkal kísérd. én is mindig azzal csináltam és mindig elsõre sikerült.
CroftManor
ja bos, elírtam, nem 120 ezerbe kerül, hanem 1 millió 200 ezerbe XD

Nothing is True, Everything is Permitted

gfreak
tankos kísérgetõs baromság milyen szinten idegesítõ már...most reggel szaladtam neki a küldetésnek meló elõtt, de abba kellett hagynom..kurva checkpointrendszer, kezdhetem majd elõlrõl...helikopterrel kísérgettem egy darabig, de a harmadik hivenál ledobtak az égrõl...aztán penge meg gyilok 1000L, tank megússza, erre jön az a geci kukac...áááá

elitehun
Viccelsz? Nekem volt amikor 3 millió EP-m volt 😉
Flamer
nincs hotkey a screen capture-re?😮

Prince23
Persze... csinálj fõ -és mellékküldetéseket

CroftManor
egyébként van egy pengés képesség, ami 120 ezer EPbe kerül, eddig sehogyse sikerült annyit összegyûjteni, vki megvette azt?

hy all! Segítség kellene,azon a részen vagyok,hogy elõször vezetek helikoptert és egy Huntert kellene találnom h Consumeoljam de sehol sem találom,ha vki tudja ossza már meg velem<#buck><#vigyor4>elõre is thanks<#awink>
CroftManor
Ja már rájöttem mért van nekem easy. Mert én normalon kezdtem el, de mivel a sógor is itt volt, õ meg elkezdte easyn és meg nem akartam elõrõl kezdeni, onnan folytattam ahol õ abbahagyta... de szar :S
na mind1.

CroftManor
nem nem, én normálon kezdtem el!

elitehun
Röviden ha normalon végigtolod akkor játszhatsz hardon is
Prince23
Mert easyn kezdted el. Hardot akkor odja fel, ha elõször normálon kezdted a gammát, és végezetül be is fejezed azon a nehézségi szinten.

CroftManor
Na elkezdtem újra, tényleg megmaradnak a képességek 😄 Viszont csak easy meg easy+ van, amit lehetett választani, hardot nem enged :S
Ja és érdekes módon, most nem rántja magához a heliket, hiába nyomom az E-t, csak megsebzi :S

Köszi de a legújabb van fenn....
Vagy inkább ne mozditsam az egeret..<#zavart1>

elitehun
Ilyen gondom anno nekem is volt a CoD-al. Nekem egy videó driver frissítés segített
Fehercsoki
Persze,ne mozdítsd meg az egeret.

Arra van valami megoldás hogy ha megmozdítom az egeret akor elkezd akadozni a játék, amúgy nagyon jól fut csak ha körbe akarok nézni elkezd akadozni a graf....???
Köszi!!

mustang93
faxa játék 😊 mondjuk a grafika az nem legnagyobb de atól fügetelnül jó játélményû játék 😊

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

elitehun
Otherworld videókritika
hali olyan problémám lenne, hogy a játék elindul de hang van kép nincs szituáció! DirectX-t már le frissítettem de akkor is ugyan az a probléma! Esetleg valakinek valami ötlet?
elitehun
Ha a helikre gondolsz amiket szét kell lõni mielõtt elhagyják a várost akkor: Én úgy csináltam hogy rakétavetõvel leszedtem (1 lövés 1 heli) és ha jó helyrõl lõsz akkor észre se vesznek, de ha mégis észrevesznek akkor biopáncél be és kész is
Shep
Ha az az amikor a gyártelepre kell menni akkor én beültem egy tankba és gyorsan szétlõttem õket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mikor a 8 filter unitot kell szétlõni arra van valami trükk mert elég nagy az ellenállás akár levegõbõl akár földrõl tolom

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Prince23
Prince23
Az már fullra fel van fejlesztve. Kösza tippet.

grebber

Next PC upgrade: 2022

elitehun
Elõször is katona külsõt vegyél fel. Aztán beméred a célpontot nyomsz egy F-et és jobb egérgomb. De ezt fejleszteni is tudod úgy hogy bemész a katonai bázisba és magadbaszívod a megjelölt emberkéket. És akkor tudod magad fejleszteni ha a térképen a bázisok mellett van egy + jel
gfreak
úgy is csináltam már, de akkor nem tûnt el a bázis...szóval utána fogtam és szétlõttem...sokkal hatásosabbnak bizonyult

légi csapás: katonának álcázva becélzol egy egységet/épületet, megnyomod azt a gombot amit ahhoz használsz amikor rejtve eszed meg az embert, és ott van hogy melyik gombbal kérhetsz légi csapást (kontrollerrel tolom, ezért nem tudok gombokat, bocs)