Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ott akadtam el ahol hatástalanítani kell 4 detectort, jobb egérgombot megnyomom és utanna kiirja hogy failed. Mit kell megnyomni?
a másik, hogy fejleszd ki azt a sugár lõvést, vagy nem tudom mi a szar az, így a kezedbõl kilõsz egy vastag sugarat, ennek van levegõbeli változata úgy könnyebb, gyorsan fogyassz el pár katonát, és azzal 2-3 lõvé és megmurdál
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nincs ebben a ganéban valami kódolés erõ vagy élet,
énmégcsak most tartottam ott hogy a megtaláltam a fõ hiveot ahol Dana bentvan 😄
http://loal.atw.hu
Lenne egy gondom. A játékot eredetileg amikor felraktam 1280x1024re fel lehetett tenni 8x élsimással. De egyszercsak elindítom és nemlehet beállítani a 1280x1024es felbontást csak maximum 1024ig. Az élsimítást is csak 2x-ig. Mitörténhetett?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Nem teljesen, de egyet értek a taggal
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Racism is a weapon of mass destruction!
Amúgyis olyan Venom és Carnage feelingem volt 😄
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
és csak a hülye küldetések vannak semmi szabad mászkálás, meg küldetés közben sincs képeség, buzi egy játék, mindenki engem támad katona szörny én meg képesség nélkül vergödök
az alapja inkább meg a Web of Shadows 😉 és ott alapból eléggé apokaliptikus volt a hangulat
amúgy tudom mit jelent az epic, kösz <#ravasz1>#ravasz1> és azért mert neked valami nem megy/nehezen megy, arról nem a játék tehet, ha ad megoldást...és ugye feljebb írtam hogy van mindennek ellenszere...és ha a saját bénaságodból nem megy valami haver, és ezért húzol le egy játékot..nos..inkább ne írj kritikát (vagy az eredménye epic fail lesz mint az elõbb)
a Spidey-t meg lehet fikázni, de ott legalább sokkal szabadabban tudtad láncolni a mozgásodat, a kombók élvezetesebbek voltak
a DMC-vel meg kár összehasonlítani mindent ami nem DMC <#nyes>#nyes>
DMC az egy más kategória....a DMC A játék....
ez meg ahhoz képest egy rakás szar a spiderman az lehet összemérhetõ ezzel...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem kell átesni a ló tulsó oldalára, nem istennek kell lennünk, de nemis egy mutánsnak aki kaszabál de szétkenõdik mint egy szaros civil.
Ami a gáz benne, hogy itt szószerint leamortizálja az egész életcsíkodat, és nemtehetsz semmit ,emrt gurulsz a betonon és nem kel fel Alex. Ez szerintem szánalmas hiba egy ijen jól megtervezett játéknál. Ez EPIC.
Te járj utána a szó elentésének...
Amúgy azért SM Apokalipszis Edition, mert ugyanaz a technika mindkét játéknál. Ugyebár az actvisionos lusta tervezõk még a mozgásanimációkat is ugyan feljavítva, de átvitték a prototype-ba. NextGen technológás város, ezúttal legalább faszán néz ki.
Ez Kritika, Dícsérem a játékot, de ezen a döbbenetes dolgon nemtudom magam túltenni... Nonszensz.
Elsõ benyomás: Spiderman 3 Apokalipszis edition?
Ahogy kiderültek a játék vonásai, kezdett kirajzolódni elõttem a project eredeti célja. Szép grafika, technika, etc... Szép darab.
DE!: Ott kaptak rögtön agyfaszt, hogy 1 ijen gorilla szerü inflicted mutant leamortizálja Normal, modeban a full HP-d 80-90%-át, temeg csak ott fetrengsz és pattogsz a flaszteron. Easy Mode-ban 50%. Hardot nem engedi még ki nem játszom. Jah, és ezekbõl a gecikgõl volt vagy 5.
Amikor próbáltam a katonai hangárban tápolni, egyböl amint sikerült rátalálni egy katonára, 1-2 mutáns AZONNAL!! ráugrott, és cseszhettem az egészet. Ez ment sokáig, szal röpködtem ide-oda, agyonszoptatott már az elsõ pályán. Azért sikerült a jewelline rakétákkal kilõni a tankokat, és elfutni (De szánalmas...meneküljünk, mi?...)
Azután nemsokkal jött a víztisztítós materialgyüjtés, ami egy borzalom, és még mindig csak a játék eleje. Nem nehéz megoldani, de megint az a baj, hogy vagy dobálod a kocsikat a víztárolóra, vagy harcolsz. Mindig jönnek, sose fogynak el. Ergo megintcsak szaladgálnod kell ide oda mitn egy idegbeteg.
A többi missionra nem térek ki, mert csak felhúznám magam rajta.
Szóval, itt van egy Prototype nevû game, ami egy felturbózott, apokaliptikus mutáns Spiderman game clone (Hozzáteszem, fényévekkel jobb!!), de ennyire piti dolgokon el is vérzik, hogy az ember óránnként eljut oda hogy kikapcsolja. Ezt én profi játékosként nem fogom játszani, de azért letesztelhették volna a kedves készítõk, vagy gondolkozzanak el azon, hogy egy eféle Hack'n'Slash játékban miért is kéne ennyire kiszolgáltatottnak lennünk. Epic Fail.
----------
Értékelés:
Látvány: 9/10
Feeling: 8/10
Történet 8/10
Irányíthatóság: 7/10
Full: 80%
Gamekapoccsal egyetértek.
Elsõnek le kell tölteni az UniPatcher programot, KATT! Kicsomagolni, majd bemásolni a játék mappájába. Utána a játékot elindítani, 640x480-as felbontást beállítani és elvégzni még a különbözõ beállításokat (AA legyen, stb). Ha kész, akkor ki lehet lépni. Elindítjuk az UniPatcher-t és pontosan ki kell tölteni úgy, ahogy a mellékelt képen látszik, majd Patch. Utána kilépés és lehet indítani a játékot, immár 1360x768-as felbontásban! 😄 A lényeg, hogy ezek után ne állítgassunk semmit a Video részben, mert elcseszõdhet a felbontás. Ez utóbbi nem biztos, mert nem próbáltam. Az UniPatcher alsó részén, felbontásnak mást is meg lehet adni és akkor abban a felbontásban fog futni a játék! Jó játékot! <#wink>#wink>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Why so serious?
@JackSparrow: nem az amikor a profot kell védened a fal mögött? és nincsenek képességeid? fel lehet kapni a bázison henteregnek fegyverek, és azzal osztani az áldást
Tehát nálam még a 7-est sem hiszem h megkapja, feltéve h ki tom nyomni, nagy csalódás...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
de nekem tetszett.jóvolt a történet meg úgy minden 8,5/10
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Next PC upgrade: 2022
Ha nekem is frekvenciát kell átállítani,akkor azt hol kell?