2268
  • hunhogzilla
    Hali all, gondoltam mivel sokan nem értik a storyt és a küldetéseket, neki kéne állni egy magyarításnak. Én le tudnám fordítani, kéne valaki aki ki tudja kódolni a szövegeket a játékból/videók alá tud feliratot rakni. Akit érdekelne a dolog, az keressen meg mailben:
    haverkulum (kukacc) gmail (pont) hu

ui.: nekem az utolsó küldetésig, amikor a supreme hunter-t kell kicsinálni az anyahajón, egy élettel összejött, két nap alatt, elsőre :) Viszont a végén 2x is meghaltam xD
  • Subakka
    ez nagy :D:D
  • ac
    Esetleg próbáld úgy hogy kicsomagolod.
  • slimslim
    letöltöttem az iso versiont. van 79+3 fájl és egyiket sem tudom berakni deamonba. sfv. fájl is elszámol 100%-ig de aztan semmi
  • offkorzreg
    hatalmas :ASDSDSDSD:
  • Solya
    Sziasztok
    Találtam két videót, amit muszáj belinkelnem:)
    Remélem még nem volt, ha meg igen akkor bocsika:)

Alex's Revenge (Part 1)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=0A513-SyzJ0]Alex"s Revenge (Part 2)[/URL]
  • Varikova
    ez asszem az a küldi amelyikben egy tankkal kell kiütni azt a házat. a tankot meg a bázisról kellett hozni. én azzal a tankkal álltam bele amit onnan kellett hozni, és müxött. más tankkal nem.
  • Flamer
    nemtudom mejikaz. :D
    tank tank. :o
  • Metalmilitiakid
    APC kell nem tank :D (legalábbis nekem a tankot nem hagyta)
  • limperatore
    okes koszi szepen ;>
  • Flamer
    van az a kritikal pain dev.. amikor egy csikot nyom ki magából alex. na azzal szétlehet baszni igen hamar.
  • Flamer
    karen paker megmentése?

szerezz egy tankot és álj oda a megjelelölt hejre vele
  • limperatore
    Itt mit kell csinálni? Mert azt írja h vmi apc-t térítsek el de semmi ötletem :D

• Varikova
    megöltem. végre sikerült. reggel 9 óta ezzel tökölök. először ütögettem meg minden aztán mivel már szürke volt a képem elkezdtem embert enni. majd ráhagytam a katonákra, hogy a visszaszámlálásig gyilkolják. kicsit lassú volt, de biztos és nem kellett eldobálnom a repcsiket. utsó repcsit amit hozzá akartam vágni szétütötte, hát ment a beton darab. és voálá! meg is halt.
  • Metalmilitiakid
    üssed a bladel meg nyomjod neki a jobb gombos bale attackot , meg néha üss bele a földbe akkor megáll egy secre és megint rá üthetsz
  • Varikova
    armor mindig fönt van, és mióta megvan csak bladest használok. most kipróbáltam a csáposat is hogy dobálgatni rá, viszi le a HP-ját (én a tetőn voltam) aztán beszálltam egy helibe (2mp alatt szétütötte). mivel lehet térdre kényszeríteni? mert általában életenként 1x tudom csak.
  • Metalmilitiakid
    ez a fő végső küldid szóval jóhogy vége , armortés blade et fel , üssed amikor csak tudod , kerüld ki a devastor attackjait, aztán ha kicsit beáll, akkor rá lehet ugrani a fejére és csépelni , eltolsz pár ilyet és behal ,
  • Varikova
    gyakorlatilag is sikerült az a küldi. azóta már túljutottam vagy másik 10-en. most ott tartok, hogy valami huntert kell kicsinálni a repülőgép anyahajón és ha bukom a küldit felrobban new york (mondjuk ezt nem értem, miért lesz mission failed, mert ha nincs new york, nincs zombi se) visszaolvastam pár hsz-t, de nekem ez a mindent hozzávágok nem jön be. egyszerűen mindig elkap, vagy lejár az idő. a végére semmilyen mozgatható dolog nem akadt (már a katonákat is hozzá vágtam) a sugarat még kipróbálom de kevés reményt látok rá.
  • Metalmilitiakid
    konkrétan én nem a katona képeben hatástalanítottam , mivel az a cucc épp arra való hogy akkor is észrevegyen ha más képében vagy , én felvettem az armort, szétszedtem mindent ami rakétát lő és ellökhet utána kikapcsoltam őket , megvolt katona, elmenekültem Alex Mercer ként , sikátorban átváltoztam katonává amikor írta a gép hogy nyomjam [2] és visszafutottam beálltam a körbe és videó
  • Varikova
    nah, sikerült. elméletileg. vagyis azt csináltam amit mondtatok. beszívtam a katonát, onnantól meg a katona képében hatástalanítottam a cuccokat. az utolsónál volt egy kis afférom a katonákkal, mivel mellényomtam az egyik számot és rám szálltak, de aztán hívtam a helis hapekot. aztán elkezdtem menekülni a katona képében, köbö 3 utca után beszívtam egy másik ember képét és utána le is nyugodtak. és hogy miért csak elméletileg sikerült? a játék kifagyott.
  • Metalmilitiakid
    először is amint ki van iktatva a 4 cucc és beszívtad a katonát akkro eltűnsz jó messzire elbújsz pl egy híd alá vagy vhova ahol heli nem lát és amikro kiírja hogy nyomd meg a [2] akkor megnyomod , átalakulsz , már nem bánt heli , bemész jön a videó és tadám (persze menekülni a saját testedben menekülj ne a katonáéban )
  • Flamer
    elrejtőzni. lekoptatni magadról akatonákat. valami háztömb mellett ahol ne mlát senki majd "2" -es és vált pofát.
    elvileg asszem ennyivolt.
  • Varikova
    hide micsi? az amikor átalakulok azzá a szerencsétlen katonává akit kiszipolyoztam? mert hogy akkor bizony rögtön én kapom az első golyókat (a gond az, hogy robbanósokat) ha meg azzal kell elmenekülni... :S
  • Flamer
    hatástalanitod a mekkmullen yön majd meggondolja magát és eliptlizik.
    nekd meg asszem cska elkell hideolni magad. azszem én igy emlékszem. de régvoltmár.
  • Varikova
    Sziasztok!
    Elakadtam annál a küldinél, amikor hatástalanítani kell a riadóztató készülékeket. (már mind a 4-et kiiktattam, be is léptem abba a kék körbe) amikor otthagynak a repcsivel akkor szinte rögtön kapok pár rakétát, és ott van mellettem egy elzombisodott épület. azzal mit kell kezdeni? fegyvert nehezen szerzek, mire eljutnék odáig hogy bármit felvegyek rögtön repülök arrébb. ha leállok az épület előtt és rohangászok fel-alá hogy az az 5 repcsi szétlője miközben engem próbálnának fél óra után döglök ki. néha leálltam repcsit gyilkolászni, de a 100. után meguntam. megpróbáltam tankot is szerezni, kimentem a városba és köbö 5 perc után levadásztak, hiába nyomtam be állandóan a páncélt, meg eszegettem az emberkéket/zombikat/katonákat úgy is (nem egyszer pipa lettem, hogy a számból lőtték ki a falatot!) plz
  • Flamer
    c:\doksz and so on\my doksz
  • Duddits
    Ekkora hülyeséget, most is mennyit kellett szórakoznom vele...

Köszi!
  • EasyLife
    mert nem szét lőni kell akkor még őket hanem célpontot váltani. szal váltogasd a célt a 3 tárgy közül.
  • Duddits
    Szia!

Olyan problémám lenne, hogy mikor meg kell tanulni a helikoptert vezetni, és utánna le kéne rombolni a 3 jelzőbombát vagy mifenét, egyszerűen nem megy le a bombák életet... Belelőttem vagy 50 rakátét, rázuhantam a helikopterrel, és semmi.
    Hogyan lehet akkor megcsinálni?
  • Hegi90
    A játék hova rakja a mentéseket?
  • Italo carlos
    nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget kipróbálom az okosságokat...

• Flamer
    hát én azt ugycisnáltam meg hogy helikopeterrel mentem és simán leszedtem őket a levegőből :DD helikopter -> hőkövetős rocket és ennyi _D
  • Metalmilitiakid
    Ha már fejlesztetted a rakétavető skilled akkor könnyebb , több rakéta pontosabb ... , annyi kell hogy az 1. nél szerezz egyet mind a 3 at lekapod , utána kis szerencsével a második 3 ra még marad 2 és akkor csak egyet kell kergetni. Még egy jó elmész pl. a Friendly Fire külső mission ponthoz , szedsz egy támadó helit és boldog vagy :D (most ebben nem vagyok tuti hogy fel lehet küldi közben is venne , de ha a csápodhoz fejlesztesz egy Longshot Grab et akkor azzal vicc ellopni egyet )
  • DJ RX7
    próbálj szerezni aknavetőt és azzal kiiktatni. érdemes minél közelebb menni, hogy csak egyet kelljen ellőni és akkor jut mindre.
  • Italo carlos
    Sziasztok!

a játék vége fele vagyok de elakadtam.....segítségeteket kérném...

Küldetés címe: The Last Man

amikor 2 vagy 3 helikoptert kell elintézni nincs valami ötlet hogy lenne a legegyszerübb mert ha 1 et is elintézek a másik lelép is elmenekül...

előre is köszönöm a segítséget...
  • Maximus4
    Akkor lehet,hogy mégse ártana átvizsgálni valamilyen programmal.Gondolom nem csak ez az egy van amit linkeltem.
  • Ability
    Megint újratelepítette, most másik vinyóra, látszólag megoldódott a probléma. Én számba sem vettem, hogy lehet valami vinyó gond, mert előtte az a vinyó és partíció telítve volt játékokkal és egyiknek sem volt problémája.
  • Maximus4
    Sajnos nem tudom,hogy kell használni én is csak most akadtam rá a te problémád miatt:(
  • Ability
    Feltettem újra a játékot, annyit értem el vele, hogy a szokásos pontnál továbbengedett, majd rá 2 percre újból eljátsza ugyan azt a hibát. Nyomtam resetet mert ilyenkor semmi sem segít, megpróbáltam újból, most megint egy kicsivel tovább engedett, de újból előjött. Vinyónak igazából szerintem semmi baja, majd azt kéne még kipróbálni, hogy az 1 terás másik vinyómra másolom fel. Ezt a progit hogy kell használni amúgy? Nem találtam ilyen átvizsgálás opciót.
  • offkorzreg
    hát akkor nemtduom:\