2268
-
#2188 Én úgy vettem észre, hogy nem kell a tartályokat szétütni. -
ZsDaniel #2187 Hello...
Az lenne a gondom, hogy játék közben a beszéd nekem csipogásra hasonlít és nem tudok vele mit kezdeni. Hogy lehet ezt a hibát kijavítani?
WIN7-em van. -
#2186 annyi hogy amint megjelenik a térképen a köv tartály, ahhoz is odamész, szétütöd, aztán mész a következőhöz... majd egyszer vége lesz, csak éld túl, sztem annyi a lényege. -
#2185 ez nem az amikor van érzékelő rajta és meg kell találni a megfelelő huntert és elkapni ? -
#2184 Ha jól emlékszem hamarabb szétverni őket mint ahogy szétrobbannak.
De lehet ez nem is számít, csak valahogy szét kell őket verni...végülis ez az egész játék lényege :) -
#2183 Sziasztok!
Mit kell csinálni annál a küldetésnél ahol a tetőkön tartályok vannak de ha közel megyek hozzájuk szétrobban és szörnyek jönnek belőle? -
#2182 áhááá, köszi :) -
#2181 mind2 oldalon vannak tartályok azokat kell szétütni és ha sikerült akkor felrobban az egész épület. -
#2180 heló. :)
még nagyon az elején bent vagyok egy erődbe és jönnek a hunterek mint az állat, kb 1et megölök, jön a következő... itt kapom meg először ezt a penge kezet vagy mi a fenét... na itt mit kell csinálni? :) -
#2179 azottközépen alex ahogy elkapták?:O -
-
#2177 hali
feltettem a játékot és ilyen torz a hang benne mintha gyorsan menne az egész, erre vmi megoldás? -
#2176 magyaritasok.hu és amint elkészül. -
tibiszabo #2175 hol lesz a magyarositás hozzá és mikora várhato? -
#2174 Szerintem nagyon jó, szóval érdemes kipróbálni. -
#2173 jó gamma érdemes letőteni? :D -
#2172 Én a Batman demóval szívok, hogy időnként nagyon belassul. De a tiéd rosszabb. -
Gibor #2171 Nekem bejön a játék csak nem tudok játszani vele mert 2-3 percenként 1-2 percre megáll a kép és kicsit idegesítő. -
#2170 Én is majdnem így fogom csinálni. Én megvárom a magyarítást, végigviszem és törlés. Nem igazán jött be, de a történetre kíváncsi vagyok. -
#2169 Na megoldódott a magyarítás probléma lesz hozzá!!!
Bár még egyszer nem viszem végig csak elolvasom a magamba szívott emberek szövegeit és az az infokat amiket szereztem és végre törölhetem majd! -
#2168 sziasztok
elinditom a játékot és kiirja h out of frequency és kikapcsol a monitor amig kinem alttabozok
miota win7em van mindig ezt csinálja, vahogy átkéne irni a felbontást és a frissitési herzet egy konfigban nemtudjátok merre? -
#2167 Sziasztok, nekem az egerem nem működik, de csak a menüben, állandóan visszaugrik középre, nem tudom elhúzni. mi lehet a baj? -
RAMyMamy #2166 hali.
nagyon halkan szólnak a hangok a játékban, főleg az átvezetőknél, van erre valami rendes megoldás? -
#2165 ok. :D de helivel beszt -
#2164 nemtom nekem gyalog gyerekjáték volt -
#2163 #2159,#2160: fogod magad és felveszed am issziót, majd elmész szerzelegy helikoptert és azzal mész a hejre ahonnét indul az üldözés. majd a helikopterrel kilövöd az összes többit a küldetés során. ennyi.
én is először odamentem és aszittme egyet kell lezuzni. elis buktam gyalog. majd egyből helivel mentem már :D -
jocking #2162 Igen, arra gondoltam és találtam is!
Itt áll, ehhez az eventhez tartozik. Viszont attól, hogy nem fogadod el az eventet, a tank még megmarad... -
tibaimp #2161 köszi, kemény lesz, a raksivető eszembe se jutott :) kösz a tippet -
#2160 Sok embernek nehéz ez a küldi de nem tudom mért. Én egyszerűen leszedtem rakétavetővel (álcázva) és ha ó helyről lösz akkor nem is vesznek észre -
jocking #2159 Ahogy sejtem, ez az a misszió, amikor a tábornok transport helikoptereit kell lelőni, hogy légi úton ne menekülhessen el a városból. Ezzel a küldetéssel én is megszenvedtem, sokadik próbára sikerült csak. Ráadásul a 3 heli csak a misszió első része, utána 4-et, végül 5-öt kell leszedned. A lényeg, hogy amikor tudsz, maradj álcázva és csak a heli mellett változz át. Én a falon szaladgáltam és sokadik próbára már tudtam, merre fog menni a heli így elé kerültem, egy háztetőn bevártam és az ostorral szétküldtem. Az utolsó résznél ahol már 5 helit kell leszedni, ott meg loptam egy katonai helit és azzal ritkítottam meg őket. -
tibaimp #2158 Szegasztok!
lenne egy kérdésem:elakadtam rendesen a 30 missio, amikor 3 helikoptert kell leszedni, megakadályozni, hogy a vírust kivigyék a városból! Nem tudom utolérni az istennek sem a gépeket, tankkal az elsőt még le is szedem, de a többi esélytelen.
Szóval tipp?
kösz -
hunhogzilla #2157 Szerintem a Thermobaric tankra gondolsz, amivel a tábornok is menekül, én még nem találtam, bár mókás lenne, ha bent lenne :P -
jocking #2156 Lenne még 1 kérdésem. Free roam módban lehet valahol olyan feltápolt tankot találni, amivel az egyik küldetésben 1 lövéssel szét lehet robbantani a hive-okat? -
hunhogzilla #2155 Ha visszaolvasol 5 hozzászólást, észreveszed, hogy most szeretnék nekiállni, csak kéne egy segítőkész emberke, aki ért a programozáshoz :) -
#2154 Sajnos nincs! -
csaby14 #2153 hali a prototype-ra nincs valahol valami magyarítás vagy szinkron??? -
jocking #2152 Nah, végigtoltam a főküldiket. Mit ne mondjak, az anyahajón a harc a fő fő fő hunterrel elég szívatós volt... De azért 5. próbára sikerült!:D -
hunhogzilla #2151 Hali, persze, utána addig mászkálsz, amíg akarsz, a military base-ek és a hive-eket ha megölöd, akkor újraélednek egy idő után, meg az eventek is megmaradnak. Olyan mint a GTAkban, ott is azt csinálsz utána, amit akarsz ;) -
jocking #2150 Hali
Lenne egy egyszerű kérdésem. A játék alapesetben free roam, vagyis akkor veszek fel egy küldit amikor akarom, közbe meg azt csinálok amit akarok. Arra lennék kíváncsi, hogyha a főküldiket végigtolom (sárga csillagos cuccok), akkor utána még tudok mászkálni a pályán? -
hunhogzilla #2149 bocs, a mailom gmail.com