Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ez jó hír
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Engemet is felcsigáztak a videók. A Steam-en már elõrendelhetõ kemény 60 Euróért!<#wow1>#wow1> Eddig ez a legdrágább játék amivel találkoztam. Már az EA-s játékok se ilyen drágák!! Én biztos hogy nem veszem most meg (1 játék se ér 60 Eurót).<#ticking>#ticking> Inkább várok majd vele ha lehet lesz kapni kb. 5 ezerért (Ft). Le se töltöm, mert az nem én lennék!!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Racism is a weapon of mass destruction!
Rendszerkövetelmények
OS: Windows® XP (with Service Pack 3) or Windows Vista®
Processor: Intel® Core™2 Duo 1.86 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4000+ or better
Memory: Vista 2 GB RAM / XP 1 GB RAM
Graphics: All NVIDIA® GeForce® 7800 GT 256 MB and better chipsets. All ATI Radeon™ X1800 256 MB and better chipsets
DirectX®: Microsoft DirectX 9.0c
Hard Drive: 8GB of free hard drive space
Sound: DirectX® 9.0c compliant sound card
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Operating System: Windows® XP (Service Pack 2) and DirectX® 9.0c vagy (Windows Vista® Service Pack 3)
Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*
Processor: Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz vagy AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
RAM: 1 GB of RAM Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems
Hard Drive Space: 8 GB (Plus 500MB for swap file.)
Sound Card: DirectX 9.0
Támogatott videókártyák:
All NVIDIA® GeForce™ 7800 256 MB vagy jobb
All ATI® Radeon™ X1800 256 MB vagy jobb
Next PC upgrade: 2022
Az oldallal csak annyi a baj, hogy jobban kéne figyelniük a cikkekre amik megjelennek, a korrektoruk (ha van) is annyira felelõs a hibákért mint az aki elköveti azokat.
Különben jó kis oldal, nekem is tetszene, ha egy kicsit "felnõnének", és figyelnének ezekre az apróságokra is...sokat emelne a színvonalon.
De ha tényleg olyan jó a játék mint amilyennek látszik és tényleg 15-20 óra CSAK a fõszál akkor baromira megéri a pénzt. Sajna nekem csak júni végén lesz rá pénzem:P
(mondják is egy interjúban hogyha sikeres lesz akkor lesz folytatás)
De beszéljünk inkább a játékról