Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az oldal tetszik, sok hírt jelenítenek meg. egyébként a prototype cikknél nem értem mi a gondotok.
Videó megint 😄
Igen, és ez azért elég sokat elárul magáról az oldalról is <#ravasz1>#ravasz1>
Racism is a weapon of mass destruction!
De a z a gáz hogy még az adminok se vették észre vagy nem javították ki. mert gondolom valaki elolvassa a cikket mielõtt kirekják
remélem a cikkírót már beíratták nyelvtanórára 😉 borzalmas lett 😉
juni 5 nincs messze!
Ezen az oldalon jól írja. igaz ez a cikk áprilisban jelent meg
Naggggyon helyes, addig pont befejezem a 13. Mass Effect végigjátszásom is 😊
Hm, az oldalak, ahol néztem, még mindig 12-t írnak, mondjuk pont ezért nem szoktam olyan sokat adni rájuk, de nagyjából be lehet vele lõni a megjelenést 😊
Hangulatosak a videók, remélem, beváltja a reményeimet, igazából a játéktól is ezt várom el - hogy hangulatos legyen.
Hm, az oldalak, ahol néztem, még mindig 12-t írnak, mondjuk pont ezért nem szoktam olyan sokat adni rájuk, de nagyjából be lehet vele lõni a megjelenést 😊
Hangulatosak a videók, remélem, beváltja a reményeimet, igazából a játéktól is ezt várom el - hogy hangulatos legyen.
Lehet, én úgy egy hete néztem wiki-n, eurogamer-en meg a GT-n, ott még ezt írták. Legalábbis PC-re.
De ezeknél sose tudni, elképzelhetõ, hogy közben változott vagy hogy téves az oda kirakott információ. 😊
De ezeknél sose tudni, elképzelhetõ, hogy közben változott vagy hogy téves az oda kirakott információ. 😊
EU: június 12
Mikor jön ki?
Ha regisztrálsz akkor hamarabb lehet meg a gördeszka képesség még a játék elején.
Ja és asszem ha regisztrálunk akkor tudjuk azt csinálni amit a videóban. de nem tudom mennyiben más a sima ''gördeszkázáshoz'' képest.
Egy új videó a ''gördeszkázásról''
rohat jó játék lesz
viszont video karit muszály lesz venni pedig az enyémet 30k-éer vettem 2007 karácsonyán
megint 30k-nyi kiadás plusz új monitort is kéne venni az is legalább 40k több pénz kéne😞
viszont video karit muszály lesz venni pedig az enyémet 30k-éer vettem 2007 karácsonyán
megint 30k-nyi kiadás plusz új monitort is kéne venni az is legalább 40k több pénz kéne😞
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Ja egyet értek 😉
Egyébként lassan rárakhatnák a játékot aranylemezre, mert már alig 1 hónap van hátra
Egyébként lassan rárakhatnák a játékot aranylemezre, mert már alig 1 hónap van hátra
jól teszed, most már nincs széttorzítva szerencsétlen mutánsszimbiótahulkunk 😄
Akkor itt van újra.
Új bannernek mehet?
Új bannernek mehet?
Nem szándékozom 60k fölött vga-t venni, szal csak maradjon amilyen (általánosságba is).
oda tuti shader 5-ös 6-ös vga kéne.
oda tuti shader 5-ös 6-ös vga kéne.
És akkor itt rinyálna mindenki, hogy nem futna a gépén csak 0,5 FPS-el.
Amúgy szépen megcsinált animáció az tuti!
Amúgy szépen megcsinált animáció az tuti!
sajna errõl szól a PC-s játékipar.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Forbidden
You don't have permission to access /1203523919/prototype.jpg on this server.
You don't have permission to access /1203523919/prototype.jpg on this server.
http://loal.atw.hu
Sikerült megoldani az új bannert (szóltam bannermûhelybe hogy csinálják meg<#kuss>#kuss>) Ha nektek is tetszik akkor szólok hogy rakják be
értem ezalatt hogy 5évente szoktam max gépet venni és kb ojan gémekkel yáccom hogy starcraft1, soldat, trackmania 😄 ageof2. szoval.. na. ezért most vennem kell videokártyát? sit :|
nebasszatok:C mármint sry. nem direkt káromkodtam DE :CC fck! nehogymár vennem kejjen vasat csakezé :C SIT!
ahah hát remélem azért a sima dualcore 2.8 is meg a 7600GT is viszi majd😄 bizom benne nagyon. 😄 de vicces hogyha most 20gigás lenne a Cm arra ráse tudnám tenni 😄
Visszatérve a legújabb intróra. az nagyon baba amikor az egyik keze karom a másik meg penge<#vigyor2>#vigyor2>
Nagyon jó lesz. Fõleg ha fejlõdni is lehet meg személyre szabhatjuk a karakter fegyverzetét is <#gonosz1>#gonosz1>
Velõs interjú magyarul
sztem az ogi.hu-t mindenképpen tegyétek be böngészõtek címsorába. mentõdjön le😄D gamepod-dal együtt persze😄
sztem az ogi.hu-t mindenképpen tegyétek be böngészõtek címsorába. mentõdjön le😄D gamepod-dal együtt persze😄
"jóktól szabad lopni" Régi igazság és a játék alapján be is jöhet 😄
Ha nem rontják el a játékmenetet vagy a harcrendszert akkor egy jó játékot kapunk (szerintem)
Ha nem rontják el a játékmenetet vagy a harcrendszert akkor egy jó játékot kapunk (szerintem)
Meg a karmok növesztése esetében... Wolvi játékból is
egyébként egyetértek. Legjobban pofátlanul a Spidey WoS-ról koppíntották az egész projektek így vidik alapján. Csak a karakter másképpen nézz ki, suhancként. és el van rendezve. de nem baj ez, "jóktól szabad lopni", csak jó legyen, jó köntösben.
egyébként egyetértek. Legjobban pofátlanul a Spidey WoS-ról koppíntották az egész projektek így vidik alapján. Csak a karakter másképpen nézz ki, suhancként. és el van rendezve. de nem baj ez, "jóktól szabad lopni", csak jó legyen, jó köntösben.
Most láttam ennek a játéknak pár trailerjét. Nem gyengén összelopkodták vagy 3-4 játék elemit és egybegyúrták õket. Spidey-Mercenaries-DarkSector stb.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!