2268
-
#770 Házigazda alapból meg kell vegye
:D -
#769 Most csak szivatsz ugye?Már elvileg kinnt is van. -
#768 Ez komoly?XDKurvajó lenne.Had sírjanak. -
#767 Ha tényleg olyan teherbebasztottul kéne a game akor meg is kéne venni.De én még egyetlen embert sem láttam hírta volna hogy megveszi.Sztem ebben a topikban max 1-2 emberke veszi meg. -
#766 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Prototype PC elhalasztva június 30-ra! forrás: ign -
#765 már ide is. mégis kiafaszom vagy te már nem azért.. én rohattul nem támogatom. elég nkd a többi topig. ennyi.
ost minek nkd ezis.. fejezdabba. :| és ezt mostn em gecyiségbő mer nekm nem kell ugyan.. de teis mitakarsz mnég? admin nem kell? root + pass? yólesz _? hát omg komojan. -
#764 #732: de aztén leszaorm majdlesz érted.. most hogy itt veritek magatokat akkorse lesz előbb. énis várpom de azért ezmár nyomorkság mait egyesek itt művelnek..
GYEREMÁRKIPROTOYTPE GYERMEÁ:cC hát ezmiafasz:? na ennyi. amugyse töltöm le krekk nélkül ennyi.
-
#763 Köszönöm akkor szólok hogy tegyenek meg házigazdának! -
#762 Hát jó lenne ha rendet raknál végre :) Egyébként jó sok itt az unatkozó egyén. -
hitch #761 Szintén Támogatlak! -
#760 én támogatlak :) -
ricsa008 #759 jó 5let -
#758 hát ha 1 gta4 típusu optimalizálatlan szart kapok akkor meg vegye meg az eredetibe akinek 6 anyja van... igyis gyüjtök az uj gitáromra nem kéne felesleges kiadás -
Bugesz #757 Go Gebber -
#756 támogatom! -
#755 GREBBER MONDJONLE!
Én támogatlak. -
#754 Én tudom h profi lessz a game mert már elég sokat toltam.De az optimalizációtól félek.Sztem ritka fos lessz. -
#753 Jelentkezni szeretnék házigazdának ebbe a topikba!!!
Támogattok? Ha igen jelezzétek és akkor jelzem moderátoroknak hogy tegyenek házigazdának.Mert amiket itt össze spam-elnek egyesek az már röhejes. -
#752 Ki fog ez is jönni idővel mint a Prince of Persia uj részével csak félek ez is oan lesz mint a pop vártuk vártuk mikor mikor jön.... éés 1 rakat hányadék lett... jó jött ki jó játék alátámasztom pl a x-men új játéka ahol rozsomákkal darabolhatom a gerillákat meg az egyéb ínyencségeket amik jönnek velem szembe(eddigi kedvenc ellenfeleim akkor is a robotokXD) és remélem hogy minimum olyan játszó lesz mint ez az x-men mert akkor tuti leköt jó időre a wow mellett ha meg nem akkor megy a süllyesztőbe mint a pop meg a damnation -
balika16 #751 Megértettem! -
#750 állítsad már le magad légy oly kedves! elég lesz végre...majd megjön a PC verzió is, és akkor lesz miről beszélni, de a sok baromsággal ne tömd már a topikot! -
#749 Remélem te leszel az utolsó aki játszik hagyd már ezt abba. -
balika16 #748 Aki akar beszélni jön oda hogy ne ide irjunk!
[email protected]
[email protected] -
#746 ez aztán tök kellett...mi a tökömért kell görcsölni...ez már tényleg 'get a life' kategória! -
balika16 #745 csináltam egy msn-t ahol beszélhetünk a gameról és várhatunk:
[email protected] -
balika16 #744 Elvileg már mindenhol kinyitottak a boltok! minimum 10 ora van már külföldön is! Még semmi kép! Semmi!:( -
#743 És a játék elindítása is csütörtököt mond.:) -
balika16 #742 A végén tényleg Csütörtök lesz belőle:) -
ricsa008 #741 ez kezd 1re idegesítőbb lenni -
#740 De jó is lenne. -
#739 Most miattad már csakazértse fog kijönni. -
balika16 #738 Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki!Prototype gyere már ki! -
#737 Elég fárasztó ami itt folyik, bár a HL2, Doom 3 mizériát meg sem közelíti :) -
#736 gyerekek...CTFO végre-valhallára
bármilyen fórumra irogathatom hogy fent lesz fél óra múlva, meg 10 perc múlva, meg már 35%nál tart a telepítés, stb.
megfelelő, megbízható hírforrásokra kéne támaszkodni -
#735 Ja aztán még néhány óra mire fennt lesz,de holnap már biztos toljuk. -
#734 100 protection egy gamen? Azt a jó ég, akkor 5 DVD-n jönne ki a game, amiből egy DVD a game és 4 DVD a védelem hozzá:D -
Bugesz #733 Egy kulfoldi forumon 1 gyerek a kovetkezot irja:
it's comin out in 30 more minutes in detroit -
#732 Még a játék sincs fennt. -
#731 miért clone dvd van már? -
#730 szoljatokhamár krekkislesz.