Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bentrõl nem tudom nézni, a twitteres feedje meg megszûnt...majd otthonról..vagy akár te is megnézheted: www.rlslog.net
Racism is a weapon of mass destruction!
rlslog-on nem láttátok még? mert addig nem is nagyon érdemes nézelõdni ;)
Hát énse tok vele gamelni! Holnap meg Pénteken vizsgázom! Szorítsatok:)
Sajnos én sem látom sehol=/Pedig ha pénteken jön nekem akkor már szerdáig nem lesz idõm játszani=/
Nem is lesz, mivel európában június 5-én szállítják ki raktárra. és csak majd 9-tól lehet majd kapni, ergó, akkor márt fennt lehet, de hátha Reloaded bácsiék valamelyik rakárosnak a haverja :DDDDDD mi?
Nyugi. Sztem ahogy felrakják a netre lesz crack is. De ha mégsem akkor megveszem. Max 1 hetet várok a megjelenés után
Már csak három nap + az idõ mire feltörik.
hehe...ez a hammer fist nagyon állat...amikor ugrik vele egy baromi nagyot, szakasztott olyan mint az ósuli comicokban a Thor ;) õ is elõrelendítette a pörölyét, és azzal a lendülettel emelkedett magasba...már látom hogy mielõtt repkedni kezdenék, elsütök egy ilyet :D
Én láttam rosszul vagy tényleg lelassul a játék amikor elõhívja azt az erõválasztó izét (a kört a képernyõ közepén)?
Nekem egyik videót sem játsza le.
Am milyen védelem lesz rajta h ennyire izgultok a crack miatt?
Am milyen védelem lesz rajta h ennyire izgultok a crack miatt?
nyugi...jobb mintha fent lenne és még egy hónapot várnod kéne egy crackre <#ravasz>#ravasz>
Egyik videó sem volt még. De azért érdekes hogy van olyan játék ami a megjelenése elõtt 1 hónappal fent van a neten. Bezzeg ez még nincs fent amikor csak 3 nap van hátra
Heheh, elõször a m,egjelenés elõtt jönnek gameplay jelentek. E3 van, tudjátok, a nagy játékexpó . június 4-ig tart
irány a gamespot
irány a gamespot
jah ha feltudják törni:)
már csak 3-4 nap és elvileg kint lesz:D.7végén sztem már tolhatjuk.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
JÖJJÖN MÁR KI :D
sry -.-
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Most nézem az hivatalos oldalt sztem jól néz ki.
Hehe...ezzel nem vagy egyedul bástya xD a bejelentés óta kattogok hogy ezdemekkoralesz xD
Elõször ugyis Boxra lesz kinnt! ha már van Box akkor nagy az esély a PC-re!
Akkor ez az 5-10 nap(lehet nem törik fel hamar) neked maga lehet a pokol.
Nyugi. Én már majdnem 2 éve várom. Képzelheted hogy milyen nehéz volt kivárni ha megnézed mi van az aláírásomban :S
Hát elvileg 8 giga de szerintem is kamu(bár ne lenne:P)Jövõ hétvégéig meg nemtok várni:S
Sry hogy warezolok, de ami pacsteamon fennt van prototype, az igazi prototype? 7860MB-os , és ahogy probálom letölteni, azt irta hogy fullon van a szerver, valószínü mindenki tölti le.. szerintetek? :D (sry mégegyszer a warez miatt)
Egyébként a készítõk nem mondták hogy lesz gyûjtõi változat. És akkor most megveszed vagy letöltöd?
LOL
5 nap? Nem kilencedikén fog megjelenni?
5 nap? Nem kilencedikén fog megjelenni?