Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Igen jobban érdekelne h milyen a kész játék.

elitehun
Miért? Egy csomó gameplayt adott ki a fejlesztõ is
Fehercsoki
Csak jönne már,köcsög xboxosok már tolják,am nem talált valaki olyan videót amit olyanok készítettek akik már tolják xboxon?

elitehun
De mondom csak egy interjú semmi érdekes. csak duma
Holnap az utolsó vizsga ne is jöjjön még😊
Fehercsoki
Pedig amíg nem jön addig pont ráérnék ilyeneket nézni😊

elitehun
Nyugi semmi érdekesrõl nem maradsz le. csak ilyen alap dolgokról beszélnek (mint pl story stb)
Nekem elindul!
Fehercsoki
Ez csak nekem nem indul el?

Shep
Egyébként ki az eredeti szám elõadója?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze, hogy jobb, de eddig az volt a menõ ,hogy ha meg Rick Rolloztál valakit. Most már SuperGirl-özés a király?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elitehun
Viccelsz? Ez a zene Rick Roll-nál is jobb 😛
Shep
Tiszta jó a zene 😊 Most már nem Rick Roll a menõ? 😊

Shep
Tudom, de nem lehetett kihagyni, bocs 😊

The Protector
Szomorú.Mi itt szarakodunk közben van aki már PC-n tolja.

Darksectornak ajánlom fõleg.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
lol
ez mekkora 😄DDDDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Ez sztem kihagyom de azért kösz a lehetõséget 😄
The Protector
LOL.Picit elírtam.meztelenül.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Mi az a mesz?

The Protector
EBBEN a videóban mesztelenül fut.

Az egyik kezén meg az árnyék olyan mintha kesztyû lenne.
Flamer
2.on arca meg szeme 😄DD bazmeg:d

http://loal.atw.hu

Prince23
Arra aztán várhattok míg kijön, hiszen augusztus elsején lesz kapható, fõleg, pláne nálunk XD

Shep
Annak csak a Jó Isten a megmondhatója mivel még nem jött ki 😊

elitehun
Ja oks 😄
DarkSector
Miért Bionic Commando-ra meddig kellett várni hogy kijöjjön x-es verzió után pc-re?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gfreak
???? na ezt most nem értem 😉 elmész a rlslogra, aztán kiválasztod hogy pc games, és ott vannak a legújabb release-ek...ha ott találsz prototypeot, akkor örömködés van, és azonnal megnézed a commenteket honnan húzhatod 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

elitehun
És akkor majd ott kell legyen ahol most a sims3 van ugye? Tehát nem kell megkerseni folyton hogy pc games stb
gfreak
ReleaseLog

na itt érdemes figyelni 😉

elitehun
Csak az a baj hogy én nem nagyon szoktam ezt nézni. nameg nem is tom hol érdemes nézni. Mert inkább az egyik haverom szed le nekem cuccokat.
Fehercsoki
Nyugi észre fogod venni😊

elitehun
Azért majd írja ki valaki ha felkerült a pc-s verzió
gfreak
ezért is lógnak öklömnyi csipák a szemhéján 😉

Fehercsoki
Pedig az ördög és a kocka nem alszik.

gfreak
Én is úgy számoltam hogy holnap már Demonoidon ott fog figyelni talán <#ravasz1>

The Protector
JAh.Amerikában este van most.ÚGyhogy alaszanak a crackerek.Még ma estig feltörik.A nagyobb helyekre felkerül.Utána kisebbekre.2nap és mindenki tolja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Remélem még ma kint lesz pár oldalon a pc<#eplus2>
gfreak
X360ra kint van!

szóval a PC-s release-re sem kell sokat várni <#ravasz1>

elitehun
Ne foglalkozz vele és úgy szinte repül az idõ...szinte<#szomoru1>
Fehercsoki
Csak jönne már<#guluszem1>

Fehercsoki
Köszi a háttereket,a multit amúgy én úgy tudom elképzelni h lenne ilyen katona vs mutáns meg sima death match is,és lehetne saját karit csinálni,a kinézetét is átalakítani illetve a képességeit is(és lenne sok féle nem csak annyi mint singleben),és mondjuk meg lenne határozva h mindenki 5t választhat.

elitehun
Ez a 3 háttér csak azt nem írtam oda
elitehun
Én ezt a 3-at találtam
1, 2, 3.
A multi az jó lenne. Én úgy tudnám elképzelni hogy lenne egy katonai oldal. Ott lehetne fegyvert választani stb. Lenne egy mutáns oldal ott meg mutáns fajtákat. Szal lehetne TDM mód pontokért és olyan mód ahol másik bázisát kéne elpusztítani (katonai bázis, hive) Egyes játékosok kapnának különleges karaktereket (mint a pl. hunter vezér). És a pályán lenne egy véletlenül kiválasztott játékos Alexként. Neki az lenne a dolga hogy minél több ellenfelet öljön. Akinek sikerül megölni Alexet az autómatikusan gyõzött. Lehet hülyeséget írok de sztem fasza lenne<#hehe>
Fehercsoki
De az túl egyszerû😊

gfreak
mutánsok vs katonák mod..nekem bejönne 😄

Fehercsoki
Am ti találtatok valami igazán jó prototypeos hátteret?Én sokat találtam de nem volt olyan ami igazán tetszene.

Fehercsoki
Én egy esetleges DLCben reménykedek ami belerakná a multit,jó lenne mondjuk nem mindenki alexel menne hanem lehetne csinálni saját karit.

elitehun
Lehet hogy ehhez is csinálnak egy olyan multit mint a san andreas-hoz (elég valószínûtlen)