Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Szánalom a te jó kurva anyád,inkább hagyd abba a szaros dátumok beírogatását.

Én nem mondtam semmit csak a tényeket, hogy mikorra irja az amazon! Ez a szánalom meg beleugat! Pfff....
gfreak
nyugodjatok végre le gyerekek <#ejnye1> kitört itt az ovi <#nyes>

Racism is a weapon of mass destruction!

Feher csoki f-x kuss!
Fehercsoki
Jó ki nem szarja le h mit írnak?Úgyis akkor jön amikor jön.

Amazonon ez van: PROTOTYPE by Activision/Blizzard (Jun 9, 2009) (Windows Vista / XP)
enlightened
Hali nagyon remélem, hogy 9-én jön. Csak azért mert a prototypegame.com-on ami a hivatalos rámentem az elõrendelésre és azt írták 12-én lesz release. Nagyon remélem, hogy ez nem így van.

Hát jah jólenne😊 CLON-t is ellehet inditani! Lássátok Terminator!
norbi2fraktal
remélem nem sokat kell várni már, nagy az unalom, ma-holnap minimum egy CloneDVD-s lessz/legyen

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Hát várunk! Többet nem tehetünk😊
norbi2fraktal
így van, valljuk be jobb az mint ez kapucnis...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

CalebJoe
Kinek kell ez a kapucnis köcsög ez a bomba mami mindent odaver.<#idiota>
balee4
hmm, nem lesz rossz, eddig nem igazán vártam, de mostmár tényleg jöhetne, kezdek unatkozni😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mennek az infók!:

Post an nfo and exact file size of the main .exe after the game is installed.
JackSparrow88

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

DarkSector
Itt a hír:
Katt

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lehetne már vmi hír!
Én úgy látom a piratebay-on szépen letisztították a fakeket mivel már csak 1-et láttam az meg egyértelmûen fake.
norbi2fraktal
persze egy Clone jó lenne nagyon addig le tudnánk szedni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PirateBay-on sok verzió van, de mind FAKE!!

DarkSector
jövö hét azt ennyi....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát ja ott 9. 10. és 5 van. Jól jönne már valami hír a törtrõl.(ha lenne clone akkor legalább csak crack kéne de most azt se tudni mi van)
norbi2fraktal

Fehercsoki
Jóval kisebb az mennyi kb?

The Protector
A város nem kicsi.A hasonló gamekhoz képest viszont jóval kisebb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Itt is már 12 van. Ezt nem értem hogy lett eltolva de ez azt jelenti hogy csak keddtõl lehet tört verzió😞
De az xbox is akkora lesz kidova szal nem ér hogy õk már játszhatnak. Nekünk mért nem lehetett volna kilopni egy pc változatott is.
Fehercsoki
Am DLC lesz?Lehet róla tudni valamit?

Fehercsoki
Graffal szerintem nincs semmi baj jó az,de egy kicsi város az nagyon elbaszná a játékélményt.(persze attól függ mennyire kicsi az a kicsi)

Azt eddig is tudtuk hogy ez a játék nem a grafra gyúr. Viszont az hogy kicsi a város engem is meglepett.
Fehercsoki
Hát ennek nem örülök,máris kevésbé várom=/

Ezt a részt használták a bemutatókban is.
The Protector
Amennyit láttam sokkal kisebb.És nincs is annyira gyönyörûen kidolgozva(itt a grafikára gondolok).A central park is elég kicsi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fehercsoki
Köszi pont erre voltam kíváncsi,web of shadowshoz képest mekkora a város?

The Protector
A város elég nagy......nak tûnik de nem egetrengetõ a mérete.Haver szerint késöbb lesznek új területek.Van egy nagy híd amint át lehet(ne) menni csak ha odamész szarrá bombáznak.Szal lehet ott nyílik meg a következõ városrész.

The Protector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék úgy kezdõdik h minden erõd megvan.Ez amolyan bevezetés.Mindened maxra van fejlesztve.Nagyjából felvonultat mindent.Aztán a végén megölsz egy fõkatonát és vége a bevezetésnek.Mindent a nulláról kezdesz.Az eleje amolyan ízelítõ(kb 6-7percig tar).A város teljes káoszban van.Aztán eléjátõl kezdesz mindent.Tiszta város stb...A képességeket fokozatosan kapod meg(ostor kéz,karmok,penge stb...)Ezeket viszont az ölésekért kapott xp-ért fejlesztheted vmint egyéb tulajdonságokat is fejleszthetsz(sprint,ugrás)
Rem így érthetõ.

Fehercsoki
Te hülye vagy vagy csak analfabéta?Jún 9et ír.

TDC Geronimo
júni 9 US megjelenés, Júni 12 EU megjelenés. Ilyen egyszerû.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

june 12th
http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=1146#pc
Fehercsoki
Ja meg nagy a város?

Fehercsoki
Minden ilyen mutánserõ van alapból?(az alap erõkre gondolok,mint a karmok,aza páncél meg ilyenek)

The Protector
Nah.XBOX360 on toltam havernál.
Nagyon faja a game.Megfelelõen brutális.
Grafika:Hozza az elvárásokat.Viszont a város kevésbé szép viszont tele van élettel.Nincs olyan városgarfika mint a spiderman web of shadow-sba.
A harcrendszer rendben van.Sok a fegyver a mutánserõ.A küldetések alapak(öld meg ezt meg azt stb..)meg juss be ide.Amik a videóban voltak.
Az irányítás kellemes.Nehéz lessz élvezhetõen pc-re beállítani.Boxon viszont kényelmes.
Sprint közben mikor futsz az utcán autómatikus az ugrás.Tehát csak nyomni kell az irányt meg a sprint gombot.De közben te is ugrálhatsz nagyokat.A fogások brutálisak.Szakadnak a végtagok meg a derekak!!
Néha már gusztustalan.Ami poén még járókelõnek is álcázhatod mgad.Akár egy szõke cicababa is lehetsz.
Ha van vmi kérdés vele kapcsolatban és tudom a választ akkor írok.
Haver szerint 10/8.5
És nem lehet hamar megunni.

Ne vitázzatok. Eddig én sem halottam júni 12-rõl csak 5 meg 9-rõl. Nem tudom ez a 12 honnan jött csak nem napoják el az utolsó pár napban.
Kuss neked Kis görcs!
Fehercsoki
Jó kuss már a június 12vel biztos nem akkor jön.

Külföldi forumon irják h junius 12.-én jön!
majd legközlebb
Én nem voltam szombaton és most nézem a fórumot hogy még mindig nincs semmi. Arra gondoltam mire hazajövök már tolható lesz de sajna tévedtem.
Hát jah jólett volna, de majd jövõhéten!
terribad
én jövõ héten szerettem volna tolni, ne hazudozz

bloody fucking murder

Fehercsoki
Igen csak mindenki szerette volna ha már hétvégén tudja tolni.

fúú köszi..este most már nyugodtan aludhatok végre

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;