Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnyugtatok mindenkit a jövõhéten lesz valami😊
Fehercsoki
Valaki írjon már,legalább videókat vagy valamit linkelgessetek.

gfreak
leaglábba hétvégét bírjátok már ki <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Racism is a weapon of mass destruction!

Steamen nem jelenik meg? Am meg csak van 1 Europai RLS csapat, kell lennie... ha nincs, akkor meg ott a Clone verzió, és valamelyik tapasztalt kósza cracker basz hozzá egy cracket.
Prince23
Ez aztán jó élmény lehet xd

Ha te semminek nem tudsz örülni akk psssztttt!
Fehercsoki
Ilyet akárki tud csinálni.

Hát már jöhetne! aM nem vitttem végig csak ugy irtam mert Protector probált vicces lenni!
Akkor légyszíves írj pár sort az "élményeidrõl"! Mennyire volt hosszú, nehéz, mik a legjobb és legrosszabb tulajdonságai...
balee4
de jó neked 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hú én már kijátszottam!
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gfreak
akkor neked már jó játékot kívánhatunk <#nyes>

mi meg várunk a PC release-re <#email>

blackfire001
Áh, nem köszi. Már sikerült megoldanom. Annyi, hogy most ImgBurn-el írtam, négyszeresen... 😉
gfreak
amig nincs rlslogon fent, addig nem érdemes kísérletezgetni srácok 😉

@Fehercsoki #508 : az csak feltételezés volt, különben a shipping megtörtént, csak a retail hétfõn indul <#ravasz1>

nyugi 😉

már átrakták a Temetõ topicba 😞
sajnálom én csak jót akartam
Fehercsoki
Kár pedig már örültem.

Am általában a CLONE verziók torrenteken jelentkeznek!
Hát 2DVD-s lenne?
úgytünik a hszek alapján hogy igen
szóval elnézést
ez mit jelent ? fake ?
hát sztem fake!! máshol is fenntlenne ha nem lenne az!
tudom én is 😄 ha valaki érti az angolt nézhetné a hsz-eket
Fehercsoki
Én nem akartam beszólni csak hirtelen megörültem😄

de ha fake akkor nem kérek beszólásokat én is ugyanúgy várom mint ti még ha nem is biztos hogy elindul
Fehercsoki
Itt nincs fennt.

Fehercsoki
Te ezt hol láttad?

Prototype-CLONEDVD READNFO
nem tudom jó e 65x100 MB

Prototype-CLONEDVD READNFO
==============================================

Developer(s) Activision Games

Publisher(s) Sierra

Genre(s) Action

Rating(s) BBFC: 18
ESRB: M
PEGI: 18+
Media Blu-ray Disc, DVD, download
Input methods Gamepad; keyboard and mouse
=====================================================================

* Alex Mercer

With the appearance and intelligence of a human combined with the preternatural abilities of the Infected, Alex is the best of both worlds. He is primarily concerned with discovering how he came to have his powers and recovering his memories, leading him to clash with both the military and the infected, though it is implied in various developer videos that he can ultimately choose to aid one side over the other. The voiceover in a recent trailer from Radical Entertainment regarding the Hope outbreak implies that Alex is the product of the entire event and is "something new". This may be why he retains his sanity to any degree, whereas most individuals infected with the virus lose their personality and sanity as the infection spreads throughout their bodies.

MORE INFO:
http://www.gamespot.com/pc/action/prototype/index.html
http://pc.gamezone.com/gamesell/p33175.htm
http://pc.ign.com/objects/956/956075.html

LANGUAGE: en,fr,ger,ita,spa,russ,chin,japanese
======================================================================
*** INSTALL INSTRUCTIONS

Use deamon tool pro with vide, install latests yasu provided (in our
tools dir), install, play the game.

THIS IS FOR CLONE LOVERS(1:1 untouched copy of the original prototype DVD, for noobies)
======================================================================
Fehercsoki
Na mind1 majd jön amikor jön csak olyan szar ez az utolsó pár nap várakozás😛

Prince23
Ha tényleg igaz, akkor már megszerezték. Elõször európai boltok polcaira jelent meg, június 9 USA, USA érusítás : június 12-tõl! Európában 9-tõl.

Ergó:

Pal regiókra bontva

Európa: június 9.
USA: június 12

Nos reloaded sztem amerikai (?) csapat, õk kilõve.

Vitality, Flt, razorról tudtok valamit? milyen rls csapat? (nemzetileg) bár lehet õk is angolszászok

Fehercsoki
Igen de lásd nemtommennyi ott le volt írva h a boltok már pénteken megkapták,valamelyik csapatnak csak van ott ismerõse h szerezzen 1 példányt.

gfreak
lásd: #501 😉

Fehercsoki
Miért pont keddig és csütörtökig?

Keddig vagy CSütörtökig csak tud mindenki várni!
Prince23
De ez már megtörtént június 5-én, a kiszállítás, tehát péntektõl kezdve van pc-s verzió a raktárakban, csak ki kéne má kerüljön...

Shep
Hát amikor aranyra kerül az csak annyit jelent, hogy leadták sokszorosításra, akkor még nem kerül sehova, fõleg nem a boltok raktárába.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Amikor aranyra került a lemez, akkor már rég kiadták, ergó kiszállították (hogy pontosabb legyek) pc-re is, te nyak 😊 Csak vannak szabályok, ez a gond.

gfreak
11. a Direct2Drive megjelenés, nem a törésrõl volt szó <#ravasz1>

9. a clone változatra meg tök valószinû, mert non-scene release bárkitõl jöhet, és senki nem állította hoyg crack is lesz hozzá (mivel a CLONE változatoknál az ugye nem alap lásd Riddcik 😉 )

szóval senki nem kamuzott semmit, de köszi 😉

The Protector
A lényeg h ki sem adták még pc-re.Így kár a feltörésen szarakodni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Ez igaz.de elöbbre nem jutottunk vele

Fehercsoki
Milyen védelem van rajta?

Figyeljetek, akik ilyen faszságokat irkálnak hogy 11.-én, 15.-én, már holnap lesz törés azok kamuznak! Egy játéknak nincs feltörési határideje, a cracker ha 100%-osan összpontosít a programra, lehet még akkor sem fogja feltörni... vagy ha elvonja valami a figyelmét, és nem vesz észre egy kulcsfontosságú adatot akkor bukta és még pár óráig, napig szarakodhat vele, ha viszont észreveszi azt az adatot, lehet kész is van a törés!
9.-én már lehet Clone werza..addig ne is várjátok!
The Protector
Loller.Beszoptuk.

Jövõ hét Csütörtökön már lesz sztem!
azszép 😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

D2D: Prototype is expected to release June 11th