Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt mondja Acti, és sokan el is hisszük 😄
a gépigényétõl azért félek...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Aztán játszok vele kicsit és jövök fikázni a hibáit!<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Én sem bírok már várni.Óránként nézem a torrent oldalakat, de semmi.<#rinya>#rinya>
OFF OFF <#ravasz1>#ravasz1>
Prototype legalább nem akar más lenni, mit ami...jó kis ugrabugra hent, fasza erõkkel, elég pofás látvánnyal, rengeteg baromkodással <#nyes>#nyes>
Racism is a weapon of mass destruction!
várom az 5-öt, de ezt jobban várom, mer pár nap van vissza
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szerintem ez megér x ezer forintot.<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
oirdit mint egy fábaszorult fos, nyög mint egy buzi
😄DDDD😄D
http://loal.atw.hu
én nemrég írtam egy Fake verza ról Fake volt azóta befogtam a pofám és várok
mikiking nem néz rá a topikra? csak mert kiganézhatná a sok baromságot 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
Fehercsoki inkább maradj csöndbe kérlek!(nem süllyedek le a szintedre mert legyõzöl a rutinoddal!)