Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackfire001
okés, de az egyben egy másik kombó is... xD Azzal csak simán leüt a földre. Ha ezt használom, akk meg tüske jön ki, v a másik. Azért van különbség. Gondoltam arra is, h az elõzõt eladom, tehát eldobom a skillt, de akk mind a kettõ megy, mert a másikból jön ki. pl ha nem tudsz fagyit enni, akk biciklizés közben sem tudsz...
Tartsad lenyomva az x-et majd nyomd az y-t(tipp). Mivel itt a többség vár a pcre ezért nem sokan tudnak majd válaszolni.
blackfire001
Helló! pls segítsetek. Most vettem két új skillt, és nem nagyon tudom használni õket. 1x sikerült. Ez a szöveg van kinn náluk.---->X+Y

---->Y+B
(Amúgy Xboxon játszok, nem PC-n... Nehogy félreértsetek.)
Annyit értek a kettõböl, h tömegben kell használni. 1x sikerült mind a k ettõt aktiválnom, de azóta nem. :(
balee4
marha bonyolult, Fahrenheit:)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fake már 2 napja is láttam!
Írják a kommentekben hogy fake
Tatyla
ki az a Grebber?<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

De nem biztos
Shep
Hát 5 év után úgy döntöttem ideje kicsit aktualizálni :) Egyébként Guybrush Threepwood a legnagyobb karakter :)

Flamer én kérek elnézést, de te kezdtél el minden ok nélkül "érdekeseket" írni.

Ja kapálni ne gyertek csak holnap, most még túlságosan vizes a föld :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

7.6 GB
Mininovánn van valami :D Nemtom írták e már
Fehercsoki
Szép is lenne ha az õ gépén belassulna:)

Hagyjátok abba egymás fikázását. Abban igaza van protectornak hogy nem csak ez a játék van a világon csináljatok valami mást és néha nézzetek be a topikba egyszer csak megjelenik. Ez a 20-a meg már nekem hülyeség. Eddig volt egy halom megjelnési dátom 5,9,12. Játékot meg megjelenés elött 2-1 nappal nem szoktak eltolni.
Flamer
tudod a hõmérséklet.. na tessék csupa ovis.. :w

http://loal.atw.hu

Tehát összegezve:: Kell neki gép azért , de nem a legnagyobb!!

Nem akadozott neki a játék és nem lassult be!
Az irányitáson csak kicsit kellett változtatni de jol lehet irányítani!
Flamer
szerintem meg a tj hooker. ennyi.

#771: szivjál fost.. nyajjá. stb. annyira unalmas ezmár. inkább vegyetek vissza ebbõl az ovis stylebol hogy yayy yöyyön már ki mer nem tudok micsinálni meg ijenek. mennyé télleg focizzá vagy csajozzá ahogy a protektor monta.

#772: na temeg a másik.. kitérdekell mégis? téged. nabumm. 100emberõl 10-nek belekell ebbeis kötni. tebajod.:C

sry a káromkodásé.

Prince23
Türelmetlenkedõket akartam felcsigázni, ha már ennyire várják

Farenheit?
nah az elsõ vevõ kipróbálta!

Itt a tesztje!

i am running a rather powerful system so it isnt the best indicator for everyone but i havent seen anyone else post their system performance

System:
Vista Ultimate SP2
Core 2 Quad Q9550 2.83Gh (overclocked to 3.2Gh)
4Gb RAM
Nvidia Geforce GTX 285

Settings:
Resolution - 1980x1020
AA - 4x
Vsync - On
Shadow detail - High
Graphic Detail - High

i have played through the first mission only so far and for some reason my FRAPS wasnt working with it, it was however perfectly smooth gameplay through the whole mission, i was not able to notice any drop in framerate

controls needed some configuring to suit how i like to play, i am using keyboard and mouse, but that was easily done
Kerestem az IGN-en, de semmi infót nem találtam róla... még csak a játék adatlapján sem írták át a dátumot... Dátum
Prince23
Hát nem igen:D

de sztem ez a Fahrenheit. Alex Mercer lebítorolja õt 8xd)

The Protector
Nekem minden idõk legynagyobb karaktere Lucas Kain.Sztem senki sem jön rá melyik gameban volt a fõszereplõ.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Lol
Egyébként fasza lett a logód, Wanted nagyon hangulatos amikor bevillan. Lehet a Prototype is fennt lesz a listádon :DDDD

Minden idõk legnagyobb karaktere lesz Alex Mercer! by Activision

The Protector
XDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDX
Te nagyon beteg vagy.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Inkább jöjjön hozzám mindegyik aztán adok egy kapát a kezébe és megmutatom neki hol a sor köze amit lehet kezdeni kapálni :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Majd lessz game.Menjetek el sörözni vagy focizni a ki a szabadba.Nem otthon kell ülni ilyen fasza idõben hanem a csajok rövid szoknyáit lesni.Meg kupakolni.

Prince23
Hagyjad, felhúzta magát, és ledarálta kivetni valóját :D

Prince23
Ezért raktam spoilerbe, mert itt elszállna a topik.

Shep
Te meg ha már veszed a fáradtságot és beírsz ide, akkor ha a helyesírást nem is, de legalább a szavak megfelelõ helyen történõ elválasztását alkalmazhatnád a hozzászólásodban.

na pl az ilyenek miatt kell ide házigazda akik minden nyomos indok nélkül fikázzák a másikat.Most õszintén mi rossz van abban,hogy végre rend lesz a topikban?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Prince23
Házigazda alapból meg kell vegye <#eplus2>
:D

Fehercsoki
Most csak szivatsz ugye?Már elvileg kinnt is van.

The Protector
Ez komoly?XDKurvajó lenne.Had sírjanak.

The Protector
Ha tényleg olyan teherbebasztottul kéne a game akor meg is kéne venni.De én még egyetlen embert sem láttam hírta volna hogy megveszi.Sztem ebben a topikban max 1-2 emberke veszi meg.

Prince23
Prototype PC elhalasztva június 30-ra! forrás: ign

Flamer
már ide is. mégis kiafaszom vagy te már nem azért.. én rohattul nem támogatom. elég nkd a többi topig. ennyi.
ost minek nkd ezis.. fejezdabba. :| és ezt mostn em gecyiségbõ mer nekm nem kell ugyan.. de teis mitakarsz mnég? admin nem kell? root + pass? yólesz _? hát omg komojan.

Flamer
#732: de aztén leszaorm majdlesz érted.. most hogy itt veritek magatokat akkorse lesz elõbb. énis várpom de azért ezmár nyomorkság mait egyesek itt mûvelnek..

GYEREMÁRKIPROTOYTPE GYERMEÁ:cC hát ezmiafasz:? na ennyi. amugyse töltöm le krekk nélkül ennyi.

grebber
Köszönöm akkor szólok hogy tegyenek meg házigazdának!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát jó lenne ha rendet raknál végre :) Egyébként jó sok itt az unatkozó egyén.

Szintén Támogatlak!

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

FZoleee
én támogatlak :)
jó 5let
Vlaghimiir
hát ha 1 gta4 típusu optimalizálatlan szart kapok akkor meg vegye meg az eredetibe akinek 6 anyja van... igyis gyüjtök az uj gitáromra nem kéne felesleges kiadás<#rolleyes>

Go Gebber <#eljen>

Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!

gfreak
támogatom! <#eljen>

Racism is a weapon of mass destruction!

Fehercsoki
GREBBER MONDJONLE!

Én támogatlak.

The Protector
Én tudom h profi lessz a game mert már elég sokat toltam.De az optimalizációtól félek.Sztem ritka fos lessz.

grebber
Jelentkezni szeretnék házigazdának ebbe a topikba!!!
Támogattok? Ha igen jelezzétek és akkor jelzem moderátoroknak hogy tegyenek házigazdának.Mert amiket itt össze spam-elnek egyesek az már röhejes.

Next PC upgrade: 2022

Vlaghimiir
Ki fog ez is jönni idõvel mint a Prince of Persia uj részével csak félek ez is oan lesz mint a pop vártuk vártuk mikor mikor jön.... éés 1 rakat hányadék lett... jó jött ki jó játék alátámasztom pl a x-men új játéka ahol rozsomákkal darabolhatom a gerillákat meg az egyéb ínyencségeket amik jönnek velem szembe(eddigi kedvenc ellenfeleim akkor is a robotokXD) és remélem hogy minimum olyan játszó lesz mint ez az x-men mert akkor tuti leköt jó idõre a wow mellett<#nevetes1> ha meg nem akkor megy a süllyesztõbe mint a pop meg a damnation<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Megértettem!