Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó neked. Nekem most 6 órát ír de holnap meg vizsgázom és még reggel át akartam nézni az anyagot de tudom már megint mi lesz belõle...

Why so serious?

balee4
jó nektek, nekem minimum egy hét mire ezt beszerzem:(((

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

enlightened
elvileg én is, de nem bírok ébren maradni:S.

DarkSector
2 óra és már játszhatok is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Flamer
http://www.rlslog.net/

http://loal.atw.hu

balee4
hülyeség most nézem a Razor is DVD 9-es;)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

enlightened
folyamatban van:)

kuci06
...szedd le most, majd szánj rá egy teljes napot, hogy végigvidd :D
így a többi napod már szabad :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

enlightened
Gratulálok az activisionnek, most törték derékbe a karrieremet. Jövõ héten 2 vizsgám van meg állásinterjú és most kellett kiadniuk:S. Úgyse fogom kibírni hogy ne toljam:S.

balee4
hál istennek, gyorsabban lejön:D

Aki kipróbálta pár képet dobhatna!
CalebJoe
Ja tényleg kijött, de itt nem szokás reklámozni a torrent oldalakat mert ban lesz.
norbi2fraktal
az biztos, én aszfaltot szoktam írni...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Shep
Tudod, hogy ez szabályellenes?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi2fraktal
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

igen én is ott látom. máshol még nem láttam.....jeeeeeee

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Prince23
Akkor má most fellövik, figyuzz oda:D 0.5-2 órán belül fennt lesz

xret.to-n már kijött a game,Prototype-Razor1911 1 DVD9, majd holnap reggelre remélem felnyomják magra...

PSN: Feka420

DarkSector
mivel nízd már meg, hogy ez mikor launcserelt kb 20 perce, azért mert te nem látod fent monnyuk a nyamvatt piratebay-en, az max annyit jelent, hogy még nem lett feltöltve.
az elején még idõ kell a terjedéshez...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

OK! DOWNLOADING!
jaja sehol! akk honnan tudjak h van ilyen?
DarkSector
még sehol sincs fent...:(

Csak 1dvd5-ös a razor?

Holnap már toljuk vagymég ma este:)
Megelöztél!! <#hehe>

na végre valami !!!!
Shep
Itt már Razor-os verziót is írnak, a végén még tényleg játszhattok vele holnap :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Már van razor is....
Itt!!

Prototype-Razor1911 szal már van Crack!
Eddig egyik nevesebb torrent siton sincs fenn, mikorra várható? Este fenne lesz?
na faxa akk clone van már:D

már csak egy crack megnézni a játék hogy fut és irány az elsõ bolt és megvenni.

(persze aki megteheti és van fölös 10 ropija)

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

a tököm ittis

bocsesz
jöhetne már grabber aztán takaríthatana csak kapja meg végre a házigazdaságot
http://www.xrel.to/games-release-list.html

télleg van! Bocsika! elnéztem!
Jah, jó lenne...
Persze meg full magyar szinkronos nem?
felony
Prototype.CLONEDVD-WARG

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Prince23
20

Milyen szép nyugis a topic! Jah és van aki már kijátszotta boxon? Kb hány orás game a stori szempontból?
enlightened
Nem, a Critical Mass egy biciklis felvonulás<#nyes>. Bocs ezt nem hagyhattam ki:D

Seth
Nem, a Critical Mass egy állapot, ha felmegy vmilyen csík akkor tudod használni

PSN ID.: Beegabor

Shep
hát lehet, hogyúgy hamarabb fogsz játszani, mint aki a warezra vár.

elitehun
Akkor várok hétvégéig és akkor megveszem. ha minden igaz addig kapok pénzt.
Shep
Szerinted?

Fehercsoki
Sajnos nem.

elitehun
Hello! Bocsi hogy nem olvasok vissza de le lehet már tölteni? De ha minden igaz ma meg lesz az új táp és végre a saját gépemhez jutok :D
gfreak
erre egy nagyon határozott igen a válasz <#nyes>

Racism is a weapon of mass destruction!

blackfire001
Tehát csak akkor mûködik, amikor nagyon, de nagyon sokan jönnek?
gfreak
csak ha egy buta nagy tömeget kell kiirtanod tudod használni <#ravasz1>

legyen már itt is végre béke meg nyugalom!

Flamer: pont azért legyen Grebber a házigazda, mert õ foglalkozik a topikjaival, és a flamelõs, agyatlan,anyázós, nem fórumhoz méltó magatartású hozzászólókat kipenderíti (ja, hogy ez téged is jellemez? akkor ezért tiltakozol ennyire, meg vagy böszme?)

Racism is a weapon of mass destruction!

enlightened
Jaja, de ha kijött pc-re én akkoris a jól bevált XBOX360 controllerrel fogom tolni. 1 éve vettem a PC-mhez mivel wireless különösen kényelmes, mert nyugodtan hátradõlhetek miközben lezúzom a fél várost. Sajna billentyûzet meg egérnél folyamatosan az asztalon kell hogy legyen a kezed és ilyen ugrálós zúzos gamenel nem szeretem ezt. FPS-nél viszont csak egérrel lehet tolni normálisan, de ez nem az lesz szerencsére.