2268
  • Trantorius
    Hello
    Mikorra várható a magyarítás?
  • IMYke2.0.0.0
    Szólhattál volna - dobozos verzióban jobban bízok, megvettem volna jólárusítva.
  • Flamer
    nem vagyok ellene csak nem értem mire ez a sok éhes száj. :D
    és persze hogy nincs. már ellett nyomva a gém még tavaj :o
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, akkor neked nincs okod várni a honosításra... miért is vagy akkor ellene?
  • Flamer
    alapvető. tökj érthető. énse vagyok angolguru mégis értettem amennyire kellett.
    szotirt amúgymeg neten is ellehet olvasni.
  • IMYke2.0.0.0
    Talán, mert van sztorija is?
  • Flamer
    énis ezt kérdezném minek magyarosítani? :o
  • IMYke2.0.0.0
    "Bár nekem magyarul volt meg :D" --- Na, ezt erősen kétlem.
  • SrAta
    Minek magyarítás ehhez?:D
    Bár nekem magyarul volt meg :D
  • David9317
    ok... örömmel hallom :)
  • IMYke2.0.0.0
    A hivatalos honosításaim miatt szünetelt a Prototype magyarítás.
    Ám, hamarosan számottevő eredményekről számolhatok be.
  • David9317
    Mi a helyzet a magyarosítással?
  • Flamer
    he? gondolom nem nekm akartad. nope :D
  • stargatelost
    nah, jó párszor végig taboltam őket, mire tovább lépett és lőhettem őket végre :D thx még egyszer a helpet!
  • fredam
    hali az érzékelőket addig nem tod kinyirni mig a helikopterrel meg nem csinálod amiket irkál, pl:körbeforogni vagy a tabbal becélozni utánna kilőheted őket.
  • stargatelost
    köszi mindkettőtöknek, megpróbálom!
  • Match
    Én se nagyon emléxem már, de azt hiszem valamilyen sorrendben kell kilőni őket. Kezdd újra a küldetést és próbáld meg figyelmesebben elolvasni (én második végigjátszásnál szívtam meg ezzel...elsőre valahogy véletlenül sikerült).
  • Titan
    Sajnos már nem nagyon emlékszem, hogy pontosan mit is kell csinálni, de úgy rémlik, hogy mielőtt szét lövöd őket valamit még csinálni kell! Talán mindegyiket be kell kell taregetelni egyszer...
  • stargatelost
    Hali!
    Van egy kis bugom, vagy nem tudom mi lehet ez. Annál a küldetésnél vagyok, ahol először kell helikoptert vezetni. ugye be kell emészteni egy ilyen tudással bíró katonát, majd felszállás a helikopterrel, mondja az instrukciókat, hogyan kell irányítani, aztán utána három ilyen érzékelőt kell szét lőni.
    Na nekem most itt akárhogyan lövöm, akármelyiket, egyáltalán nem megy le az életük.... semennyit sem....próbáltam sokszor újrakezdeni a küldetést, még az előzőt is megcsináltam újra, hátha ez a baj, de így sem lett jó....
    Pls ha valaki tud valami megoldást vagy ötletet, előre is köszi!!!
  • Flamer
    yövőre
  • David9317
    Hali!
    Szabad megkérdeznem h h áll a fordítás és kb mikorra várható?
    elöre is köszi a választ!
  • wabisuke
    Sziasztok!
    Abban az esetben ha egy résznél kiírja h a windows hibát észlelt majd kidob akkor másik verzió kell vagy egy újratelepítés is megoldhatja a problémát?
    Köszi
  • Metalmilitiakid
    én egyszerűbb megoldást választottam , állandóan van tank utánpótlás tökéletesen irtható vele , komolyabb veszély nélkül az életedre
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, ha előbb kész lesz, akkor elő-karácsonyozunk :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha valamikor karácsony utánra...
  • zolispeed
    kérdésem lehet (pcre) jostikt vagy gampadot használni és ha lehet hogyan? Köszi elöre is [email protected]
  • wesker24
    Asszem az tényleg nagyon nehéz ellenfél !!

Azt csak egyféleképpen tudod megsebezni ! Mikor elpusztitod mind a 3 védelmi pontját és sebezhető válik középen ! Akkor kell használni a Tenroril Barrage Devastatort és legyél közel hozzá de ne túl közel épp hatótávolságban ! Mikor kilövi a zöld golyókat akkor kell használni azt a képesaséget amikor több száz csáp jön ki a testedből ekkor a zöld golyók visszapattanak és saját magát sebzi meg vele ! Persze amikor sebezhető mindig csak 1 alkalmad lesz bevinni neki ezt a sebzést !
    Jah és attól is függ hogy mekkorra damage-al bir a tenoril barrage devastator érdemes minél elöbb kimaxolni ! Maxon brutális tömegpusztitás tud csinálni !
  • Trantorius
    Hello
    Mikor előjön a földből az a nagy napraforgóra hasonlító valami 3 kis valamivel, azt hogy lehet kinyirni? Már egy csomo idee csinálom és mindig visszajönnek a "lábai" és még alig séritettem le 40-50perces játék után is...(kinyirom a lábait nagy nehezen elkezdem a fejét ölni de visszanő nemsokkal rá)
  • MR ME
    link
  • RAMyMamy
    mert még nincs
  • noryna
    sziasztok...segitséget szeretnék kérni...nem találom a magyarositását ennek a játéknak, légyszi küldjetek egy linket....előre is köszi
  • Flamer
    ugyérted hunter? yaya. nekem a leader yöttbe. (y)
  • Garrett27
    pedig némelyik milen jóképű
  • Garrett27
    Igaz nálam az angol nem jelentett oly nagy problémát ebben a játékban, de sok átmeneti videó van benne, ezért nagyon hamar megérted, miről van szó, és folyamatosan előbbre mész velük a történetben.
    A harci cseleket is hamar megtanulod, mert képeken ábrázolja és alatta leírja, milyen billentyű kombinációja teszi az egyes fordulatokat lehetővé.
  • Trantorius
    Az akkor nem hangzik rosszul, érdekes játéknak tünik viszont nem tudok angolul és én csak ugy tudok játszani egy játékkal ha értem a történéseket, tulajdonkép a történetért csinálom, mint egy jó könyvnél szeretem látni ahogy kibontakozik a történet. Lehet egy játéknak bármilyen szép grafikája bármilyen jó megoldásai, ha szar a története nem ragad magával megy a szemétbe.

Remélem mihamarabb meglesz a magyarítás
  • grebber
    Igen várható pontos idöpont nincs.

" Prototype: menürendszer 100%, dialógusok: 20%" Így van most!
  • Trantorius
    csáó
    várható magyarítás a játékhoz,és ha igen mikorra?
  • Flamer
    szétkell baszni a tartályt mielőtt kimászik belőle a gyökér.
    nem ez a lényeg?:O ha szétkúrúd veddfel a srága kulát.
  • bajsz
    gépeben a hangfrekvenciát állísd kisebbre.
  • Arnold12
    Hogyan kell mintát venni a viztárolókból? Ahogy odaérek, mindjárt kimászik belőle egy mutáns szörny. Melyik gombot kell használni, hogy mintát vegyen?