2268
  • Pio
    Én arra emlékszem, hogy az elején a Times Square-re kellett szaladni, ami emlékeim szerint Manhattanben van ami valóban egy sziget olyan szempontból, hogy minden irányból víz határolja. Amúgy persze New York City része.
  • Broafka
    az eventek elég nehezek már a végén. bosszús egy kettő, főleg a járművesek, nem az idővel van a gond, hanem hogy felrobbanok.

amúgy a játék jó, egy kicsit monoton talán, mert még a fő küldikben is azt kell csinálni mint az eventekben.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor elveszted az erődet, és az egyetlen fegyvered az öklöd meg a lábad, nah az jó kis rész volt, kicsit nehéz, kicsit változatosabb

jobb lenne a játék amúgy ha nem csak a szigeten lehetne menni. amúgy nem voltam sose túl jó föciből, de new york mióta sziget?
  • balee4
    több mint 10 az tuti (sőt olyan 20 körül lehet ha mindent teljesíteni akarsz) 10 főküldit teljesítettem és 5 óra felet vagyok, igaz eddig az összes event-t megcsináltam vmennyi upgrade-t megvettem, meg mászkáltam is
  • Flamer
    ya mégegy krédés. a memoria emlékeket fontos nézegetni? csakmert nkm azok a videojelentek gecyre szaggatnak :D
  • strebacom
    Hát nekem állandóan kifagy az elején a tankos rész után, már vagy 12* kezdtem újra....ennyi volt meguntam..amúgy nekem bejön nagyon jó game lenne...ja és hiába mentettem mindig újra kezdi...
  • Prince23
    A sztori viszonylag jó, erős játékidejű lett a gamma, garantált több mint 10 óra. Must have nem lett, szal nem ajálom megvenni a boltba, főleg hogy nincs multiplayere. Kipróbálni viszont annál inkább.
  • owen20
    sziasztok!
    ki mit gondol a játékról érdemes felraknom és kirpóbálni?
    milyen tapasztalatok vannak!?mi a sztori?
    sziasztok!
  • fbd195
    oks, köszi a gyors választ :)
  • grebber
    Nyomsz egy ESC-et és ott a Statisztika kiír mindent mibe hol tartasz!
  • Flamer
    #1170: ahan gondotlam .csakk akkor mérvan save benne érted.
    amugy nem yáccottam pokossal.

#1167: énse :D

#1168: már észrevettem :D
  • ricsa008
    üdv ahhoz képest egész jól fut
    de a hangal gondom van nekem is recseg és amikor recseg nagyon beakad a játék a DxDiag ba már próbáltam állítani de nem javul
    mit tegyek?
  • fbd195
    Hali.. Valahol lejjebb olvastam hogy kb. 31 Küldetéses a Fősztori.. Nos az lenne a kérdésem, hogy hol tarthatok, kb.? Valami Néger Doktort el kellett vinnem egy elhagyatott Katonai Bázisra(Tankkal, mi mással xD) hogy a hullákat tanulmányozza.. az a púp a hátamon már ottvan :D (az a parazita)
  • xido
    Valószínű mert akkor megkaptad a nagy küldetést és visszadob a checkpont elejére,Póknál se lehetett küldetés közben menteni ott,ahol megállsz és akarsz,csak majd ha free roam küldetéseket kapsz..
  • evilscorpio
    hy all én még csak most kezdtem el jáccani vele pár órát nyomtam, nem sokáig jutottam még, szerintem nagyon jó kis játékot hoztak össze, nekem teccik megérte várni rá jó pár hónapot! lenne kérdésem, most járok ott hogy beülhetek tankba. lessz más is amit lehet vezetgetni? helikopter avgy más? és a sztoriban valaki spoilerbe, itt lessz 2 féle befejezés, azt halottam, hogy avgy megtisztitjuk a várost vagy zombissá fertözzük
    előre is köszi a válaszokat,
  • TVelvet
    amúgy automatikusan előkapja ha pl, be akarna zúzni egy rakéta, mint a videóba :D
  • Pio
    Ha nyomod az RT-t (Sprint, nem tudom billentyűzeten melyik gomb) akkor maga elé tartja.
  • Flamer
    amugy a shield csak a háton láccik ha nincs eksön?:O
  • Fehercsoki
    Akkor nézz körül és majd mond h mi van.
  • CalebJoe
    Enged játszani utána de nem néztem körül még.
  • Prince23
    Hát ja, ha találnék
  • reaper4
    nekem is fagyott a cucc x-idő játék után (win7). ctrl+alt+del-lel kiléptem az asztalra, majd vissza a játékba és nyomtam tovább... ott fagyott meg az elején amikor a heliket kell a tetőről ledobálni.
  • Fehercsoki
    A végén amikor végigtoltad és enged még játszani,akkor a város teljesen tiszta vagy zombis?(spoilerben is írhatod)Illetve átenged másik szigetekre is a játék folyamán vagy csak az alap szigeten lehet lenni?
  • Pio
    No, olyan 1-2 órát játszottam és elégnek is bizonyult. Sajnos én az összes ilyen "sandbox" játékot elég hamar megunom (WoS, GTA, Assassins, satöbbi), nem nekem találták ki ezt a műfajt. E mellé jött, hogy itt a történet se tetszett egyelőre (biztos később jobb lesz) a tálalása meg (össze vissza villódzó videók) szintén nem tetszettek.
    Az intró viszont imba, az az egy fent marad a gépemen még egy ideig :)
  • Tatyla
    kérdés: helikopterre fel lehet e ugrani meg hogy lehet folyamatosan siklani elugrás sprint közben amit videón láttam?
  • sylars
    hello
    tudtok valami jó cracket mert amikor elindítom a játékot akkor hibaüzenet fogad
  • Flamer
    na. a betöltéssel nekem is gond volt. elmentettem ott mikor elindulni Dana lakására erre előlről kellett csinálnom a gentekből való kijöveteltől:|
  • TVelvet
    A heliket rocket lancserrrel küld szét minden tetön van vagy 5 lancseres
  • CalebJoe
    Inkább egy helikopterrel könnyebb lenne.
  • Prince23
    Hát azt nyomom már mióta, már a kisújjam is fáj bazze :D sose érem utól, az a gond, nem baj majd tankkal leszedem, amikor felszáll.
  • CalebJoe
    Shift levelgőben
  • Prince23
    A dash az meg mi is? :D

Egyébként ez a McNeil doki kiköpött úgy néz ki mint a Tomb Raider roszfiúja meg a Resi 3, film biokutatója, főbossa. Tuti filmet csinálnak belőle.
  • Palesz2
    egy kis tömegpusztítás :D (HD)
  • CalebJoe
    Onnan már nem sok, ja mostanában csupa rövid játék jött ki, de ez már tényleg annyira hosszú és monoton volt hogy már én is untam a vége felé.
  • Prince23
    Mennyi van még hátra? mert rohadtul unom már. Ilyen hosszú, rohadt játékidőt életemben nem láttam ilyen típusú gémtól, gondoltam olyan lesz mint a wheelman, deeee nem, sokkal sokkal hosszabb, írritálóbb, csavarják állandóan a sztorit ezekkel hülye küldetésekkel.
  • Prince23
    Vagy el kell pusztítani a helit? wtf? vagy mi?
    mert akkor tankkal kéne nyomuljak és a legelején leszedni, amikor felszál.
  • CalebJoe
    Azon én is szenvedtem gyorsan kell repülni+dash aztán meg lerúgni a helit.
  • Prince23
    Most már kezd rohadtul elegem lenni, nem tudom megakadályozni a transpor helit, mindig megszökik előlem, pedig már csápjaim is vannak semmit sem ér:( Mégis a levegőben hogy kapjam ela pilótát?
  • Flamer
    7600GT-vel is megy. (y)
    probléma: az átvezető videok szaggatnak és sistergés hallaccik meg szaggat megy a hang alatta. :D
    de yáték közbe minden okés. normális ahang meg a gém is.
  • CalebJoe
    Nah végigvittem nem volt rossz de azért a Pókember jobban tetszett, itt legalább utána is lehet szabadon játszani az összes upgrade-el.
    Az utolsó küldetések csakúgy mint a WoS-ban kurva nehezek voltak pedig elég régi motoros vagyok már mégis megizzasztott.
  • destroyer91
    Hy all! Felraktam a gamet és megy is tökéletesen,csak az a gondom vele,hogy videók alatt vagy recseg a hang vagy az egész egész videó olyan mintha előretekeréssel futna,szal az emberek ilyen vékony hangok nyomják a szöveget,durván idegesitőwindows vistám van build 6001 vki nem tudja mi lehet a gond?