Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Húha, látom csalódtatok benne. Már rég 100 kommentnél kéne járnia, ettõl még a Wolverine is jobban volt fogadtatva.

1-es alapjáratom egércincogás sp2 után is.

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

The Protector
elõször meg kell tanulni a hiyack(elkötés) képességet.Ha ez megvan annyi a dolgod h felugrasz jó magasra,kijelölöd a helikopter,a rugás gombbal befeszíted az erõt.És mikor repülsz lábbal elõre a helinke nyomkodod vagy folyamatosan nyomva tartod azt a gombot amivel az embereket elkapod vagy pl az autókat felemeled és dobod.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hogyan tudom elkötni a helit?
ez nem az intro
az intro a játék elején ment

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

enlightened
Most beszélek épp egyik adminnal official forumon. Ajánlotta hogy kapcsoljuk le hardware accelerationt. De vista alatt ezt nem lehet, csak xp alatt lehetett. devicenel ki lehet disableni de az loszart se segit. Nemsokára válaszol majd a srác.

Egyébként nem melyik tipusu hangproblémád van 1- es vagy 2-es?

nah föltettem az sp2 és igen még mindig szar a hang :I

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

enlightened
Most kért tõlem egyik admin egy dxdiagot végre. Kiváncsi vagyok mi sül ki ebbõl.

enlightened
A készítõk felismerték hogy tényleg létezik a hang probléma juhúúúú😄. Egész nap errõl pofázik nekik mindenki az official forumon.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SZERK: Jó képek....
Kép1
Kép2
Evin
Olvasható méretben jobb lenne.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hi! Az lenne a bajom hogy ha elindítom a gamet vagy new gamet kezdek akkor kilép a játékból ezzel az üzenettel:
Kép1
Kép2
Remélem vki tud segíteni<#szomoru1>
Evin
Típusfüggõ. Nálam is volt olyan, hogy nekem jó volt, másnál recsegett.
Csak azért jutott eszembe, mert általában alaplapival vannak gondok.

enlightened
Ááááá. Nem fogtad fel látom. Akkor vázolom. Jelenleg hivatalosan is kér fajta hang probléma.

1. High-pitched sounds. Vagyis nagyon magas hangon beszélnek a szereplõk és darálja a cutsceneket a gép. Ehhez az sp2 megoldást nyújt. Igen mondták korábban valóban az is én voltam😄.

2. Crackling voice/web of intrigue. Vagyis az elsõ cutscene faszán lemegy a game is tök jól megy. Csak ha nyomsz egy ESC-et és kimész a menübe akkor betorzít mint állat meg ezután az összes cutscene-nél. Erre jelenleg még nem találtak megoldást. Valakinek bejött az hogy levette a soundot 24kb 48kHZ-re de a többségnek ez nem segített.

Nem gyõzöm hangsúlyozni. Eredeti Vistam van sp2 rajta van. Nincs tele szemetelve minden megy rajta. Igen, a gépem jóval a minimum követelmények fölött van. Igen, minden drivert frissítettem és a gamet is 3-szor újraraktam ma.

A probléma még mindig fennáll. Egyelõre nincs megoldás rá a hivatalos fórumon se.

InfectedMann
Nekem is alaplapi van és semmi gond a hanggal.
Szerintem driver gond lesz. Én leszedném a legfrissebb hangkari drivert.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Evin
Alaplapi hangkártya?

DarkSector
ne probáld bedarálhatja az atomerõmûvedet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Írták itt korábban is, hogy SP2 kell neki. Tessék mindig naprakészen tartani a gépet, mert egyre sûrûbben lehet belefutni ilyen gondokba (GTA4 és az SP3 esete pölö).
enlightened
Megmondtad a frankót. Én mégis csodálkozom, mert minden rendbe van gépemmel jóval a követelmények fölött van. Minden más game rendesen megy itt meg elcseszõdik a hang. És nem vok az egyetlen, hivatalos forumot is teleirták vele, készítõk egyelõre semmit nem reagáltak de a beírások gyûlnek.

nos nekem mondhatni szûz mert csak játékok vannak fönt,frissítéseket is rendszeresen szedem, vga hoz és vistásakat is. mégis szar a hang, de már töltöm az sp2 remélem az nálam is segít a hangon :S

Shep
Hát ez nagy bölcselet volt, ez volt a windowsos kalmopirin.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Persze a lopakodást ne Sam Fisheresdire értsd 😄

TVelvet
Szerk.: Jó fiú*

És amúgy tényleg nagyon jó a karakter, tetszetõs stílusa van 😊
TVelvet
Prototype-ból is van DC Comics szóval annyira nem teljesen koppintás, de nekem ez a "gonoszosdi" jobban bejön mint a pókemberes rossz fiú 😊

Ezt kéne kipróbálni a Project Natal-al (xbox360 új bizbasz) tuti lefogynál vagy 100 kilót 😊
InfectedMann
Azoknak akiknél mindenféle hiba lép fel:
Ha agyonmoddolt és kisbelezett Windowst használtok ne csodálkozzatok, hogy nem fut rendesen a game. Ha tele van minden féle szeméttel (mindenféle shareware, freeware progi) a windows akkor se csodálkozzat.
Ha nincsenek fent a legújabb driverek akkor se csodálkozzatok.
Ha a konfigotokhoz képest túl magas beállításokkal játszotok akkor se csodálkozzatok.
Ha nem feletek a min. gépigénynek akkor se csodálkozzatok.
http://gepigeny.hu/games.php?id=873

Amúgy akinél hibák jelentkeznek én ajánlanék egy alapos reinstall -t egy teljesen szûz (magyarul érintetlen, módosítatlan) windows -al.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Prince23
Na kipróbáltam, tök mindegy, de valahogy olyan deja vu érzésem van, amikor a falakon rohangászok....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugye... Pókember

A sztori egész jó... még szerencse hogy lehet lopakodni, mert akkor gáz lenne a gamma.

elsõ benyomás:
grafika: 8
hangok: 8 (elképesztõ hogy mekkora halk ez a játék)
hangulat: 8
Irányítás: 9
Küldetések: 9

Ha Alex Mercerre azt mondják, hogy minden idõk le4gnagyobb karaktere lesz, akkor Peter Parkerre mint mondanak????? Hm?? tök koppíntás az egész. De most nem húztam le a gémet, csak deja vu, nagyon. IGN-el egyetértek most már.

nálam az aláírásomban szereplõ géppel 1280 x 800-as felbontással max beállítások mellett cincogó hanggal szaggatás mentesen futott :S

elitehun
Így van 8.-ból ballagok. Viszont nem jutok messzire mert maradok ott gimibe is XD
De ne offoljunk.
Shep
De lehet nyolcadikból ballag.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

enlightened
ballagás? Azt érettségi elõtt szokták, nálatok fura szokások vannak.

enlightened
Egyszerû humorod van:S

LackoMester
próbálta már valaki?gépigényre volnák kiváncsi...

élet a legjobb méreg

kérdezd meg ezt az xbox360 asok fórumában 😄D

Én azzal játszottam (pontosabban Logitech Chillstreammel, de az pont ugyan az, csak olcsóbb, cserébe reumát okoz a pluszszolgáltatása 😊 ) és mûködik, de ha mást akarsz kérdezni vele kapcsolatban, akkor nem valószínû, hogy tudok segíteni, mert nagyjából 3-4 perc idõm volt a játékra.
enlightened
Van itt olyan aki nem billentyuzettel hanem XBOX360 controllerrel tolja?

Na jó, már nincs is reggel, csak korán... legalábbis nekem 😊
Bahh, reggel van még a hogy szó elkerülte a figyelmemet 😊
Azt kérdeztem "hogy menne",amibõl szerintem következtethetõ egy olyan válasz,hogy mondjuk "közepes beállításokon így meg úgy",tehát amire te gondoltál..
Shep
Hát igen, úgy 13 órányit 😊

elitehun
Na. Csak kicsit maradtam le. de csak azért mert tegnap lett meg az új táp meg itt van a ballagás is..
Shep
Jó reggelt neked is 😊

elitehun
Ha minden igaz lehet letölteni. INFO
Pedig igenis lámáskodás ilyen konfiggal kérdezõsködni, hogy menne-e. Annak a kérdésnek lenne talán értelme, hogy milyen beállításokon menne (pláne hogy nem is nagyon lehet semmit állítani a játékban 😄 ), bár annak se nagyon, mert 1-2 gépzabáló játékot leszámítva a Te konfigod mindent elvisz közel full beállításokon (persze élsimítást próbálgatni kell, hogy mennyi fér bele).
Höhh, ahogy elnézem a játékot az is konzolos irányítású, úgyhogy leporolhatom a kontrolleremet... 😊
Az eddigi tapasztalatok alapján szerintetek hogy menne egy: AMD 64 X2 DUAL 3800+,2ghz,2gb ram,Gf 8800GTS(640M😎-os gépen? Ez most nem lámáskodás,hanem kb. 2 év után ez lenne az elsõ játék amit megvennék,de bizonyos okok miatt nem tudom letölteni megnézni hogy fut,úgy meg ugye para kiadni 12 ropit. A videókártyán kívül minden nagyjából a minimum konfig,szóval nem tudom..
Törölt felhasználó
Pár képem:

abszolult nem mondtok újat! de valami buhera csak van/lesz. ha más nem nincs valami vga memória emuláló? 😄 vagy valami amivel át lehet írni a videó memória nagyságát?

drop
vga felbontást nem atol lehet hogy csak 256 os a video kártyád?

Laky
Ezt kõkeményen buktad 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M