Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Alex Mercer minden idõk legnagyobb karaktere lesz - by Acti
Nothing is True, Everything is Permitted
Egyébként még rozsomák is lehetünk, szal több gémbõl, filmbõl tényleg koppíntva van a Protoype. de nem vészes. Viszont oda nagyon sok kell, hogy felérjen egy 9-10 pontos értekeléshez. Kiváncsi leszek mennyit adnak a magazinok rá. Fõleg amelyik 9-et fog adni, arra, ha lesz e egyáltalán olyan:D
Ez a játék egyébként elsõsorban azoknak készült, akik a GTA játékokban elõszeretettel rongyoltak neki az egész városnak nagy erõkkel, csak van hozzá egy "picit" árnyalt sztori is. Tegye fel a kezét, aki sosem csinált ilyet.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
én is azt gondoltam lehet aggyal is játszani, osonni meg trükközve alakváltani, de csak a hent..ami nem lett rossz, de a WoS után kicsit gyengus..auzért elleszek vele ;)
Racism is a weapon of mass destruction!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
nem tudom miért,van gond 1-2 embernél^^.
Másik fele:),szerintem jol van Optimalizálva, simán fut :).
Nem ugy mint a Web of shadow...
Win7eseknek:
jobb alul hangerõikonon jobbklikk és Playback Devices
hangképzésre használt eszköz (általában speakers) kijelöl és jobb alul properties
advanced fül és itt állítsd be amit az elõbb írtam, ha nem jó azzal se akkor próbálgasd ezeket a beállításokat.
Kumiho #2179
Köszönhetõ a 1.5éve újra nem telepített windowsnak.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://loal.atw.hu
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
<#conf>#conf>