2268
  • offkorzreg
    hosszan kell nyomni az E-t mi nem érthető,ha nagyon közel vagy még kiis írja
  • bajsz
    Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy a tanokat helikoptereket hogyan lehet elfogalani?Azt tudom,hogy az E-t kéne lenyomni,de nem csinál semmit!
    Valami külön módszer van rá?

tényleg nem vágo nálam miért nem támadja be a tankokat.
  • elitehun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy hogy szétütöd mielőtt kikel belőle
  • Maak
    jartam nyujorkban:

atvagtam a central parkon is:

tortent baleset is:

viszont kicsit megakadtam,
    ott jarok, hogy a viztartalyokbol kellene mintat szereznem, de ha kozelmegyek "kikel" belole egy-egy hunter...ezt hotyko megoldani?
  • Broafka
    menj közelebb az izékhez, akkor tudod majd kijelölni őket
  • offkorzreg
    idézném önmagam:"tartsd lenyomva a tab,közben rángasd a faszba az egért,engem is felkúrt ott,és úgy sikerült,flickezni kell az egért"
  • Tatyla
    itt mi a kígyót kell csinálni becélzás után?

• offkorzreg
    mikor becélzod és repülsz felé rárúgással akkor ha közeléltél nyomod az E-t
  • elitehun
    Hogy lehet a levegőben lenyúlni a helit?
  • Broafka
    nah jó, ez a vége ez tényleg elég genyó!

Az a baj, hogy iszonyat gyors, és a végén már nincs katona amit megehetnék
  • rumkola
    sötétebb képeket ha lehetne!
    :DDDDD
  • offkorzreg
    tartsd lenyomva a tab,közben rángasd a faszba az egért,engem is felkúrt ott,és úgy sikerült,flickezni kell az egért
  • leviking
    hy. valaki megtudja mondani hogy amikor már megettem a helikopteres csávót,már el is indultam a helivel... és akkor odamentünk 3 ilyen érzékelőhöz. és mondja a gép hogy nyomjam meg a tabot megnyomom és célba is vette azt a szart utána meg hogy vigyem egy másik célra és ezt csinálja végig nem akarok ezen elakadni. szétlőni meg nem tom fogalmam sincs mit csináljak
  • Prince23
    gamespot 8.5
  • elitehun
    Sztem is egyre jobb :D
  • Broafka
    oké, kezd nálam is feljebb csúszni a játék :)
    grafika szép amúgy, csak az oylan kis apróságok, hogy egy két épület, meg valaki látta közelről azokat a madarakat? :D
    de van egy hangulata a játéknak azt meg kell hagyni
  • zorrobomber
    Hihetetlen hangulatos ez a játék, magába szippanott, pedig alapjában véve nem rajongok a stílusért.

• Prince23
    GT review 8.6
  • Fehercsoki
    Először meg kell enni egy katonát ami tud helikoptert vezetni.
  • sylars
    A 1.77 gigás rip verzió nem fake én is azzal játszok
  • rcsaby
    A helikoptebe hogy kell beülni.Mert a tanknál az e betüvel beszáll.De a helikopternél hiába nyomom az e-t nem csinál semmit.
  • FZoleee
    Windows® XP (with Service Pack 3) and DirectX® 9.0c or (Windows Vista® with Service Pack 2)
    Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*
    Processor: Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ or betterRAM: 1 GB of RAM for Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems
    Hard Drive Space: 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file.)
    Sound Card: DirectX 9.0 –compliant sound card
    DVD-ROM: DVD-ROM

100% Windows(R) XP/Vista - compatible mouse, keyboard and drivers
    100% Windows(R) XP/Vista - compatible 4X DVD-ROM drive or better (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers

Supported Chipsets for Windows(R) XP and Vista

* All NVIDIA® GeForce™ 7800 256 MB and better chipsets
    * All ATI® Radeon™ X1800 256 MB and better chipsets
  • MR ME
    a feltöltőknek mindig minden megy :D
  • Prof William
    Milyen a gépigénye? hol lehet megnézni?

+ van többféle befejezés is?
  • FZoleee
    Most szedem, majd kiderül, de még nem írták a hozzászólásokban, hogy fake lenne és állítólag a feltöltőnek megy... Aztán lehet ő is kamuzik :D
  • MR ME
    az nagyon full rip lehet ha 7gigáról lekapták 1.77re, szvsz fake :D
  • FZoleee
    Warez, nem olyan spoiler következik :D
    Prototype-TPTB, Full Rip verzió: 1,77 GB)
  • Tatyla
    semmit,menekülj el...
  • tumpi
    Helló !
    Megakadtam a játékba, néztem videókat hogy hogy kéne továbbmenni de nekem azokból nem derült ki körülbelül ott vagyok ahol Pretorian de én már kiiktattam detektorokat. Utána kidob az utcára és mindenki engem támad, az istenért nem jövök rá hogy mi kéne csinálnom :). Választ előre is köszönöm.
  • Pretorian
    Hát az elején nem egészen...
  • Tabitha
    Hello! Valaki mondja már meg, hogyan tudom átállítani az írányítás kontroller-re !! az összes másik játéknál tudom használni (mind2 kontroller-t) ennál meg egyiket se.
  • Fehercsoki
    Ja de kb 2 ütés 1 hunter.
  • elitehun
    Ja. Azért Hunterek hogy vadásszanak...ránk
  • Pretorian
    A Hunterek az elején rohadt idegesítőek, nem lehet őket lerázni. Amikor elkezdenek üldözni, nincs egy nyugodt pillanatod hogy békességben elfogyassz egy sikoltozó civilt a tetőn. Viszont dobálnak tárgyakat, ez pozitív.
  • Kindred Blades
    Hát mondjuk a boss-ok azért boss-ok, hogy kiemelkedjenek :) Később a játék is hozzánehezedik majd, ahogy szaporodnak a... mindenfélék. És egyre nagyobbak.
    (aki erre rá meri varrni, hogy történeti spoiler, annak megcsiklandozom az orrát!)
  • R0zs0máK
    Nekem csak az nem tetszik benne, hogy Normal fokozaton simán haladok benne, de van néha BOSS fight ahol szopok mint a kismalac, annyira nehezek...vagy legyen az egész játék nehéz, vagy könnyebbek a bossok, mert nincs értelme hogy csak 9-10 nekifutásra lehet megcsinálni...
  • MrAndree
    Viszont tökéletesen alkalmas egy jó kis agyatlan hentelésre. Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy miért várt bárki ennél többet. Mármint volt vagy 600 gameplay videó.
  • balee4
    Én is úgy vagyok, hogy ilyen játék sosem lehet a best of kategória tagja... egy kiváló történettel rendelkező RPG, kalandjáték vagy vmi különleges újszerű játék esetleg.
  • Tatyla
    8.nap 48%-nál járok de már kezdem unni...
  • Cat 02 #1265
    El kell kötni egy tankot ^^