Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a WoS is ilyen küldetésekbõl állt, akkor az ütött, de már másodjára eljátszani már unalmas (gondolok itt a számszerû, kötelezõ kivégzésekre és elpuszításokra, pl, ha nem ölsz meg 20 mutánst, akkor nem fejezõdik be a küldi. Ez már ódivatú (habár a WoS-nál láttam elõször az efféle küldiket) sztem.
Már volt 4 bossfightom, és az utolsónál komolyan gondoltam, hogy vége lett, de nem, nem. Sajnos. Pedig nagyon oylan feelingje volt a kiscsajnál... És az irányítás is siralmas, harc közben
és az AC-t is végignyúztam, csakazértis <#vigyor>#vigyor> ez is meglesz...pörgõsebb mint az AC, de mégis ugyanazokat csinálod folyamatosan...mondjuk amilyen jókedvûen aztán elugrálgattam ACben meg keresgettem a templomosokat (tehát nem a küldteésekkel töltött idõ), itt annyira nem jön be a free roam...majd talán ha jól felfejlõdtem, szétcsapom a várost párszor <#ravasz1>#ravasz1>
Racism is a weapon of mass destruction!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Logan: hát haver...azt hittem hogy lesz olyan addiktív mint a WoS volt, meg fokozatosan rohadt le a város a szimbiótáktól, egymással küzdöttek, amikor belendültünk a csata közepében sem mindenki minket akart megölni (itt úgy tûnik hogy ez a helyzet)
a mellékfeladatok is olyanok mintha a Hulkkal játszanék, de közel sem olyan szórakoztató (eddig, bár még csak 4-5 óra játéknál tartok), hiszen a Hulkban is csak azért bírtam, mert mégiscsak a nagy zöld óriással osztottam az észt (Marvel fan-e vagyok <#nyes>#nyes> )
a biszbaszok gyûjtögetése sem igényel különösebb figyelmet, messzirõl világítanak a cuccok..meg könyörgöm, miért tippeket kell gyûjtögetnem, amikor herótom van tõle hogy pl. a pajzs az jó védekezésre...na neee...beszarás
jópofa a játék, végignyomom, hentelgetek, de a 10/7 a végeredmény itt is
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Pl. Pusztísd el 8 viztartályt, pusztísd el 10 reaktor féleséget, pusztísd el 10 antivirus szórót, pusztísd el 3 fertõzött házat.... háát komolyan mondom ez nagyon unalmas már... kisebb adagokba is, ahogy te mondod. Sorra ugyanazok a feladatok ismétlõdnek.
Egyébként a tankos, helikopteres részek jók voltak. Ennek ellenére 8-ról, levittem 7 pontig az értékelést, és sztem marad így.
Mi lehet a gond?
Ha valaki tud kérem segítsen!
Csak nekem van ez a gondom?
tényleg nem lenne utolsó egy "okosító" patch <#nyes>#nyes>
különben ma reggel meló elõtt még szaladgáltam egy kicsit...rám is küldték a strike forceot...mivel eddig gyors beharaptam valakit és eltûntem balfenéken, gondoltam most jól szétkapom õket...és nem jöttek...nem voltak sehol...közben ment a "heat"-em lefelé vadul, és sikeresen megléptem...pedig szét akartam kapni õket jól...
7/10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A másik kedvencem meg az, amikor cooldown van, és éppen véget érne a riadó, erre 250 méteres magasságból hirtelen becsapódok a Times Square-en, 25 civil meg négy autó repül szanaszét, a katonák meg csak állnak, mintha mi sem történt volna, és olyanokat mondanak, h "Elvesztettük a célpontot" -lol.
Remélem az AI lesz az elsõ, amit javítanak. Sokat dobna a játékélményen.
A civilek pl. azon se csodálkoznak ha felemelek egy autót, egészen addig, amíg el nem dobom.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én már eléggé benne vagyok a sztori sûrûjében, és a játékmenet csak a harmadik-negyedik játékóra után mutatja meg a szépségeit, amikor megveszed az elsõ upgrade-eket, illetve amikor elkezd terjedni a fertõzés a városban, és folyamatosan új játékmenetbeli elemek kapcsolódnak be.
Kb. 6 óra játék után azt kell mondjam, hogy ez egy jó játék. Nálam ez 10/8, és biztos lesz még pár csavar mind a sztoriban, mind a játékmenetben.
közepesen tolom én is, és már nemegyszer látogattam meg a túlvilágot (és én még idõsebb ovis vagyok Grebber, bebeee <#nyes>#nyes> )
Jelentés:
Tegnap este óta még mindig 1 darab moderator van az official forumon, akinek xp-je van otthon, hogy Vistasoknak egy darab tanácsot nem tud adni, de az xpseknek se sokat, mivel csak egyszeru moderator. Általában a frissen megjelent gameknél szokott lenni valamilyen szintu support tech team, aki segít a játékosoknak ha probléma van, foleg mivel most jott ki a game. Na ilyen team sõt még egy darab se bukkant fel még a megjelenés óta😄. A játékosok egymással tárgyaljék meg a problémákat és közösen probálják megoldani. Lehet hogy ez valami új közösségépítõ kísérlet az activision részérõl😄, tök jó, de küldhetnének már legalább egy ember aki valamit is konyít az informatikához ez röhejes hogy ekkora cégnek nincs egy support teamje és nem mutatnak semmi törekvést rá hogy küldjenek valakit.
Next PC upgrade: 2022
Mi lehet a gond?
Ha valaki tud kérem segítsen!
szerintem 1 rakás lett a játék.mi ez a sok faszság...omg
ez kajak tetszik manapság sok embernek?
kapkodás össze vissza.a másik meg hogy ovisoknak csinálják ilyen nehézséggel?nevetséges.
5perc gameplayig jutottam aztán SHIFT DEL
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Why so serious?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Grafika, nos ilyen. Ekkora bejárható interaktív terület.. ha ennél csilivilibbre csinálták volna, nem sok gépen röccenne meg.
Kumiho #2179
El lehet baromkodni vele, de hamar megunható.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Minek a rövidítése?^^
de gyûröm még szerintem ezt eleget, addig frankó amig nem készül el az új Pókember
most megyek és elolvasom az Amazing Spider-man 597. számát 😉

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Why so serious?
Szerintem pont jó
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez egy olyan játék, ahol embereket kell szanaszéjjel vágni, valamint autókat, illetve különféle tereptárgyakat dobálni az ellenfeleinkhez. Van hozzá egy fasza sztori, szuperképességek, gyûjthetõ lófaszok, millióféle animáció, darabokra szedhetõ környezet. Ennyi.
Nem is vagyok nagyon magassan !!! 😄
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...