2268
-
#1384 Próbáld meg úgy, hogy bemész valamelyik mellékutcába, ahol nem érnek el a zöld pöttyök meg nincs annyi mutáns. A Huntereket itt öld meg, hogy legyen devastator támadásod. Aztán ha már megvan a kék csík fent, akkor menj a szörny közelébe, és ha dobálna ilyen zöld izéket, akkor csak ugrálj oldalazva sprint közben, így azok nem találnak el. Amint megérkezel mellé, csinálj egy devastator-t, aztán mehet megint ugyanez a kör. Én így öltem meg, kellett neki egy jó háromnegyed óra...(azzal az idővel együtt számolva, mire rájöttem hogyan kéne megölni...) -
#1383 Aha csak éppen mire kinyitnám vagy leüt egy mutáns, vagy szétrakétáznak. -
#1382 bazzeg, és ott figyel a Fear 2 a desktopon... -
#1381 jaja, nekem is elsőre sikerült az a küldi. -
Pio #1380 Úgy bizony, olyan leszel tőle, mint Alex Mercer ;-) -
#1379 Épp ez az benne, hogy az anyahajós, a vége a legkönnyebb, ettől még a WoS főboss csatája is izgalmasabb volt és nehezebb, de azért okés hely volt ez is -
PunkZoli #1378 vírus, mi?:D -
#1377 Nem tudom mit panaszkodik arra a küldire mindenki, teljesen könnyű volt normálon. Csak bepattansz az egyik tankba, szénné lövöd a többit. Ha kilövik alólad mész a következőbe. -
#1376 Hú gyerekek én nem tudom ki jár már ott de a harc SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valami veszett nehéz volt még normál fokozaton is. Rengetegszer kellett újratölteni az állást és kb fél óra volt mire sikerült legyőznöm.Elizabeth Greene-el -
#1375 Rohadt idegesítő lett a játék, elvették minden képességemet, aztán verjem már le a retkes tankokat, mikor millió mutáns szar állandóan ver, közben a tankok is lőnek + helikopterek. Káosz az egész egyszerűen nem látni szart sem. Jó nagy nulla így ez a játék. -
Pio #1374 Tessék TRAINER
Játék előtt elindítod és írja, hogy melyik gombbal mit lehet csinálni. Numpaddal kell kezelni. Van benne minden szirszar. Jó szórakozást! -
#1373 szerintem ne csalj, az úgy nagyon gagyi, én is szívtam vele, gondolkozz. Annyit segítek, hogy van egy támadás ami jó sokat le vesz az életéből -
#1372 easyn tolod :\
az anyahajósnál vagyok -
#1371 Középen az az átalakult testünk enyhén Dark Sectoros -
-
#1369 Pedig a vége az könnyű, én Mothernél szívtam, az geci idegesítő volt. Fel is húztam magam emiatt akkor. -
#1368 Fúú gyerekek ez de zoral tank :D (HD vidi) -
#1367 nincs valami csít, mert a vége felé már gecinehéz :(
vagy trainer -
#1366 olyan nekem is van. de eddig csak 3X volt. -
Megcsináltam az összes mellékküldetést, 12. küldetés végezve (amikor a Cross belémdöfi az injekciót) és 9 óránál tartok. Még hátra van pár civil lélekbe való bebújás, azzal is haladok. Egyébként a fősztori szál 8 óra alatt teljesíthető!
Jó gém ez, csak belátom most már. De nem must have :DD 9-et nem adnék rá az tuti, max 8.5-öt. Másodjára már elég élvezetes. de ismételm: nem váltottas meg még így se a játékvilágot. -
#1364 Kijátszottam nekem tetszett..^^ -
#1363 már megírták nekem máshol, de azért köszi.
most csak kifagy a játék, amikor a dokit elviszem a bázisba egy tankkal. Kiírja, hogy kész a küldetés, de utána nem jön be semmi bejátszás vagy ilyesmi, hanem szimplán elsötétül a kép.
-
#1362 lehet, nekem az első rész is tetszett, a 2. részt is várom már -
#1361 nem tudom, most nagy hirtelen hogy mik maradnak meg, lehet hogy csak az ugrás meg a repülés, amúgy az ilyen devastator vagy miylen erőkre gondoltam, szóval a tüskék meg iylenek, de nem emlékszem már rá -
Laci82 #1360 De ez már 2.része annak a bizonyosnak:)
A háttér legalábbis azt a címet viseli. -
#1359 írd be hogy mit ír ki a játék, bár nálam amikor double tap-ot írt ki, akkor az az volt hogy double tap + movement key (ergó shift) -
#1358 szerintem nagyon jó kis játék, csak egy idő után monotonná válik, de nem annyira vészes az,akkor kell tartani egy kis szünetet.
amúgy jó a háttered, egyik kedvenc kis játékom volt! :) -
énis sokat csalódok a mostani játékokban, de sztem ez egy gyöngyszem abban az ominózus virtuális tengerben :P -
Laci82 #1356 A játék legjobb része
Ez is egy buta dögunalom csapkodj össze-vissza játék.Egyre kevesebb a jó játék sajna
[IMG][/IMG] -
Goku #1355 Nem nem olyan hanem mintha egy filmet néznél csak 1.5 x ős sebességen -
Dénes é #1354 az milyen? 2000 után felpörögnek az események?? -
Goku #1353 Sziasztok
Tudna valaki segíteni abban, hogy miért van az, hogy a játék olyan mintha turbó módban menne a videók is olyanok meg ajátékmenet is és a hang is. Előre is köszönöm a segítséget. -
szapor #1352 köszi szép :) -
leviking #1351 szapor... csak tartsd lenyomva a tabot és rángasdd az egeret:D -
#1350 hát nemtom, nekem még most se működnek azok a kombók, amikhez "double tap"-elni kell. Shift sem működik.
Valaki tudja ezeket használni? :D -
szapor #1349 Mit kell ott csinálni ahol 1 repülöt kell lopn és 1 tetőn 3 riasztó készüléket kéne valahogy löni vagy nem tom addig eljutok hogy tabot nyomok akkor ráközelit és utánna nem tudom mit kell csinálni :( PLS HELP -
Cat 02 #1348 Milyen erőre gondolsz ? Átalakulni tudok max, mást nem. -
Lowosan #1347 Az Utolsó Küldetésben hogy kell lenyírni a Főboss-t amikor számol 3 percről vissza az óra?mert mindig lejár az időm -
crysis #1346 Thx.Megprószálom. -
#1345 sikerült megcsinálni az összes eventet aranyra, ezekből kb úgy 15-öt platinumra. Van jó pár event amit egyszerűen lehetetlen szerintem megcsinálni platinumra