2268
  • Eagle16
    Próbáld meg úgy, hogy bemész valamelyik mellékutcába, ahol nem érnek el a zöld pöttyök meg nincs annyi mutáns. A Huntereket itt öld meg, hogy legyen devastator támadásod. Aztán ha már megvan a kék csík fent, akkor menj a szörny közelébe, és ha dobálna ilyen zöld izéket, akkor csak ugrálj oldalazva sprint közben, így azok nem találnak el. Amint megérkezel mellé, csinálj egy devastator-t, aztán mehet megint ugyanez a kör. Én így öltem meg, kellett neki egy jó háromnegyed óra...(azzal az idővel együtt számolva, mire rájöttem hogyan kéne megölni...)
  • Shep
    Aha csak éppen mire kinyitnám vagy leüt egy mutáns, vagy szétrakétáznak.
  • zorrobomber
    bazzeg, és ott figyel a Fear 2 a desktopon...
  • Hegi90
    jaja, nekem is elsőre sikerült az a küldi.
  • Pio
    Úgy bizony, olyan leszel tőle, mint Alex Mercer ;-)
  • Prince23
    Épp ez az benne, hogy az anyahajós, a vége a legkönnyebb, ettől még a WoS főboss csatája is izgalmasabb volt és nehezebb, de azért okés hely volt ez is
  • PunkZoli
    vírus, mi?:D
  • Lobsterman
    Nem tudom mit panaszkodik arra a küldire mindenki, teljesen könnyű volt normálon. Csak bepattansz az egyik tankba, szénné lövöd a többit. Ha kilövik alólad mész a következőbe.
  • Victor1103
    Hú gyerekek én nem tudom ki jár már ott de a harc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elizabeth Greene-el
    valami veszett nehéz volt még normál fokozaton is. Rengetegszer kellett újratölteni az állást és kb fél óra volt mire sikerült legyőznöm.
  • Shep
    Rohadt idegesítő lett a játék, elvették minden képességemet, aztán verjem már le a retkes tankokat, mikor millió mutáns szar állandóan ver, közben a tankok is lőnek + helikopterek. Káosz az egész egyszerűen nem látni szart sem. Jó nagy nulla így ez a játék.
  • Pio
    Tessék TRAINER
    Játék előtt elindítod és írja, hogy melyik gombbal mit lehet csinálni. Numpaddal kell kezelni. Van benne minden szirszar. Jó szórakozást!
  • Broafka
    szerintem ne csalj, az úgy nagyon gagyi, én is szívtam vele, gondolkozz. Annyit segítek, hogy van egy támadás ami jó sokat le vesz az életéből
  • poruljartal
    easyn tolod :\
    az anyahajósnál vagyok
  • grebber
    Középen az az átalakult testünk enyhén Dark Sectoros
  • Palesz2

• Prince23
    Pedig a vége az könnyű, én Mothernél szívtam, az geci idegesítő volt. Fel is húztam magam emiatt akkor.
  • Palesz2
    Fúú gyerekek ez de zoral tank :D (HD vidi)
  • poruljartal
    nincs valami csít, mert a vége felé már gecinehéz :(
    vagy trainer
  • Broafka
    olyan nekem is van. de eddig csak 3X volt.
  • Prince23

Megcsináltam az összes mellékküldetést, 12. küldetés végezve (amikor a Cross belémdöfi az injekciót) és 9 óránál tartok. Még hátra van pár civil lélekbe való bebújás, azzal is haladok. Egyébként a fősztori szál 8 óra alatt teljesíthető!
    Jó gém ez, csak belátom most már. De nem must have :DD 9-et nem adnék rá az tuti, max 8.5-öt. Másodjára már elég élvezetes. de ismételm: nem váltottas meg még így se a játékvilágot.
  • foxpal
    Kijátszottam nekem tetszett..^^
  • Hegi90
    már megírták nekem máshol, de azért köszi.

most csak kifagy a játék, amikor a dokit elviszem a bázisba egy tankkal. Kiírja, hogy kész a küldetés, de utána nem jön be semmi bejátszás vagy ilyesmi, hanem szimplán elsötétül a kép.

• Broafka
    lehet, nekem az első rész is tetszett, a 2. részt is várom már
  • Broafka
    nem tudom, most nagy hirtelen hogy mik maradnak meg, lehet hogy csak az ugrás meg a repülés, amúgy az ilyen devastator vagy miylen erőkre gondoltam, szóval a tüskék meg iylenek, de nem emlékszem már rá
  • Laci82
    De ez már 2.része annak a bizonyosnak:)
    A háttér legalábbis azt a címet viseli.
  • Broafka
    írd be hogy mit ír ki a játék, bár nálam amikor double tap-ot írt ki, akkor az az volt hogy double tap + movement key (ergó shift)
  • Broafka
    szerintem nagyon jó kis játék, csak egy idő után monotonná válik, de nem annyira vészes az,akkor kell tartani egy kis szünetet.

amúgy jó a háttered, egyik kedvenc kis játékom volt! :)
  • Hegi90

énis sokat csalódok a mostani játékokban, de sztem ez egy gyöngyszem abban az ominózus virtuális tengerben :P
  • Laci82
    A játék legjobb része
    Ez is egy buta dögunalom csapkodj össze-vissza játék.Egyre kevesebb a jó játék sajna
    [IMG][/IMG]
  • Goku
    Nem nem olyan hanem mintha egy filmet néznél csak 1.5 x ős sebességen
  • Dénes é
    az milyen? 2000 után felpörögnek az események??
  • Goku
    Sziasztok

Tudna valaki segíteni abban, hogy miért van az, hogy a játék olyan mintha turbó módban menne a videók is olyanok meg ajátékmenet is és a hang is. Előre is köszönöm a segítséget.
  • szapor
    köszi szép :)
  • leviking
    szapor... csak tartsd lenyomva a tabot és rángasdd az egeret:D
  • Hegi90
    hát nemtom, nekem még most se működnek azok a kombók, amikhez "double tap"-elni kell. Shift sem működik.

Valaki tudja ezeket használni? :D
  • szapor
    Mit kell ott csinálni ahol 1 repülöt kell lopn és 1 tetőn 3 riasztó készüléket kéne valahogy löni vagy nem tom addig eljutok hogy tabot nyomok akkor ráközelit és utánna nem tudom mit kell csinálni :( PLS HELP
  • Cat 02 #1348
    Milyen erőre gondolsz ? Átalakulni tudok max, mást nem.
  • Lowosan
    Az Utolsó Küldetésben hogy kell lenyírni a Főboss-t amikor számol 3 percről vissza az óra?mert mindig lejár az időm
  • crysis
    Thx.Megprószálom.
  • Broafka
    sikerült megcsinálni az összes eventet aranyra, ezekből kb úgy 15-öt platinumra. Van jó pár event amit egyszerűen lehetetlen szerintem megcsinálni platinumra