Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
szar és bugos...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

és azok a faszik, akik tudnak valamit, és ilyen piros fejecske ikonjuk van, azok ha meghalnak ugye újra termelõdnek?! érdemes azokat hajkurászni?
Hegi90
hello!

irányítás milyen?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

elitehun
Csak kajálj meg egy embert
van ebben valami healelés? mert amit magától csinál az igencsak sovány
ha nem akkor?
Problem #2: Sound stuterring / cracking
Solution :
For Windows Vista Users
Change the playback default format to 44100 Hz (48000 is too high). You can do this by right clicking on the speaker icon on the system tray > Properties > Advanced then select 41000HZ (any bitrate *should* do)
For XP Users
Do the equivalent of the Vista fix, listed above, for XP.

Akkor legalább azt mondjátok meg hogy ez mi lehet !!!
offkorzreg
E

hali ,megkérdezhetem milyen gombal lehet elfogalalni a tankokat,helikoptereket?

balee4
hogyan kell a viral detectorokat hatástalanítani? jobb egérgomb ugye és kiír vmi számokat, aztán egy idõ után failed...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ezek szerint senki?
Szétszedni a támadó tankokat és helikoptereket.

Why so serious?

norbi2fraktal
nekem X1650 Pro 512-m van és engedi a monitorom max felbontását, ami 1440x900

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

offkorzreg
E-t hosszan nyomdle

Helló!! Tankból hogy lehet kiszállni?

JackSparrow88
Én is elakadtam annál a "gömbösnél". Néhányat kilõ magából az épület de aztán többet nem. Mit kell csinálni hogy több olyan izét is lõjön még ki?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

LackoMester
aha,értem akkor még megnézem...köszi

élet a legjobb méreg

Shep
Mikor elkezdõdnek rendesen a küldetések a történet miatt egész jó a játék, szerintem még egy esélyt megérdemel, de te tudod.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LackoMester
na tegnap kipróbáltam,hmmm....azért én jobbat vártam...(kb.20 percet nyomtam-és be is fejeztem)...ennyi volt

élet a legjobb méreg

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eagle16
Ott gyûjtögetni kell a sárga gömböket, amiket a ház dobál ki magából.
Ha eleget összegyûjtöttél, akkor kiírja hogy kész a küldetés.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

valaki tud megoldást az akadozó - recsegõ - ropogó hangra?
copass
nálam elég szépen megy, 1650-en, néha picit beszaggat de nem zavaró.
jó kis mennimennibántani cucc!😊

Marci0115
lécci segitsetek

van az a küldi hogy viztartályokat kell szétszedni, na és utána valami házhoz kell menni amibol jönnek ki a szörnyek, és jönnek a katonák. mit kell itt csinálni?

Pretorian
Azzal a konfiggal teheted kicsit feljebb is szerintem. Nálam AMD X2 6000+, 2 giga Geil Ultra DDR2 800, és egy HD4670 Ultra 512-vel 1440x900-ban 45-60 fps-el szalad fullon.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
31 fõküldi van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

undorítóan nehéz a vége :\ egyszerüen baszottul unom gyakni a nagy falloszt
Balumann
Egy kicsit magas gépigényt adtak meg, nálam 1,8 Ghz-es dualcore-s procin elfut akadás nélkül elég szépen, és minimumon is élvezhetõen szép. Elején vagyok, eddig tetszik (bár kevésbé az én stílusom a játék).

A víztartályt verd szét még azelõtt mielõtt kikelne belõle a hunter. Akkor kapsz anyagot.

Why so serious?

Shep
7. küldetésben valami genetikai anyagot kellene szereznem ,de nem igazán vágom ,hogyan. Vannak azok a korrodálódott víztartályok amikbõl elõjönnek a fertõzött akármik azokat megeszem de nem gyûlik az anyag.

Prince23
Végigvittem én is. Megadom jó indulattal a 78-at neki. kerekítve gyenge 80/100
Tetszett a vége, mindig tudják ezek az actis!radicalos srácok hogy mien helyszín kell a végsõkig. A sztori az kifejezetten jó, a játékidõ több mint 12 óra fõsztorit beleértve. Csak az ismétlõdõ küldetések vágják haza a gammát. Web of Shadowsra nagyon hasonlít, elég ha csak a karaktert nézzük meg a szimbiótázást körülötte😄 Nem lett must have, ez elõre leszögezem. Sokunk megváltást várt a gémtõl: de fõleg ezek a számszerû küldetsek nagyon hazavágják a progit; nyírj ki 5 mutánst, nyírj ki, pusztítsd el 20 helikoptert (na ott agybajt kaptam)
Na akkor most jöjjön egy értékelés pontokban (0-100):

Történet: 90
Grafika: 74
Hangok: 76
Hangulat: 80
Írányítás: 78
Játékmenet: 70
Szavatosság: 85
Összegzés: 80%

Én arra emlékszem, hogy az elején a Times Square-re kellett szaladni, ami emlékeim szerint Manhattanben van ami valóban egy sziget olyan szempontból, hogy minden irányból víz határolja. Amúgy persze New York City része.
Broafka
az eventek elég nehezek már a végén. bosszús egy kettõ, fõleg a jármûvesek, nem az idõvel van a gond, hanem hogy felrobbanok.

amúgy a játék jó, egy kicsit monoton talán, mert még a fõ küldikben is azt kell csinálni mint az eventekben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor elveszted az erõdet, és az egyetlen fegyvered az öklöd meg a lábad, nah az jó kis rész volt, kicsit nehéz, kicsit változatosabb

jobb lenne a játék amúgy ha nem csak a szigeten lehetne menni. amúgy nem voltam sose túl jó föcibõl, de new york mióta sziget?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

balee4
több mint 10 az tuti (sõt olyan 20 körül lehet ha mindent teljesíteni akarsz) 10 fõküldit teljesítettem és 5 óra felet vagyok, igaz eddig az összes event-t megcsináltam vmennyi upgrade-t megvettem, meg mászkáltam is

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Flamer
ya mégegy krédés. a memoria emlékeket fontos nézegetni? csakmert nkm azok a videojelentek gecyre szaggatnak 😄

http://loal.atw.hu

Hát nekem állandóan kifagy az elején a tankos rész után, már vagy 12* kezdtem újra....ennyi volt meguntam..amúgy nekem bejön nagyon jó game lenne...ja és hiába mentettem mindig újra kezdi...<#fejvakaras>

Prince23
A sztori viszonylag jó, erõs játékidejû lett a gamma, garantált több mint 10 óra. Must have nem lett, szal nem ajálom megvenni a boltba, fõleg hogy nincs multiplayere. Kipróbálni viszont annál inkább.

sziasztok!
ki mit gondol a játékról érdemes felraknom és kirpóbálni?
milyen tapasztalatok vannak!?mi a sztori?
sziasztok!
oks, köszi a gyors választ 😊
grebber
Nyomsz egy ESC-et és ott a Statisztika kiír mindent mibe hol tartasz!

Next PC upgrade: 2022

Flamer
#1170: ahan gondotlam .csakk akkor mérvan save benne érted.
amugy nem yáccottam pokossal.

#1167: énse 😄

#1168: már észrevettem 😄

üdv ahhoz képest egész jól fut
de a hangal gondom van nekem is recseg és amikor recseg nagyon beakad a játék a DxDiag ba már próbáltam állítani de nem javul
mit tegyek?
Hali.. Valahol lejjebb olvastam hogy kb. 31 Küldetéses a Fõsztori.. Nos az lenne a kérdésem, hogy hol tarthatok, kb.? Valami Néger Doktort el kellett vinnem egy elhagyatott Katonai Bázisra(Tankkal, mi mással xD) hogy a hullákat tanulmányozza.. az a púp a hátamon már ottvan 😄 (az a parazita)
Valószínû mert akkor megkaptad a nagy küldetést és visszadob a checkpont elejére,Póknál se lehetett küldetés közben menteni ott,ahol megállsz és akarsz,csak majd ha free roam küldetéseket kapsz..
hy all én még csak most kezdtem el jáccani vele pár órát nyomtam, nem sokáig jutottam még, szerintem nagyon jó kis játékot hoztak össze, nekem teccik megérte várni rá jó pár hónapot! lenne kérdésem, most járok ott hogy beülhetek tankba. lessz más is amit lehet vezetgetni? helikopter avgy más? és a sztoriban valaki spoilerbe, itt lessz 2 féle befejezés, azt halottam, hogy avgy megtisztitjuk a várost vagy zombissá fertözzük
elõre is köszi a válaszokat,
TVelvet
amúgy automatikusan elõkapja ha pl, be akarna zúzni egy rakéta, mint a videóba 😄
Ha nyomod az RT-t (Sprint, nem tudom billentyûzeten melyik gomb) akkor maga elé tartja.
Flamer
amugy a shield csak a háton láccik ha nincs eksön?😮

Fehercsoki
Akkor nézz körül és majd mond h mi van.

CalebJoe
Enged játszani utána de nem néztem körül még.
Prince23
Hát ja, ha találnék