Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
irányítás milyen?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Problem #2:
Solution :
For Windows Vista Users
Change the playback default format to 44100 Hz (48000 is too high). You can do this by right clicking on the speaker icon on the system tray > Properties > Advanced then select 41000HZ (any bitrate *should* do)
For XP Users
Do the equivalent of the Vista fix, listed above, for XP.
Akkor legalább azt mondjátok meg hogy ez mi lehet !!!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Why so serious?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
élet a legjobb méreg
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha eleget összegyûjtöttél, akkor kiírja hogy kész a küldetés.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
jó kis mennimennibántani cucc!😊
van az a küldi hogy viztartályokat kell szétszedni, na és utána valami házhoz kell menni amibol jönnek ki a szörnyek, és jönnek a katonák. mit kell itt csinálni?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Why so serious?
Tetszett a vége, mindig tudják ezek az actis!radicalos srácok hogy mien helyszín kell a végsõkig. A sztori az kifejezetten jó, a játékidõ több mint 12 óra fõsztorit beleértve. Csak az ismétlõdõ küldetések vágják haza a gammát. Web of Shadowsra nagyon hasonlít, elég ha csak a karaktert nézzük meg a szimbiótázást körülötte😄 Nem lett must have, ez elõre leszögezem. Sokunk megváltást várt a gémtõl: de fõleg ezek a számszerû küldetsek nagyon hazavágják a progit; nyírj ki 5 mutánst, nyírj ki, pusztítsd el 20 helikoptert (na ott agybajt kaptam)
Na akkor most jöjjön egy értékelés pontokban (0-100):
Történet: 90
Grafika: 74
Hangok: 76
Hangulat: 80
Írányítás: 78
Játékmenet: 70
Szavatosság: 85
Összegzés: 80%
amúgy a játék jó, egy kicsit monoton talán, mert még a fõ küldikben is azt kell csinálni mint az eventekben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jobb lenne a játék amúgy ha nem csak a szigeten lehetne menni. amúgy nem voltam sose túl jó föcibõl, de new york mióta sziget?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://loal.atw.hu
ki mit gondol a játékról érdemes felraknom és kirpóbálni?
milyen tapasztalatok vannak!?mi a sztori?
sziasztok!
amugy nem yáccottam pokossal.
#1167: énse 😄
#1168: már észrevettem 😄
http://loal.atw.hu
de a hangal gondom van nekem is recseg és amikor recseg nagyon beakad a játék a DxDiag ba már próbáltam állítani de nem javul
mit tegyek?
elõre is köszi a válaszokat,