Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután Danat megmentettük és elvittük a dokihoz utánna mi lett velük? Nem tom lemaradtam-e valami videóról vagy ilyesmi. Semmit nem hallottam felõlük pedig a fõszálat már végigvittem. Egyébként az érdekes volt hogy amikor megöltem az összes tudóst akit lehetett utána meg lett egy csaj pozícíója.
köszönöm szépen 😄
Pretorian
Köszi köszi!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Eagle16
Ja és az fontos, hogy úgy menj oda, hogy ne tudják ki vagy. (tehát ne legyen piros az arc ott a bal sarokban)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Pontosan a detektor mellé kell állni, és ott jobb egérgombot nyomni. Ekkor kell megnyomni a felugró számokat, amivel hatástalanítod a cuccot.

duka10: el kell lopni egy tankot, azt a nagyobb fajtát (ami M1 Abrams akar lenni), aztán lehet menni a dokihoz. (meg vissza...)

itt mit kell csinálni? Get Transport for Ragland
Locate and Hijack a TANK? pls valaki segítsen
Seth
biztos fat32-ben van a partíció, az csak 4 gb-ig tud egy fájlt kezelni. Át kell konvertálni ntfs-be

PSN ID.: Beegabor

Ron Ragm
Van valaki másnak is olyan gondja hogy belsõ helyszínen alig lehet forgatni a kamerát, nem hajlandó érzékelni az egeret, "szaggat"?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

elitehun
Mért van az hogy amikor a .rar-t megpróbálom kicsomagolni akkor kiírja hogy: Írási hiba történt. A hiba valószínû oka hogy nincs elég hely.
Pedig hely van bõven (49Gb) a . iso fájl meg csak 7 Gb. Pls aki tud segítsen
Pretorian
Ehh...valaki plz legyen már oly báttya és segítsen: van az a küldetés, amikor a 4 detektort kell kiiktatni anélkül hogy megsemmisíteném õket, hogy a McGregor (vagy ki az isten) nevû csóka le merjen szállni, csak hogy utána jól meg tudjam enni. Na most a hint-ben azt írják, hogy ha az érzékelõ közelében vagyok, nyomjak jobb klikket, és akkor minden jó lesz, ehhez képest nekem a jobb klikkel Alex elkezd köríves rúgásokat meg térdeléseket nyomni, mire a detektor szétesik, a küldetésnek meg vége...ezt mégis hogyan? Köszi!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

aki végigvitte pls segítsen egyik küldinél elakadtam.
Írtam már korábban a megoldást. Mielõtt a közösséget kritizálod Magadat kritizáld, mert nem olvasol vissza... De tessék:
ELSÕ
MÁSODIK
Frosty01
persze itt mindenki szuper top-programozó és kapásból megmondja neked hogy mi az a hibakód, úgy gondoltad mi? ^^

practitioner of the forbidden arts of death

baszott nagy egy közösség ez mit ne mondjak
Prince23
Hát igen, bár van egy magazin, ahol 9/10-et adtak rá.
bár a g4tv az ötös skálán 4-et adott, mondjuk így már én is ennyit adnék, ha 5-ös s askála. 10-es az már más tészta

szerk.: ráadásul a szakma hájpolta agyon a játékot és senki nem szeret önmagának ellent mondani. Persze ha nagyon rossz lenne lehúznák, de az borítékolható volt, hogy ha nem rontják el nagyon a fejlesztõk, akkor ez a játék bizony jó értékeléseket fog kapni. Hasonlóan borítékolható a Call of Juarez 2 vagy például a Starcraft 2 magas pontszáma. Vagy például bármely Kojima játéké. Vagy... vagy... lehet folytatni a sort.
És még egyszer: én csak általánosítok, ráadásul a saját véleményem alapján, a játékról nem állítok semmit... 😊
Alap, hogy a szakma oda meg vissza van tõle. Nem lineáris játékmenet, sandbox rendszer, nagyfiús brutalitás, misztikus történet instant epillepsziát okozó videókban tálalva, korszerû grafika és fizika. A "szakmának" ilyenektõl lesz jó egy játék függetlenül szinte minden más szemponttól.
Nem állítom, hogy más szempontból nem szuper a játék, mert nincs jogom véleményezni másfél óra játékidõvel (nem is lesz több), de attól még a "szakmának" ez többé-kevésbé elég, hisz ingyen kapják a tesztpéldányt, nekik tök mindegy, hogy egy játékban van-e multiplayer és az újrajátszhatóság milyen. Pedig egy olyan embernek, aki kiad tizenikszezer pénzt egy játékért szerintem amellett, hogy kellemes legyen a játék ezek a legfontosabb szempontok. Lásd Mirrors edge esete, akármilyen ûberkúl a játékmenet, senki nem ad ki szívesen 12ezer pénzt egy 5 órás játékért. Az még órabérnek is nagyon sok lenne... 😊
sQr
...gamepod. Pfff.

Broafka
mert nem ér 9 pontot. 9 a 10-bõl az már majdnem tökéletes játék. Azért ez messze van tõle

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Prince23
Menj a gamepodra, ott mindenki fikázza a gémet. 90%-a csalódott a gémben.

sQr
Csak tudnám megint mirõl beszélsz.

http://www.gamerankings.com/pc/942352-prototype/index.htmlGamerankings

Broafka
én nem fikáztam a grafikát, csak megemlítettem hogy helyenként lehetne szebb is.
Az assassins creednél én csak egy fikázást hallottam anno, a nyamvadt zászló gyûjtögetést, és ebben igazuk volt, az tényleg gagyi és unalmas. Van egy baromi nagy világ és kb 2000 zászló... kinek van kedve azokat megcsinálni. Amúgy az assassin creed az nagyon jó kis játék lett, teljesen el volt találva, csak ugye a zászlók ne lettek ovlna 😊 (vagy legalábbis ne ennyi) és kicsit hosszabb is lehetett volna.

Persze, levarezolva, ingyen jó játék, el lehet vele szüttyögni néha, de pénzt nem szívesen adnék ki egyikért se, akkor már inkább játszogatok valami flashjátékkal vagy multizok. Az más kérdés, hogy nem vagyok jó mérce, mert már nagyjából felhagytam a játszással.
Mondjuk így belepillantva a HW hírbe ott oda meg vissza vannak tõle a kommentelõk, szóval a fene se tudja... 😊
Szerintem a játékkal nincs gond, a grafikát se rétem miért fikázzák.
Legalább nem olyan gépigényes.
Amiket írtok,régebben ugyan ezt mondták az Assasins Creed-re is,mégis jó játék.
Prince23
Látom sokakat nem varászolt el, köztük szaksajtókat is... egy se adott rá 9 pontot... mind 6-8 között volt. Hype...khm...veszélyes fegyver ám, sokan mondják ezt, és lám....igazuk van.

Broafka
nah, mióta utoljára néztem kb úgy 8 óra játék idõnél voltam, mostanra olyan 9; 9 és fél lehet.
Egy kis saját értékelés a játékról:
Grafika: 7
Sajnos 8-at nem kaphat semmi képpen sem, mert a fõ hõs ki van dolgozva, a fõbb karakterek is, de a járókelõk, a katonák, helyenként egy két épület + helyenként a táj nem a legszebb, egy kicsit finomíthattak volna még rajta.
Hangulat: 8
Igazán jól le tudja kötni az embert, fõleg ha csak úgy szórakozásból ugrálgat a falakon, repked az égen, és van egy kettõ küldetés aminek elég jó a hangulata.
Játékmenet: 7
Sajnos a jó ötletek, és a hangulat ellenére hamar monotonná válik. Az erõsebb fegyvereket a játék elején szinte azonnal megkapjuk és fejleszthetjük. A játékban én véltem fölfedezni egy kis assassins creed hangulatot, zászlók helyett kék és lila buborék gyûjtögetése, játék idõ hosszítására különbözõ eventek, amik egy idõ után elég unalmasak tudnak lenni.
Sajnos még nem játszottam végig, az eventeket meg akarom csinálni mindet aranyra, van egy kettõ nagyon bosszantó, szóval a történetrõl sokat még nem tudok mondani, bár már pár dolog végre kiderült, a többiek véleményét olvasva, talán a történet adja meg azt a hiányosságot amit az elõbb említettek nem teljesítenek.
szavatosság: 6
jó-jó, hangulatos, ötletes, egyszer kipróbálós, késõbb unalom ûzõs, assassins creed darkos jövõbeli változata. Nem elég...

összesen: 7
jó story, szinte észrevehetetlen lopott ötletek ellenére pofás kis darab, de sajnos a monotonitása miatt hamar megunható. Irányításról meg csak annyit, hogy megszokás kérdése, szerintem nem zavaró, néha bele lehet zavarodni hogy most mit nyom az ember.

gfreak
nem csak x360 kontrollerrel megy, a logitech dual action 2-met is teljesen faszán kezeli...

Racism is a weapon of mass destruction!

Heló!
Az lenne a gondom, hogy nincs hang a játékban.
Van erre valami megoldás?
Shep
Jé, letelt a büntetésed?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
elirás biztos..
vagy nvidiára kevésbé optimalizált...
vagy amd-nél minimumot nézted nvidia-nál meg recommened-et

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lacee86
Hali! Az aláírásomban szereplõ konfighoz hasonló gépen próbálta már vki, h hogy megy? Csak mert marha magas gépigényt írnak neki (2,6 Core 2 duo meg Geforce 7800), miközben 1 giga ram elég neki, és AMD-hez meg X2 3800-at írnak, aminek köze nincs egy 2,6-os Core2duo-hoz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

grebber
Elolvastad rendesen???

"Ezek a legnagyobb szájtok, legkisebb pontszámú értékelései. A többiek az egekig magasztalják a Prototype-t."

Next PC upgrade: 2022

Shep
Szedd le az xinput emu 3.0-t és nem lesz gondod.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát aki megváltást várt egy szimpla hent játéktól az meg is érdemli :S

Prince23
Csak azt nem értem mi ebbena kiváló???
Kiváló a 85-99 között mozog, hülyék ezek.

Balumann
De mi a fenének, ha egyszer ugyan azt tudják és olcsóbb is (jó, nincs rajta hûtõ...). Eddig jól támogatták a játékok, mostanában tényleg nem értem miért nem lehet ezt megoldani...

Seth
Nem kellett nekik az Activision segítsége, ugyanis a Hulk: Ultimate Destruction-t fejlesztették tovább,ami ugye szintén az õ alkotásuk. Egy az egyben azt írták át, minden itt van, a falon ,házakon felfutástól, a nagyugráson keresztül, a critical mass és az elfogók kiküldésén keresztül,az egyes mozgások megegyezésérõl és a küldetésrendszerrõl nem is beszélve. Mindenesetre az remek móka volt, ez is az 😊

PSN ID.: Beegabor

de már mióta ez van..1 éve már nem árt,ha van otthon egy xcontroller
Balumann
Nekem a genius gamepadomat nemigazán fogadja el a játék. Bill+egér van, nem engedi állítani 😞 Ez is csak X360-as gamepadot fogad el? Milyen szemétség ez 😞

HeadHunter86
Én nem. tudtam hogy ilyesmi lesz. Õszintén szólva ennél rosszabbra számítottam. Teljesen átlagos, könnyen felejthetõ sandbox game lett.

Saját licensz-póráz,3D motor...cöcö..mintha az Activision odaadta volna nekik a Spiderman forráskódot,hogy nesztek itt van minden,írjátok át a scripteket és a karaktereket,vegyétek el a hálóhintázást és kész<#hehe>
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy nincs hang a játékban.
Van erre valami megoldás?
grebber
Prototype: Kiváló értékelések!

(HW Insider) Világszerte sikeres a Prototype, igen kedvezõ értékeléseket kapott. A fejlesztõk saját 3D motorral - engine-licensz-póráz nélkül - a saját elképzeléseik szerint formálták a Prototype lelkét. Nem véletlenül jó szemmel választottuk hájpolásra ezt a játékot.

IGN 75, Game Informer 73, Eurogamer 70, 1UP 67. Animációk kiválóak, de helikopterrel szálldosva elõtûnik a nevetséges látótáv és abban ábrázolt bûnronda épületek. A grafika helyenként észrevehetõen elhanyagolt. Túl sok póverje van a fõhõsnek, mely 31 küldetésen keresztül unalmas. Konzol gamepadjén a kombók nehezen aktiválhatóak. Nem kapta meg a végsõ polírozást. Ezek a legnagyobb szájtok, legkisebb pontszámú értékelései. A többiek az egekig magasztalják a Prototype-t.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Eagle16
Amiket kiír, azokat kell idõben megnyomni.

Prince23
Pedig van némi igaszág benne, amit mond. Pl amikor nekifutásból neki esek egy ellennek, nem reagál a legyakás, állandóan mellé gyak a pengével elõször. Másodjára nagy nehezen ki tudja jelölni az ellent.

Promi
Mindég mindenhol van 1 ilyen ember😞
Prince23
Új videók
A gamepod közössége nagyon lehúzza a gémet... talán nem véletlenül? persze nem olyan rossz eza gém, csak megváltást vártunk tõle a hype maitt. nemde?

sQr
Ne gyere már szapulni a játékot, mert csak magadat minõsíted le. 5-6 órám van a játékban és semmi baj az irányítással bill+egár combóval.

Ha tényleg olyan, ahogy bodesz írja, akkor szerezz be egy kontrollert, azzal nem vészes. Csak kicsit túl van bonyolítva, mert olyan funkciókra vannak külön gombkombók rendelve, amikre nem feltétlenül kéne, viszont olyanok meg sokszor egy gombon vannak, amik jó lenne, ha külön lennének. Legalábbis én így éreztem. De azért nem volt vészes, kontrollerrel jól kezelhetõ a játék.
balee4
nah sikerült

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord