Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
duka10: el kell lopni egy tankot, azt a nagyobb fajtát (ami M1 Abrams akar lenni), aztán lehet menni a dokihoz. (meg vissza...)
Locate and Hijack a TANK? pls valaki segítsen
PSN ID.: Beegabor
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Pedig hely van bõven (49Gb) a . iso fájl meg csak 7 Gb. Pls aki tud segítsen
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
practitioner of the forbidden arts of death
bár a g4tv az ötös skálán 4-et adott, mondjuk így már én is ennyit adnék, ha 5-ös s askála. 10-es az már más tészta
És még egyszer: én csak általánosítok, ráadásul a saját véleményem alapján, a játékról nem állítok semmit... 😊
Nem állítom, hogy más szempontból nem szuper a játék, mert nincs jogom véleményezni másfél óra játékidõvel (nem is lesz több), de attól még a "szakmának" ez többé-kevésbé elég, hisz ingyen kapják a tesztpéldányt, nekik tök mindegy, hogy egy játékban van-e multiplayer és az újrajátszhatóság milyen. Pedig egy olyan embernek, aki kiad tizenikszezer pénzt egy játékért szerintem amellett, hogy kellemes legyen a játék ezek a legfontosabb szempontok. Lásd Mirrors edge esete, akármilyen ûberkúl a játékmenet, senki nem ad ki szívesen 12ezer pénzt egy 5 órás játékért. Az még órabérnek is nagyon sok lenne... 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://www.gamerankings.com/pc/942352-prototype/index.htmlGamerankings
Az assassins creednél én csak egy fikázást hallottam anno, a nyamvadt zászló gyûjtögetést, és ebben igazuk volt, az tényleg gagyi és unalmas. Van egy baromi nagy világ és kb 2000 zászló... kinek van kedve azokat megcsinálni. Amúgy az assassin creed az nagyon jó kis játék lett, teljesen el volt találva, csak ugye a zászlók ne lettek ovlna 😊 (vagy legalábbis ne ennyi) és kicsit hosszabb is lehetett volna.
Mondjuk így belepillantva a HW hírbe ott oda meg vissza vannak tõle a kommentelõk, szóval a fene se tudja... 😊
Legalább nem olyan gépigényes.
Amiket írtok,régebben ugyan ezt mondták az Assasins Creed-re is,mégis jó játék.
Egy kis saját értékelés a játékról:
Grafika: 7
Sajnos 8-at nem kaphat semmi képpen sem, mert a fõ hõs ki van dolgozva, a fõbb karakterek is, de a járókelõk, a katonák, helyenként egy két épület + helyenként a táj nem a legszebb, egy kicsit finomíthattak volna még rajta.
Hangulat: 8
Igazán jól le tudja kötni az embert, fõleg ha csak úgy szórakozásból ugrálgat a falakon, repked az égen, és van egy kettõ küldetés aminek elég jó a hangulata.
Játékmenet: 7
Sajnos a jó ötletek, és a hangulat ellenére hamar monotonná válik. Az erõsebb fegyvereket a játék elején szinte azonnal megkapjuk és fejleszthetjük. A játékban én véltem fölfedezni egy kis assassins creed hangulatot, zászlók helyett kék és lila buborék gyûjtögetése, játék idõ hosszítására különbözõ eventek, amik egy idõ után elég unalmasak tudnak lenni.
Sajnos még nem játszottam végig, az eventeket meg akarom csinálni mindet aranyra, van egy kettõ nagyon bosszantó, szóval a történetrõl sokat még nem tudok mondani, bár már pár dolog végre kiderült, a többiek véleményét olvasva, talán a történet adja meg azt a hiányosságot amit az elõbb említettek nem teljesítenek.
szavatosság: 6
jó-jó, hangulatos, ötletes, egyszer kipróbálós, késõbb unalom ûzõs, assassins creed darkos jövõbeli változata. Nem elég...
összesen: 7
jó story, szinte észrevehetetlen lopott ötletek ellenére pofás kis darab, de sajnos a monotonitása miatt hamar megunható. Irányításról meg csak annyit, hogy megszokás kérdése, szerintem nem zavaró, néha bele lehet zavarodni hogy most mit nyom az ember.
Racism is a weapon of mass destruction!
Az lenne a gondom, hogy nincs hang a játékban.
Van erre valami megoldás?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vagy nvidiára kevésbé optimalizált...
vagy amd-nél minimumot nézted nvidia-nál meg recommened-et
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Ezek a legnagyobb szájtok, legkisebb pontszámú értékelései. A többiek az egekig magasztalják a Prototype-t."
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
Az lenne a gondom, hogy nincs hang a játékban.
Van erre valami megoldás?
(HW Insider) Világszerte sikeres a Prototype, igen kedvezõ értékeléseket kapott. A fejlesztõk saját 3D motorral - engine-licensz-póráz nélkül - a saját elképzeléseik szerint formálták a Prototype lelkét. Nem véletlenül jó szemmel választottuk hájpolásra ezt a játékot.
IGN 75, Game Informer 73, Eurogamer 70, 1UP 67. Animációk kiválóak, de helikopterrel szálldosva elõtûnik a nevetséges látótáv és abban ábrázolt bûnronda épületek. A grafika helyenként észrevehetõen elhanyagolt. Túl sok póverje van a fõhõsnek, mely 31 küldetésen keresztül unalmas. Konzol gamepadjén a kombók nehezen aktiválhatóak. Nem kapta meg a végsõ polírozást. Ezek a legnagyobb szájtok, legkisebb pontszámú értékelései. A többiek az egekig magasztalják a Prototype-t.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
A gamepod közössége nagyon lehúzza a gémet... talán nem véletlenül? persze nem olyan rossz eza gém, csak megváltást vártunk tõle a hype maitt. nemde?