Prototype

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
egyébként ami a játékban egy kicsit nem tetszik (mondjuk úgy elég nehéz lenne, folyton támadnának) de mondjuk egy ember sprintel fel a falon közel 200 mérföld per órával, a gyalogság még csak nem is gyanakszik hogy esetleg... fertõzött? 2 km távolságot elrepülök, ez olyan hétköznapi, nem? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
nah, végig lett víve, 2 eventen kívül mind arany. az lenne a kérdésem, hogy arra a két eventre tud e valaki valami tippet adni?

1. event: egy magas épület tetején vagyok egy rakétavetõvel és helikoptereket kell lelõni, közel 270 pont értékben, sajnos a legjobb eredményem nagy küszködések árán is 240. erre tud valaki valami tippet?

2. event: most én vagyok a helikopterrel a város déli részén kell a nagy hadi bázis közelében szörnyeket lõni, itt is sok pont kell, kevés az idõ, és a szörnyek alig adnak pontot, a tetejében pedig még a gyalogság is engem lõ. Erre valami tipp?

Maak
az anyagi kar jelentos<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

igen 😄 minden ok.

offkorzreg
oké,de remélem az én válaszom kielégítõvolt mostmár

ok vágom,hogy mit mondasz,de ha te ugyan ezt kérdezed amit én és annyi választ kapsz ,hogy nyomd az E-t te neked sem mûködne meglennél a válaszal elégedve mert kétlem.

Megkérdeztem,itt nem válaszolt senki normálisan.Ennyi.

máshol kérdeztem ,ott egybõl ezt mondták.

offkorzreg
de,a játék mindent a pofánkba rág,

igen,ok de 1 rohadt szóval nem mondta senki,hogy a történet folyamán lehet szert tenni ezekre a képességekre is.

Hegi90
a kombóknál mit jelent a double tap? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

offkorzreg
hosszan kell nyomni az E-t mi nem érthetõ,ha nagyon közel vagy még kiis írja

Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy a tanokat helikoptereket hogyan lehet elfogalani?Azt tudom,hogy az E-t kéne lenyomni,de nem csinál semmit!
Valami külön módszer van rá?

tényleg nem vágo nálam miért nem támadja be a tankokat.

elitehun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy hogy szétütöd mielõtt kikel belõle
Maak
jartam nyujorkban:

atvagtam a central parkon is:

tortent baleset is:

viszont kicsit megakadtam,
ott jarok, hogy a viztartalyokbol kellene mintat szereznem, de ha kozelmegyek "kikel" belole egy-egy hunter...ezt hotyko megoldani?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Broafka
menj közelebb az izékhez, akkor tudod majd kijelölni õket

offkorzreg
idézném önmagam:"tartsd lenyomva a tab,közben rángasd a faszba az egért,engem is felkúrt ott,és úgy sikerült,flickezni kell az egért"

Tatyla
itt mi a kígyót kell csinálni becélzás után?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

offkorzreg
mikor becélzod és repülsz felé rárúgással akkor ha közeléltél nyomod az E-t

elitehun
Hogy lehet a levegõben lenyúlni a helit?
Broafka
nah jó, ez a vége ez tényleg elég genyó!

Az a baj, hogy iszonyat gyors, és a végén már nincs katona amit megehetnék

sötétebb képeket ha lehetne!
😄DDDD

fotográfik kolomp edisön :D

offkorzreg
tartsd lenyomva a tab,közben rángasd a faszba az egért,engem is felkúrt ott,és úgy sikerült,flickezni kell az egért

hy. valaki megtudja mondani hogy amikor már megettem a helikopteres csávót,már el is indultam a helivel... és akkor odamentünk 3 ilyen érzékelõhöz. és mondja a gép hogy nyomjam meg a tabot megnyomom és célba is vette azt a szart utána meg hogy vigyem egy másik célra és ezt csinálja végig nem akarok ezen elakadni. szétlõni meg nem tom fogalmam sincs mit csináljak
Prince23
elitehun
Sztem is egyre jobb 😄
Broafka
oké, kezd nálam is feljebb csúszni a játék 😊
grafika szép amúgy, csak az oylan kis apróságok, hogy egy két épület, meg valaki látta közelrõl azokat a madarakat? 😄
de van egy hangulata a játéknak azt meg kell hagyni

zorrobomber
Hihetetlen hangulatos ez a játék, magába szippanott, pedig alapjában véve nem rajongok a stílusért.

Prince23
Fehercsoki
Elõször meg kell enni egy katonát ami tud helikoptert vezetni.

A 1.77 gigás rip verzió nem fake én is azzal játszok
A helikoptebe hogy kell beülni.Mert a tanknál az e betüvel beszáll.De a helikopternél hiába nyomom az e-t nem csinál semmit.
FZoleee
Windows® XP (with Service Pack 3) and DirectX® 9.0c or (Windows Vista® with Service Pack 2)
Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*
Processor: Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ or betterRAM: 1 GB of RAM for Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems
Hard Drive Space: 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file.)
Sound Card: DirectX 9.0 –compliant sound card
DVD-ROM: DVD-ROM

100% Windows(R) XP/Vista - compatible mouse, keyboard and drivers
100% Windows(R) XP/Vista - compatible 4X DVD-ROM drive or better (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers

Supported Chipsets for Windows(R) XP and Vista

* All NVIDIA® GeForce™ 7800 256 MB and better chipsets
* All ATI® Radeon™ X1800 256 MB and better chipsets
MR ME
a feltöltõknek mindig minden megy 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Milyen a gépigénye? hol lehet megnézni?

+ van többféle befejezés is?
FZoleee
Most szedem, majd kiderül, de még nem írták a hozzászólásokban, hogy fake lenne és állítólag a feltöltõnek megy... Aztán lehet õ is kamuzik 😄
MR ME
az nagyon full rip lehet ha 7gigáról lekapták 1.77re, szvsz fake 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

FZoleee
Warez, nem olyan spoiler következik 😄
Prototype-TPTB, Full Rip verzió: 1,77 G😎
Tatyla
semmit,menekülj el...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Helló !
Megakadtam a játékba, néztem videókat hogy hogy kéne továbbmenni de nekem azokból nem derült ki körülbelül ott vagyok ahol Pretorian de én már kiiktattam detektorokat. Utána kidob az utcára és mindenki engem támad, az istenért nem jövök rá hogy mi kéne csinálnom 😊. Választ elõre is köszönöm.

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

Pretorian
Hát az elején nem egészen...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hello! Valaki mondja már meg, hogyan tudom átállítani az írányítás kontroller-re !! az összes másik játéknál tudom használni (mind2 kontroller-t) ennál meg egyiket se.
Fehercsoki
Ja de kb 2 ütés 1 hunter.

elitehun
Ja. Azért Hunterek hogy vadásszanak...ránk
Pretorian
A Hunterek az elején rohadt idegesítõek, nem lehet õket lerázni. Amikor elkezdenek üldözni, nincs egy nyugodt pillanatod hogy békességben elfogyassz egy sikoltozó civilt a tetõn. Viszont dobálnak tárgyakat, ez pozitív.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hát mondjuk a boss-ok azért boss-ok, hogy kiemelkedjenek 😊 Késõbb a játék is hozzánehezedik majd, ahogy szaporodnak a... mindenfélék. És egyre nagyobbak.
(aki erre rá meri varrni, hogy történeti spoiler, annak megcsiklandozom az orrát!)
R0zs0máK
Nekem csak az nem tetszik benne, hogy Normal fokozaton simán haladok benne, de van néha BOSS fight ahol szopok mint a kismalac, annyira nehezek...vagy legyen az egész játék nehéz, vagy könnyebbek a bossok, mert nincs értelme hogy csak 9-10 nekifutásra lehet megcsinálni...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Viszont tökéletesen alkalmas egy jó kis agyatlan hentelésre. Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy miért várt bárki ennél többet. Mármint volt vagy 600 gameplay videó.

Why so serious?

balee4
Én is úgy vagyok, hogy ilyen játék sosem lehet a best of kategória tagja... egy kiváló történettel rendelkezõ RPG, kalandjáték vagy vmi különleges újszerû játék esetleg.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tatyla
8.nap 48%-nál járok de már kezdem unni...

El kell kötni egy tankot ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;