Prototype
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehéz szülés volt,de leírom!
16 vagy 4 magnál magassabb proci esetén HT,valós,Intel,AMD esetén,hogy kell elindítani a Prototype játékot!
Virágbolti!Eredeti is,de ott csak a steam Affinitást kell véghez vinni!1,3,5,7 game indít!
Steam megnyit!
Nem listázott játék hozzá adása ez megfelelő telepített játék mappája,és annak exe indító fájlja.
Hozzá adás a könyvtárhoz !
Majd CTRL ALT DEL
Jobb egérgomb a Steamre!
Részletek megjelenítése!
Steam.exe futó alkalmazás jobb egérgomb Affinitás beállítása!
Magok megadása pipa 1,3,5,7 magok mellett!
Oké!
Majd steam vissza lép hozzá adott Prototype elindít,és tádám működik! :)
Jó játékot!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ne allittgass gombokat btw.. R-betuvel valaszd ki a blade-t majd 1-es.. azzal elteszi. 1-essel mindig az "aktualis fegyvert" hasznalod.
szovla elkezdeded a missiont es mint montam ha jol emlekszem 2 csapassal szetvaghato a cucc. ha nagyon nem megy mert lassu vagy vagy ilyesmi akkor keresel egy olyat ahol van magasabb pont, eloveszed blade (1-es bill) nyomod a TAB-ot amivel becelozza aztan raugrasz es nyomod az bal vagy jobb egeret.. ezzel egybol ugy szall ra hogy csap ra egyet. aztan ugye melleugrasz megint es racsapsz megint. aztan orulsz es folytatod a tobbivel :D
amugy easyn nyomod? mert .. ha ez mar gaz akkor milesz a hive material gyujtesnel.. tankokat is zuzni kell nehogy szetlojek a gecibe :D de ebbe aj atekba pont ez a rage feeling a jo :D
http://loal.atw.hu
De vmi airdush fejlesztését kérte a misszió kezdetéhez.Az is kell biztos, de nem tiszta, hogy kell használni...
Qwerty4
mer az a lenyegg hogy szetcsapd mielott kijon belole a hunter. szoval allj a magasba, veddelo blade es csapj le egybol ra. aztan megegyet ravagsz es kesz is. ha csak odasetalsz akkor kipukkad mielott 2.jra megtudnad utni :\
Genetic materialt kell gyûjteni a víztárolókból, de a szörnyek mindig lerombolják. Hogy csináljam, hogy jó legyen?
<#falbav>#falbav>
Qwerty4
Windows7em van és a 1280*800as felbontásnál nem tudom feljebb venni a felbontást pedig más játékkal hd felbontásban játszom.
Kérem segitsen valaki. A problémám a következõ. Feltelepitettem a játékot, crack-eltem annak,módja szerint,de valami oknál fogva,amikor elinditom akkor betölt a játék,de egyszer csak szépen kilép. Mi lehet vajon a gond? Kérem segitsen valaki.
Köszönöm
utólag is BUÉK
kopp2 ott célozgasd be az embereket és a helikoptert, próbálgasd és menni fog,
tudnátok ebben segíteni? -
amd athlon ii dual core p340 2.2 GHz processzor , 3GB / 1066 Mhz memória, 320 GB HDD, ATI Mobility Radeon HD5470 512 MB DDR3 videó kártya , DVD-Supermulti, WIFI, webcamera , Windows7 Home premium 64 bit operációs rendszer - ez az a notebook amit kinéztem, am a neve: PACKARD BELL TK81-SB-213HG Notebook vinné-e ezt a játékot?
a gépigényt megtraláljátok, sztem :D
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
nem tudom, hogy nézi-e valaki a fórumot, de nekem az lenne a problémám, hogy belépek, és egy kis idõ múlva kidob a játékból, pedig felraktam a 2010-es júniusi directx-et.
és ha elmentem a játékot, és ha betöltöm, legelejétõl tölti be, nem onnan, ahol lementettem.
Mit kéne csinálnom?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarítás mikorra várható????
mind csak vírus vagy nem használ:((
every damn day
valaki tudna nekem segiteni hogy amikor elérek a nagy ház hoz mit kell csinálni mikor jönek ki azok a nagy monster dögök ott mit kell csinálni pls valaki na csáá all naon meg köszönöm
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
AMD sempron 2 ghz
1.5 gb ram
és ati radeon x1650 512 es kártya
már párszor felraktam a game-t nekem nagyon tetszett sztem király de sajna akadozik low-on isaz lenne a kérdésem a hozzáértöktöl hogy ha vennék egy Ati HD 4650 1gigás kártyát azzal nem akadozna?? köszi elöre is.....
Mikorra várható a magyarítás?
és persze hogy nincs. már ellett nyomva a gém még tavaj :o
szotirt amúgymeg neten is ellehet olvasni.
Bár nekem magyarul volt meg :D
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál