19
  • Trion
    Helló lenne egy kis gondom elkezdem felrakni a Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd és kiírtam de a bootolásnál egy hibát hoz ki "system config file'/com.apple.boot.plist'not found"

Aki tud segiteni az írjon .
  • mrpé
    Einsteinek mindenhol :)

Aki ketelkedik az alma tudasaban, eloszor kerjen egyetkolcsibe! Es utanna irja, hogy milyen ?szar? meg draga. Majd rajon, hogy miert kerul tobbe mint a tobbi csodagep.

Think ...

• Lavigne
    nem akarok szőrszál hasogató lenni, de az mekkóeszten, és egyetértek, hogy mindenki arra vegyen gépet, amire neki kell, én egy kis stúdióban gondolkozom, és a hackelt os x már kevés arra amire kéne, úgy hogy mindenképpen beszerzek egy macbook prot. azért mert egyszerűen csak működik

ja és think different :)
  • homeless
    nem jöttt be a tipped mert nekem a notin csak ubuntu van, és én melóba is csak linuxot használok(redhat+debian+solaris(ami nem linux)), mert rá vagyok kényszeriteve, és élvezem(hagyuk hogy mivel foglalkozok de egy solris-t vay redhatet 1000szer kenyelmesebbb kezben tartani mint egy win2k003k-t vaqgy mekosikszet). De bocs mert kisse be vagyik most nyomva. a lenyerg hogy nem ugy kell notit 5vafalszatni hogy mennyibe ktzul hanemn a fóóó szepont hogy ki mire akrja hdálni.
  • G_ArchAngel #15
    helyesebben mondva a Mac mindenre/mindenben jobb, még a Vista is jobban fut rajta, mint egy píszín...
  • Su0my
    MacBook netezésre kiváló.. mert azért mellette zenehallgatás, egy-két film, etc.. irodai szoftvercsomagja is kegyetlen jó az Apple-nek, stb, stb.. szerintem 100 pénzért hülyeség gépet venni még csak netezésre is, mert az nem azt jelenti, hogy a legegyszerűbb kell, akármit is mondtok. min. 200 körüli árért már inkább megéri.

ja és kieg: MacBook-féle subnotikat keresgéljél, nézd meg az áraikat.. na persze nem a legegyszerűbb kidolgozásúét, inkább a vége felé ;)
  • Su0my
    az a 400 pénz jó lesz 800 nak is ;)
  • Lavigne
    igen és az iMac és a mac mini az nem is létezik, az apple csak ipodot, iphonet és macbookokat gyárt. jolvan, nyomjaaaaad

ha neked a vista és a linux a hiper jó rendszer, mi nem fogunk beleszólni, élvezd velük az életet. igen nagyon jó ha a géped felbassza az agyad. érdekes hogy mindenki a linuxal jön, mint valami korszakalkotó áttörés, de mégis azért mindeni a windowst warezolja. van egy tippem, te se liuxot használni, ha mégis bocsánat. amúgy macre is lehet pakolni hiper szuper linuxot. hip hip hurrá
  • cue
    Laptopot játékra...
    Normális ember nem a trendisége miatt vesz apple terméket. Egyszerűen csak végig kell gondolni, hogy miért, mennyit fizetsz - és az megéri-e neked. Nekem igen. Neked nem. Pont.
  • homeless
    Na igen azt kifelejtettem, hogy aki munkára használja azt megértem. Ott van pl a final cut is, ami elég profi vágóprogram. De én az apple másik célközönségéről beszéltem. Pl.: van egy ismerősöm aki az ipod miatt applebuzi lett, vett egy macbookot és utána sírt, hogy nem tud rajta játszani. Balfasz. Egy másik haverom pedig most akar venni, csak netezésre:)

Vannak feladatok amiben nagyon jók az apple termékek, de csak azért hogy trendy legyél felesleges pénzkidobás.
  • oroy_
    aki dolgozni is akar a gépen annak jó választás a mac, stabil, nincs vírus, gyors, jól optimizált programok, stb, stb, stb . ha markas hasonló gepekel hasonlítod ősze nem drága.
  • G_ArchAngel #8
    azt se felejtsd el, hogy az iWork vagy iLife programcsomag 55-55 GBP, amely Microsoftos megfelelőiért kemény százezreket fizetsz...

...és a Mac-en azért igencsak működnek a dolgok, nyugodtan megnyithatok 10 db 100 MByte-os képet a PS-ben, miközben fut egy CAD program, nincsenek gyanús "események" - bocs, de aki dolgozik a gépével, annak megéri a nyugalom és precíz munkafület...

(HP notebookom van, de amint lehet váltok...)
  • homeless
    Ja csak veszel egy macbook-ot 700.000-ért, ami egy 400.000-es notebooknak felel meg amihez adnak vista-t is. Vagy van még 350.000-es macbook amitől van sokkal jobb notebook 250.000-ért. Arról meg nem is beszélve, hogy vehetek még op.rendszer nélküli notit amire rakhatok linux-ot. Az osx-el igazából nincs semmi baj, de az összes apple termék egy sznob faszság, ahol kis tulzással csak a dizájn miatt fizetsz kétszer annyit.

És előre válaszolok azokra, hogy "csak az irigység beszél belőled" vagy "látszik, hogy még soha nem használtál apple terméket", stb...
    Leszarom, hogy ki mire költi a pénzét, és használtam már apple termékeket, de nem ér annyival többet, hogy majdnem 2szer annyit fizessek érte.
  • Dodo55
    Igen, az OEM, amit dobhatsz ki, ha új alaplapot veszel.

Amúgy az a lol, hogy Amerikában az Ultimate dobozos annyiba kerül, mint itt a Home Basic dobozos, pedig ott 4x ennyit keresnek az emberek. És akkor még van pofájuk rinyálni a magas illegális softwarehasználatért.
  • ROTFLMAO
    Vista 15-34+afa.
    El vagy tevedve :-D
  • Lavigne
    igen, árban is. 33 000 forintért megkapod a leot. ha pedig úgy vetted a géped, hogy tigert adtak de már kinn volt a leopárd, akkor a számla ellenében megkapod 3000 forintért. a vista még OEM-ben is egy tizessel drágább
  • homeless
    Árban?
  • DRONE
    Hajrá OS X!
  • Su0my
    meg azt se felejtsük el, hogy árban, minőségben micsoda eltérések vannak - persze a Mac OS javára ;)