A Leopardé a Mac OS eddigi legjobb rajtja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló lenne egy kis gondom elkezdem felrakni a Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd és kiírtam de a bootolásnál egy hibát hoz ki "system config file'/com.apple.boot.plist'not found"
Aki tud segiteni az írjon .
Aki tud segiteni az írjon .
Einsteinek mindenhol :)
Aki ketelkedik az alma tudasaban, eloszor kerjen egyetkolcsibe! Es utanna irja, hogy milyen ?szar? meg draga. Majd rajon, hogy miert kerul tobbe mint a tobbi csodagep.
Think ...
Aki ketelkedik az alma tudasaban, eloszor kerjen egyetkolcsibe! Es utanna irja, hogy milyen ?szar? meg draga. Majd rajon, hogy miert kerul tobbe mint a tobbi csodagep.
Think ...
nem akarok szõrszál hasogató lenni, de az mekkóeszten, és egyetértek, hogy mindenki arra vegyen gépet, amire neki kell, én egy kis stúdióban gondolkozom, és a hackelt os x már kevés arra amire kéne, úgy hogy mindenképpen beszerzek egy macbook prot. azért mert egyszerûen csak mûködik
ja és think different :)
ja és think different :)
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
nem jöttt be a tipped mert nekem a notin csak ubuntu van, és én melóba is csak linuxot használok(redhat+debian+solaris(ami nem linux)), mert rá vagyok kényszeriteve, és élvezem(hagyuk hogy mivel foglalkozok de egy solris-t vay redhatet 1000szer kenyelmesebbb kezben tartani mint egy win2k003k-t vaqgy mekosikszet). De bocs mert kisse be vagyik most nyomva. a lenyerg hogy nem ugy kell notit 5vafalszatni hogy mennyibe ktzul hanemn a fóóó szepont hogy ki mire akrja hdálni.
helyesebben mondva a Mac mindenre/mindenben jobb, még a Vista is jobban fut rajta, mint egy píszín...
http://gaborszantai.co.uk/
MacBook netezésre kiváló.. mert azért mellette zenehallgatás, egy-két film, etc.. irodai szoftvercsomagja is kegyetlen jó az Apple-nek, stb, stb.. szerintem 100 pénzért hülyeség gépet venni még csak netezésre is, mert az nem azt jelenti, hogy a legegyszerûbb kell, akármit is mondtok. min. 200 körüli árért már inkább megéri.
ja és kieg: MacBook-féle subnotikat keresgéljél, nézd meg az áraikat.. na persze nem a legegyszerûbb kidolgozásúét, inkább a vége felé ;)
ja és kieg: MacBook-féle subnotikat keresgéljél, nézd meg az áraikat.. na persze nem a legegyszerûbb kidolgozásúét, inkább a vége felé ;)
Blackmail the Universe
az a 400 pénz jó lesz 800 nak is ;)
Blackmail the Universe
igen és az iMac és a mac mini az nem is létezik, az apple csak ipodot, iphonet és macbookokat gyárt. jolvan, nyomjaaaaad
ha neked a vista és a linux a hiper jó rendszer, mi nem fogunk beleszólni, élvezd velük az életet. igen nagyon jó ha a géped felbassza az agyad. érdekes hogy mindenki a linuxal jön, mint valami korszakalkotó áttörés, de mégis azért mindeni a windowst warezolja. van egy tippem, te se liuxot használni, ha mégis bocsánat. amúgy macre is lehet pakolni hiper szuper linuxot. hip hip hurrá
ha neked a vista és a linux a hiper jó rendszer, mi nem fogunk beleszólni, élvezd velük az életet. igen nagyon jó ha a géped felbassza az agyad. érdekes hogy mindenki a linuxal jön, mint valami korszakalkotó áttörés, de mégis azért mindeni a windowst warezolja. van egy tippem, te se liuxot használni, ha mégis bocsánat. amúgy macre is lehet pakolni hiper szuper linuxot. hip hip hurrá
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Laptopot játékra...
Normális ember nem a trendisége miatt vesz apple terméket. Egyszerûen csak végig kell gondolni, hogy miért, mennyit fizetsz - és az megéri-e neked. Nekem igen. Neked nem. Pont.
Normális ember nem a trendisége miatt vesz apple terméket. Egyszerûen csak végig kell gondolni, hogy miért, mennyit fizetsz - és az megéri-e neked. Nekem igen. Neked nem. Pont.
Na igen azt kifelejtettem, hogy aki munkára használja azt megértem. Ott van pl a final cut is, ami elég profi vágóprogram. De én az apple másik célközönségérõl beszéltem. Pl.: van egy ismerõsöm aki az ipod miatt applebuzi lett, vett egy macbookot és utána sírt, hogy nem tud rajta játszani. Balfasz. Egy másik haverom pedig most akar venni, csak netezésre:)
Vannak feladatok amiben nagyon jók az apple termékek, de csak azért hogy trendy legyél felesleges pénzkidobás.
Vannak feladatok amiben nagyon jók az apple termékek, de csak azért hogy trendy legyél felesleges pénzkidobás.
aki dolgozni is akar a gépen annak jó választás a mac, stabil, nincs vírus, gyors, jól optimizált programok, stb, stb, stb . ha markas hasonló gepekel hasonlítod õsze nem drága.
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
azt se felejtsd el, hogy az iWork vagy iLife programcsomag 55-55 GBP, amely Microsoftos megfelelõiért kemény százezreket fizetsz...
...és a Mac-en azért igencsak mûködnek a dolgok, nyugodtan megnyithatok 10 db 100 MByte-os képet a PS-ben, miközben fut egy CAD program, nincsenek gyanús "események" - bocs, de aki dolgozik a gépével, annak megéri a nyugalom és precíz munkafület...
(HP notebookom van, de amint lehet váltok...)
...és a Mac-en azért igencsak mûködnek a dolgok, nyugodtan megnyithatok 10 db 100 MByte-os képet a PS-ben, miközben fut egy CAD program, nincsenek gyanús "események" - bocs, de aki dolgozik a gépével, annak megéri a nyugalom és precíz munkafület...
(HP notebookom van, de amint lehet váltok...)
http://gaborszantai.co.uk/
Ja csak veszel egy macbook-ot 700.000-ért, ami egy 400.000-es notebooknak felel meg amihez adnak vista-t is. Vagy van még 350.000-es macbook amitõl van sokkal jobb notebook 250.000-ért. Arról meg nem is beszélve, hogy vehetek még op.rendszer nélküli notit amire rakhatok linux-ot. Az osx-el igazából nincs semmi baj, de az összes apple termék egy sznob faszság, ahol kis tulzással csak a dizájn miatt fizetsz kétszer annyit.
És elõre válaszolok azokra, hogy "csak az irigység beszél belõled" vagy "látszik, hogy még soha nem használtál apple terméket", stb...
Leszarom, hogy ki mire költi a pénzét, és használtam már apple termékeket, de nem ér annyival többet, hogy majdnem 2szer annyit fizessek érte.
És elõre válaszolok azokra, hogy "csak az irigység beszél belõled" vagy "látszik, hogy még soha nem használtál apple terméket", stb...
Leszarom, hogy ki mire költi a pénzét, és használtam már apple termékeket, de nem ér annyival többet, hogy majdnem 2szer annyit fizessek érte.
Igen, az OEM, amit dobhatsz ki, ha új alaplapot veszel.
Amúgy az a lol, hogy Amerikában az Ultimate dobozos annyiba kerül, mint itt a Home Basic dobozos, pedig ott 4x ennyit keresnek az emberek. És akkor még van pofájuk rinyálni a magas illegális softwarehasználatért.
Amúgy az a lol, hogy Amerikában az Ultimate dobozos annyiba kerül, mint itt a Home Basic dobozos, pedig ott 4x ennyit keresnek az emberek. És akkor még van pofájuk rinyálni a magas illegális softwarehasználatért.
Vista 15-34+afa.
El vagy tevedve :-D
El vagy tevedve :-D
igen, árban is. 33 000 forintért megkapod a leot. ha pedig úgy vetted a géped, hogy tigert adtak de már kinn volt a leopárd, akkor a számla ellenében megkapod 3000 forintért. a vista még OEM-ben is egy tizessel drágább
Árban?
meg azt se felejtsük el, hogy árban, minõségben micsoda eltérések vannak - persze a Mac OS javára ;)
Blackmail the Universe