Kívánság-megvalósító közösségi portál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
sziasztok
kéne egy kis segitség.
ha valaki tud akkor az segítsen nekem.
nem tudom hol és hogyan tudom leírni és hogy hova kel elkûldenem kívánságomat.
legyszike segítsetek mert én is szeretném leírni a kívánságomat.
elõre is köszönöm a segítségeket.
Törölt felhasználó
sziasztok
Tetszik ez a honlap, végre egy kis segítõkészség 😊
Ha leírod a kívánságodat, akkor már tettél is érte. Kaptál +1 lehetõséget. Ennyi.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Elvégzem a sulit és elmegyek ingyen dolgozni a 3DRealms-hoz h minél elõbb kész legyen a DNF.

Nem kívánni gyengeség, ez hatalmas tévedés! Siránkozni gyengeség, hogy más teljesítse a kívánságunkat! A való élet nem Black&White!!! Aki képtelen küzdeni a vágyaiért, ugyan, mire föl érné el azokat?

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Inkább az egész parlamenttõl, mert egyik kutya, másik eb.<#levele>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Kár, h nem lehet most 1 kicsit politizálni....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert nem csak az államadósságtól, hanem a kormánytól is szeretnénk megszabadulni 😄 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Tamogatom. 😄
brueni: Lofarkat nem lenne jobb. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

attól neked nem lenne jobb...
ahhoz fejenként csak 1,3 M Ft kéne...
Mondjuk egy ilyen kérés, 10-11 millió ember támogatásával,hogy Magyarország államadósságát engedjék el... !?
😊

BiG G
Naja, másik fele hogy még jobb is lenne. Ezt így látatlanban megmondom.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Sir Quno Jedi
A 4-es metrót a németek fel tudnák húzni pár hónap alatt, ha akarnák! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az én kívánságaimat max. a jóIsten tudná teljesíteni, a többit meg megoldom magam.

Gyengeség kívánni, tenni kell érte. Mások sirámai meg nem izgatnak. Segítek magamtól, ahol és amikor úgy vélem, hogy szükséges.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

smv
Node akkor mi van ha a legnépszerûbb kívánság a világbéke, a 4es metró idén, vagy az ingyenenergia?

Starcraft + Diablo III - esemve

smv
Szeretnék egy pónilovat <#idiota>

Starcraft + Diablo III - esemve