A Viasat ismét sikersorozatokat vásárolt be
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezesetben elviselem a reklamokat, mivel legalabb jok a filmek-sorozatok es hat valamibol meg kell venniuk, ahhoz meg kell a zse... Ezzel szemben a masik ket "orszagos" kereskedelmi csatornat nezve idegbajt kapok a reklamoktol... arrol nem is beszelve, hogy -ez viszont minden csatornara igaz- FELTEKERIK A HANGEROT A REKLAMOK SUGARZASAKOR!!! Hat vazze', suketek a magyar emberek vagy mi a pokolnak kell hallaskarosodast okozni a nepnek?
A hivatal jó lesz...az angol verzió baromi nagy...az amcsi verzióból még csak az elsõ évadod néztem meg, de az sem rossz..
egen ... de ami gáz: sárgakarikás, 4:3-as, 2-reklámos-40-perces-epizodos 😞 szal, nem az igazi ezsem 😞
(csak a CSI-ket szoktam via-n nézni, de nagyon irritálnak a fentiek)
(csak a CSI-ket szoktam via-n nézni, de nagyon irritálnak a fentiek)
Forza.
Star Trek sorozatok, Farscape, Babylon 5
Folytassam vagy azert meg szoktatok nezni a musorujsagot?
...es mellesleg jopar szinvonalasabb filmet is sugaroz a ViaSat3!
A gagyi tengereben a leginkabb nezheto csatorna az M1 mellett. Hozzajuk kepest a TV2 es az RTL Klub hatasvadaszok gyenge gyulekezete!
Folytassam vagy azert meg szoktatok nezni a musorujsagot?
...es mellesleg jopar szinvonalasabb filmet is sugaroz a ViaSat3!
A gagyi tengereben a leginkabb nezheto csatorna az M1 mellett. Hozzajuk kepest a TV2 es az RTL Klub hatasvadaszok gyenge gyulekezete!
...Murder one
CSI, Without a trace, Diagnosis Murder...
Azon én is csak pislogtam. Mondom mi az hogy Csak egy reklám ?? Érdekes...
A legnagyabb az volt amikor néztem vmelyik este a tv2t, már nem is tom mit(biztos olyan jó volt) jön a reklám és kiírják hogy csak egy reklám lesz, na ez kész!
nem hogy kiírnák hogy maradj már légyszi csak egy reklámot le kell adni
nem hogy kiírnák hogy maradj már légyszi csak egy reklámot le kell adni
A ViaSat 3-on jó sorozatok vanna álltalában... pl a Helyszinelõk is.. Nekem az az egy bajom van a csatornával hogy idatlan mennyiségû reklámot adnak le a film alatt. Lassan már az lessz hogy néha a reklám közé betesznek pár perc filmet is...😄
Vagyis: Mikor???😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Sikersorozat(ok) a ViaSat 3-on? Hol???
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia