A Viasat ismét sikersorozatokat vásárolt be

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezesetben elviselem a reklamokat, mivel legalabb jok a filmek-sorozatok es hat valamibol meg kell venniuk, ahhoz meg kell a zse... Ezzel szemben a masik ket "orszagos" kereskedelmi csatornat nezve idegbajt kapok a reklamoktol... arrol nem is beszelve, hogy -ez viszont minden csatornara igaz- FELTEKERIK A HANGEROT A REKLAMOK SUGARZASAKOR!!! Hat vazze', suketek a magyar emberek vagy mi a pokolnak kell hallaskarosodast okozni a nepnek?

A hivatal jó lesz...az angol verzió baromi nagy...az amcsi verzióból még csak az elsõ évadod néztem meg, de az sem rossz..
arty
egen ... de ami gáz: sárgakarikás, 4:3-as, 2-reklámos-40-perces-epizodos 😞 szal, nem az igazi ezsem 😞

(csak a CSI-ket szoktam via-n nézni, de nagyon irritálnak a fentiek)

Forza.

Star Trek sorozatok, Farscape, Babylon 5

Folytassam vagy azert meg szoktatok nezni a musorujsagot?
...es mellesleg jopar szinvonalasabb filmet is sugaroz a ViaSat3!

A gagyi tengereben a leginkabb nezheto csatorna az M1 mellett. Hozzajuk kepest a TV2 es az RTL Klub hatasvadaszok gyenge gyulekezete!

...Murder one

CSI, Without a trace, Diagnosis Murder...

Azon én is csak pislogtam. Mondom mi az hogy Csak egy reklám ?? Érdekes...
A legnagyabb az volt amikor néztem vmelyik este a tv2t, már nem is tom mit(biztos olyan jó volt) jön a reklám és kiírják hogy csak egy reklám lesz, na ez kész!
nem hogy kiírnák hogy maradj már légyszi csak egy reklámot le kell adni
A ViaSat 3-on jó sorozatok vanna álltalában... pl a Helyszinelõk is.. Nekem az az egy bajom van a csatornával hogy idatlan mennyiségû reklámot adnak le a film alatt. Lassan már az lessz hogy néha a reklám közé betesznek pár perc filmet is...😄
Vagyis: Mikor???😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Sikersorozat(ok) a ViaSat 3-on? Hol???

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia