11
-
Kagemusha #11 Ezesetben elviselem a reklamokat, mivel legalabb jok a filmek-sorozatok es hat valamibol meg kell venniuk, ahhoz meg kell a zse... Ezzel szemben a masik ket "orszagos" kereskedelmi csatornat nezve idegbajt kapok a reklamoktol... arrol nem is beszelve, hogy -ez viszont minden csatornara igaz- FELTEKERIK A HANGEROT A REKLAMOK SUGARZASAKOR!!! Hat vazze', suketek a magyar emberek vagy mi a pokolnak kell hallaskarosodast okozni a nepnek? -
TeDDyRuSh #10 A hivatal jó lesz...az angol verzió baromi nagy...az amcsi verzióból még csak az első évadod néztem meg, de az sem rossz.. -
#9 egen ... de ami gáz: sárgakarikás, 4:3-as, 2-reklámos-40-perces-epizodos :( szal, nem az igazi ezsem :(
(csak a CSI-ket szoktam via-n nézni, de nagyon irritálnak a fentiek) -
Kagemusha #8 Star Trek sorozatok, Farscape, Babylon 5
Folytassam vagy azert meg szoktatok nezni a musorujsagot?
...es mellesleg jopar szinvonalasabb filmet is sugaroz a ViaSat3!
A gagyi tengereben a leginkabb nezheto csatorna az M1 mellett. Hozzajuk kepest a TV2 es az RTL Klub hatasvadaszok gyenge gyulekezete! -
Kagemusha #7 ...Murder one -
Kagemusha #6 CSI, Without a trace, Diagnosis Murder... -
Jogurtosz #5 Azon én is csak pislogtam. Mondom mi az hogy Csak egy reklám ?? Érdekes... -
raymond01 #4 A legnagyabb az volt amikor néztem vmelyik este a tv2t, már nem is tom mit(biztos olyan jó volt) jön a reklám és kiírják hogy csak egy reklám lesz, na ez kész!
nem hogy kiírnák hogy maradj már légyszi csak egy reklámot le kell adni -
csige007 #3 A ViaSat 3-on jó sorozatok vanna álltalában... pl a Helyszinelők is.. Nekem az az egy bajom van a csatornával hogy idatlan mennyiségű reklámot adnak le a film alatt. Lassan már az lessz hogy néha a reklám közé betesznek pár perc filmet is...:D -
Csaba42 #2 Vagyis: Mikor???:) -
Csaba42 #1 Sikersorozat(ok) a ViaSat 3-on? Hol???