Szekeres Viktor

A Viasat ismét sikersorozatokat vásárolt be

Bár igazi sorozatadónak idehaza az AXN számít, azért a Viasat 3 műsoridejének zömét is sorozatok töltik ki és már csak ezért sem csoda, hogy a csatorna ismét nagyot markolt és jó pár amerikai sikersorozatot hoz el 2008-ban.

A krémek krémjének két komédia számít. A Two and Half Men Charlie Sheen főszereplésével Amerika jelenleg legnézettebb szituációs komédiája, melyben a Sheen által alakított kőgazdag, csajozós tróger karakter befogadja épp válófélben lévő pipogya testvérét és annak kisfiát. Az angol Hivatal feldolgozása, a The Office pedig egy dokumentarista stílusban előadott munkahelyi komédia, amely azon sorozatok rövid névsorát gyarapítja, melyek a jó remake-ek közé tartoznak és pár év alatt kultstátuszba léptek.


Persze a nevetésorientált sorozatokon kívül drámák is várhatóak az új évben, többek között az első amerikai elnöknőről szóló Commander in Chief című sorozat Geen Davis-szel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kagemusha #11
    Ezesetben elviselem a reklamokat, mivel legalabb jok a filmek-sorozatok es hat valamibol meg kell venniuk, ahhoz meg kell a zse... Ezzel szemben a masik ket "orszagos" kereskedelmi csatornat nezve idegbajt kapok a reklamoktol... arrol nem is beszelve, hogy -ez viszont minden csatornara igaz- FELTEKERIK A HANGEROT A REKLAMOK SUGARZASAKOR!!! Hat vazze', suketek a magyar emberek vagy mi a pokolnak kell hallaskarosodast okozni a nepnek?
  • TeDDyRuSh #10
    A hivatal jó lesz...az angol verzió baromi nagy...az amcsi verzióból még csak az első évadod néztem meg, de az sem rossz..
  • arty #9
    egen ... de ami gáz: sárgakarikás, 4:3-as, 2-reklámos-40-perces-epizodos :( szal, nem az igazi ezsem :(

    (csak a CSI-ket szoktam via-n nézni, de nagyon irritálnak a fentiek)
  • Kagemusha #8
    Star Trek sorozatok, Farscape, Babylon 5

    Folytassam vagy azert meg szoktatok nezni a musorujsagot?
    ...es mellesleg jopar szinvonalasabb filmet is sugaroz a ViaSat3!

    A gagyi tengereben a leginkabb nezheto csatorna az M1 mellett. Hozzajuk kepest a TV2 es az RTL Klub hatasvadaszok gyenge gyulekezete!
  • Kagemusha #7
    ...Murder one
  • Kagemusha #6
    CSI, Without a trace, Diagnosis Murder...
  • Jogurtosz #5
    Azon én is csak pislogtam. Mondom mi az hogy Csak egy reklám ?? Érdekes...
  • raymond01 #4
    A legnagyabb az volt amikor néztem vmelyik este a tv2t, már nem is tom mit(biztos olyan jó volt) jön a reklám és kiírják hogy csak egy reklám lesz, na ez kész!
    nem hogy kiírnák hogy maradj már légyszi csak egy reklámot le kell adni
  • csige007 #3
    A ViaSat 3-on jó sorozatok vanna álltalában... pl a Helyszinelők is.. Nekem az az egy bajom van a csatornával hogy idatlan mennyiségű reklámot adnak le a film alatt. Lassan már az lessz hogy néha a reklám közé betesznek pár perc filmet is...:D
  • Csaba42 #2
    Vagyis: Mikor???:)