Darkfall-MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem kell annyira feltolni a grafikát 😊
UT3-ba is vagy 30-an (ha nem többen) lehetnek egy pályán, bár igaz az kevés ha komolyabb csatározás folyna.
Fórumon irkálnak róla, pl harcrendszer, de tényleg nem viszik túlzásba.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mellesleg azt is 2009 nyarára igérték, és a promo videon kivül nem sokat találni róla, szóval valszeg azt is csúsztatgatni fogják... 3. meg szinte semmit nem tudni még róla... De persze én is nyomon követem majd...
Teljesen elvesztette a hitelét a játék.
Ilyen, hogy 4 napja nem elérhetõ a hivatalos fórum, ez már nem is nevetséges hanem siralmas, nyilván ha kicsit is foglalkoznak vele, akármilyen támadás volt, van korábbi mentett állás, törlik a meglévõt úgy ahogy van és visszaállítják a régebbit, szóval ezen nincs mit magyarázni, szerintem nem is volt semmilyen "támadás".
A másik valaki említette, a Mortal online-t, megnéztem, az is ugyan ilyen csak jobb, ahogy eddig néztem minden a Darkfallba reklámozott dolog benne lesz, csak éppen UT3-as motoron egy (trailerbe látható) nem éppen kicsi világban. Szóval Darkfall se egyedülálló, csak Mortal online talán most került csak alfából bétába és nyáron jelenik meg elvileg.
Szóval üdvözletem mindenkinek aki reménykedik, én is fogom figyelni a játék további sorsát, de erõs fenntartásokkal.
Youtubeon pl fent van 1 video ahol megmutatja a linket ahonnan le lehet szedni a clienst:Darfall.exe jó ezt most néztem megint és már nem müködik,pedig én már leszedtem, habárr acc nélkül nem sokra jó... itt egy youtube-os link, én is eljutotam addig amig az acc.infókat kellett megadni: video
valamint itt egy új beta tester topicja, aki csak ma kezdte el feltölteni az oldalt tartalommal,de igéretesnek hangzik:link
Meg érdemes olvasgatni a Darfallforum oldalt, van pár érdekes post már azért ha keres az ember... Na hali
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Erdekes dolog ez a mai mmo allapot. Mar 1-2 eve uvolt a vilagba egy orbitalis piaci res: ujdonsult (1-2 eves) mmo rajongok, akik mar lilat hanynak a wow-tol, de a mufajt megszerettek es varnak valami messiasra. Ez a reteg szerintem mara tobb millios eu+usa szinten.
Tudom, hogy nem egyszeru feladat egy tomegeket mozgosito mmo-t fejleszteni, de szamomra felfoghatatlan hogy erre nem lepnek a nagyobb kiadok. A PC jatekoknal az mmo az, amit (egyelore) nem uberelnek a konzolok. Mar egy olyan jatekban vagyunk kepesek remenykedni amirol semmit se tudunk az innen-onnan hallott dolgokon kivul.
De hogy a pozitiv oldalat is nezzem, a sok EVE offolas elerte a celjat, szerintem megnezem vegre azt a jatekot😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Persze mindegy igazából, mert erõsen kétséges ez az egész játék már.
Nem rossz az UI, réginél biztos jobb ...
Ennek olyan HG:L szaga van, ott is iszonyat bugos volt a játék, mindenki írogatta aki bétázott, készítõk mondták van egy patch akit csak belsõsök tesztelnek az sok mindent megold, hát majdnem be is jött, csak egy fél tucat hiba maradt még benne.
Darkfall is ilyennek tûnik nekem, csak õk jobban titkolják a dolgokat, vagy valami még nagyobb gáz van azért nem engedik az embereket, hogy kipróbálják. Talán eladások növelése a cél, korlátozott béta, az emberek nem kapnak képet a játékról és megveszik, hogy kipróbálhassák, vagy esetleg nincs több zsé a fejlesztõknek, megy egy szerver amit még bírnak pénzelni és kész. Kis cég lévén aminek tudtommal semmilyen üzleti partnere nincs a nagyok közt (EA stb) nem is lenne meglepõ. Ha jól csinálnak meg egy open bétát avval lendíthetnek a szekéren, e helyett még a fórumuk se megy 3 napja talán, ami kicsit tényleg szánalmas.
Én úgy gondolom valami nagy gáz van ott, mert dögszagot érzek, de ne legyen igazam, legyenek profik sok pénzzel, de ezek után nem tudom ki lesz az aki elõrendeli a játékot a kipróbálás végett (én biztos nem) és akkor szót se ejtettünk róla, hogy egy hónappal a kiadása elõtt sehol semmi, pedig ilyenkor már szoktak dobozképekkel meg hasonlókkal jelentkezni (mivel elvileg lesz dobozos kiadás is), meg aranylemezre se került még ami szintén lassan idõszerû lenne (bár ez utóbbi talán ráér 1-2 hetet még).
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
annyi lenne a kapacitás,akkor miért nem engednek be normál mennyiségû playert a mormális stressz tesztre.
(nyertem valamit? <#vigyor>#vigyor>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
HP+
Te a készítõk oldalán állsz és reménykedsz,hogy egy jó játék lesz...
Én nekem meg tele lett a tököm az igérgetésekbõl és lázadok ilyen egyszerû...
Conan-ba ne esett le?<#nyes>#nyes>
R
Amugy vicces hogy hoborogsz amiert tobb szazezer emberbol nem kerultel be az elso 1000 ember koze 😄D En nem is jelentkeztem, annyira nem erdekel... meg amugy is start utan aki megveszi ugyis fizetos betateszteli majd 😄
Nem azzal van a baj,hogy tele van bugokkal,az se érdekel ,hogy nincs február,mivel a készítõk Jan 22-rõl beszéltek és az utolsó pill.megváltoztatták az egészet.Nincs korrekt hírfolyam,nagy k*ss van.Szóval lehet itt elemzgetni és védeni a készítõket ,hogy de jól csinálják,de baromira nem,ez minden csak nem indulás,a másik meg arról felesleges vitatkozni mi az az open beta ,mert a nevébe is benne van.Lehet csak én vagyok maradi,de általában amit én megigérek ahoz tartom magam és ezt igyekszem elvárni másoktól is.Egy szaros játékon persze nem múlik az élet/tem,de könyörgöm ha kiirják OB-ra 22.akkor nekem ne szarozzanak ,mert azt nem szeretem.
Egyébként a szabival kapcsolatban,mivel 12 órás mûszakokban dolgozom össze -vissza nekem ehez az 1 héthez 2 napot kellett kivennem.Nem gondoltátok ,hogy egy szaros játék miatt elbaszok 1 hét szabit ugye? <#idiota>#idiota>
Prioritásban nálam a gém csak a 3. helyen van....
R
Két dolog lehetséges az open béták frontján. Egyik, hogy a játék annyira jóra sikeredett, olyan bugmentes, fantasztikus, többéves mmo-kat megszégyenítõen "kész" az open béta fázisában, hogy azt érdemes ilyen stresszteszt keretében a nyilvánosság elé tárni. A másik, hogy a játékon még annyit kell dolgozni, olyan bugos, tartalmatlan, hogy jóérzésû ember pár óra után messzemenõ következtetéseket von le róla, terjeszti a negatív tapasztalatait a fórumokon, más esetleges jövõbeli játékosok kedvét is elvéve és soha többé felé sem néz, dolgozzanak azon bármennyit a következõ hónapokban. Kérdés, hogy melyik az életszerûbb és melyikre mennyi példát tudsz hozni?
<#lama>#lama><#taps>#taps><#wilting>#wilting><#nyes>#nyes><#zavart1>#zavart1>
R
R
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Persze ez a játék nem a tömegeknek készül ,de könyörgöm az OPEN BETA az open beta ,nem beengedek X embert aztán majd meglátjuk,akkor ne írják,hogy OB és azt se ,hogy mindenki kipróbálhatja ingyé a játékot,hogy eldöntse megveszi vagy sem.(nem zsákbamacska)Hameg nincsen pénzük ,oldják meg,má ne is haragudjanak ,de az nem az én problémám.Az a baj ,hogy azt nem látjátok,8 évig csinálnak valami ötletes dolgot ,utána a semmibõl jön egy kis hírverés majd jól elbasszák az indulást ezzel még annyi ember se fog játszani ,mint a conannal ha így folytatják.Mert csak hitegetik a népet,írták volna inkább ki azt egybõl ,hogy feb.25 azt kész és nem hitegették volna az embereket ilyen betörtek az oldalra dumával.......Ha lehetne szavazni játékindulásokra erre még pontot se adnék.(direkt kivettem 1 hét szabit ez a szar miatt ,sok értelme volt)
R
Szeretem az EVE-t, de az már határeset hogy egy idõre bekerültem egy PvP corp-ba és azt a játékmenetet is ki tudtam próbálni hála a corp tapasztalt tagjainak, különben elképzelhetõ, hogy a biztonságos területrõl ki se mozdultam volna, továbbra is PvE küldetéseket csinálnék. Nagyon sokan, nem tudom a pontos számot, de a játékosok kb 80%-a a biztonságos területeken játszik, ez a szám nem csak EVE-re igaz, hanem aki például UO-t játszott az megmondhatná, hogy ott mi volt ez az arány, de kb ott is annyi lehetett, ha nem több. A biztonságos területen a játékosok ugyanazt csinálják, mint bármelyik PvE MMO-ban, PvE-znek, meg kereskednek. Jó azt gondolni, hogy nem pont te leszel benne abban a 80%-ban, meg reménykedek is hogy a magyarok többsége nem lesz benne, de az össz játékos 80%-a benne lesz. Ha lesz relatív biztonságos terület, akkor ott fognak játszani, ha nem lesz relatív biztonságos terület, akkor meg egyáltalán nem fogják játszani a játékot. Csinálni egy open betát, azért hogy aztán 80% lelépjen, az katasztrófa. A kilépõk tömege (lásd AoC) elviheti a maradékot is a játékból.