3718
-
DragonKnight #1197 Brannoc> If you're getting the "omgforeverqueue" issue it can usually be resolved by just restarting the lobby. If it happens after you've already pushed "play" I don't have information yet, but I passed the issue along.
<Brannoc> Aventurine is aware of the sync issues.
<Brannoc> If you're getting the forever queue it's because the bindstone you were at is likely full. Once you get back in try to spread out and rebind to a new stone away from newbie land.
<Brannoc> (Especially you humans!) -
ergh mégse , play után hót fekete minden , nem is tölt. bleh -
DragonKnight #1195 engem se enged be de ez nem jelent semmit se mert a queue is bugosfos.
Ha sokáig que van akkor újra kell inditani a lobby.exe-t mert egyszerűen fagyik.
-
wow bent vagyok :D -
ergh na most volt crash. visszalépni meg nem tudok mert que van. brrr -
DragonKnight #1192 Azért az valahol szórakoztató hogy még mindig lehet a bétára jelentkezni :)
-
DragonKnight #1191 Thamiel Vor a nevem de most nem vagyok bent és másik starter faluban vagyok. Csak már a nevére nem emlékszem, de ezt ajánlotta a kliens induláskor. A térképen bal felső falu. -
DragonKnight #1190 van egy client.log a DATA könyvtárban és nő rendesen
-
pont ott ahol vagyok , remek :D
Crassus : mákom volt, gyorsabb voltam . :) -
ja és jöhetne pár SS -
és akik megölték a mobokat miért nem fosztották ki a hullákat? -
Archenemy #1186 Ilyet is olvastam a fórumon:
We’re aware that some areas are experiencing sync issues for some players. This is a high priority issue that we are working to address as soon as possible. We know the cause for it so it shouldn’t take very long. We will keep the servers up while this is being fixed and we will bring them down for a patch later tonight. For now, players can move away from starting areas to improve their experience.
Azaz csak pár helyen van desync, és tudják, mi okozza, szal hamar kijavítják. -
wooot van 9 goldom :D de egy nyüves basic fishing pole 20 g nah gyűjtenem kell még...eddig mindig más által megölt mobok hulláját fosztottam ki. tetszik... :D
Dragon mi a kari neved ? -
Lonni #1184 Ezek a logok a cpu-n vannak vagy a játékban? -
DragonKnight #1183 Kilépéskor simán kibaszták a klienst a memóriából ami azért megpróbált egy cleanup-ot csinálni aminek az lett az eredménye hogy még 1.2M logot irt aminek szinte minden sora error.
-
DragonKnight #1182 Egy ora szemi AFK alatt a kliens gyártott egy brutális 700K méretű logot aminek 2/3-da error sorokkal van teli. Hát van mit reszelni
-
Archenemy #1181 Uh, elég bugosnak tűnik ezek alapján :p Azért hajrá! -
DragonKnight #1180 de ez se fogja megizzasztani a gépet az már látszik. A darkfall.exe csak az egyik magot hajtja ki, és kb 800-900M RAM kell neki. Most 1280x1024 ablakos módban van hajtva.
A GUI eléggé pilótavizsgás semmi se hasonlit szóval mondhatjuk hogy forradalmian szar.
Egy-két ablakban pl a Clan ablak egy belső browser indul el ami valahová becsatlakozik. Hasonlóan mint az EVE integrált browsere.
-
na már szereztem kardot , íjat és 3 nyílvesszőt juhééé :D aztán a város felé tartva leszedett a guard tower merthogy rouge voltam...naná amikor csépeltem a sebezhetetlen goblint és befutott egy láthatatlan player és azt ütötem. na szóval feléledtem visszabattyogtam a sírkövemhez és kilootoltam saját magam. frenetikus érzéééés :D
A kliens egyébként jónak tűnik mert már 1 órája játszom össze vissza alt tabozok desktopra meg vissza és még nem volt crash. a grafika 1280*1024en megy majd minden maxon és nem akad s jól is néz ki.
Dragon : Duudoonga ElManoloo a kari nevem jelenleg Sandbrookban tanyázom.
-
DragonKnight #1178 Az a mondás hogy azért nem tudsz megölni egy goblint se mert kibaszott nagy sync error van. Én is rengeteg játékost látok sielni az földön vagy helyben futni. Szóval van itt gond eléggé.
-
Volt jópár éve a Chrome nevű játék, az is ugyanezt a megoldást alkalmazta, nem lennék meglepve, ha kiderülne hogy onnan szerezték a klienst. Azt azt hiszem csehek csinálták. -
Lonni #1176 Írd át a címet megfelelőnek amint végeztél, holnap reggel szeretném látni, hogy mi van ami van :p -
DragonKnight #1175 A zenét kell először kikapcsolni mert egyből megfájdul a fejem olyan szar. -
DragonKnight #1174 Hol vagy Torzon? és Hogy hivnak? -
bugosfos. eddig 1 goblint se tudtam megölni de játékost már nyírtam ki...de azt is csak a logbol láttam :D vagy marhára lagzik pedig a ping jó vagy vmi más a gond mert a nyüves monsztákat hiába ütöm nem történik semmi. :D -
DragonKnight #1172 No alfar karakter nem birok csinálni, kénytelen voltam egy gagyi humant kreálni hogy egyáltalán be tudjak lépni. -
DragonKnight #1171 Hát pl. Karakter generálás vagy sikerül vagy nem.
Most éppen nem, hiába taposod a next gombot a végén szar se történik.
Szóval igy elég rövid a játék. -
Archenemy #1170 Wááá! Wááá! írj valamit? Jó? Gagyi? Legankeltél valakit? Építettél hajót? Gyűjtöttél bogyót? :p -
Akkor cseppegtes vmi infot ide, mint eloretolt felderitoegyseg!!! -
DragonKnight #1168 Ja a middleware dll az cpp az látszik, elég olvasni a client.log-ot ott azért látszik hogy mennyi bug benne, de ez normális hiszen az AOC vagy VG legalább ennyire anyázik a logban hogy mi minden hiányzik a resource-ok közül.
Ha van benne python akkor lehet hogy fiúk be próbálkoznak ugyanazzal a megoldással mint a CCP az EVE esetében. Mostanában a python elég népszerű játék nyelv.
Az account oldal még nem megy nem mondják hogy mikor inditják el. Szoval akinek nincs acc-ja annak nem is lesz ma az már biztos.
-
na bent vagyok :P -
Arrrghhhh, és nem megy az account oldal.
-
Részben Java, a D3D wrapper ugye tutira C, és ha már azt megcsinálták, akkor valószínűleg magasabb szinten az engine is C. Én akkor kezdtem gyanakodni, amikor mondták, hogy a kliens nagyon stabil, nem crashel. Valószínűleg crashel az, csak lekezeli magának. Állítólag van benne Python is, szóval valószínűleg a Python scripteket a Java futtatja, az meg a C motort hívogatja. A GUI még kérdéses, az a gyanúm, hogy az az egyik C GUI könyvtár, és külön D3D interfésze és wrapperje van, azért lagzik, és azért látszott az egyik videoban hogy villog (amit normál nem látni, de a videorögzítőt megzavarta).
Mivel Direct3D-t használ, ezért Mac meg Linux felejtős, esetleg ha van benne OpenGL wrapper is, akkor lehet.
A wrapper DLL 24 mega, ami sok ahhoz hogy simán C kód legyen, de tutira van benne C is bőven. -
Archenemy #1164 Fórum:
Update 5.49pm GMT
After addressing a couple of early issues the servers have been running very stable for several hours and we have a large number of players in-game right now.
Áááá ezexerint már játszanak csomóan... valaki írjon beszámolót! :p -
DragonKnight #1163 Hát elég szar ügy. Maga a kliens java alkalmazás.
Nem tudom mi volt a cél, talán a linux és mac világ meghóditása...
Egyelőre viszont a Pc világot kellene korrektül kezelni...
-
Murmur #1162 Nos, lehet hogy az acc management oldallal gond volt, de aki start elott mar legeneralta a kis accountjat, az a start napjan be tudott logolni es jatszhatott. DF-fel mintha nem ez lenne a helyzet.
Tema lezarva, a DF nem erdemel ennyi szot. :) -
DragonKnight #1161 Nem telik angol lektorra, hiába startup garage inc. :) -
Lonni #1160 furán írták a queing-ot :p -
nekem most itt áll -
Lonni #1158 hát, őőő, patcheltem sikeresen, illetve nem tudom, mert accountom még nem nem aktiv :)