Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De legalább menne, itt nem arról van szó, mennyire hiányzik, hanem arról, hogy mennyire alapvetõ és ez sincs (hivatalos oldal legalább megy még).

Fórumon írták bétába van már, most januárba léptek alfából bétába.
Hát nem kell annyira feltolni a grafikát 😊
UT3-ba is vagy 30-an (ha nem többen) lehetnek egy pályán, bár igaz az kevés ha komolyabb csatározás folyna.
Fórumon irkálnak róla, pl harcrendszer, de tényleg nem viszik túlzásba.

BEAST
A forum azert nem megy mert ISP-t cserelnek, amugy meg nem tudom mit varnal a forumtol, kismillio verpisti spammelne tele hogy "nincsmegbetakeyemomgomgjajaj"... erre vagy kivancsi? Mert mas eddig sem volt kb.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ugylátszik ez lesz a divat
Hát a Mortal online is igéretesnek tünik de 1: ha real time combat rendszere van, és unreal 3 motorja, kiváncsi leszek az ostromonál, nagy csatáknál levö lagfesztre😛
Mellesleg azt is 2009 nyarára igérték, és a promo videon kivül nem sokat találni róla, szóval valszeg azt is csúsztatgatni fogják... 3. meg szinte semmit nem tudni még róla... De persze én is nyomon követem majd...
Nem tudom mirõl beszélünk még ...
Teljesen elvesztette a hitelét a játék.
Ilyen, hogy 4 napja nem elérhetõ a hivatalos fórum, ez már nem is nevetséges hanem siralmas, nyilván ha kicsit is foglalkoznak vele, akármilyen támadás volt, van korábbi mentett állás, törlik a meglévõt úgy ahogy van és visszaállítják a régebbit, szóval ezen nincs mit magyarázni, szerintem nem is volt semmilyen "támadás".
A másik valaki említette, a Mortal online-t, megnéztem, az is ugyan ilyen csak jobb, ahogy eddig néztem minden a Darkfallba reklámozott dolog benne lesz, csak éppen UT3-as motoron egy (trailerbe látható) nem éppen kicsi világban. Szóval Darkfall se egyedülálló, csak Mortal online talán most került csak alfából bétába és nyáron jelenik meg elvileg.
Szóval üdvözletem mindenkinek aki reménykedik, én is fogom figyelni a játék további sorsát, de erõs fenntartásokkal.

Nos tényleg kiküldtek bár új beta kulcsot gondolom, mivel egyre többen szegik meg az NDA,gondolom ez arra utal,ehhehhe
Youtubeon pl fent van 1 video ahol megmutatja a linket ahonnan le lehet szedni a clienst:Darfall.exe jó ezt most néztem megint és már nem müködik,pedig én már leszedtem, habárr acc nélkül nem sokra jó... itt egy youtube-os link, én is eljutotam addig amig az acc.infókat kellett megadni: video
valamint itt egy új beta tester topicja, aki csak ma kezdte el feltölteni az oldalt tartalommal,de igéretesnek hangzik:link
Meg érdemes olvasgatni a Darfallforum oldalt, van pár érdekes post már azért ha keres az ember... Na hali
Szerintem is ,aki itt van az játszott már pár MMO-val és láttunk már pár UI-t,ez a 128. dolog ami az embert érdekli a játékból szvsz.De azért gáz,hogy ezzel most foglalkoznak.

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

már jópár napja nem mûködik szvsz lelõtték😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Mr_no_NaMe
Csak nekem nem jön be Join Beta oldal, és az egész komplett fórum úgy ahogy van?
az ui a legkevesebb már egy játékban, amíg nem 5-15 fps között mozog a pvp addig nem gáz, pl war....

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ja daoc ui is ilyen azaz nagyon hasonló és az is atom
BEAST
Azon kivul hogy az l2 uija nem volt bugyuta, es hogy legalabb annyira hasonlit arra mint barmelyik masik mmo uijara, nem tudom mi problemad 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez számomra egy az egyben a kezdeti bugyuta L2 UI-ra hajaz. Az meg azért elrettentõ.

Hamed
Beleolvastam par oldalt a topikba, leirva megint minden gyonyoru es erdekes, a'la AoC meg WHO...

Erdekes dolog ez a mai mmo allapot. Mar 1-2 eve uvolt a vilagba egy orbitalis piaci res: ujdonsult (1-2 eves) mmo rajongok, akik mar lilat hanynak a wow-tol, de a mufajt megszerettek es varnak valami messiasra. Ez a reteg szerintem mara tobb millios eu+usa szinten.
Tudom, hogy nem egyszeru feladat egy tomegeket mozgosito mmo-t fejleszteni, de szamomra felfoghatatlan hogy erre nem lepnek a nagyobb kiadok. A PC jatekoknal az mmo az, amit (egyelore) nem uberelnek a konzolok. Mar egy olyan jatekban vagyunk kepesek remenykedni amirol semmit se tudunk az innen-onnan hallott dolgokon kivul.

De hogy a pozitiv oldalat is nezzem, a sok EVE offolas elerte a celjat, szerintem megnezem vegre azt a jatekot😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Player stats is érdekes, én eddig nem láttam legalább is azt se.
Persze mindegy igazából, mert erõsen kétséges ez az egész játék már.

Jah frissítés kell neki ...
Nem rossz az UI, réginél biztos jobb ...

Hát pedig azt hittem 😊

na én tuti nem villogtam angollal ebben biztos lehetsz
s0n1c
linket copy paste új ablakba aztán f5 és látni fogod
Szerintem törölhették, de te tudsz angolul (legalább is lejjebb még villogtál vele 😊).

nekem nem jelennek meg a betett képek csak valami hüly figyelmeztetõ szöveg
BEAST
Azert ez baratsagosabb mint a regi :d meg a vegen kiderul hogy tenyleg letezik a jatek 😄D

AtomSplitter
Kép az új UI-ról.

Én voltam annó GW open bétán és igen csak lenyûgözött akkor, a játék meg igen csak kezdetleges volt, csak õk ügye bevállalták és nem véletlen, mert elég sikeres lett a GW és már akkor is látszott milyen jó játék. Bug is volt benne bõven (beestem a lépcsõbe küldetés közbe, ki se tudtam jönni 😊), de ez nem errõl szól, tudták az emberek, hogy ez nem végleges játék, mondjuk ott sok idõ volt a megjelenésig itt meg egy hónap.
Ennek olyan HG:L szaga van, ott is iszonyat bugos volt a játék, mindenki írogatta aki bétázott, készítõk mondták van egy patch akit csak belsõsök tesztelnek az sok mindent megold, hát majdnem be is jött, csak egy fél tucat hiba maradt még benne.
Darkfall is ilyennek tûnik nekem, csak õk jobban titkolják a dolgokat, vagy valami még nagyobb gáz van azért nem engedik az embereket, hogy kipróbálják. Talán eladások növelése a cél, korlátozott béta, az emberek nem kapnak képet a játékról és megveszik, hogy kipróbálhassák, vagy esetleg nincs több zsé a fejlesztõknek, megy egy szerver amit még bírnak pénzelni és kész. Kis cég lévén aminek tudtommal semmilyen üzleti partnere nincs a nagyok közt (EA stb) nem is lenne meglepõ. Ha jól csinálnak meg egy open bétát avval lendíthetnek a szekéren, e helyett még a fórumuk se megy 3 napja talán, ami kicsit tényleg szánalmas.
Én úgy gondolom valami nagy gáz van ott, mert dögszagot érzek, de ne legyen igazam, legyenek profik sok pénzzel, de ezek után nem tudom ki lesz az aki elõrendeli a játékot a kipróbálás végett (én biztos nem) és akkor szót se ejtettünk róla, hogy egy hónappal a kiadása elõtt sehol semmi, pedig ilyenkor már szoktak dobozképekkel meg hasonlókkal jelentkezni (mivel elvileg lesz dobozos kiadás is), meg aranylemezre se került még ami szintén lassan idõszerû lenne (bár ez utóbbi talán ráér 1-2 hetet még).

😄D

Na, végre kioszthatok egy szövegértés ötöst is. Hozd az ellenõrzõdet. 😄

Ja megedzõdtem <#hawaii>

0Fritz0
Ezek csak baráti taslik, bírják az ilyet. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én teljesen finom vagyok kolléga,csak nem szeretem ha más a saját elfogultsága miatt kiforgatja a szavaimat...

Te krumpli azé ne legyünk a végletek embere.Kicsit kuncogtató<#idiota>

BEAST
"par ezer" ... "elso ezer ember" ilyenek :p

Torzonborz
na srácok azért csak finoman egymással , ok !

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mindenki olvasta a fórumot csak 1-2 dolog zavar "...client allowing thousands of players to sample the game for free,..." ez a mondat nálam azt sejteti,hogy nem csak 1000 emberrõl van szó hanem ezrekrõl,ami lehet akár 10k is ,a másik + 200k limit-rõl írtak ,hogy most jelen pillanatban
annyi lenne a kapacitás,akkor miért nem engednek be normál mennyiségû playert a mormális stressz tesztre.

BEAST
<#eljen>

0Fritz0
Szvsz nem a készítõk oldalán áll, hanem egyszerûen nem is hitegette magát azzal, hogy képesek lennének jól összehozni a dolgot.

(nyertem valamit? <#vigyor>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

én kivettem egy hónap szabit a hétvégi lottó sorsolás miatt, tuti én nyerek alapon felvettem házra kocsira májamra jelzálog hitelt, azóta is spammolom a fórumokat hogy mekkora szemetek, de hát nem kibaszás... micsoda világ :-)

HP+

Tökéletesen értem mirõl beszélsz ,csak nincs értelme bonyolíteni meg elemzegtni feleslegesen,hogy mi lenne ha...,meg azért nem indul mert csak...
Te a készítõk oldalán állsz és reménykedsz,hogy egy jó játék lesz...
Én nekem meg tele lett a tököm az igérgetésekbõl és lázadok ilyen egyszerû...

Jéézus... és nekem írod a mondatelemzõs marhaságot... Tökéletesen elbeszélsz minden mellett. 😄

Örök lázadó vagyok kapitány <#alien>
Conan-ba ne esett le?<#nyes>
R

BEAST
Nem volt semmilyen OB kiirva, ez a closed beta stress testje amire meg behivnak par ezer embert, sosem volt tobbrol szo. Amugy nem is ertem mifele csodat varsz egy ilyen kis amator csapattol, aki nem vak az lathatta hogy mennyire nincs info az egesz jatekrol, vagy ami van az is evekkel ezelotti... eleg lett volna csak a topicot olvasni, itt rohogtunk az ilyeneken.

Amugy vicces hogy hoborogsz amiert tobb szazezer emberbol nem kerultel be az elso 1000 ember koze 😄D En nem is jelentkeztem, annyira nem erdekel... meg amugy is start utan aki megveszi ugyis fizetos betateszteli majd 😄

Látom neked is sikerült mondat elemzésbõl megbuknod <#nyes><#vigyor3>
Nem azzal van a baj,hogy tele van bugokkal,az se érdekel ,hogy nincs február,mivel a készítõk Jan 22-rõl beszéltek és az utolsó pill.megváltoztatták az egészet.Nincs korrekt hírfolyam,nagy k*ss van.Szóval lehet itt elemzgetni és védeni a készítõket ,hogy de jól csinálják,de baromira nem,ez minden csak nem indulás,a másik meg arról felesleges vitatkozni mi az az open beta ,mert a nevébe is benne van.Lehet csak én vagyok maradi,de általában amit én megigérek ahoz tartom magam és ezt igyekszem elvárni másoktól is.Egy szaros játékon persze nem múlik az élet/tem,de könyörgöm ha kiirják OB-ra 22.akkor nekem ne szarozzanak ,mert azt nem szeretem.
Egyébként a szabival kapcsolatban,mivel 12 órás mûszakokban dolgozom össze -vissza nekem ehez az 1 héthez 2 napot kellett kivennem.Nem gondoltátok ,hogy egy szaros játék miatt elbaszok 1 hét szabit ugye? <#idiota>
Prioritásban nálam a gém csak a 3. helyen van....
R

Mirõl is beszélünk? Nem február vége van.

Itt a gond inkább az, hogy egy olyan dologra tetted fel az egész heted, ami egyrészt teljesen kétséges volt, másrészt józan ésszel felfoghatatlan. 😄 Több játéknál láttam már, hogy sokan úgy élik meg ezt az open bétát, mint egy kötelezõ dolgot a készítõktõl, de ez közel sincs így, ez egy teszt, amit maguk miatt vagy kiírnak vagy nem. Nem a játékosok két szép szeméért van.
Két dolog lehetséges az open béták frontján. Egyik, hogy a játék annyira jóra sikeredett, olyan bugmentes, fantasztikus, többéves mmo-kat megszégyenítõen "kész" az open béta fázisában, hogy azt érdemes ilyen stresszteszt keretében a nyilvánosság elé tárni. A másik, hogy a játékon még annyit kell dolgozni, olyan bugos, tartalmatlan, hogy jóérzésû ember pár óra után messzemenõ következtetéseket von le róla, terjeszti a negatív tapasztalatait a fórumokon, más esetleges jövõbeli játékosok kedvét is elvéve és soha többé felé sem néz, dolgozzanak azon bármennyit a következõ hónapokban. Kérdés, hogy melyik az életszerûbb és melyikre mennyi példát tudsz hozni?

Látom sikerült kiemelned a lényeget a mondataim közül. 😄
<#lama><#taps><#wilting><#nyes><#zavart1>
R

Kicsit gáz?Tiszta LOL ez az egész DF.Komolyan mondom aki ezek után is hisz a mesékben az megérdemli.Az meg ennyi sz**ás után én már le**arom a gémet ,és gondolom sokan így lesznek vele,de ha nem , hát jó játékot kivánok a gémhez ,valószínûleg ilyen start mellett,szuper lehet a játék ,bugok se lesznek benne és a jövõben játékélménynek és korrekt patch-elésnek is sok jövöje van ilyen pozítív indulás után.
R

emiatt vettél ki 1 hét szabit? 😊 asszem neked is tul sok szabadságod van... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Azért kicsit gáz, hogy az fórumuk most is rossz. Igaz így nem kell annyit moderálni, de akkor is.

Hát azért igen is volt hype,mivel 2008 legjobban várt MMO jává szavazták a DF-t.És ezt gondolom nem azért ,mert a kutyát se érdekelte.Az MMO s társadalom nagyrészének igénye van a sok sz*r limonádé ,béna koreai farmolós primítív gémek és barátaik utána valami komolyra dologra.
Persze ez a játék nem a tömegeknek készül ,de könyörgöm az OPEN BETA az open beta ,nem beengedek X embert aztán majd meglátjuk,akkor ne írják,hogy OB és azt se ,hogy mindenki kipróbálhatja ingyé a játékot,hogy eldöntse megveszi vagy sem.(nem zsákbamacska)Hameg nincsen pénzük ,oldják meg,má ne is haragudjanak ,de az nem az én problémám.Az a baj ,hogy azt nem látjátok,8 évig csinálnak valami ötletes dolgot ,utána a semmibõl jön egy kis hírverés majd jól elbasszák az indulást ezzel még annyi ember se fog játszani ,mint a conannal ha így folytatják.Mert csak hitegetik a népet,írták volna inkább ki azt egybõl ,hogy feb.25 azt kész és nem hitegették volna az embereket ilyen betörtek az oldalra dumával.......Ha lehetne szavazni játékindulásokra erre még pontot se adnék.(direkt kivettem 1 hét szabit ez a szar miatt ,sok értelme volt)
R

vear
Attól még hogy mi hype-olunk, nekik ugyanakkora marad a szerverkapacitásuk. Ez a játék nem való mindenkinek, és ezt õk is tudják. Beengedhetnének 200k embert, hogy mindenki döntse el magának, hogy neki való-e, de erre nincs kapacitásuk. Tehát beengedik azokat, akik tuti játszani is fogják. A többiek meg vagy indulásnál rászánják a pénzt az elõfizetésre, és kipróbálják, vagy késõbb kipróbálják egy budy-key/trial keretében. Szerintem most is azon tökölnek, hogy csak egyetlen szerver legyen, vagy több.

Szeretem az EVE-t, de az már határeset hogy egy idõre bekerültem egy PvP corp-ba és azt a játékmenetet is ki tudtam próbálni hála a corp tapasztalt tagjainak, különben elképzelhetõ, hogy a biztonságos területrõl ki se mozdultam volna, továbbra is PvE küldetéseket csinálnék. Nagyon sokan, nem tudom a pontos számot, de a játékosok kb 80%-a a biztonságos területeken játszik, ez a szám nem csak EVE-re igaz, hanem aki például UO-t játszott az megmondhatná, hogy ott mi volt ez az arány, de kb ott is annyi lehetett, ha nem több. A biztonságos területen a játékosok ugyanazt csinálják, mint bármelyik PvE MMO-ban, PvE-znek, meg kereskednek. Jó azt gondolni, hogy nem pont te leszel benne abban a 80%-ban, meg reménykedek is hogy a magyarok többsége nem lesz benne, de az össz játékos 80%-a benne lesz. Ha lesz relatív biztonságos terület, akkor ott fognak játszani, ha nem lesz relatív biztonságos terület, akkor meg egyáltalán nem fogják játszani a játékot. Csinálni egy open betát, azért hogy aztán 80% lelépjen, az katasztrófa. A kilépõk tömege (lásd AoC) elviheti a maradékot is a játékból.