Darkfall-MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lera,Dynn,Zulgron
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amit en egyelore lattam belole (screenshotok, ki-tudja-mikori videok), az nem tetszett: pl. a karakterek mozgasa valami hihetetlenul gany; az orkok ugy neznek ki, mintha majmokat festettek volna zoldre... 😊
De bizakodo vagyok. <#vigyor>#vigyor>
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bocs akkor tényleg félreértettem, te meg nem fogalmaztál egyértelmûen 😊
Csak abba kötök bele amibe lehet 😊
Guild névrõl meg szó se volt, de értem amit mondasz.
már ha nem Darkfail lesz a vége <#idiota>#idiota>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
nem azt mondtam, hogy nem érdekel a klán, hanem pont azt akartam ezzel mondani, hogy teljesen mindegy milyen név alatt fut a klán, lényeg, hogy egy helyen legyünk, nem is lennél magyar ha nem kötnél bele rögtön abba amit írok, igazad van😉 ám fölösleges hozzákölteni még dolgokat "majd keresek másikat" stb.. amíg nem ismersz😊 azthiszem ezt a részt itt le is zárhatjuk, tudnék egy pár példával szolgálni a széthúzásra és az összetartásra (pl. lineage2 anno nagyon régen, ott tényleg ment a magyarság együtt, érdekes azóta nem sikerült egyik játékban se...)
Itt kezdõdik: "tök mindegy" "elvagyok így is" "majd keresek másikat".
Semmi nincs ami megfogna téged és ott tartana, akkor tényleg hiába való.
A világon végig sétálásról már annyi mindent írtak a fórumon, ment is a találgatás hogy ha lettek volna mobok vagy játékosok sokkal tovább tartott volna az út és stb.
HP+
Az 50k ember/szerver érdekes azért, ha meg betelik majd mindenki vár a sorára, HG:L-on ez megy már állítólag csak ott más okból 😊.
Amúgy volt Görögországban valami rendezvény lehet akkor látták futni? Az fenn van youtube-on is.
Azoknak akik nem nagyon beszélnek angolul:
-Az újságírók láthatták a játékot élesben futni.
-A 09.02.25-ös megjelenést megersítették.
-10.7 millió eurót költöttek a termékre (eddig, gondolom...😛).
-Az elöfizetési díjat 12 euróra becsülték (kb. 3600HUF).
-A világ akkora kb. mint Luxemburg, és kb. 6 óra lesz rajta végigsétálni (az ember aki postolta és leforditotta angolra görögröl, mondta h nem egyértelmü hogy ezt hogy értik, mmint hogy gyalogolva, tehát a ctrl-t nyomva, vagy "gyalogolva", tehát simán, mount nélkül...gondolom a 2. lesz a helyes. a fórumozók szerint azért vannak eltérö adatok a terület végigjárásáról, mert mig pár betateszter 4 órát irt (legalábbis a legtöbb) addig Aventurinéknál azt számolták bele a 6 órába amig a legtetejétöl elérsz a legaljáig a bejárható területeknek, vagyis mig a betateszterek a fö szárazföld bejárásáról beszéltek, addig ök a szigeteket is belevették...Mindenesetre mind2 szám lenyügözöen hangzik, remélem igy is lesz!).
-A szörnyek ujraképzödési helye változni ha gyakran támadják meg öket.(habár itt nem emlitik, más fórumokon igen, hogy lesznek még vándorló mobok is, akik szépen vonulnak majd ide oda, ez is mekkora ötlet)
-Arról is szó van, hogy ha a szörnyek (mobok inkább a köztudatban) elé erösnek és felkészültnek érzik magukat, akkor megtámadhatják a városokat! Ez is mekkora ötlet már! És miután nem emelték ki ezért gondolom npc és játékos városokat is megtámadhatnak... OMFG
-Tasos állitása szerint 50ezer fö/szerver a cél amire hajtanak(itt arról lehet szó a fórumozók szerint, hogy ha egyszerre 10ezer fövel számolnak szerverenként, akkor összesen az 5xösét engedik fel rá, MMOs tapasztalatok szerint a játékosok 1/5e van egyszerre csak online...)
-Tasos kijelentette:"Jobban aggódunk amiatt, hogy hogyan kezeljük a sokkal több játékost, mint amiatt, hogy hogyan töltsük meg az elsö szerverünk". (ez mind szép és jó, csak tartsátok is meg öket/minket drága Tasos
-Emlitést tesznek arról is hogy a csapatban felütötte a fejét egy aggodalom, miszerint át kell helyezniük a székhelyüket egy másik országba hogy növeljék a lehetöségeik számát.(ezt egy görög fórumozó szerint csak azért irták, hogy ezzel a kijelentéssel kényszeritsék az államot az adójuk csökkentésére, lévén ez bevett görög szokás...
Végre pár új info is volt ezek között ezért gondoltam megosztom magyarul is veletek...
Mindegy, már mûködik és kész.
Inkább valaki kerüljön be és próbálja ki, mert jó lenne közvetlen tapasztalat és ez által független vélemény, eddig csak szépet meg jót mondtak róla, túl szép szinte, hogy igaz legyen.
Egyébként meg a web servert nem õk ( Aventurine ) üzemeltetik hanem egy angol cég ( RapidSwitch Ltd ) szóval az elérhetetlenség nekik köszönhetõ.
Gondolom rugdosták a céget rendesen hogy csináljanak valamit .
Legyünk türelemmel szerintem most már egyre több info fog kiszivárogni és remélhetõleg valamelyikünk szerencsés lesz és bekerül a bétába.