Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Szvsz az a harminc is eros pozitiv becsles ha azt nezzuk hogy szabadon gankelhetik az embereket, es solozni nem valoszinu hogy megeri majd. Jo ha lesz 10 ember a vegen, es akkor meg nem ebszeltunk arrol hogy ki melyik fajt favorizalna. Termeszetesen ha letezik a jatek es nem Darkfail lesz a neve 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vear
Nézd pozitívan a dolgot: a karaktert mindig hátulról látod, így az ork görbe hátát, meg bicegõs járását látod majd, az arcát nem kell nézned. Ha orkot választasz, akkor gyönyörködhetsz az elfekben miközben ölöd õket.

Itt legalabb olyan dolgok nem lesznek hogy pve vagy pvp serverre menjen a nep szoval remelhetoleg egy helyre mennek a magyarok. Kerdes mennyi mivel ha abbol indulok ki mennyien irunk ide es mennyi magyar rajongoi oldal van, leszunk kb 30an 😊 Mar ha erdemes egyaltalan megvenni ugye

Lera,Dynn,Zulgron

Valahogy benan neznek ki szerintem, de lehet csak az en izlesemet bantjak. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Torzonborz
"az orkok ugy neznek ki, mintha majmokat festettek volna zoldre" nem értem ezzel mi a baj....az orkok a majmok egyenes égi leszármazottai csak félúton megálltak a fejlõdésben , ezt mindenki tudja .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Majd meglatjuk. 😊 Nagyon szkeptikus vagyok a DF-fel, ha az OB reportok nem zengenek majd odakat, tuti nem veszem meg.
Amit en egyelore lattam belole (screenshotok, ki-tudja-mikori videok), az nem tetszett: pl. a karakterek mozgasa valami hihetetlenul gany; az orkok ugy neznek ki, mintha majmokat festettek volna zoldre... 😊
De bizakodo vagyok. <#vigyor>

Miért, mi azzal a baj? Te viszed a követ, Bíszt a fát, Botond meg a pénzt. 😄

érdekes aki l2-zött anno, a többésgnek maradandó élményt nyújtott a mai játékokkal ellentétben - ott mindig volt mit csinálni, nekem mondjuk egyedül az irányítás nem tetszett, de azt leszámítva több évet húztam le ott, nem úgy mint akármelyik másik mmo-ban amit kipróbáltam, hiába volt egy-kettõ kiemelkedõ valamiban PvE vagy PvP....😞

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

ez a magyarok egy guildbe szépen hangzik kérdés lesz e kb 150 vagy több aktiv magyar mert kurva sok ember kell hogyx megvédd amit épitesz és nem csak harcosokra de crafterkre is szükség lesz szépszámmal.az meg hogy beastel ketten épitsünk guildházat meg guild várost én mégegyszer nem játszom el 😊.legyen meg a magyar mag de nyissunk utat a többi nemzetnek is.ez a csak magyarok mentalitás ebben a gameban nagyon kevés lesz
helyes látom kezded érteni, hogy velünk akarsz jönni DF-ezni ha "jó" lesz😊 <én meg Viki is örömmel vennénk😉>

BEAST
Teljesen igazad van, sajnos szerintem is ez a jatek legnagyobb hibaja, nem az hogy kb csak zerg vs zerg harcok mennek, meg az 5-15 fps harcokat is tulelnem (l2ben anno ugyan ez ment siegek alatt, megis maradando elmeny volt 😄) ... de az hogy a jatek pvp resze mellett ilyen gyenge a craftrendszer es kb minden mas amit pvpn kivul csinalhatnal elegge elegge beszukiti a lehetosegeket 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jah, a Darkfallban lehet majd farmolni. 😊 Ami egyebkent nem baj, mert a WAR-ban ha nincs kedvem orvrezni, akkor kb. ki is lephetek a jatekbol, hiaba tudnek meg raszanni par orat. Nincs igazan mas alternativa. Soloban meg kb. semmit sem lehet csinalni. 😞

Marmint a murmur, ha erre gondoltal. 😉

Egy dalszovegbol, egyszeruen csak megtetszett ez a szo. 😊

igazából visszaolvasva tényleg nem volt egyértelmû, de pár nappal ezelõtt war topicban volt egy kis összezörrenés valami hasonló miatt és már kicsit harapok, ha valaki ilyen témára akarja kiforgatni a szavaimat ismételten😊 ám warozni vszleg már nem fogok, várok a nagy DARKFALL csodára, meg hogy beteljesüljön az is, hogy egy guildben gyülekezzen a sok magyar, szvsz ha van egy vezetõ (akit persze nem kell elfogadni, csak betartani amit mond) aki összefogja a népet talán még lehet is belõle valami, itt van közös cél: birodalom kiépítése, közös vár felépítése, stb... persze ha tényleg benne lesznek😊 Ámen😊

Azok csak idézetek példaként, hogy miképp szoktak hozzáállni az emberek.
Bocs akkor tényleg félreértettem, te meg nem fogalmaztál egyértelmûen 😊
Csak abba kötök bele amibe lehet 😊
Guild névrõl meg szó se volt, de értem amit mondasz.

Torzonborz
jól van akkor itt a nagy alkalom hogy felülemelkedjünk magunkon és bebizonyítsuk hogy ez csak közhely. <#beka3>

már ha nem Darkfail lesz a vége <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ne kiabáld le a fejét, úgy írtad, te vagy a fax. 😄 Szerencsétlen nem volt ott a war topicban, ahol meg lett beszélve ennek az elõzménye. 😄

omg te mirõl beszélsz? ne forgasd már ki a szavaimat pls😊)
nem azt mondtam, hogy nem érdekel a klán, hanem pont azt akartam ezzel mondani, hogy teljesen mindegy milyen név alatt fut a klán, lényeg, hogy egy helyen legyünk, nem is lennél magyar ha nem kötnél bele rögtön abba amit írok, igazad van😉 ám fölösleges hozzákölteni még dolgokat "majd keresek másikat" stb.. amíg nem ismersz😊 azthiszem ezt a részt itt le is zárhatjuk, tudnék egy pár példával szolgálni a széthúzásra és az összetartásra (pl. lineage2 anno nagyon régen, ott tényleg ment a magyarság együtt, érdekes azóta nem sikerült egyik játékban se...)

Errõl van szó, nem is érdekel akkor mirõl beszélünk?
Itt kezdõdik: "tök mindegy" "elvagyok így is" "majd keresek másikat".
Semmi nincs ami megfogna téged és ott tartana, akkor tényleg hiába való.

Mondjuk inkább úgy, hogy az élet minden területén jelen lévõ széthúzás a játékokban is kiütközik. 😄

Igen sajnos nálunk nincs összetartás, emberek nem képesek más pl klán érdekeit a saját érdekeik elé helyezni.

annyira teljesen mindegy milyen guild név van a fejem felett😊

BEAST
Ezt tudom 😊 Es hiaba nyilvanvalo, sokaknak nem az, mindig is a 100 kicsi guild orszaga maradunk :p

Hát igen ez nyilvánvaló, szerintem senki sincs olyan aki biztosan megmondja, hogy egyáltalán fog-e játszani a játékkal.

BEAST
Valami olyasmi, viszont az mar szinte biztos hogy egy ujabb "magyar guildnek" csak akkor lesz ertelme ebben a jatekban is ha mar elore lehet tudni hogy kb kik es hanyan lennenek benne, kulonben kar belekezdeni.

Honnan van a nicked? 😊

ha kész lesz jössz te is 😉

Szerintem azok is jók, attól hogy neked nem jönnek grafikailag nem rondábbak a többinél.

Nos, UI es karaktervalaszto kepernyo van mar ezek szerint. <#crazya>

Nyersanyagfarmolás + guildadó = guild szkizma 😄

BEAST
Ez az epitkezos dolog is eleg ismeros, egy az egyben ilyen AoCban is

A farkasemberek meg az orkok nem tûnnek túl tetszetõsnek. 😄

gfreak
ez nagyon faszásnak tûnik 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Gorii
hali :9

a video bejovos eddig😊

AtomSplitter
Fajválasztó képernyõ HD-ben itt! Remélem nem szedik le és meg is tudjátok még nézni.

Persze, nem a kinézet a lényeg, csak míg a daocban informatív volt (fõleg a tooltipekre gondolva), addig emlékeim szerint az l2 kezdeti idõszakában túl sok információt nem szolgáltatott, mondjuk túl bonyolult sem volt a mechanikája a játéknak.

s0n1c
Hah, egy Gorii 😊
Gorii
+ne 😊

Gorii
remek, csak "darkfail" legyen a vege..

AtomSplitter
Köszi!

Az még jobb, köszi 😊

köszönjük a fordítást :-)
A világon végig sétálásról már annyi mindent írtak a fórumon, ment is a találgatás hogy ha lettek volna mobok vagy játékosok sokkal tovább tartott volna az út és stb.

HP+

Nemnem, hacsak nem volt a napokban is egy, ugyanis a cikk tegnapi, ergo nemrég jártak náluk... Most veszem észre ezt lehagytam😛 tehát az Aventurine központban voltak, ahol látták a dolgokat élesben...
Nem baj, nem kell ide perfekt fordítás, elég ha érthetõ marad, ami így is lett, köszi, hogy kiszemezgetted és lefordítottad ide.
Az 50k ember/szerver érdekes azért, ha meg betelik majd mindenki vár a sorára, HG:L-on ez megy már állítólag csak ott más okból 😊.
Amúgy volt Görögországban valami rendezvény lehet akkor látták futni? Az fenn van youtube-on is.

bocsánat az elirásokért, meg a néhol furcsa szerkezetért, néhol nem nagyon lett magyaros a forditásom, de késö van, és a lényeg azt hiszem lejött belöle, egyedül talán a szerveres rész lett félreérthetö, ugy kell érteni ott természetesen, hogy egy szerverre a maximális terhelés 5xösét engedik fel, hogy annyian kreálhatnak oda karakter, miután eddigi mmo felmérések alapján ezen emberek 5öde lesz csak online egyszerre... jóéjt!
Na ez is érdekes:Cikk egy görög újságban
Azoknak akik nem nagyon beszélnek angolul:
-Az újságírók láthatták a játékot élesben futni.
-A 09.02.25-ös megjelenést megersítették.
-10.7 millió eurót költöttek a termékre (eddig, gondolom...😛).
-Az elöfizetési díjat 12 euróra becsülték (kb. 3600HUF).
-A világ akkora kb. mint Luxemburg, és kb. 6 óra lesz rajta végigsétálni (az ember aki postolta és leforditotta angolra görögröl, mondta h nem egyértelmü hogy ezt hogy értik, mmint hogy gyalogolva, tehát a ctrl-t nyomva, vagy "gyalogolva", tehát simán, mount nélkül...gondolom a 2. lesz a helyes. a fórumozók szerint azért vannak eltérö adatok a terület végigjárásáról, mert mig pár betateszter 4 órát irt (legalábbis a legtöbb) addig Aventurinéknál azt számolták bele a 6 órába amig a legtetejétöl elérsz a legaljáig a bejárható területeknek, vagyis mig a betateszterek a fö szárazföld bejárásáról beszéltek, addig ök a szigeteket is belevették...Mindenesetre mind2 szám lenyügözöen hangzik, remélem igy is lesz!).
-A szörnyek ujraképzödési helye változni ha gyakran támadják meg öket.(habár itt nem emlitik, más fórumokon igen, hogy lesznek még vándorló mobok is, akik szépen vonulnak majd ide oda, ez is mekkora ötlet)
-Arról is szó van, hogy ha a szörnyek (mobok inkább a köztudatban) elé erösnek és felkészültnek érzik magukat, akkor megtámadhatják a városokat! Ez is mekkora ötlet már! És miután nem emelték ki ezért gondolom npc és játékos városokat is megtámadhatnak... OMFG
-Tasos állitása szerint 50ezer fö/szerver a cél amire hajtanak(itt arról lehet szó a fórumozók szerint, hogy ha egyszerre 10ezer fövel számolnak szerverenként, akkor összesen az 5xösét engedik fel rá, MMOs tapasztalatok szerint a játékosok 1/5e van egyszerre csak online...)
-Tasos kijelentette:"Jobban aggódunk amiatt, hogy hogyan kezeljük a sokkal több játékost, mint amiatt, hogy hogyan töltsük meg az elsö szerverünk". (ez mind szép és jó, csak tartsátok is meg öket/minket drága Tasos
-Emlitést tesznek arról is hogy a csapatban felütötte a fejét egy aggodalom, miszerint át kell helyezniük a székhelyüket egy másik országba hogy növeljék a lehetöségeik számát.(ezt egy görög fórumozó szerint csak azért irták, hogy ezzel a kijelentéssel kényszeritsék az államot az adójuk csökkentésére, lévén ez bevett görög szokás...
Végre pár új info is volt ezek között ezért gondoltam megosztom magyarul is veletek...
Persze azt csak így szokták.
Mindegy, már mûködik és kész.
Inkább valaki kerüljön be és próbálja ki, mert jó lenne közvetlen tapasztalat és ez által független vélemény, eddig csak szépet meg jót mondtak róla, túl szép szinte, hogy igaz legyen.

vear
A DDOS nem azt jelenti, hogy feltörték a fórumot, hanem azt hogy több-tíz/száz ezer virussal fertõzött géprõl folyamatosan kérik le az oldalt (ehhez jövünk még mi, akik tényleg az oldalt szeretnénk látni). Akadt egy rosszakarójuk, akinek hozzáférése van egy botnethez, ennyi.

Torzonborz
Már megy a fórum. Itt a január 25.-i helyzetjelentés.
Egyébként meg a web servert nem õk ( Aventurine ) üzemeltetik hanem egy angol cég ( RapidSwitch Ltd ) szóval az elérhetetlenség nekik köszönhetõ.
Gondolom rugdosták a céget rendesen hogy csináljanak valamit .
Legyünk türelemmel szerintem most már egyre több info fog kiszivárogni és remélhetõleg valamelyikünk szerencsés lesz és bekerül a bétába.