3718
-
én egy szállodában dolgozom inkább nem is elemezném a görög embereket,de a "nemtörödöm/szarokbele/leszarom" hozzá állásuk világbajnok:S mint az élő példa mutatja is:S -
innét ha jól tippelek. csak lusta vagyok olvasgatni :D -
Lonni #1235 honnan találod ezeket az infókat? -
DragonKnight #1234 Amúgy kíváncsi vagyok, hogy az a maroknyi fejlesztő meddig bírja a terhelést és a 24 órás hajtást.
Elébb utóbb kidől mind de előtte még lesz egy két olyan patch ami csak rontani fogja a helyzetet. Szegény kölykök lassan átmennek zombie üzemmódba a fáradtságtól és akkor ott fognak állni a népek letolt gatyával a játék füstölgő romjai felett.
Majd utána jön a mondás hogy 2 hét lesz a patch intervallum, aki meg nem szeret szopni az ekkor fog lelépni végleg. -
DragonKnight #1233 Itt az URL próbáld beilleszteni
http://www.eu1.darkfallonline.com/news/ -
Komám a patcher server státusz jelző oldalt meg tudod sasolni ? Be kéne hegeszteni ide bannerbe ha lehet. -
DragonKnight #1231 Egy dolog volt a jó csak, mégpedig a ping 20-30ms között mozog és azt elmondhatjuk hogy stressz teszt volt tegnap.
Ha a játék nem volna ilyen szar mint amilyen, akkor ekkora pinggel elég játszható lenne.
-
DragonKnight #1230 szerverek még offline -
DragonKnight #1229 [09:07] <Brannoc> The patch is done and has entered the testing phase which is the last phase before it goes live for you guys to break again.

-
Lonni #1228 patchel hátha sikerül valamit mutyizni. -
nana a legrosszabb mmo launch díjat szvsz fixen ki lehet nekik osztani.
ezt űberelni gyk lehetetlen :D -
DragonKnight #1226 EPIC FAIL:
1. LAUNCH FAIL
2. Nem lehet venni a játékot
3. Aki megvette azoknak a 50%-a még mindig nem tud bejelentkezni pedig már a pénzt lenyúlták
4. Nincs Technical support. A fórum halott, az IRC mute-olva van,
5. Akkora sync bug hogy aki esetleg be tud jelentkezni az nem tud játszani
6. Ha tul sokan vannak egy helyen akkor te oda nem tudsz bejelentkezni. Újra kell a karit egy másik helyen csinálni ha akarsz játszani.
7. 2-3 Zerg Klán már sikeresen szerzett magának várost a káoszban. Amit azért tudtak megtenni mert minden tag tudta hogy hova kell menni a ládákért, motyóért, aranyért. Mert arra nem voltak képesek hogy a béta után ezeket a helyeket ha csak egy kicsit is, de megváltoztassák.
Hát szerintem dobogós helyet kaphatna a játék minden idők legszarabb MMO launch versenyében, a support meg külön díjat érdemelne abból a szempontból hogy hogyan vannak a fizető ügyfelek magas ívben leszarva.
-
hmm akkor nagyon fog örülni az aki nekem akar tellezni :D -
Lonni #1224 fail vagy nem fail :p -
DragonKnight #1223 /tell Surname Name text -
DragonKnight #1222 No én is megyek,hátha megreszelik holnapra ezt a sync bugot mert igy játszhatatlan....
-
na megvan a peca botom , fogtam pár halacskát meg egy rákot is , vettem üstöt és főztem belőlük finomságot. :D mondjuk a rákhoz kell 10g is úgy hogy azt későbbre hagyom .
jó lesz egy gyerekek meglássátok . csak majd kéne guild is .
ja Dragon láttalak ám ott ugráltam előtted de gondolom afk voltál , tell meg nem tudom van e , nem próbáltam.
na most el aludni. -
DragonKnight #1220 az account oldal műxik de természetesen nincs áru.
-
DragonKnight #1219 Már az is nagyon előnyös lenne ha aktuálisan látnánk hogy kivel harcolunk, mert jelenleg onnan tudom hogy goblin van a közelben hogy vérzek.
-
Úgy látszik nem csak a klán kövek korlátosak, hogy mennyien lehetnek hozzákötve. Lehet hogy ez az a bug, amit javítani akarnak? -
Aki szintén azon rágódik, hogy milyen fajt válasszon, annak itt vannak a statok:
Mahirim
Str 20/Vit 20/Dex 20/Quick 25/Int 20/Wis 15
Mirdain
Str 17/Vit 15/Dex 25/Quick 20/Int 20/Wis 20
Ork
Str 25/Vit 20/Dex 20/Quick 15/Int 15/Wis 15
Human
Str 20/Vit 20/Dex 20/Quick 20/Int 20/Wis 20
Alfar
Str 15/Vit 15/Dex 20/Quick 20/Int 25/Wisdom 20
Dwarf
Str 20/Vit 25/Dex 15/Quick 17/Int 15/Wisdom 25
Strength: Melee damage, slight health bonus.
Vitality: Health and stamina
Dexterity: Archery damage, reduced damage taken from AoEs
Quickness: Melee and ranged attack speed, reduced damage from melee and ranged, stamina.
Intelligence: Spellpower and mana
Wisdom: Crafting stuff and mana.
-
DragonKnight #1216 Brannoc> If you are experiencing the "forever queue" bug please be patient and wait to login for a bit, it is caused by the bindstone you were at being full.
De jó lenne ha valaki elmondaná hogy mi a ráktól lehet egy bindstone full és ez miért okozza azt hogy nem birsz visszajönni?? -
DragonKnight #1215 Hmm az igazmondo Tasos azt mondta hogy profi inhouse tesztereik voltak és szénné tesztelték a játékot... Én elhiszem amit mondott biztos tudja meg minek akarna átvágni??? -
Burca #1214 Meg jo hogy direkt csak annyit adtak el amit bir a szerveruk nem ?:) -
nem volt ennyire terhelve a server és nem jött elő. ennyi.
ehh megint csak que van. nincs kedvem már ezt a karit is törölni :D -
DragonKnight #1212 engem meg ölnek a goblinok csak éppen nem látom őket. Akkor a sync bug hogy nem is értem hogy a beta alatt ez hogy volt játszható???? -
hja nem bírtam kimászni a tömegből :D -
DragonKnight #1210 :)
Én meg töröltem a karit és egy másikkal egyből beengedett. Ebből is látszik hogy igen csak szar mert a queue az nem szerver terhelés miatt van hanem azért mert a kari megpusztul.
Most Thamiel Vorr vagyok és ott álltam előtted néztem ahogy kinlódsz majd egyszer csak kiléptél.
-
ehh bazz meghaltam mert megint rouge lettem. hol a francba látom ezt ?
ráadásul volt nálam halom cucc de éledés után beszorultam jó pár másik játékossal együtt.
ja az első goblinos questet sikerült megcsinálnom :) csapkodtam össze vissza és csak megdeglett 4 goblinka :D -
DragonKnight #1208 Hát én nem tudok visszamenni.
Azért a VG launch ehhez képes diadalmenet volt pedig az se volt piskóta.... -
DragonKnight #1207 jo neked.
-
megint bent vagyok , küldtem friend invite-ot Dragon. -
ha nem lenne gond a belépéssel meg a mob/player sync-el akkor nem lenne rossz így elsőre. -
DragonKnight #1204 trial???
Hát a fizető emberkék is csak a login ablakot bámulják.
Már akit beengedtek egyáltalán mert a fele a preorderes emberkéknek még mindig nincs aktiválva.
-
jajo cimeben is benne vagy hogy beta:D -
Na amig az elso felfedezok kijatszak magukat mara talatam egy egesz reszletes elmenybeszamolot, bar gondolom meg beta-bol.
A harc rohadtul erdekelne, de tobb dolog elegge elijeszt. Trial meg gondolom eselytelen igy az elejen... -
DragonKnight #1201 

Thank you for paying to stress-test Darkfall.
If things go well, I'll see you in a month or so.
If things go badly, I don't have to waste my ~$50...
So I think you deserve a "thank-you" from all us DF fans still on the sidelines.
I'm sure you won't be hearing any "thank-you" from Aventurine...
I thought it was funny that they offered you a whopping 3 free days of playtime, when they've taken so many hours of your life from you to stress-test their game. These people sure know how to treat fans paying customers like s**t.
-
aha a fícsörök lehet de a kliens/server az biztos hogy nem :D -
DragonKnight #1199 Minek az??
Két éve kész a játék!
Feature complete and bug free (by Tasos) -
nos igen . ugye a stress test hiánya...