3718
-
Majd ha lehet megint kapni :D -
Teljes kliens van, nem trial, több mint 6 gigás :S -
van trial?
-
Lyan Kyj #1315 Nem. -
Lehet benne szintet lépni, azaz fejéődni? -
Lyan Kyj #1313 Bent vagyok, csak kétszer meghaltam IRL, mire leért a kliens:)
Mirdaint indítottam mint non-permanens kari, ha látom, hogy nincs esély arra, hogy a következő fél évben lelövik a szervert, akkor másik accon csatlakozom hozzátok.
Elvileg úgy van, hogy 25-50 primary skilled lehet, amit 100-ig fejleszthetsz, a többit meg csak 60-80-ig.
-
Tölthető a Darkfall MMO-ja! több mint 6 giga -
sikerült preorderrel bejutnod ? nocsak :)
régebben volt szó vmi max pontszámról amit skillre lehet költeni ? vagy mégsem ? ennek nem néztem még utána. craftot sasolgattam egy picit . -
DragonKnight #1310 [23:53] <Brannoc> Regarding sales of new accounts, please check the Darkfall News forum for updates. You will be given notice before we re-open the purchase page. It won't be a sneak attack. -
DragonKnight #1309 a trainerektől csak spell-t meg craft receptet lehet tanulni
-
DragonKnight #1308 Nem láttam cserét. Ha használod a skilledet akkor megy felfele. Ha mást használsz akkor az megy felfele.
-
Lyan Kyj #1307 Ha mondjuk van egy primary skillem, amit inkább felcserélnék egy másikra (persze újraszintezés mellett), akkor megtehetem bármikor, npc-vel kell beszélni, vagy nincs mód cserére? -
DragonKnight #1306 hmm csak egy fél délutánt játszottam és a tetű kliens reszelt egy 800MB-s log filet!!
Naponta törölni kell mert telerakja a vinyót úgy hogy észre se vesszük! -
DragonKnight #1305 de a 2kG-et holnap össze lehet grindelni gond nélkül, ha vigyázunk és nem öletjük le magunkat, mert akkor vissza a starthoz. Szigorú a full loot.
Lever a mob és pucéran ébredsz a tombstone-ról meg lemondhatsz egyből.
És a mobok okosak ,falkában támadnak, menekülnek ha kell majd behúznak a többiek közé ha nem vigyázol és mégy utánuk.
Én ma kb 300g-t buktam meg egy rakat cuccot mikor 2-3x levertek a goblinok.
-
DragonKnight #1304 400G-vel be tudok szállni.
-
ahamm elég stabilan megy. játszogattam most egy kicsit és eddig tetszik. csináltam questeket , pecázgattam , halat sütögettem , mászkáltam.
már csak társak kellenének ugye... :)
ha meglesz a 2000g-m létrehozom Prophecy-t aztán lehet csatlakozni majd. -
Burca #1302 Na mik a benyomasok? Nagy a csond, latszik van server :P -
inkább a hetet ( ismerve őket ) -
Lonni #1300 7.00 PM GMT
Servers have been up all day and running smoothly. There are minor issues we're on top of and we'll issue a quick patch sometime tomorrow morning European time.
One issue that has been reported to us by a few users is related to long queuing times. Queuing times can be drastically reduced, even eliminated if you bind away from the starting areas.
We got to the bottom of the account not active issue and we're mopping up after it at the moment.
We hope we'll be able to open up sales sometime soon but we need to make a thorough check of the account management system before we do so as to prevent more unnecessary inconvenience to the users.
We will keep you updated as much as possible on any developments. We would like to thank you for your patience again for bearing with us through the initial setbacks we faced.
The Darkfall Team
Ez a soon ez a ma estét takarja vagy a elkövetkezendő hetet? -
DragonKnight #1299 25.-e volt a launch day, de akkor el se inditották, azóta nem ment 24 órát még a szerver összesen. De most volt a leghosszabb online időszak mert egész 8 órát birt futni.
-
Fizetős béta?
Hát ez béna! -
DragonKnight #1297 A fizetős béta kijött de nincs belőle sok haszon egyelőre -
DragonKnight #1296 aludd ki magad:) szerverek most mentek aludni
-
Lol, ezt a topicot még én alapítottam :)..... nem is emlékszem mikor néztem utoljára Darkfallt... na és mi van a játékkal? Béta, vagy már kijött? -
húúúdekurvamásnaposvagyok.... -
DragonKnight #1293 No most éppen mennek a szerverek.
-
Jo kerdes. Igazabol meg senki nem jatszott vele tul sokat... -
Burca #1291 verybest -
Ez jó kis MMO? -
DragonKnight #1289 7.00PM GMT
We've solved the problem some players in human areas were experiencing not being able to log back in after a crash. We're looking into an issue some players are reporting about getting an "account not active" message. Finally we have a handle on the issue that caused us to bring down the server the last time, and we're in the process of fixing it. -
DragonKnight #1288 hehe
Ripoff report

-
Bandras DaSilva #1287 Igen Eltharionon -
Burca #1286 /off
Btw bandras te meg mindig whozol ?:)
/on -
Azis lehet direkt csinálják hogy csak a leg rátermettebb,leg fanatikusabb játékosok juthassanak be:P -
DragonKnight #1284 3.00 PM GMT
We didn’t manage to completely eliminate the sync issue affecting players in the game earlier today. Our real-time monitor alerted us of this as soon as we brought up the server and players started entering the game. We need to take more time to address this. There is no ETA as of yet. We’ll keep you posted on any developments.
AHHA next 3 free dayz incoming

-
Lonni #1283 ez a játék annyira hc, hogy max leveles full epices raid guild se tudja megszerezni -
DragonKnight #1282 Csak nem gondolod hogy megtudod venni??? Ez a legritkább árucikk jelenleg az MMO piacon.
-
Gyerekek ha ez a játék elindul valaha rendesen.Komolyan megveszem:D Már csak heccből is:D -
Lonni #1280 már unom a kiírást :)) -
DragonKnight #1279 negyed 2-kor de ahogy én ismerem őket ne várd nagyon azt a fórumot. Tegnap este óta azt mondják hogy soon(TM) lesz ám fórum.
Most azt mondták 5-6 óra múlva, holnap ilyenkor meg tán már a domain nevet is eladja a felszámolóbiztos.