Darkfall-MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez van 2002óta és hajlamos vagyok pénzt nem sajnálni rá, mondjuk sztem nem is egy ökör ára egy mmo megvétele. Még régebben volt olyan, hogy egyszerre 3 mmo ment egyszerre, mikor mivel volt kedvem belépni, most már azért szûkült a dolog, mivel a hetem elég sûrû és barátnõ vinnyogás miatt is kevesebbet tudok online lenni...Ezért tettem le WHO instázásról is, mivel az ottan 2órás runok és ugyebár ott nincs felállás visszataszított 1 évvel korábbra a barátnõ vs. MMO epic fight-ba😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Azt írja, hogy jelenleg 1500-an vannak a játékban. A csapatban harcolásról ír. Fontos a helyezkedés, a stamina, meg a potik. Egy kis halászattal egy heti poti mennyiséghez össze lehet anyagot gyüjteni. A fej feletti támadással (overhead attack) nehezebb eltalálni az ellent, de kisebb a veszély hogy saját csapattársát is megüti.
srácok csalódtam bennetek!😛 a "world of Darkness" topikban ezt nem is láttátok:"
After the release of Eve Online’s expansion in March, the company will focus on creating another multi-player game based on the popular World of Darkness fictional universes created by White Wolf"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
gyakorlatilag nincs olyan fizets mmo amihez ne lenne accom..:-)
úgyis megveszem/letöltöm és megnézem, ha lesz béta ha nem, ha szar ha nem..:p
erõs a gyanum a megjelenés eltolásával kapcsolatosan is, nem lesz ebbõl februárra szvsz semmi😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Köszi és bocsi a rövid postért. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mirdain Str 17/Vit 15/Dex 25/Quick 20/Int 20/Wis 20
Ork Str 25/Vit 20/Dex 20/Quick 15/Int 15/Wis 15
Human Str 20/Vit 20/Dex 20/Quick 20/Int 20/Wis 20
Alfar Str 15/Vit 15/Dex 20/Quick 20/Int 25/Wis 20
Dwarf Str 20/Vit 25/Dex 15/Quick 17/Int 15/Wis 25
Mahirim Str 20/Vit 20/Dex 20/Quick 25/Int 20/Wis 15
Str: Increases damage dealt with melee weapons and moderately affects max health.
Vit: Grants a bonus to max health and moderate bonus to stamina. A high vitality may slightly reduce the effects of poison and bleeding.
Dex: Increases archery damage taken from area effects.
Quick: Slightly increases melee and archer speed and may reduce damage taken from such attacks. Also grants a moderate bonus to max stamina.
Int: Increases the power of spells and greatly affects max mana. Also improves resistance against mental attacks.
Wis: Grants a bonus to all crafting and harvesting skills, also it moderately affects max mana and grants a slight resist bonus against curses.
jah és a link angolul, h mikor terveznek meg hogy rpzni:rp
Bocsi ezért a soksok irományért még1x
Vagy ténylegesen kialakul ez a nagy szövetség típus és pár ilyen nagy szövetség fog egymással hadakozni, vagy ami szerintem biztosabb addig terjeszkednek/építkeznek még kártyavárként fog széthullani az egész.
Nagy jelentõsége lesz annak, hogy human/elf/törp egy oldalon van ezért várhatóan itt lesz a legtöbb játékos, viszont ha így lesz, móka se lesz olyan jó "nah mennyünk henteljünk le pár szerencsétlen orkot".
Szóval nem tudom érdekes lesz, akkor mondjuk mi van ha két human klán warozik? mert elvileg lehet és elvileg egymás ölhetik majd, milyen jó lesz piactéren gyilkolászni egymást más játékosok szeme láttára, csak nem szabad mellé lõni a távolsági kariknak 😄, vagy ez így ilyen formában nem valósulhat meg?
Egyébként az az említett vazallusi rendszer abszolút mûködik, így épül fel a guild és így tagja a nagy királyságnak. Wessex csak egyik tartománya a Hyperion kingdomnak (wessex ura egyben a király is). A királyságot hat nagy guild alkotja és sok guildnek vannak subguildjei-tulajdonkép vazallusai. Szóval jó sok guildrõl van szó és ezek nagyjából összeegyeztették a rendszerüket, rangokat, hivatalokat stb. Minden guild sokat megõriz a függetlenségébõl, de vannak közös intézmények a királyi udvar és a kabinet. Tehát egész klánok is csatlakozhatnak de ahhoz elõbb nem árt különállóan megszervezni a guildet és utána jelezni a csatlakozási sszándékot.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lera,Dynn,Zulgron
nem tudom a többiek mennyire csatlakoznának ehhez vagy más guildhez.
részemrõl megpróbálnám az eredeti elképzelést miszerint kis magyar csoportunk együtt vág neki Agon felfedezésének ( és meghódításának 😄 ).
de egy lehetséges szövetség szerintem elképzelhetõ vagy max a vazallusotok leszünk 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A neve Duchy of Wessex, itt a toborzó topicja: WSX
Ez egy jó nagy klán (~2-300 fõ) a tagjai kb 50-50%-ban vannk az USA-ból ill. Európából. Ami egyedivé teszi hogy a lehetõ legpontosabban akar modellezni egy középkori királyságot különös hangsúllyal annak feudális rendszerére. Akit érdekel az ilyesmi annak javaslom olvasson utána. A guild rendszerre nagyon komolyan ki van dolgozva, a megalkotói rengeteg munkát és ötletet tettek bele.
na de komolyan még ez a legkevesebb inkább mûködjön minden ahogy kell aztán ráérnek majd ezt is finomítani ha kell.
Nekem nincs bajom vitával, hisz mások vagyunk, mindenkinek van véleménye jó is ha van és ehhez tartja magát (még akkor se baj ha rosszat gondol még azt képes emberi módon kinyilvánítani), de mikor már csak azért is belekötök a a köcsögbe, ez már azért elég alacsony színvonalat képvisel.
Legköcsögebb akivel találkoztam GW-be volt, annyi volt a baja, hogy angol distriktbe magyarul beszéltem, most komolyan kit érdekel ez??? (jó igen egy ilyen idiótát igen, de hol érdekel engem, milyen nyelven karatyolnak közösbe, azt még megértettem mikor vegyes magyar-külföldicsapatba mentünk és szóltak szeretnék érteni mit dumálunk, teljesen igazuk van, de közösbe??? komolyan megtapostam volna a fejét...)
Nem hiszem el, hogy nincs annyi IQ-ja, hogy nem neki szól a topik és nem tud elsiklani felette, annyira gyökök hogy az már fáj, de tényleg.
mondjuk tényleg mehetett volna off-ba . majd egy mod átteszi oda.
Nem szoktak ilyen dolgok érdekelni, de tényleg jó gagyi a mozgásanimáció.