3718
  • Magh
    Erről ment a vita a fórumon, én látatlanban is egyet értek azokkal, akik szerint lopás esetén azonnal és büntetlenül meg lehessen ölni.
  • DragonKnight
    alapból van a standard melee hack meg mana missile és egy self heal.

MINDEN más képesség/varázslat az fizetős skill. Aminek skill szint előfeltétele van. Pl melee-ben van egy aktiv kard skill(képesség) ami knocdown-olja az ellenfelet. Ezt 300 aranyért méri a figther NPC és kell hozzá legalább 25-ös sword skill. Az összes egyéb képesség is hasonlóképpen működik, de vannak szép számmal több ezer aranyba kerülő dolgok amikhez lvl75-ös skillek kellenek.
  • DragonKnight
    A loot lopó emberke ellen két módszer van:

1. EGYSZER megütöd majd vársz 10 másodpercet, ha noob akkor elkezd verni mint a lovat és utánna beszürkül. Ekkor megölöd kilootolod a hullát és röhögsz rajta egyet.

2. Beállsz egy partyba. VIGYÁZZ hogy csak ismerős partyba állj be mert ismeretlennel partyzni halálos hiba!! Ha partyban vagy akkor azért meggondolják a ninja lootot. Party módban viszont invite neki, ha noob és joinol akkor verjétek le büntetlenül. Ha nem joinol akkor körbe kell venni a mobot és verni ha ti találjátok el egymást akkor nincs baj ha ő is üt akkor valószinűleg bele fog ütni az egyik party tagba, szürke lesz, meghal.
  • Magh
    A videókon amúgy csak teljesen friss karakterek vannak? Mert az alap melee/ranged támadáson és 1 darab spellen kívül semmit nem látok. Egy közepesen fejlett karakternek hány képessége van (persze itt relatíve kimaxolt dolgokra gondolok)?
  • Torzonborz
    melee harcnál külső nézet van , rangednél ( archery/mage) meg belső fps.

• Kalinka
    azt hiszem Myre Findernaen a nevem, és persze hgoy érdekel a guild, eléggé szokni kell ezt az irányítást nekem.

Kari generálásnál csak egyvalami nem tetszett, arcokból nem volt több típus.

Kardos harcnál vissza lehet menni vhogy fps nézetbe?
    Sok a loot lopó emberke :/
  • DragonKnight
    C2D E6600, 4GB RAM Xp SP3, ATI HD4870 512MB RAM.

Minden maxon a grafikai beállításokban. 40-70 fps. Az árnyékok bekapcsolva. Egy gond van/volt az árnyékokkal, néha bizonyos osztásonként volt egy vízszintes csík bennük. Ezt úgy tudtam orvosolni hogy árnyékok kikapcsol majd vissza kapcsol, és erre eltűntek.
  • Torzonborz
    hmm lehet a vid. kártyád nem szereti az árnyékokat.
    saját : C2D E6400 , 2 gb , 4870 ( 512 ) minden maxon és simán fut.
    vagy lehet végre egy játék ami ATI-n jobban fut ? :D

egyébként kari neved micsoda ? guild érdekel ? :)
  • vear

Nálam:

q6600as proci, 4 gb ram, 8800 GTS

és rendesen megy Vista alatt, ablakban, de minden maxon.
  • Kalinka
    lehet, hgoy vmi hülye beállítást használok, de nem fut vmi szépen nálam ha bekapcsolom az árnyékokat.

q6600as proci, 4 gb ram, 9600 gt

többet vártam a beszámolók alapján a gépemtől :)
  • DragonKnight
    A naplemente meg a napfelkelte az egyik legjobban megcsinált grafikai része a játéknak. No meg azok a kráterekkel teli brutál nagy holdak amik mögül előjön a nap.
    Az árnyékok valós időben mozognak, rövidülnek, hosszabbodnak pont úgy ahogy az a valóságban is van. Van verőfényes szép napsütés (bár ritka), inkább felhős borult mostanában az idő. Időjárás (eső, hó, vihar stb) bár ígérve van még nincs benne. Ami zavar hogy nincs ingame időt mutató óra (semmilyen óra sincs) így nem lehet tudni hogy az estéből mennyi van még hátra stb.
  • DragonKnight
    Hát amit itt zenének neveznek abban nem sok haszon van. A játék egyik nagy baja a hangrendszer szerintem.

A launcher zenén túl nem sok zene van a játékban az is inkább egy halk hangulati aláfestés. A hangeffektek meg egyenesen borzalmasak. De legalább egyből meglehet hallani ha a közelben vannak mások is. És azt el kell ismerni hogy itt erre igen nagy szükség van.
  • Torzonborz
    van hébe hóba , nem is rossz bár most ki van kapcsolva mert terepen jobb ha mindent hallasz.
  • Lonni
    Nekem a LOTRO-ban nagyon tetszett a zene, nagyon hangulatos volt, itt mire lehet számítani, van egyáltalán zene?
  • Torzonborz
    tegnap én is lenyilaztam egy alfar-t , egyedül mászkált a drága mi meg 3an egyből rávetettük magunkat. próbált cikkcakkban futni de nem sokat segített.
    aztán kb 1 órára rá jött egy aflar raid és legankeltek de már nem volt nálam semmi értékes mert lepakoltam mindent. a hülye gyíkjaik elől nem tudtam elfutni :D
    jó móka eddig a játék.

Lonni : igen a napszakváltás folyamatos. elég jól néz ki .
  • Lonni
    Köszi a képeket, hangulatosnak tűnik a játék.

A est nappal rota realtime, vagy hogy van?
  • Lonni
    Engem se :))
  • BEAST #1581
    Ez a jatek nagyon nem akar engem :(
  • DragonKnight
    van a telepitett könyvtárban cd vcredist progi azt inditsd el és feltelepiti a Visual C runtime-ot. Az hiányzik neked.
  • MeoH #1579
    :) Mokas
  • vear
    A ma esti játékbeli utazásomról készítettem egy képes élménybeszámolót:

Utazás

• Lyan Kyj
    Mindig örülök, mikor egy csapat Alfar megrohanja a newbie-kat, aztán szépen hátbatámadva őket elvéreznek:) Odaállítanak állig vértben, robusztus pajzsokkal és teli inventoryval, az esetek többségében senki nem is figyel a sírköveikre. Ma már többször is lootoltam ki 300+ pénzes sokpotis emberkét, hehe.
  • Kalinka
    patchelés után úgy tűnik jó minden..de amikor a playre nyomok, nem enged tovább, kapásból kivág :
    Error starting Darkfall: 14001

vmi ötlet?
  • Jockey
    valaki elmondana nekem, hogy lehet megvenni ezt ajatit, melyik oldalon kel regisztralnom es vasarolnom, mert egyenlore nem talalom sehol..:0
  • DragonKnight
    We processed all the orders we could for today and we'll do this again tomorrow around the same time.

Thank you,
    The Darkfall Team
    próbálj bejelentkezni játékba, előbb lehet, minthogy a mail megjön.
  • Kalinka
    most meg jött újabb mail, nah inkább hallgatok és várok...bocsi
  • Kalinka
    bár most fogalmam sincs mi van :)
    utánna kaptam még egyet, hgoy nem volt sikeres, és egy link benne
    Darkfall - Transaction Failed... a link meg csak simán az accountba vizs be a billing részhez, de az fix hogy jól van kitöltve

viszont egy régebbi oldalon meg

Subscription already active.
    Subscriptions
    Darkfall Client Download : status active
    Cancel Subscription

Amount Paid Price with VAT 49.98 EURO

Description : Includes one free month of game-time. This is a monthly recurring subscription product. After the initial charge of 49.98 euro for the Darkfall Client plus one free month of game-time, there will be a 14.00 euro recurring monthly charge, unless the subscription is cancelled.
    You can download Darkfall Installer HERE
    Remaining 31 days

szóval nem tudom most mit meg hogyan :D
    a játékot még csak most szedem, meló miatt
  • Torzonborz
    gratula és várunk :)
  • DragonKnight
    akkor gratula és várunk :)
  • Kalinka
    most jött meg a levél nekem is :)
  • DragonKnight
    sajna mára annyi

Shop offline and sold out
  • titani
    állandóan ezt írja :The service is not available.
    Please try again later.
    már félórája , kb 5 percenként folyamatosan frissítve
    van pedig...
    ennek új nevet kell adni: Darkfallos mert csak sz*patják a jónépet grrrr
  • Kalinka
    igen utánna hal le, de levél még semmi
  • DragonKnight
    ha service unavali vagy egyéb dolog van a végén akkor csak refresh és resend át fog menni.
  • Lyan Kyj
    dragon linkjével próbáld meg, barátomnak első nyitásra már írta is alul, hogy "Either you've been flagged for pre-order, or already have a sub".
  • DragonKnight
    CVV kódot kért már? mer ha igen és utána hal le akkor nézd a leveleidet is.... lehet hogy már kaptál
  • Kalinka
    vásárlás végén vhgoy mindig lehal az egész
  • DragonKnight
    shop open
  • DragonKnight
    mindjár megyek csak segitek egy kis intellel a próbálkozóknak