3718
-
valamit nagyon elbasztak most :D -
maintenance van -
Lyan Kyj #1676 Most maintenance van? Reggel óta nincs semmi szerver statusban, lobbyban meg sorba rak.. -
Na remélem tényleg így fognak eljárni minden csíterrel -
Lonni #1674 Az nem derül ki az első napok hetekben, majd talán 2 hét mulva kiderül, amikor újra kell fizetni az előfizetésre. -
Még mindig DarkFAIL? -
Lonni #1672 Tegnap aztán mégis sikerült némi időt a játékban tölteni, és nagyon tetszik.
Grafikai options még finomhangolást igényel, és az ui is be kell állítani rendesen, sikerült már egy honfitársat meg is ölnöm, de utánna rögtön én következtem.
Az árnyékokat ki kellet kapcsolnom és utánna nagyon jól futott a cucc.
Mit lehetne még állítani ,hogy a lehető legjobb fps-t és performance-t kapjam? -
Nincs bocsanat :d -
titani #1670 ahhh... mostmár megvilágosodtam :D -
DragonKnight #1669 Volume of sales per day
Just to clarify: Every day we offer a significant number of Darkfall copies and while we can't announce it, this number in the 4 digits. This is to let you know that we're trying to satisfy as much of the demand as possible and we're also going to significantly increase the number of copies next week.
Today the number of available copies were sold out faster than usual, a combination of the anti-refresh security we have in place, and the fact that more people were able to access the buy pages.
We apologize to those who haven't been able to get their Darkfall copy yet. We're doing everything possible on our end to make this process smoother.
Thank you,
The Darkfall Team
DragonKnight #1668 Egy kis okitás:
I didn't really spend too much time reloading my browser, you've really gotta understand web-servers to understand your chances.
When a web server is hit, apache for example, it will create a request, now that's great...but the server code is written in PHP therefor, you must understand that the PHP will get the request, re-create html on the fly, and send it your screen.
You must also know that by hammering the server you'll just end up in their 10 minute ban system... if the server is down however and it says so then hammering is safe to do so... provided once it gets STUCK ... then leave it.
Your request got through, and it will now be processing your request... you'll wait for the html to be return down the connection stream to your browser.
Each browser behaves different, google chrome, firefox and internet explorer are all different.
Iexplorer and Chrome were more responsive in my challenge to get an account.
Steps to achieving account via Google chrome
1. login to site 30-40 mins before purchase time
2. rename pname=profile to pname=Subscriptions (DO NOT PRESS GO!)
3. wait until 7.07pm
4. if browser returns error, and nothing is loading in the status bar wait another few secs, reload with pname=subscriptions. if it goes to pname=profile automatically, shop isn't open yet!
OR if the browser returns a loading bar at the bottom corner, then be patient the html will be delivered to your browser eventualy, not instantly.
5. once you have the products page, select product.
7. your product will ask you for CVV. enter it.
8. wait... do not press anything, PLEASE WAIT... will appear.
9. page expired? press back and forward on your browser buttons just to be sure it will ask you some 're-try' thing.
10. check e-mail.
Darkfall updating =] -
DragonKnight #1667 Ma este 8 és negyed kilenc között árulták a cuccost de csak háborus veteránok meg 8-as ikreket szülő lányanyák kaptak belőle.
Holnap is hasonló lesz a helyzet.
Utána legközelebb majd csak hétfőn lehet reménykedni.
-
Lonni #1666 Álltak többen elöttem, de azse tudtam ki kivel van. -
DragonKnight #1665 Kikeresed a klán-t majd menü és jobb oldalon lesz olyan hogy recruit és utánna feladja hogy apply.
Asszem igy nézett ki.
-
Lyan Kyj #1664 onnan néztem le mindig a neved a biztonság kedvéért, az Apply gombot is kerestem, de eskü, hogy nem volt ott:P Na mindegy, próbálkozom.
Lonni, téged láttalak már, álltam előtted úgy 5mpig, de nem reagáltál:D -
Lonni #1663 Ja.
Jucika Hortenzia vagyok -
Lonni #1662 ok, az első dolgom amint visszaérek :) -
DragonKnight #1661 reméljük hogy félóránál nem tovább. -
DragonKnight #1660
Az ablakok lassan nyilnak meg záródnak mert van egy FADE time beállitva. Ha a gui opciokbol ezt kiveszed akkor azonnali lesz az ablakok felugrása és eltünése. Ez jól jön lootolásnál mert hamarabb férsz hozzá a konchoz :) -
Lonni #1659 ja és meddig tart a maintance?
-
Lonni #1658 Nem vészesen, inkább mintha slow motionban menne az egész, egér irányítás is, menü ablak nyitás, mozgás, stb. -
DragonKnight #1657 A térképen csak az akitv quest van kiirva se npc se más. A guild tagok viszont rajta lesznek.
Hmm nem tom a mi a baj, de az input optionsbe van egér állitasi lehetőség próbáld meg kikapcsolni a mouse smoothing-ot, vagy ha most ki van kapcsolva akkor kapcsold be és nézd meg a változást.
Amúgy lehet hogy csak szoknod kell az über animációt :)
-
de a városban kis sárga pötty jelzi az npc-ket .
akadozó mozgás ? ezen nem tudom mit értesz. sajna az animáció alapból nem túl jó de annyira azért nem darabos. -
Lonni #1655 No, amig offline a szerver kérdés halmaz.
A NPC-ket nem fogja kiírni a minimapra? mert a Goblin campet kiírja.
Eléggé furán mozgok félig akadozva, mit kell átállítani, és egyenletesen menjen?
-
a fos account oldalon lehetne megvenni ezt a fost de nem minden nap árulják ezt a fost csak este 8kor nyitják meg a fos boltot hogy hozzájuthass életed legjobb beruhá... izé fosához
-
meg1er megkerdezem hol lehet megvenni ezt a fost? account oldalukon belul vagy hogy a faszba? -
ált. 5 után szoktam lenni , nap közben meló van.
most mondjuk ügyelet van itthon szóval fél afk módban voltam.
ha online lesz server clan browserben keress rá Prophecy-re add be applyt és beveszünk. mert hogy itt ez így megy , nem lehet -tudtunkkal - máshogy felvenni tagot. -
Lyan Kyj #1651 Torzi, te mikor vagy játékban? Akárhányszor írnék rád, kiírja, hogy nem vagy bent:) Más be tud venni guildbe?
Most áll amúgy a szerver. -
gratula :)
mondtam én hogy naponta 1 valakinek sikerülni fog innét :D -
DragonKnight #1649 aki addig eljutott hogy CVV kódot megadta de utána lehalt az sasolja a leveleit, meg próbáljon belépni... hátha.
-
titani #1648 baccus.. felrakom a Heroes 3-at.. az mindíg megnyugtat :D -
Jo, ez nc... -
Lonni #1646 Köszi helpet, nekem sikerült most validating van, stb. -
DragonKnight #1645 3 percig nem kell varni ezt mar a multkor mondtam. Csak min1 max 2 percet. utanna abort refresh és resend
-
DragonKnight #1644 No Lonni-nak sikerült.
De a bolt megin bezárt. Holnap ilyenkor megint kinyit. Szar ügy hogy 15 perc alatt elfogyik a csomag.
-
Nekem napok ota ez a valasz, majd megszokod xd -
titani #1642 mármeg sold out.
ez gyors volt -
titani #1641 igen . csakhogy utána tölt vagy 3 percet és fehér oldal jön ki :
The service is not available. Please try again later . szöveggel .. grrr -
DragonKnight #1640 és onnan mar mingid csak f5 ha lehal, majd ha bejon az oldal akkor BUY majd megint tobszori frissites majd CVV kod es tobbszori frissites
-
DragonKnight #1639 jaja