3718
-
Morinad #3038 Szerintem a játék balansz hibái a fő okozói a játék végének. A csalás elterjedése is pont azért volt ekkora, mert maga a játék rosszul kidolgozott.
Más részről az első napon is megvehették volna az AV-nál a programot, és akkor volila, több, mint egy éve dolgozhatnának a cheat ellen.
A másik, ha az AV kicsit több energiát fektetett volna a cheat elleni küzdelembe, hamar kiszűrhették volna azt a kb. 1000 játékost, aki az elején csalt.
Azért fognak tönkremenni, mert szűk látókörű, nagy arcú a vezetésük, és nem lát az orránál tovább.
Mostanában kezdenek észbe kapni önnön katasztrófájuk szelét megérezve, de valószínűleg már túl későn. -
Isten bizony, ha tönkremegy ez a játék, annak legalább egyharmadban a damncheater az okozója. Milyen dolog már, hogy egy cheat progit ennyire nem lehet kiirtani, és állandóan harcolni kell ellene. Be kellett volna perelniük, vagy ha az nem megy, akkor egyéb "meggyőző technikákat" alkalmazhattak volna. Mi az már, hogy egy több millió dolláros üzletet ennyire tönkretehet egy cheater site. Ezek a ki*aszott cheat-gyártók teljesen rátelepedtek a játékra. Egy évvel ezelőtt is ugyanez volt a téma. Cheat, ban, aztán elpártolt játékosok.
Bedurvították a mobokat Chillbourne környékén, fél HP-mat leszedte egy lövésből az egyik mob, úgyhogy visszamentem kezdőhelyre. Itt egész jól elvagyok. -
ja mahirim modellt láttam , elég jól néz ki.
kérdés hogy bannolt játékosok visszajönnek e és játszanak normálisan vagy továbbra is ragaszkodnak a köcsög csíthez. -
Morinad #3035 Az elmúlt időszakban bannolták a meglévő játékosállomány jelentős részét hack miatt. A damcheaters fórumán a fejlesztő bejelentette, hogy az AV előfizetett egy kliensre a saját nevében (mármint az AV nevében) hogy titkos legyen :)
Bizonyára eszükbe jutott, hogy megnézik így 1 év után, milyen ez a hacker kliens. Ezért a további patchek után a hacker progi 2-3 napot állni fog, amíg kiderítik, hol a csapda.
Eközben az AV reagált a játékosok felvetéseire, és sok jónak tűnő dolgot elfogadott (pl. skillezés gyorsítása), de ütemezés az nincs hozzá. Egyelőre az utolsó hír, hogy bemutatták az új mahirim modellt.
-
Morinad #3034 Megnéztem az egyik accountommal. Egyszerűen belogolsz az account oldalon és automatikusan aktiválódik a 14 nap. -
Tényleg műkszik. 
Hogy Chilbourne milyen üres, senki sincs a városban. Hallatszott hogy kint valaki NPC-zik, de amúgy sehol senki. A klánbank csont üres.
De az a sejtelmes zene, és így hogy sehol egy lélek, hátborzongató.
Később visszanézek, kit adhatok hozzá a friends-listámhoz?
Guildben 25 ember van, az ingyenes két hétre visszajöhetnétek, hülyüljünk egyet megint.
-
Nekem azt írja, hogy május 11-ig érvényes. Nalássukk... -
Morinad #3031 Az account management oldalukon lehet igényelni május 31-ig. -
Morinad #3030 azt hiszem mától él a lehetőség -
2 hétre hívják vissza azokat akik március 31 előtt hagyták abba.
ha jól értelmezem. na ha így lesz lehet visszakukkantok. -
Morinad #3028 Én úgy látom, a fejlesztők még mindig nem látják mi a játék alapvető problémája, pedig jó sokan, jó sokszor leírták nekik.
Most publikálnak mindent, ami az eszükbe jut, de 2010. harmadik, meg negyedik negyedévekről beszélnek.
Én meg vagyok győződve, hogy az anyagi csőd szélén állnak, és egyszerűen nincs elég fejlesztőjük a normális ütemű fejlesztéshez, valamint a fejlesztés vezetője egy idióta önelégült fazon, aki szerint a saját ötletei szuperek, a sok hülye felhasználó a fórumon meg elmebeteg.
Nem hiszem, hogy túlélik ezt a krízist. A legjobb becslések szerint is kétezer előfizetőjük van Euópában, és kicsit több az USA szerveren. Azért valljuk be, az nagyon-nagyon kicsi szám MMO esetében. (havi 15 millió forint kb.)
Ebből az összegből lehet, hogy a szerverek fenntartása sem jön ki, nem hogy a fejlesztés. -
Ezt az RP témát hamarább is elkezdhették volna, sőt mehetett volna elejétől fogva. Ha jól tudom EVE is elég gyengén ment elején, és ott az RP-t nagyon tolták a fejlesztők, talán épp azért lett sikeres.
Ami a PayPal fizetést eltérítő fickót illeti, tényleg durva. Hacsak nem sima programozói bakiról van szó. Mert van ilyen, eszembe jut egy régi eset, amikor egyik fejlesztő megrendelése kiment a tesztrendszerből, és megrendelt egy légkondit. Jöttek a szállítók, hogy hova pakolják?
-
Morinad #3026 Új mountokat fognak betenni a játékba. Lesz valami gazella, ami gyorsabb lesz, mint a többi, de kevesebb a hp-ja, meg egy medve, ami brutális erőt képvisel majd, de hogy ez mi a gyakorlatban az homályos.
Ihun a medve. -
Morinad #3025 Na valami történhetett az utolsó patch-ben, mert rengeteg (mármint a játékos létszámhoz képest) hackert bannoltak. Ezt nem az AV mondja, hanem egyrészt a játékosok, másrészt a hacker fórumokon is olvasható, hogy akár csak radar használókat is bannoltak.
Másik tünete a dolognak, hogy komlett klánok tűntek el a szerverekről, ahol a gerincet a hackerek alkották, a többiek meg a sok bann után kiléptek.
Elindult egy új oldal is, ami egy rp vonulat akar lenni, és ehhez szolgáltat infokat a szerver eventekről.
Blood Scrolls -
Rundstedt17 #3024 hát igen kis csapatoknál szokás a játékosokka való beszéd
-
Morinad #3023 Még találtam egy angol nyelvű review-t is, ami most született:
http://oldschoolraygun.com/?p=96 -
Morinad #3022 A Darkfall előfizetők tegnap azzal találkoztak, hogy paypal-os fizetésnél a pénz nem az Aventurine-nak, hanem egy Alexander Megalokonomos nevű fazonnak megy. Illetve menne, mert aki kiszúrta, jelezte a fórumon.
Kiderült, hogy ez a fickó a webshop programozója.
Nekem úgy tűnik egy kis magánakcióval próbált prémiumot szerezni :)
A support vizsgálja az ügyet, de a szokásos villám-tempóban persze.
Elég meredek nem? -
Morinad #3021 Azt hiszem elkezdődött a Darkfall haláltusája. Ma közzétették, hogy jövő héttől elkezdik még komolyabban venni a játékosok észrevételeit és megbeszélést szerveznek, ahol kommunikálhatnak a játékosok a fejlesztőkkel.
Azt is elhatározták, hogy több információt osztanak meg a futó fejlesztésekről, valamint a jövő hónapban visszahívnak régi játékosokat (gondolom ingyenes játékidővel).
Eközben a játék olyan kihalt, hogy 100-nál szerintem kevesebben játszanak egy átlagos délután.
Valószínűleg a kassza annyira üres, hogy még ezek is elkezdtek aggódni, odáig alacsonyodtak, hogy beszélgetni akarnak a játékosokkal. :) -
Morinad #3020 na ez egy craftolható láda lett, amit minden ostrom eszközzel lehet szétverni kivéve a siege hammer-t. Van belőle egyéni, party és klán verzió.
Pár újdonság még van a patch-ben, d nem eget rengető. -
ez akar lenni a siege camp ? :D vmi ilyesmit is terveztek még annó... -
Morinad #3018 A bibi csak az, hogy szét lehet verni, szóval nem egy nagyon tuti széf :) Nem tudom mennyire krül be a használatba. Talán, ha nehéz lesz szétverni. -
Olvastam a fórumot láda témában. Elvileg nem telepítés után tűnnek el, hanem utolsó használat után adott órával, ez még nem tisztázott. Az értelmük annyiból áll, hogy aki siegelni megy, az visz magával egy ilyet, meg több set felszerelést. A cuccokat bepakolja a ládába, és ha elbukja azt ami rajta van, akkor visszamegy a ládához újat vételezni. Vagy ha időközben lootolt valamit, akkor bepakolja a zsákmányt, és nem teli táskával harcol. -
Morinad #3016 Ma telepítik a patch-t. Egyelőre az új íjász skilleken, a war rendszer változásán (pénzbe kerül a hadüzenet és van türelmi idő), valamint egy klánvárosok közötti teleport kapun kívül csak annyit tudni, hogx telepíthető ládákat is bevezetnek (strongbox), amiket craftolni is lehet majd. Egyelőre én nem nagyon értem azok mire lesznek jók, mert pár óra alatt eltűnnek majd telepítés után. -
Morinad #3015 nagyon remélem ezen kicsit túlmutat a patch és nem abban, hogy új színt kapnak a piros bokrok -
Bandras DaSilva #3014 érdekes új info a háborúkról meg az íjászat speckókról. Elvileg jövő héten jön a patch:
Today we’ll take you behind the scenes and talk about some of the things Darkfall developers are working on for the next patch.
There are some changes to the War Declaration system in the works: It won’t be free anymore to declare war and it won’t be instantaneous. If a clan declares war, there’s a fee taken out of its clan vault. After that happens the status changes to WARY and all clan members will be notified of the upcoming war. There’s a system message visible to members of both clans with the time remaining until status changes to “Enemy”. Clan members logging in after the fact will be notified as well.
Another feature the community has been asking about is Archery Specialization. Archery specialization will be split into two groups and each character can select one from each group. The first group contains Mana shield, Mage Killer and Jump Shot while the second contains Aquatic Shot, Mage Hunter and Master Scout.
These changes, along with other things, will be patched in sometime next week.
We’ll also let you know that we’re always looking for information about Darkfall 2010. At the moment however, the developers are focused on finalizing their decisions and tests of included features before they can start sharing more information.
A wardeccing rész ok, az íjászat megint egy vicc lett... -
nna hogyhogy úja karid van ? mi történt ? -
Bandras DaSilva #3012 Gloint meg Calent kerestem tegnap, de azt írta, hogy nincsenek online:)
majd este akkor megint próbálozom:) -
Morinad #3011 Nem röhögni a nevemen :)))) -
Morinad #3010 Keress engem: Hytek Supremacy
Vagy: Gloin Oakenshield
vagy: Calen Narmo
Esetleg: Herba Laiser (az új karijának a nevét nem tudom megjegyezni.) -
Bandras DaSilva #3009 Hello,
Vagyok, leszek csak most volt egy kis magánéleti gubanc és azért nem voltam múlt héten.
tegnap este voltam már csak ventrire nem nagyon sikerült fellépnem...
Írjátok be lécci az új karineveket ide, hogy tudjak vkivel in game egyeztetni, hogy mi a gáz a ventrimmel. -
Morinad #3008 igen, bár Bandras eltűnt egy ideje -
no meggyuttem, de van egy kis gondom, multkor mlondtatok uj ventri van, de jelenleg en nemtudok letolteni semmit, mert sztem virusos a gepem..:p
jatszotok amugy meg? -
Bandras DaSilva #3006 Néztem én is...vicces. -
Morinad #3005 Egy hetes trial van a játékhoz 1 eur (EU1) vagy 1 usd (NA1) áron. -
2htig nem leszek, jo gammat:) -
Morinad #3003 Az én szerveremen vagyunk, ingame írjatok ránk és megadjuk. -
na utána kérdeztem már csak pár emberke tudja használni a ventrinket de nem sokáig mert sajnos meg fog szűnni. :(
Arra én is kíváncsi lennék hogy hová mentetek át. :) -
bahh, jöhetne a cím nekem is, azért nem láttam senkit akkor ventrin...:p -
Morinad #3000 Átmentünk egy másikra, mert most hétfőtől leépítés volt. -
Te meg mintha nem értenéd, hogy mit írtam. "Tegyük fel, hogy...".
Hova mentetek a Prophecy ventriről, úgy nézem megszünt?