Darkfall-MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
nem sokára lesz megint patch.

ami jó lehet : the first step of local banking, player owned local vendors, the caravan system .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Számomra az egyetlen pozitívum, hogy az új idõjárási rendszer elképesztõen élethû. A The Witcher címû offline programé hasonlítható egyedül ehhez. A látvány gyakran lenyûgözõ.
Egyébként a skillek, beleértve a craftingot, nagyon lassan fejlõdnek. A játék kihalt. Szerintem ezer körüli lehet az aktív elõfizetõk száma. A legtöbb város egyszerûen üres.
Létrejöttek amolyan faluk. Pl. Chillbourne-tõl észek-nyugarta, ahol régen bányásztunk, kinõtt egy. Az ilyen helyeken házhelyek vannak lerakva, amiket meg lehet szerezni house deed ellenében (ezek rare dropok) és van is egy két ház már rajtuk. (a házak 50-150e aranyért cserélnek gazdát) Az ilyen falvakat leginkább pirosak lakják, akik mindenre lõnek.
A mobok még nehezebben ölhetõek, szinte már okosabbak, mint egy játékos.
A speed hack még most is mindennapos és van jó pár agyonmakrózott fazon, akik megölhetetlenek. Egyszerûen ledarálnak 10 embert is anélkül, hogy megsérülnének.
Összefoglalva szerintem jelenleg nem élvezhetõ és jelentõsen nem javult a játékmenet.Sajnos.

Torzonborz
nem hinném hogy sok minden változott volna. de AV hozza a formáját , utolsó reakció jul. 17-én volt tõlük . komoly...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Közben ha valaki visszament, nyugodtan írhat egy rövidet, hogy mi változott, jobb lett vagy rosszabb, stb.
majd szólj ha van solo content is.

Hehe😊

Torzonborz
részvétem 😛

No, ha minden igaz ma este visszanézek én is... akik visszajöttek vannak még? Nem nagyon szeretnék full egyedül mozogni😊
Torzonborz
az egy szál magyar guildben Thamiel talán még aktív és talán még bent van ha idõközben át nem ment Warcry-ba. keresd õt.

oreal
Szevasztok en meg uj vagyok a darkfallba de ha van magyar klan szivesen csatlakoznek, dobjon valaki ram 1 pm-et , ingame : OreaL Victorious

hali!

játszottok még a DF-vel? Ha igen EU or US server? EU-ban maradt még ember? Prophecy él még?

Tudom, hogy nem ide passzol, de a MO beta-ba érdemes idõt / pénzt belefeccölni?

Köszi a válaszokat
Ja jófejek ,kaptunk bábúkat is...
Bandras klassz ,hogy érkezel! akkor a te bábúdat nem szurkálom 😊
Annyit mindenesetre ellehet mondani a DF-rõl ,hogy éppen nagyon szép idõnk van 😊 Voodoo-ék amúgy rendesek ,ma beléptem egy pár órára reggel és amikor az egyik tag látta ,hogy egedûl szerencsétlenkedem a vártóll nemmessze mobokkal (fekete madarak ,Akhatus vagy mi a fene...) behívott partiba és segített ,sõt elötte megkérdezte mi célból gyötröm itt magam mert akkor azt félrerakja a saját lootjából is nekem. (chilin-éknél ez azért másképp ment) Ja errõl jut eszembe , az elsõ Prophecy-tõl független pvp-m egy exile taggal volt aki rendesen elgyepált és elvett tõllem 185 resint + a cuccaim (macska ,páncél ,vesszõk ,fegyverek). Már szinte RP 😊
Mi ketten most Ysamon vagyunk, a kontinens felöli részen. Herba tegnap allit kötött egy Voodoo nevû klánnal, akinek van két vára is, kb 100-an vannak. Most az õ várukban vagyunk.

Köszi a választ..legfõképp semmit sem csinálok..MO betan gondolkodtam, de az elején nem volt rá keret most meg inkább még várnék...

Asszem npc városba vagyok bindelve ott az exile vár mellett...armorsmithinget felvittem valami 76-77re..szal platet már tudok...ha olyan kell tudok adni bárkinek....többit meg nem tudom.

Majd vmikor jövõ 7 vége felé lesz idõm játszani, sztem akkor megyek majd vissza.
Mivel szenvedsz?

Én általában esténként vagyok online. Jelenleg az elf fõváros környékén irtom az goblinokat a title quest miatt.

Nem rúgott ki senki a klánból, de a következõt kell tudni. Hammerdale már nem az exile tulajdona, aki oda van bindelve az készüljön rá hogy leverik mikor beloggol.

GW2: Dragonknight.5302

nagy szenvedésban lehet, hogy befizetek megint egy hónapra vmikor a jövõ héten..ha egyáltalán van még vki...

kb mikor vagytok online?...majd megpróbálok rátok tellelni..én még prophjecyben vagyok..ha azóta nem rúgtatok ki...bár már vagy 2x én is kiléptem😊)

ventri mûkszik még vagy már senki sem használja?
Mint ahogy lejjebb írtam nem igazán érdekel hogy mi van a bankban. Legfeljebb azokkal csesztetek ki akik vissza akarnak jönni.
Mert most ha kell valami akkor utazhatnak hozzátok, hogy találkozzatok ha éppen mindenki online ugyanabban az idõpillanatban. Ez az online meg ugyebár már nálunk se jött össze mindig.
Én ami nekem kell azt megcsinálom ergo nekem nem kell a bank.

A diplomáciai kérdés nem akkora baj mert pl. utoljára Telonque-ben egy zöld War Cry-os figura ölt meg. No ennyit a diplomáciáról. Nem hiszen hogy kilépés után más lenne a helyzet, hacsak nem léptetek be egy ottani klánba.

Ami éngem zavart az a módszer volt. Lehet hogy nem vagyok online, de van egy pár lehetõség arra hogy megtudjam. Pl. lehetett volna itt is megírni vagy akár PM-et is lehet írni hogy pl "nekeress vazze mert megléptünk a bankkal" vagy valami hasonlót. De semmi ilyen nem volt. Nem is vettem észre vagy félnapig. Úgy kellett a news reel meg a vault accounting-ból kimazsolázni hogy mi történt. Vártam hogy kapok valami hírt de azt se. Nekem kell írni itt hogy méltóztasson valaki leirni hogy mit és miért.

Jelenleg az a helyzet, hogy kb még egy hétig vagyok Prophecy tag utánna kilépek. Elõtte minden megmaradt tag fel lesz húzva maximum rankra, ami maradt a bankból az ott marad és ha valaki belép akkor használhatja ha tudja. Ha nem lép be senki akkor bitszemét lesz belõle.

Amúgy tényleg héthatáron túl vagytok mivel én most Chabyrys-ben vagyok és csinálom a title questeket. Yssam túl nehéz szólózni.

Dragon Knoght,
Mindenek elött boccs ,hogy nem osztottam meg veled az akció pillanatában a döntésünk miértjét de pont nem voltál online. Amúgy peccegettem már ,hogy nehézkes lesz egy ilyen (nem igazán aktuális) diplomáciai hátérrel boldogúlni... Amúgy sem könnyû ha nincs legalább 30 aktív és jól összeszokott tag. A bankan lévõ motyókkal kapcsolatban ,ha esetleg valaki (valakik) belépnének a Prophecy-be és valamiben hiányt szenvedtek természetesen megoldható. Jelenleg ez szerintem nem áll fenn . A bõrcuccokat és minden olyat amit te használsz bennhagytunk ,amit kivettünk az egy nap alatt lecraftolható. A friendly-t természetesen visszahúzzuk 😊 És ha fenn vagy jelezz ránk a közös party-zást a kilépésünk nem befolyásolja.
(És csak egy megjegyzés... a bankban lévõ cuccokat elkell használni mert amik benn vannak már nem igazán nyomnak a latba ,pár példa: bankban lévõ rank40 tõr - 28 sebzés ,most craftolt(vagy talált) rank20 tõr 40 sebzés. vari botoknál ez a változás még számotevõbb és ez igaz majdnem minden fegyverre)
Amúgy piszok módon kiraboltuk a bankot és most nevet változtatva héthatáron túl vagyunk 😄 Én már bánom... de jött egy törpe és monda ,hogy csináljuk ezt :/
http://www.youtube.com/watch?v=eo7NlhN-dfE
BEAST
Mara elmeletileg terveznek valami nagy hajos csatas dolgot, kivancsi leszek hanyan mennek el, es hogy felveszi e valaki 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ezen jót kacagtam;D <#eljen>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Nem tudom mennyivel lesz kevesebb gank ott azután hogy kiléptetek. Yssam teli van van Alfar-Ork-Kutyával.
A bank ügy igazából csak annyira érdekel, hogy most már nem tudok mit adni azoknak akik esetleg úgy gondolják hogy visszajönnek/kipróbálják. Nem sok minden maradt ott, természetesen elfogadom hogy ami bent volt az mind a tietek volt. Ti tudjátok meg a többiek.

Én nagyjából a cuccaim maradékát vettem ki a bankból. Azért léptünk ki, mert a standingünkkel igen nehéz volt életben maradni, ugyanis szinte mindenki ellenség, de aki nem, az is üt. Ha valamire szükséged lenne, csak szólj. (Pajtás)

Herba kellene beszélnünk hogy miért léptél ki a bank felével együtt (meg Killera pajtás is). Felvettelek benneteket a Friends listre majd nézd meg. No meg azért szólhattatok volna elõtte valamit.

Ez csak azért van benne mert néhány perverz ámerikában ezért fogja megvenni a játékot, semmi más oka nincs. Hála a magasságosnak nálunk még nem ez a fõ versenyelõny.
Akik meg ezért veszik meg azok ugyse fognak vele tovább játszani mint az elsõ szabad hónap, szóval a dolog késõbb el laposodik. pont úgy mint az AoC-ben.

Sáska
<#papakacsint>

BEAST
Remelem csak viccelsz es nem komolyan gondoltad ezt a marek hulyeseget. Egy jatekban ahol a harc a lenyeg legyen az mobok vagy jatekosok ellen, igenis szamit hogy mennyire latvanyos vagy reszletes a harc. De ne akard nekem bemeselni hogy 18 ide vagy oda egy ilyen jatekba az kell hogy az idiotak akik megveszik meteres fasszal rohangaljanak meztelenul... Mindjart kitalalod hogy mivel amugy is mature jatek lesz rogton cyber nemi eletet is elhess, jujdejolenne.
Nevetseges, hogy ezzel kellett elerniuk hogy mindenhol roluk es a jatekukrol beszeljenek. Miert nem volt eleg a bokszerben rohangalo alap karakter mint minden mas jatekban... miert kellett ilyen szanalmas "ujitast" kitalalniuk.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
de most ezzel mi a gond ? 18+ os játék . érdekes hogy a hiv. fórumon is emiatt nyekeregnek. az hogy fröcsög a vér meg kivégzed a másikat brutál módon az már nem baj ? ugyan már.

BEAST
Hajjaj! Annyira hogy hanyok ha csak megemlitik, rohej hogy ilyet kepesek belerakni egy jatekba...

Torzonborz
hátha Te ebben csak a penist látod akkor nem én indultam be rá .... 😛

egyébként DF-et sokkal jobban vártam. itt csak szeretnék végre belépni hogy legyen némi tapasztalatom milyen is. de nem nagyon jön össze . eddig 2szer sikerült bejutnom akkor is 1-2 percig ammeg nem sok.

BEAST
Azon kivul hogy tenyleg ratyion, vicces ezt olyan embertol latni aki ennyire beindult a penis slideres jatekra 😄

Torzonborz
hess ratyionba 😛

Sáska
jo a banner😊 hat jah, anno eleg volt belole 3 ora jatek....

látom rajtaütés szerûen felpakoltatok és itt hagytatok. Legalább szólhattatok volna.

No igy már jobban hasonlit <#taps>

BEAST
<#hehe>

0Fritz0
A jelek szerint megvan. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Remélem meg van még 😄

Torzonborz
szóval kaput. nna asszem elõkotrom a másik bannert 😄

hat elég szellõsen vagyunk, de azért még nem kaputt. Inkább élhetõbb

Torzonborz
na mi az van NA server és elhúztak az amik ? vagy csak úgy szimplán kaput DF ?

Lehet hogy afk öleti magát
Nem látod a clankills-be hogy ölik-e õt?
Majd nem sokára bent leszek. Osztán megoldjuk a bank kérdést is.

Egyébként ráconvoztam Herba Laiser-re, de nem reagál 😊

Majd felmegyek akkor Yssamra, egyelõre még kardra bányászok 😊

Ad meg a kari nevet és kapsz hozzáférést a guild bankhoz ha nincs.
Hammerdale-t bebukta az exile a múlt hétvégén.
Mi Herba komával felköltöztünk Yssam szigetére, csak hogy egy kicsit nehezebb legyen a játék.
Most hogy nincs sok játékos el lehet kezdeni a PVE questeket 😄 Tényleg úgy néz ki lassan mint egy oblivion online 😄 Sehol egy játékos, tied az egész világ.

Elõfizettem egy hónapra, megnézni mi a helyzet a játékban. Hát nagyon érdekes élmény volt. Játékossal alig találkozni. Hammerdale-ben logoltam be. Ott csak én voltam, a torony buzgón lõtte rám a villámokat. Onnan elfutottam a legközelebbi NPC városba. Ott találkoztam 2 emberrel meg 2 AFK úszóval a híd alatt. Az egyik online fazon egy volt Warcry-os. Vele dumáltam kicsit. Azt mondja hullaszag van. De lelkesen ölte az NPC-ket.

Onnan aztán felmentem Monkfieldbe. Ott már 5-en voltak. 3 AFK caster egymásba varázsolt, és 2 másik aki a közeli goblinokat ölte. Elkezdtem questelni, közben egy disconnection.

A kezelõ felület nem nagyon fejlõdött és általában a játék sem. A grafika mintha rosszabb lenne, de lehet, hogy csak elszoktam tõle.

Így, hogy nincs semmim, némileg kalandos a játék, de nem hiszem, hogy valaha még egyszer pénzt költök rá. 😊

Ja szép nagy csónak, de sajnos a játék jelen állapotában kb semmire se jó.
Bár olyan 10 ilyen csónak részvételével megnéznék egy tengeri csatát.
Csak sajnos erre aligha van esély 😞

Torzonborz

hát a bankról annyit ,hogy én nekiálltam összerakni . Körbelûl 5 órán keresztûl bíbelõdtem vele addig 4-szer megöltek valami nagyon gyökér klántagok az exile várban akik folyamatosan ott tanyáznak nekem pirosak és meztelenûl ütnek mindenkit akit érnek...Minden egyes halál után (mivel nem nyomtam "x"-et visszarendezõdött ahogy volt :p na de nem adtam fel másik városban újra nekiálltam de ha "x"et nyomok sem mûködik csak azt jegyzi meg ,hogy egyik tatyóból másikba kerûlt pár dolog de a rengeteg motyó miatt káosz... Na mikor emiatt lassan de biztosan kezdtek az ereim összehúzódni "rutinosan ,mondhatni autómatikusan😄" felúsztam Yssamra 😊 A bankpiszkálást föladtam 😊 (két banded settet kivettem + 3 rank 0-ás kétkezest 3 tõrt meg egy alabárdot) Yssam-on a politikai helyzet oly kaotikus ,hogy felmásztam egy hajóra ahol csak piros játékosok voltak és elkezdtünk együtt horgászni aztán õlelkezve búcsút intettünk egymásnak 😊 az amcsik majdnem mind elhúztak rengeteg dolog van parlagon és senki sem tudja ,hogy most mi a fene van tulajdonképpen 😊 Kéne diskurálni arról ,hogy ti kik jelenleg ofline vesztek részt mitszólnátok egy reboot-hoz szövetségesek terén? Ahogy most nézem semmi sem úgy áll ahogy az us szerver megjelenése elött tûnt. Irogatok a szövetséges csetre ,rám se bagóznak. Az idáigi bázison agyonütnek(exile hamlett) ellenben piros klánokkal együtt jövök megyek...
Azt tudom hogy sikeresen megint elkurták és nem jegyzi meg a helyet, de azt akarom megszüntetni hogy van kb 20 zsák abban megint van 1-5 zsák, azokban további zsákok és a cuccok itt vannak szerteszórva. Ezért akarom a zsákok számát minimalizálni és összeönteni a cuccokat tipus szerint.

Torzonborz
sok sikert hozzá . amikor még játszottam akkor mindig én raktam rendet a bankban pedig nem vagyok az a húderendszeretõ emberke . de ahogy Beast is írja egyik peccsnél sikeresen elqrtak vmit és azóta nem jegyzi meg mit hová teszel. akkor hagytam a francba az egészet.