Nintendo Wii helyett igérvényt osztogatnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szamomra pont ettol tunik, amolyan idovel majd elmulo divatnak.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Ennyire csak nem vagy unalmas? <#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)
Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)
(a GH lemezeket egyébként ki fogja cserélni a kiadó, bár ettõl függetlenül valóban tetûség volt így kiadni. HDTV-m meg nincs, szóval ha azt is hozzászámoljuk a másik konzolok árához - mivel más HD forrásom úgyse lenne - akkor máris jóval olcsóbb a Wii. bár ettõl függetlenül szerintem nem vetélytársa a Wii a többi konzolnak, inkább pluszba érdemes megvenni.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Mert, de jó is az ugribugri, de Guitar Hero monoban, nem HD-ben, egy kis állkoppantós Mass Effect, GoW full HD-ben... aki látta\átélte az érti, aki nem az ugráljon még pár hónapot és tegye a sarokba, ahogy sokan mások ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon ritka az a PC-s amelyik elkezd villogni. A sok láma meg leszólja azt aki a gépkonfigját az aláírásába teszi, ez nem villogás, hanem nem kell teleszemetelni xy játék, vagy hw topic oldalait azzal, hogy "nekem így, megy ezen a konfigon... itt és itt fagy, ilyen a konfig... ez meg az nem ok hw szinten, itt a konfigom".
Tessék már ezt is megérteni.
Már bocsánat, de mostanában éppen a konzolosok villognak azzal, hogy nekem ilyen full hd tvám van, neked sajna meg csak olyan... na ilyen hszeket tudnék dögivel linkelni.
"Egyébként pcre mennyibe is kerül egy 3 magos cpu? (hát még egy hét magos?)"
Jaj ne már... te sem gondolod, komolyan, hogy a Motostorm ott izgatja 100%-on a Cell proci magjait a PS3-ban...
Ahogy PC-n is ez a helyzet, még a 2 magos tisztességes optimalizáció is fehér holló, hát még at ennél több mag esetében. Crysist érdemes megnézni 4 magon, 2 mag 60-70%-on, a másik kettõ meg 20-30-on vagy annyin sem.
Nah, azért annál jobb... nézd csak meg pl. a PS2-es Resi 4-et, aztán nézd meg GC-on... már pedig a Wii erõsebb vas, mint a GC. A másik meg az, hogy a Wii-bõl is lehet sokkal szebb látványt kicsikarni, csak viszonylag új vas... ez a PS2 esetében is így volt.
A
Árban csak a kekszbox veheti fel a versenyt vele(a Ps3 túl drága még ha 3 játékkal adják,akkor is és tetszik-nem tetszik, átlag benõ leszarja a cellt meg minden mást is! ár-játékok-design ez a 3 motiválja a népet még nyugaton is)
Azt hogy kiválthat 1 pc-t,meg lehet vele ezt-azt csinálni (mp3,dvd hd cucc,akármi) meg felesleges hangoztatni...errefelé általában 1-2-3-4 pc, 1-2 konzol, házimozi rendszer /háztartás a divat (családos fronton)
(aki szerint meg olcsó, az nézze már meg közelebbrõl az árcéduláját, mert valamit elnézett.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
És a Kifutó teknika ? Blu Ray lejátszó , cell proceszor ? ne már.
Egyébként konzolba fele akkora hardwer nem kell , mert cél hardwer , lehet rá optimalizálni , és winfos sem található rajta ami olyan gyors hogy az eszemet sem tudom . A wii olcso ezért veszik.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
A vásárlókat nem az érdekli valóban, hogy nextgen legyen, hanem hogy olcsó. A Wii pedig olcsó, de képességeihez képest drága. A kontroller meg nem nagy cucc, P5 glove már 2001 óta van PChez, és bármilyen játékkontrollert tudsz vele helyettesíteni. Emellett PS2höz is van már mozgásérzékelõs kontroller(persze az valamivel fejletlenebb mint a Wiis). A lényeg az azonban, hogy a mozgásérzékelõs kontrollert egyszerû szoftverfrissítéssel supportálhatóvá lehet tenni, míg a nextgen graft nem. A kérdés már csak az: miért nem cuppan rá a témára az MS és a Sony...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png