Csernobili online móka?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történetesen megvettem eredetiben, történetesen sokat multiztam vele, teljesen élvezetes volt. Ha voltál az Arénában, akkor tudod nagyjából milyen feeling...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Legnagyobb hibája az online mód teljes hiánya volt - legalábbis a rajongók és a kritikusok szerint.
Ezt én úgy értelmezem, hogy volt benne, de akár ne lett volna annyira gyenge.
Ezt én úgy értelmezem, hogy volt benne, de akár ne lett volna annyira gyenge.
"legnagyobb hibája az online mód teljes hiánya volt"
Olvasgass: Egyszerre akár 32 játékos harcolhat egymás ellen online vagy pedig hálózatban akár a STALKER, akár a zsoldosok oldalán. Eddig 3 játékmód létezik😄eathmatch, Team-Deathmatch és Hunt for Artefacts.
Legalább a googleba beírhattad volna...
Olvasgass: Egyszerre akár 32 játékos harcolhat egymás ellen online vagy pedig hálózatban akár a STALKER, akár a zsoldosok oldalán. Eddig 3 játékmód létezik😄eathmatch, Team-Deathmatch és Hunt for Artefacts.
Legalább a googleba beírhattad volna...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én is. Sok playeres szerverekkel és legalább olyan játékélménnyel mint ami a singlenak van.<#worship>#worship>
STALKEr MMO-t akarok!!!<#worship>#worship>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Jól mondod <#banplz>#banplz>
Volt multiplayer mód a Stalkerben!
www.gamekapocs.hu