Csernobili online móka?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
MMORPGFPS-ként kéne, százszor nagyobb világban 😄 Asszem ekkor begubóznék a gép elé

Tinman
Történetesen megvettem eredetiben, történetesen sokat multiztam vele, teljesen élvezetes volt. Ha voltál az Arénában, akkor tudod nagyjából milyen feeling...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Legnagyobb hibája az online mód teljes hiánya volt - legalábbis a rajongók és a kritikusok szerint.

Ezt én úgy értelmezem, hogy volt benne, de akár ne lett volna annyira gyenge.

Tinman
"legnagyobb hibája az online mód teljes hiánya volt"

Olvasgass: Egyszerre akár 32 játékos harcolhat egymás ellen online vagy pedig hálózatban akár a STALKER, akár a zsoldosok oldalán. Eddig 3 játékmód létezik😄eathmatch, Team-Deathmatch és Hunt for Artefacts.

Legalább a googleba beírhattad volna...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PrisonMan
<#worship>

Én is. Sok playeres szerverekkel és legalább olyan játékélménnyel mint ami a singlenak van.<#worship>

STALKEr MMO-t akarok!!!<#worship>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Jól mondod <#banplz>
Volt multiplayer mód a Stalkerben!

www.gamekapocs.hu