2008-ban bejelentik a Diablo 3-at?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellgate nem rossz, de már nagyon várom a Diablo 3-at.
Ha Dio3 lesz, akkor valamit biztos fejlõdni fog a kezelõfelület is. Nem tudom emlékeztek-e, de Warcraft 1-2 között is elég jelentõs kezelõfelület változás volt (kijelölés, mozgatás is más lett például).
Mondjuk én azt nem értem, hogy a Blizzard miért keres fizikai motor fejlesztõket, ha Dio3 lesz a folytatás. Abba sok fizika nem kellett. Vagy lehet hogy a Wrath-hoz kerestek még fejlesztõket? Annak elvileg jövõ nyáron ki kellene jönnie...
Jó a hack'n'slash, csak mondjuk Fable formában. Ott pl. kifejezetten kellemes az irányítás és megvan a kellõ szabad mozgás is.
Molnibalage
Mit takar ez a szó? Sokan használják, de csak palástolása a leépülésnek és erõs függésnek szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor te nyilván vagy nem szereted az efféle hack'n'slashet, vagy nem játszottál vele bneten. Mivel neten nagyon addiktív tud lenni.
Molnibalage
A Diabló, mint játék egy rossz vicc. Mész, katt-katt. Ennyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor ezért töröltem le 5 perc után a Hellgate: London-t😊
Akkor ezért volt ennyire diablós érzésû ez a hellgate london. Furcsáltam is, hogy mennyire hasonlít jópár dologban Diabló 2-höz. Pl a karakterek felosztása, skillek, összerakósdi, fegyverkidobálások.

Csatlakozom az elõttem szólóhoz és csak annyit fûznék hozzá, hogy próbáld ki a Hellgate:Londont valamelyik közelharcos kaszttal. Szerintem erre számíts Diabló 3-ban.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Szerintem elég kérdéses, hogy a diablo 3 valaha elkészül.Akik készítették az elsõ két részt, mind kiváltak még régebben a blizzárdból.Most jött ki a játékuk, Hellgate:London néven.Ha ki is hozzák, télleg csak mmorpg móddal lehet hiszen az "öregek" játékát aligha tudják lekörözni ebben a stílusban.
Semmi értelme a Dio3-at elkészíteni, a 2 is elég izzadtságszagú volt, és a SC 2-ben sem reménykedem.<#eplus2>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

St0RmTr00pEr
"ert ugye az kérdés sem lehet, hogy a cég elkészíti -e a harmadik részt."

Tökéletesen egyetértek! Óriási butaság lenne tõlük! Szerintem miután kijön az SC2 utánna már jelentik is be a Diablo 3-t 😊

http://st0rmy.blog.hu