Németh Szabolcs

2008-ban bejelentik a Diablo 3-at?

Surfer Girl-ről senki sem tudja, hogy kicsoda, mindössze annyit tapasztal mindenki hétről-hétre, hogy a blogjában közölt események rendre bekövetkeznek.

Ezúttal a Diablo 3-ról szerzett értesüléseit osztotta meg a nagyérdeművel. Surfer Girl szerint a kultikus szerepjátékot 2008 tavaszán jelentik majd be, és még ebben az évtizedben a boltok polcaira kerülhet a program. A hagyományos egyjátékos rész mellett, egy komplett MMO-ra épülő módot is kapunk. Persze ezek az információk hamisnak is bizonyulhatnak, de a titokzatos Surfer Girl mostanában majdnem mindiig beletrafál az igazság közepébe.

A hír hitelességétől függetlenül az biztos, hogy valamikor el kell jönnie annak a percnek, amikor a Blizzard nem halogathatja tovább a Diablo 3 bejelentését, mert ugye az kérdés sem lehet, hogy a cég elkészíti -e a harmadik részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HJPOWER #12
    Hellgate nem rossz, de már nagyon várom a Diablo 3-at.
  • Komolytalan #11
    Ha Dio3 lesz, akkor valamit biztos fejlődni fog a kezelőfelület is. Nem tudom emlékeztek-e, de Warcraft 1-2 között is elég jelentős kezelőfelület változás volt (kijelölés, mozgatás is más lett például).
    Mondjuk én azt nem értem, hogy a Blizzard miért keres fizikai motor fejlesztőket, ha Dio3 lesz a folytatás. Abba sok fizika nem kellett. Vagy lehet hogy a Wrath-hoz kerestek még fejlesztőket? Annak elvileg jövő nyáron ki kellene jönnie...
  • opeca #10
    Jó a hack'n'slash, csak mondjuk Fable formában. Ott pl. kifejezetten kellemes az irányítás és megvan a kellő szabad mozgás is.
  • Molnibalage #9
    Mit takar ez a szó? Sokan használják, de csak palástolása a leépülésnek és erős függésnek szerintem.
  • takacs86 #8
    Akkor te nyilván vagy nem szereted az efféle hack'n'slashet, vagy nem játszottál vele bneten. Mivel neten nagyon addiktív tud lenni.
  • Molnibalage #7
    A Diabló, mint játék egy rossz vicc. Mész, katt-katt. Ennyi.
  • opeca #6
    Akkor ezért töröltem le 5 perc után a Hellgate: London-t:)
  • fawcet #5
    Akkor ezért volt ennyire diablós érzésű ez a hellgate london. Furcsáltam is, hogy mennyire hasonlít jópár dologban Diabló 2-höz. Pl a karakterek felosztása, skillek, összerakósdi, fegyverkidobálások.
  • Thaddeus #4
    Csatlakozom az előttem szólóhoz és csak annyit fűznék hozzá, hogy próbáld ki a Hellgate:Londont valamelyik közelharcos kaszttal. Szerintem erre számíts Diabló 3-ban.
  • xizor #3
    Szerintem elég kérdéses, hogy a diablo 3 valaha elkészül.Akik készítették az első két részt, mind kiváltak még régebben a blizzárdból.Most jött ki a játékuk, Hellgate:London néven.Ha ki is hozzák, télleg csak mmorpg móddal lehet hiszen az "öregek" játékát aligha tudják lekörözni ebben a stílusban.